mojčika
|
A bomo vsi šli na koncert, meni je moj dragi za rojstni dan, malo z zamudo, ker sem bila tik v pričakovanju takrat, kupil karte za Rolling Stonse v Zagrebu, jupiii Moram pa povedati, da so Huggies ponoči prepuščali kakec pri nogicah, je bilo dovolj zategnjeno, a so prav premočile , spet na lov za novimi, do sedaj so bile najboljše kar lumpijeve, so malo bolj obilne, a zanesljive. Moj trebuh Helena je trajno poškodovan, so zamudili, že v bolnici bi morala dobiti nek pas, pa niso dali dovolj pozornosti, imam pa prav prepoved delanja trebušnjakov in druge telovadbe še za dolgo, ker napenjanje stvar še poslabša, zato bomo malo bolj špehcati, a važno je, da mojega možeka ne moti, za druge pa se tak ne smem brigati *zvezdica* mislim, da nas je kar nekaj, ki ne spimo veliko, sem pa ugotovila, da me vsi sprašujejo, če je pridna in to vedno pomeni, če spi. Naše dete je ful pridno, skoraj nič je ne nosim, sama se uspava podnevi in ponoči, le malo uspavanke rabi pa je, ogromno se smeji, govori svojo grgolijo... spančkamo pa res ne ponoči več kot tri ure na rundo, a to še ne pomeni, da ni pridna. Sem pa opazila, da nekatere, ne ve na RR, mislijo, da spanje pomeni tudi, če ponoči nahranijo. lp