|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
21.4.2006 14:21:57   
emaa
Meta cene so samo informativne, pri G pa je zastonj. Sam vsi vemo, da radi prišparajo, če se da.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.4.2006 17:00:14   
Naja30
Ampak to je res, da ko ti prvič vzamejo kri na podlagi napotnice od G, naredijo vse te preiskave- za Rh, nek Coombsov test, pa še neke stvari. In je brezplačno! Meni so to naredili že prvič in ne bo treba še enkrat. Sem pa AB poz. Kaj pa ve? (Joj, sem firbec  user posted image )

Punce drage, mene je pa danes fajn ščipalo vspodaj in so me kavbojke tako žulile!! user posted image  Sem komaj dočakala konec šihta, da sem lahko skočila v trenerko.

Ta vikend bo lep. Ga boste kaj izkoristile?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.4.2006 18:04:14   
vampirka
Ženkica, a sem prav razumela, da si ti napisala o izcedku pod anonimen??? Joj, pojdi takoj do G in počivaj. Me držimo pesti, da je vse OK!user posted image
Naja, jaz sem A-...pa hlače me tudi že vse tiščijo (sem pa med onimi manj obloženimi in imam vse bolj ozko za oblečt...), bo zgleda kmalu kaj novega treba kupit user posted image .

Danes sem še kar pri user posted image , ker sem do sedaj delala. Ja, saj vem, da izgleda, kot da ves čas na RR visim user posted image , ampak ni čisto tako...Imam tako službo, kjer je itak treba ves dan v tole škatlo buljit (razen če nimam kakih sestankov), pa potem večkrat vmes poškilim kaj se kaj dogaja z vami (in seveda se ne odlogiram vedno).

Zdaj pa grem malo zadnjih sončnih žarkov ulovit na vrt in se vam še zvečer kaj javim!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.4.2006 18:52:35   
emaa
Jaz sem 0+. Sem pa ravno s sprehoda po trim stezi, a vidim, da mi strmi klanci ne ustrezajo najbolj, čutim potem kako me zateza v spodnjem delu trebuha, se bom pa še naprej ob reki sprehajala.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
21.4.2006 19:11:12   
Naja30
Jaz sem pa spet jedla!user posted image  Ko sem prišla iz službe, sem pojedla hrenavko, njami! zdaj pa še pol ribice pečene in malo špinače. Punce, ali samo meni paše jesti? Saj mi je slabo, ampak ne tako da ne bi mogla jest. Vsaj danes ne user posted image  Ma bom res kmalu kot en user posted image -ek!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.4.2006 19:34:41   
Naja30
Še enkrat lep pozdravček. Moram nekaj sprobat! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.4.2006 20:35:46   
Anonimen
Anonimna dva sporočam, da GV ni zrasla skoraj nič, ploda in utripa ni, tako da bo najbrž treba na čiščenje. A mi lahko ena opiše, kako to izgleda, kam moraš it in kolk je treba pol počakat za akcijo za novega user posted image user posted image ?

LP

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
21.4.2006 20:52:40   
vampirka
Anonimna 2...user posted image user posted image user posted image ...želim ti, da se čimprej spet pridružiš user posted image . Ne vem točno, ampak verjetno moraš vsaj en ciklus počakat preden spet začneš delat na user posted image ! SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.4.2006 22:00:05   
Naja30
Anonimna, zelo mi je žal. user posted image user posted image  Vampirka ti je prav povedala, sicer pa poglej pod temo o ss. Jaz ne bi o tem pisala, ker je še vedno boleče in nočem starih spominov klicat.
Upam, da boš kmalu spet vesela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.4.2006 18:32:51   
Zasanjana
Hejla pupe!
Anonimna, žal mi je zate.Za akcijo pa moraš počakati en ciklus.Odvisno no.Ti bo že G povedal.

