|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
7.6.2006 20:43:49   
mojčika
Eye kolikokrat pa ima na dan polno pleničko, mi smo tudi fasali drisko in jaz sem takoj pomislila na tlačenje rokic v usta, čeprav jih umivamo, pa nikoli ne veš... Sicer ne zgleda Maya nič bolna, nič ni bolj nemirna, celo več je in kaka samo enkrat na dan, zato še nisem naredila panike, če pa bo kakec jutri še vedno driska, pa ne vem, kaj bom. A mislim, da ena napolnjena plenička še ni kriza, če pa bi kakala večkrat na dan, pa ne vem user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.6.2006 21:10:30   
mojčika
Ravno sedaj sem prebrala v knjigi, da če kakec ful smrdi, potem otroček ne prebavlja dobro beljakovin, posledično tudi driska. Zanima me kako bi ocenile smrade vaših plenič, naš se zelo hitro zavoha iz plenič in res dokaj smrdi, tudi prdece že zavohamo, prej jih pa nismo...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.6.2006 21:29:15   
halena
A ja?A drekce se drgač tut voha?-mislim,driska smrdi drugače kot trd kakec?user posted image
Mojčika,kako pa prdec zavohaš?To me pa res zanima!!user posted image user posted image Naša ful prdi,ko jo dam na trebušček!Se z atijem reživa ko nora,pol ga pa še ati spusti pa je hitro konec smeha..user posted image
Dej povejte mi na koliko kapljicah AD3 ste?-da ne bom edina že skoraj na 7ih in po možnosti pademo še v kako hipervitaminozo..user posted image

Tamala mi je spet ranila bradavico user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.6.2006 21:31:37   
halena
Od kje se pojavljajo tisti znakci zraven imen??

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.6.2006 21:38:02   
mojčika
Halena, mi smo dobili prepisano samo 4 kapljice, včeraj jih je prvič dobila 4, in tako danes in včeraj driska, pa me zanima, a je možno tudi od tega.

Kako jih zavoham prdece, tako, da ne vem, a je v hlačah kakec ali zrakec, tako zasmrdi iz hlačk, kar pa se atijev tiče, o groza, res tekmujejo v prdecih in podiranju kupčkov, doma imam dva dojenčka ne enega, no a nasmejimo pa seuser posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.6.2006 21:39:44   
mojčika
Te znakce pa ne vem, kdo jih dela, jaz že nisem nič dodala, pa še narobe jeuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.6.2006 21:48:14   
halena
Možno je,da driska od kapljic.Se mi zdi,da piše na tistem listku..?

No saj zato sprašujem,ker je pri večini narobe zacahnjeno(tisti znakci)..

Mame štrajkajo!!!Že cel dan ni blo nobene gor.Je poznat,da je blo mal sončka,ne?user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.6.2006 8:53:03   
flecker1
Glede znake pojdite na moj profil in pritisni ženska ali moški, tako da potem dobiš znak gori

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.6.2006 9:00:17   
*zvezdica*
Hej!

Sem si utegnila ogledat slikce vaših sončkov…jooj imate vse luškane pikce J
Naš Marcel je dosegel preobrat J…iz totalnega joka na previjalni mizi se je prelevil v previjalnega užitkarja. Samo da ga damo na previjalno se že smeje. Še pri kopanju je začel uživat…zdaj je pa največji problem ko ga damo iz vode…on bi se kar kopal…potem pa mal štrajka…ampak je kmalu dobro.

3 dni nazaj sem imela totalno paniko glede mleka….mali je pil in pil…pa ves čas jokal zraven…sem ga prestavila na drugo stran…pa je bila ista pesem. Zgleda da ni bilo dovolj mleka. Še sreča da sem si prve dneve črpala mleko in ga shranila v zmrzovalnik…mi  je sedaj  prišel hudo prav. Sedaj se ves čas nalivam s čajem za dojenje, kuham polento in gres, še pivo (brezalkoholno) sem si privoščla čeprav ga ne maram…..no, upam, da se je obrestovalo ker je danes fant očitno zadovoljen.Za vsak slučaj sem kupila Aptamil 1, saj nočem tvegati kakšnega dretja lakotnika sredi noči.

Povejte mi prosim kako je pri vas z nočnim hranjenjem. Meni je najhuje to, da se naje, podremo kupček potem pa je buden kot sova…on bi se igral sredi noči…tudi pod razno ne bi zaspal nazaj. Pa zelo pazim, da delam vse počasi, potiho, čim bolj nežno, da se ja ne bi zbudil…on pa kot sova gleda z največjimi očmi vame. Tako mi vsakič vsaj 1 urica uspavanja ne uide….res mi je skrajno mučno ob 3h ponoči sedeti zraven koška in ga z eno roko božati z drugo pa tiščati dudo v usta…pa že zaspi ampak mu pade duda iz ust pa je spet vik in krik. Res mi pobere noro energije, zaspana sem pa tako, da se zjutraj komaj vlečem. Za piko na i je pa še totalni jutranji ptiček ratal. Nekaj časa sva spala vsaj do 8-8:30…sedaj se pa zbudi najkasnej ob 6h in on hoče da vstaneva. Nekako ga zadržujem nekje do 7h….potem pa nimam pogojev da bi se on še po postelji valjal. Seveda potem ko se dokončno zbudim, oblečem in si skuham čaj on medtem gladko zaspi L.

A  ve dajete otročke budne spat v posteljico? Naš lumpek vedno zaspi na kavču pri nama, potem pa ga neseva v posteljo. Ga moram enkrat proibat budnega nest…pa bomo vidli kaj se bo izcimilo…čeprav se mi zdi, da že vem kako bo potekala ta zgodbica J

Naš lumpek je obseden z dudico…..mu jo probava dajati čim manj…vendar to včasih privede to takega joka da je noro, Nekaj časa vztrajam in ga poslušam…potem pa ne gre…enostavno nimam srca da bi ga pustila tolko jokat,. Vem, da sama sebi delam škodo…ampak ne morem drugače.

No aprilče lepo se imejte…uživajte v mrzlem vremenu in cartajte svoje srčke

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.6.2006 9:14:18   
kaja29
ja zvezdica, tvoj je obseden z dudo, naša pa komaj da kaj povleče, jo z jezičkom ves čas ven rine, jaz jo pa vstrajno not tiščim 2x nama je celo uspelo, da je z dudo zaspala
saj je ne bi posiljevala z dudo samo ko je včasih že prav zaspana in jokca, pa se ne da potolažit, drugo je pa da bi si kar obe rokici v usta stlačla, joj takrat je šele dobra

pa prava pobalinka je smo se včeraj pripravljali na kopanje, je jedla ob 18 ob 19 smo pa bili pripravljeni za akcijo, ona pa v jok (lačna) in se je najedla ter lepo zaspala v postelji z mano vred in atijem tudi in je spala, spala do 1, ko sem atija poslala, da jo previje, pa je ugotovil da ni nič v plenici (je bilo pa zato potem vse na povijalni, na tleh in po steni) mar bi jo pustila spat, samo je bla samo v majčki in hlačkah oblečena in jo je blo treba še mal zadekat v cotke
ah nikoli ne veš kaj bi nardil

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.6.2006 10:26:44   
2mak
Ojla! Ker ne utegnem ne brati ne pisati tule na RR, vam samo pošiljam en leeep pozdravček tudi od nas. Uživamo 100/h! Danes gremo za nekaj dni na morje in sem ful vesela! Moja mala je ful pridna (je, spi, kaka, lula, opazuje, se pogovarja, je dobrovoljna, da o podiranju kupčkov ne govorim....). Panda, ja, mi smo se videli pri kengurujčkih! Malo pozno sem videla, da si mi odgovorila. No, lepo, da sem videla eno z RR!

Mojčika, danes ti pošljem od Justa. Nisem pozabila nate, samo prej ni šlo...

Uživajte, aprilke!