Blagor vam ki mate apetit.Jaz danes sploh še nisem jedla.Pa mi ni nič slabo.Samo lačna nisem in meso mi grozno smrdi.Bom še vegi ratala.Jaz sem tudi bolj med drobnimi in me vse kavbojke tako tiščijo.Si morm kej novega kupit, ker če ne bom ponorela.
A tuki ste vse razen tintare, Mete. in mene prvič noseče?Mislim, nimate še bebic doma?

Uživajte v sončnem dnevu in božajte bušije.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.4.2006 19:46:51   
Naja30
Oooooo, Zasanjana, pozdravček, končno se je ena oglasila danes. user posted image  Se pozna sobota in lepo vreme user posted image
Jaz sem tudi bila veliko vzunaj na sončku, samo ko tako hitro utrujena ratam!user posted image user posted image  Potem pa pojem kosilo in ajmo počivat - beri spat kot top za ene dve ure.

Ja, jaz sploh nimam problemov s hrano, oz.mam problem ko razmišljam, kaj šele bo user posted image  če bo šlo tako naprej. Sicer pa ne bom se sekirala, saj bo časa za hujšanje še veliko.

No, pa se še kaj oglasite in lepo se imejte, drage user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.4.2006 20:23:47   
sasabela
Oj..
Jaz sedaj odkar sem noseča kar mislim, da lahko ves čas jem. user posted image Prej sem še mal na linijo gledala, zdej pa pojem čisto vse kar mi pride pod prste. Ja zdej imam izgovor, sej sem itak noseča, pa še dva mam. user posted image Sam se morm res mal ustavit, prej sem šla po jagode, sladoled in smetane. Samo še nisem utegnila pojesti, ker sem pred tem, sebi in lubiju nardila tople sendviče, na kar je še mami prnesla večerjo. Zdej pa res ne morem več. user posted image Pol pa ne rečte, da ne pretiravam. Zaenkrat sem se zredila le za en kg....joooj kaj šele bo....

Aja jaz imam krvno skupino O +.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.4.2006 21:41:57   
Shorty_
Živjo!
Moj maturant je bil sanjski mela sem se ful lepo in z lubijem sva uživala! no moja pikica je bla tud pridna mi ni blo nč slabo!
no sej je dans vse nadoknadila men se slabosti sam stopnjujejo in trajajo kar cel danuser posted image  kaj pa pri vas je kaj boljše al slabšeuser posted image

anonimna žal mi je zate
aja pa jz sem taprvič noseča

nočko vsemuser posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.4.2006 23:24:11   
Zasanjana
Ja naja3, jaz sem zdej skoz zuni z Zalo.Laufamo za psom pa se guncamo... danes smo padli pa si poravsali koleno.Ampak nismo nč jokaliuser posted image .
Joj ne morem spatttt.Moja oba spita kot top jaz pa tle bliskam.
Shorty, pikica je vedela, kdaj more bit pridna.A boš pokazala kako slikico, da vidimo, kako si bla zrihtana?user posted image
Sasabela, si mi take lušte naredila, da sem si šla v skrinjo po en sladoleduser posted image .

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.4.2006 7:07:17   
Naja30
Shorty, da niste bili vi tisti maturantje, ki so zadnjič ob 8h zjutraj sredi Tržaške plesali četvorko?? user posted image  Kako sem se smejala, sem se ravno v službo peljala, ko so rekli na radiu, da naj bodo vozniki pazljivi, ker maturanti še vedno plešejo user posted image  O spomini, spomini. Mi smo ga tudi zabluzili do zjutraj, samo smo šli na zajtrk v en hotel in smo se s hrano obmetavali user posted image  To so bili časi, brezskrbni.

Zasanjana, kaj imaš probleme zaspat zvečer? Hehe, mene hitro zmanjka, zato pa zjutraj ne morem spat user posted image  
in potem čakam, da bo ura toliko, da se vsaj kakšna trgovina odpre ali da se kdo zbudi,da ga lahko pokličem. user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan, sončka ne bo manjkalo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
23.4.2006 8:49:23   
Sisy
dobro jutro punce,

si ne morem pomagat da se ne bi vključila v vaš čvek user posted image  Tudi jaz sem uradno decemberčica,čeprav moj ginekolog v petek na UZ še ni videl nič, tudi vrečke ne, pravi da je verjetno prezgodaj...jaz pa sem zdaj v skrbeh..no btw-po krvi sem noseča na kvadrat user posted image  Pa ve,ste že bile na prvih pregledih oz.kdaj jih imate in v katerem tednu? Pravijo da ni za prehitevat ker se tako zgodaj še res nič ne vidi....