2mak

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.6.2006 10:28:54   
mojčika
Naše spalne navade, spat gremo ob 8.30 po kopanju in ja dam jo zelo zaspano, a budno v posteljo, tudi popoldan je ne uspavam na rokah, še vedno jo težko nosim. Dudica jo sicer uspava, a jo smem dati šele, ko je res hudo hudo zaspana in jo potem vazame, sicer poleti zelo daleč, tudi zvečer, če jo dobi prezgodaj, jo samo predramim in postane tečna. No po kopanju se nujno damo v pižamico, potem jo dam v posteljico pod vrtiljak, da se nagleda in posluša, jesti pa ji ne dam, dokler sama ne pokaže, da je lačna. Lahko se zgodi, da se s hranjenjem ustavi prej, kot bi si želela, zato jo dam še v posteljico, in ko zopet joka, jo vzdignem, dam še malo za papat, potem pa res krepne. Je pa vse en velik ritual. Zbujamo se ob 23, 2-3, 5-6, a vedno takoj zaspi nazaj, poje pa bolj malo, a je nočem silit, ker je potem tako kot pri zvezdici, bila bi zbujena. Ob 6.00 se za pol ure vstaneva, da se nabrca, se previjeva, jaz malo pojem, jo nahranim in skupaj v mojo postlo še od 7.00 do 10.00. Nekako tako, kak dan tudi več papcanja ponoči, če je prej pojedla premalo, ali pa če nosek nagaja.

Pri kopanju je pa tudi pri nas tako, da se joka, ko jo dam iz bane, a njena rožica na previjalki vse to reši, mama je mufi proti njej, že postajam malo ljubosumna, saj nas spremlja vsepovsod in vedno jo spravi v neizmeren smeh in govorjenje.user posted image

Danes pa tudi midve greva kljub zamašenemu nosku malo ven, ker je lepo in kmalu ne bo več. Bodite fajn, se še kaj javim do večera.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.6.2006 12:24:39   
flecker1
Tudi moja je obsedena z dudko, pa kaj čmo, saj je potem mirna in lepo zaspi če ima gor dudico.
Moja noče več zizat pri meni, raje ima flaško, user posted image . Zato si vedno pred obrokom načrpam in potem dajem po flaški. Upam da bom zdržala do 6. meseca, če ne prej pa bom dala gosto hrano.
Temenc sem uspešno odstranila, no upam da ne pojavi več.
Jutri imamo posvetovalnico oz. samo tehtanje, 2. posvetovalnico imamo šele čez en mesec. Potem bo cepljenje, kar strah me postaja... Sama sem za to, da se otroke cepi, a se bojim stranskih učinkov.
Ad3 dajem vsak dan po 7 kapljic, včasih pa kaj pozabim.
A kdo ima nastavke za dojke, če so kaj zadovoljne? Mogoče bi si nabavla, ker bi raje dojila, kot pa zmeraj črpala, veliko dela je s tem.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.6.2006 12:38:39   
mojčika
Flecker1 jaz imam nastavke, ker ne dojim, jih seveda ne rabim, so nerabljeni in ti jih komot lahko dam, sem jih dobila za darilo, če želiš, mi na zasebno pošlji naslov in ti jih pošljem rade volje, boš probala.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.6.2006 19:06:02   
eya
Joj, sem že enkrat vse napisala, pa me je ven vrglo user posted image

Mi imamo še vedno drisko-plenička je skoraj vsakič pokakana, kakec je malo sluzast, se vleče, sicer pa ne smrdi. Se pa dojiva večkrat, tako da ne bi dehidriral. Pediatrinja mu baje nima kaj dosti za pomagat user posted image  Danes in jutri je na dopustu, je rekla, da naj počakamo do ponedeljka, če pa ne bo normalno živahen in vesel, pa naj greva jutri k drugi se pokazat. Bom videla, kako bo do jutri. Aja, pa še ritka se mu je malo vnela user posted image

Spimo zadnje dni bolj po obrokih, ker se več hraniva. Sicer pa je bilo pri nas tako, da je šel spat ob 10ih, se zbudil ob 2-3 in 5-6ih, potem sva bila kako dobro uro zbujena, nato pa še dve uri spanja. Je pa obakrat ponoči takoj nazaj zaspal, z dudo ali brez. Zdaj pa se zbuja ob polnoči, ob dveh, štirih, šestih.

Na previjalni je tudi pri nas zdaj ful veselja, se smeji, oglaša. Po kopanju pa isto kot pri vas-jok. Ga skušamo čimbolj animirat.

Danes sva bila pa na sončku-je bilo prav luštno.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.6.2006 21:12:29   
mojčika
Danes sem pomislila, da gre za preskok v rasti, nekje v tem času naj bi se  zgodilo, tudi mi kar naenkrat več jemo in tudi bolj pogosto, danes sva sedaj od 7.30-9.00 pojedli 70 ml + 80 ml, malo pred deveto se je zbudila še za 70 ml.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.6.2006 21:32:42   
flecker1
Mojčika, najlepša hvala!
Ale se meni zdi, da moja kar preveč popije mlekca za en obrok? Pije 140 ml,včasih 150ml, malokdaj pa 120 ml... A ni pa videti debelušna, user posted image
Jutri imamo posvetovalnico oz.tehtanje, bom pa videla koliko se je zredila v enem mesecu. Včeraj pa je praznovala 2mesečko, user posted image
Sedaj mi lepo spi, zaspi ob 20h po hranjenju in spi tja do 4. ali 5. ure zjutraj. Po hranjenju spet nazaj zaspi do 7.-8h in je takrat budna 2 uri. Ponoči ji dajem jest tako, da imam prižgano samo tv da je v sobi tema, jaz pa gledam film na HTV, samo ta program ima kaj za gledat. Ko podira kupčka, naložim jo nazaj v posteljo da lepo nazaj zaspi.
Moja ima tudi smrdeče blato, ko pokaka jo takoj zavoham, tudi ko prdne, in sem jo dala previt pa vidim da sploh ni pokakala, pa njen prdec ima včasih tud močan vonj, user posted image
Pa lepo spančkajte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.6.2006 22:35:27   
halena
Vidim,da imamo vse enak film!!Tudi mi brez dude ne hremo nikamor-razen v zibelko!Ta duda je prav fajn zadeva,ampak ni je dobro preveč 'izkoriščat'.Vsaj tako jaz delam.Če ne joče in je mirna ji nikoli ne posilim dudike v usta.Najraje pa se z njo zaziba v popoldanski spanec in jo potem sama izpljune.

Pri kopanju je tut pri nas užitek,ki se konča,ko je treba it ven iz vodice.Zdaj se že odrivamo od roba banjice in takrat je mala čisto blažena.Tudi mi imamo na previjalni Cvetko-Marjetko(veliko marjetico),ki je prisotna tudi pri kopanju.Ajda jo obožuje in Mojčika- verjamem tvojim besedamuser posted image user posted image ..

Spat gremo ob 23h,ko podremo kupček(ali pa tudi ne,če je preveč 'gotova') jo kar položim v zibelko in ponavadi še gleda.V sobi je tema in jaz se takoj zatem umaknem priprem vrata in Ajda čez en čas zaspi.Zbudimo se ob 6.30,jo podojim in jo brez previjanja dam nazaj spat.Potem se zbudi ob 9.30-kakor tudi mama!user posted image Včasih,ko je fajn utrujena prespi tudi dojenje ob 6.30 in potegne celo noč do 9.30..Nikoli je ne dajem k sebi v posteljo.V bistvu jo nameravam čez kak mesec preseliti v njeno otroško sobo.Sobica je takoj poleg spalnice in moj sluh je itak specializiran na Ajdino frekvenco in zaznam vsak njen dih in obrat.

Flecker,vem kako zamudno je to stiskanje in vsi ostali opravki okoli tega.Sem si iztiskavala mleko,ko sem imela bradavice poškodovaneuser posted image Kaj pa če bi prištimala na flaško kak drugi cucelj?Potem ji pa ponudiš še enkrat svojo dojko...Vem to je zelo delikatno.Jaz sem se takrat tudi tega bala,pa je mala vse sprejela-sam da je mleko teklo!user posted image Sem imela pa NUKovo flaško,cucelj je iz lateksa(rjav)in tiste pravilne oblike(kot moja bradavica,ko je nakoncu čisto ožetauser posted image )

Bodite super.Danes je bil tako lep dan,da sve ble zunej do 20.30-upa,da se nismo prehladiliuser posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.6.2006 9:33:41   
kaja29
do kdaj ste vi zunaj??? tako pozno, no potem gremo pa tudi mi lahko kaj kasneje ven oz. smo dlje zunaj, samo ponavadi imamoob 20-21 zadnje hranjenje in potem mi spi do 2 zjutraj, mogoče bi pamogla uvest kasnejše dojenje, samo ko mi ob 21 ponavadi spi in se ne zbudi pozneje, sama je pa ne mislim budit