Shorty nisem mogla pa mimo tvojega posta o maturi-a tok mlada si? iii krasno user posted image  sam se jaz pr svojih 27-ih pol počutim kot stara mama...user posted image  Tudi jaz sem zmeraj govorila da bom imela mlada otroke...men se zdi to ful lepouser posted image

Počutje hm...zaenkrat še kar v redu...po malem mi je slabo čez cel dan,ko kaj pojem je seveda boljše user posted image  kar pa ni dobr če ne bom imela v 9.mesecu sto kil user posted image  joke...user posted image  Mam pa iste izggovore kot Sasabela-sej sem itak noseča pa lahko jem...ampak to res ni dobr..ker prej sem pazila na vsako stvar ki sem jo dala v usta,štela kalorije,telovadila....zdaj pa tkole user posted image  Drugače sem še utrujena-včeraj sem spala popoldne ene 3 urce kot top...user posted image  Mi pa daje sonček veliko elana in kadar je lepo vreme me kar vleče ven...pa bi zarad tega mojga rjavga izcedka morala počivat pa mi ne znese zmeraj user posted image

tako deemberčice pobožajte svoje (zaaenkrat še ravne user posted image ) trebuščke...

pa si tipkamo

papa

< Sporočilo je popravil Sisy -- 23.4.2006 8:51:31 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.4.2006 9:35:39   
sasabela
Oj
Meni je moj G rekel, da moram samo počivati, mirovati...ja kaj hudiča nej pa pol druzga delam, kot jem in spim....mene je kar groza...lani sem si kupila nov kolo...sedaj pa lahko samo gledam kolesarje, ki se vozijo mimo mene. Ja a res ne smem čist nič počet?? user posted image  

čavči

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.4.2006 9:43:20   
Sisy
sasabela vem kako se počutiš...doma imam navdušenega kolesarja ki vsak prosti trenutek prebije na kolesu, včasih sva to počela oba zdaj pa lahko svoje kolo gledam le od daleč...da ne omenjam aerobike...sem vsak dan hodila...zdaj pa še do trgovine skor ne smem user posted image  pa saj to je majhna cena za tisto lepo dete ki ga bom dobila ampak vsseno pogrešam aktivnosti...pravzavidam tistim puncam ki s trebuščki hodijo na telovadbo...

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.4.2006 10:28:28   
vampirka
Jaz mam tud skoraj novo kolo - lansko leto sva pol pohorja prevozila, letos bom pa bolj od spodaj vse skupaj gledala user posted image ...na aerobiko sem nehala hodit, ko sem začela z gonalom (sredi marca), zdaj pa čakam na 3.5., ko upam na user posted image  svoje pikice, potem se grem pa vpisat na aerobiko za nosečnice. Je pa res, da sem sedaj tako utrujena in zaspana skoz, da niti nimam veselja kaj pretirano migat! Je pa ful smešno, ko si po OBMP avtomatsko tretiran kot rizična user posted image ...jaz namreč nimam nobenega izcedka (zaenkrat user posted image ), počutim se čisto dobro (verjetno približno tako, kot velik % ostalih nosečk), uradno pa bi morala zdaj biti na bolniški...

Je pa verjetno bolniška čist priročna stvar, če ti je slabo (kot je večini vam) in imaš kake izcedke...potem je počitek res pomemben - saj edino važne so naše user posted image !