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.6.2006 10:58:50   
Anonimen
Flecker, tudi jaz uporabljam nastavke. V drugem tednu sem imela zamašene mlečne vode, dojka je bila trda kot kamen, isto tudi kolobar, bradavica pa se je povsem pogreznila in mala seveda ni mogla zagrabit. Ko se je vse skupaj nekoliko zmehčalo, je bila bradavica še vedno majhna in je mala zagrabila samo z nastavkom.
No, sedaj imava pa drug problem, na eni bradavici mi je naredila veliko razjedo (ko jo dajejo krčki ali ko je razburjena vleče bradavico sem in tja), zato spet uporabljam nastavek. Pa ni videti, da bi jo kakorkoli zmedlo, brez problema se na eni strani doji z nastavkom, na drugi pa brez. Tudi količina mleka se ni zmanjšala, kvečjemu povečala, čeprav pravijo, da naj bi nastavki delovali zaviralno na nastajanje mleka, ker kolobar ne dobi pravih spodbud. Meni so nastavki OK. Poskusi, ker izčrpavanje mleka zna biti mukotrpno.

Glede spalnih navad sem nekaj že napisala na prejšni strani.

Naša se tudi zelo rada previja, ko jo dam na previjalno, se začne kar smejat. Tudi kopa se zelo rada, po kopanju joka, če jo ne preoblečem dovolj hitro, ker ona bi jedla. Drugače je povsem nezahteven otrok (le kje smo jo našli user posted image ), a ko si nekaj zapiči v glavo (če je npr. lačna ali pokakana), potem mora to dobiti takoj, drugače je jok da je joj. Je pa GLASNA, zelo user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica, si poskusila, da bi ponoči, potem ko podereta kupček in tvoj pikec gleda okoli, malega še malo pristavila, za kakšno minutko? To včasih dela naša user posted image  in iz popolne budnosti v trenutku zaspi. Tisti trije dodatni požirki jo čisto povozijo user posted image user posted image .

Lepo se imejte, midve se greva malo vozičkat.

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
9.6.2006 18:13:40   
flecker1
Danes je imela moja mala tehtanje, sedaj ima 4870g, velika pa je 56cm, kar hitro raste. Je normalno da v 2 mesecih zraste za 7 cm? Kolikor sem v enem forumu brala, da je eni zrastel 6 cm v enem mesecuuser posted image user posted image Mar ni preveč?
Sedaj mi prihaja črn oblak, kmalu se bo ulilo,user posted image . Čakam da bo toplo in sončno, upam da bo sploh kdaj v tem letnem času, user posted image , ko pa že v stanovanju zvečer kurijo za ta letni čas, user posted image , a je vsaj toplo v stanovanju,user posted image . Fajn bodite

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 9.6.2006 18:14:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.6.2006 22:30:17   
flecker1
Dober večer!

Od včeraj imam prebavne težave, še zdaj me spremlja, user posted image . Zanimivo pa je, da je moji user posted image danes ful zvijalo, ful je jokala ob krčih, ni hotela popiti flaško v 2 obrokih sem se namučila, pa ko je zaspala, sem jo dala flaško in je lepo spila in to obakrat. Kako je to mogoče, da ko jaz imam prebavne težave, gre tudi to moji ubožici,user posted image . Sedaj lepo spančka že od 21h, ker smilila se mi je, ujčkat sem mogla kar od 17h do 21h...
Jutri pa mi gremo na izlet v moj prejšnji dom, v Mb. Malo bom prečekirala trgovine za moji punčki, tu v Velenju je ponudba user posted image .
Pa fajn se mejte med vikendom in čimveč naj posije sonček user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.6.2006 15:59:27   
halena
Kaja,takrat smo bile prvič tako dolgo zunaj in tisto noč je potem spala do 7.30( od 23h).Sem opazila,da če čez dan veliko spi in je na zraku,potem spi do 7.30 v enem šusu.Pa tudi prehladili se nismo,kar sem se potihem kar malo bala,da se bomo..user posted image

Tudi jaz pri Ajdi naredim kdaj po dojenju(in podiranju kupčka) še dodatne tri 'potege' na jošku in mala pade dol v minuti.To naredim,če še kej pojoka ali pa,če gleda še kar ko sova in noče zaspat.

Včeraj smo bili na prvem daljšem izletu.Šli smo na Štajersko pogledat PRA-nono!!Punčka je bila pravi biser.Ta bi bila super ciganka,saj bi se 'primla' povsod kamor bi jo vtaknil!!user posted image Po poti smo imeli postojanke(kavica..kosilo..pijačka),kjer je bila povsod pridna in sva bila z možem prav ponosna nanjo!V avtu je pa seveda najlepše spati!Čim smo ga prižgali je že 'z belim' pogledalauser posted image user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.6.2006 22:30:24   
maychika
Hojla mamice...
no pa začnimo...
mi se tudi ful z užitkom kopamo. Ful čofota z nogicami in se smeji. Sem pa ugotovila, da po kopanju ne joka, če jo damo čisto počasi iz banjice na brisačko. Če jo daš prehitro, se ful ustraši. Pa še, če jo kopava oba jo možek da ven, jaz pa jo za rokice držim. Pa je pol  vse v redu.

Nastavke tudi jaz uporabljam že od vsega začetka. Me je pri dojenju tako grdo vlekla, da mi je kar prste na nogah gor zvijalo od bolečine. In sva poskusili za nastavki, pa je šlo ful lepše. Tko da sva potem ostali kar pri tem (saj sva vmes poskusili spet brez, pa je še vedno vlekla, da je bolelo ko svina). Je pa res, da po bradavički skorajda ne zna več vleči. Samo so nastavki in flaška tako podobni, da se ne pritožuje. Sploh pa imam mleka samo še za vzorček, kljub čaju in polenti itd, tko da se pri meni skoraj samo še točaži.

Zaspati pa je tudi pri nas problem. Mora, mora, mora se nositi. In potem, ko jo odložiš, je katastrofa. Kot da smo se ji odpovedali. Največkrat je res kar problem malo uspavati in traja po eno uro ali uro in pol, tko da še jaz večkrat kar dol padem. Spimo različno in se ponoči zbudimo enkrat...npr. gremo spat ob polnoči, se zbudimo ob 4h in potem spet ob 8h in mi zna spet spati do 12h. S tem, da je ob 4h ponoči tudi zelo nasmejana in se ji ne da zaspati, kar tudi meni vzame potem spet uro in pol. Jaz pa kot zombi okrog hodim. Ob 6h se nahrani in takoj zaspi. Previjava se med spanjem ne, razen če se pokaka ravno, ko se hraniva ali ko je tako dolgo vmes pokonci. Mi je pa ta vikend ful lepo spala. Smo bili v toplicah in po cel dan aktivni in je potem ponoči spala danes 8 ur skupaj...prav super...samo, da se je valjda zbudila ob 4h in bila budna kot petelinček. Aja, pa če mi prej zaspi, je ne budim s podiranjem kupčka.

Ja, kar se sirupa v čajčku tiče se je že navadila piti tudi samo čajček brez sirupa. Včasih se sploh ne pritožuje, včasih pa ji ne paše. Kakor kdaj. Ker vem tudi sama ja, da sirup sploh ni dober za zobke, pa sem jo hotela odvadit.

Ne vem pa kako jo odvaditi tegam, da jo moramo vedno nositi po rokah. Ima kdo kakšen predlog?user posted image

Koliko pa vam pojejo po flaški...tiste, ki ne dojite oz. kombinirate?

Verjamem, da sem pozabila še kaj pokomentirat, mogoče bom naslednjič. Lepo bodite in uživajte s svojimi sončki.

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.6.2006 23:11:11   
flecker1
Maychika, tudi sama imam težave s tem nošenjem okoli, meni že roke bolijo in zvečer imam roke tako nemočne, da komaj kaj držim, vse mi padejo dol iz roke. Nič ne morem kaj narediti, če hoče da jo nosim, bom pač nosila, ker jo tega ne morem odvaditi, ko ima krčke ji paše ko ujčkam. Počakala bom dokler ji ne delajo probleme s prebavo, takrat bom pa začela misliti kako in kaj naj jo odstavim nošenja okoli. Potrpeti je treba, vse bi naredila zanjo, da ne bi preveč jokala in pogrešala mojo bližino. Saj bo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?