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.4.2006 10:57:04   
Zasanjana
Wihuuuu moj rumenkast izcedek je šel pa-pa!user posted image Ampak mam občutek, da bo nazaj prišel.
Naja3, nimam problemov, samo včeraj ne vem, kaj mi je blo.Sem pa danes mal potegnila zjutraj.Sreča, da ni mala name skočila in me zbudila.user posted image
Sisy, nč bat, ziher si med nami.Jaz mam pregled šele 5.5.Takrat bom že okrog 10.tedna, se mi zdi.
Prav smilite se mi tiste, ki ne smete migat.Jaz mam vsak dan telovadbo zjutraj, ko norim po hiši in lovim tamalo, ker se ne pusti oblečt.user posted image
A se bo kakšna vpisala na jogo za nosečnice al kej podobnega?Jaz sem razmišljala.Ampak ne še zdaj.

Punce uživajte maksimalno.Je že nedeljauser posted image .

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.4.2006 11:44:14   
Anonimen
Zdravo punce!

Spet se oglašam, še vedno kot anonimna A.
Zasanjana, tudi mi imamo že eno žverco doma, ki bo kmalu stara 10 mesecev. Ja, bolj malo bo razlike, bo kar pestro.

Drugače pa meni za razliko od vas ostalih ne paše jesti nič! Zjutraj sem se silila vsaj 10 minut s koščkom kruha namazanim s smetano. user posted image V prvi nosečnosti pa sem skoz jedla. No, saj to se lahko še spremeni. Kakšna kilca več mi ne bi škodila.

Prav zanima me kako mi bo trebušček rastel zdaj, v drugo. Menda, da se hitreje pozna kot prvič. Ve že jamrate, da so vam hlače ozke, ker imate rok pred mano. Jaz pa se še veselo bašem v najožje kavbojke in uživam, ker se bom mogla kmalu poslovit od ozkih cunjic.

Povedala nisva še čisto nikomur, da se bo naša družinica spet razširila. Ali ste ve že povedale?

Pa G. moram še klicat, da se naročim na prvi pregled... Pa saj so šele trije dnevi minili od pozitivnega testa...

Pa tamalega še vedno dojim in ne vem kako naj ga odvadim. Je tako nor na joško, da nimam pojma kako bo brez nje. Pa še nobenega drugega mleka ne mara, kot mojega...

user posted image A.

Neposredna povezava do sporočila: 271
23.4.2006 12:06:37   
Zasanjana
Anonimna ne vem, kako ga odvadit.Moja se je sama po sedmih mesecih.Ni hotela več pit.A ga še polno dojiš?
Evo, vsaj nisem edina, ki bolj malo je.Jaz zjutraj sploh nisem jedla.Ja, meni so prav samo še dvoje hlačeuser posted image .Sam ne bi še prešaltala na nosečniške.Jaz sem povedala mali in je obljubila, da bo tiho.Ne vem glih kok ji je za verjet.Drugače me je pa moja mami sama dobila.Drugim bomo povedali po prvem pregledu.
Upam, da ti bo kmalu uspelo odvaditi malega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.4.2006 13:48:03   
Naja30
Sisy, seveda si z nami. user posted image user posted image

Meni je pa danes spet slabo, pa utrujena sem... se ponavljam kot pokvarjena plošča user posted image
Pa zdi se mi, da malo zatekam po hrani. stvar je v tem, da ko se najem, velikokrat potem zaspim user posted image  In ko se zbudim, me v rokah tako čudno zateguje. Niti ne zgledajo zatečene, ampak samo kot da so trde bolj user posted image  Ne znam čist točno razložit, a katera od user posted image  ki so že bile noseče ve, o čem govorim? Se mi pa zdi malo prehitro za zatekanje a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 273
23.4.2006 14:10:54   
Zasanjana
Naja, jaz sem imela isti problem v drugi nosečnosti.Le da je mene zategovalo tudi v nogah.Pa niso bile otečene.Ampak vedno, ko sem vstala in se malo pretegnila je bilo boljše.Poskusi se malo raztegnit.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.4.2006 15:11:24   
emaa
Jaz sem pa ravno kosilo pojedla, zdaj bi šla pa zaležat, pa bom verjetno tudi šla, sem zjutraj poštimala rožice, vse oplela, pri ograji porezala travo, zdaj pa grem počivat na sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?