natalia
|
zdravo, sarazan, mislim da to ni slaba ideja. danes moraš bit pri vsem pazljiv, žal. ursa_p, upam da se bo vse dobro izteklo, božček... tinkatonka, malo še pa bodo, upam, da te "trimesečne "kolike izzvenele, pri nas so še samo malo... kolike bodo mimo... pa se bodo začeli zobki..., spanje: mi še ne prespimo cele noči, Eva se zbudi okrog treh, se nahranima in če imam srečo, takoj zaspi nazaj, to pa je pogosto. problem je pri naslednjem vstajanju, ker se zbudi okrog sedmih ( toliko da me vrže iz postelje), ji moram odstraniti povijalno plenico, ji zamenjat pleničko, nahranit, potem pa malo čarat okrog nje da zaspi nazaj. ampak spi tako nemirno, da ne morem zatisniti očesa, pa se grem nalivat s kavo... kaj hočemo, srečna sem, ker se zbuja samo enkrat na noč in brez problema zaspi nazaj, zaenkrat. kopanje:ursa_p: jaz imam isti čebriček, seveda roza barve!, pa me zanima, če Gala še kopaš v njem? kako narediš, da ti ne zleze skupaj, ampak da tako lepo sedi, kot na sliki? jaz podložim z brisačo, pa nič ne pomaga... pleničke:sem hvalila Babylove, jaz ne vem, ali nisem pravega paketa kupila ali kaj, še te mi premočijo- in to fejst, mala je mokra do hrbta gor! Fixies isto. dnevno spanje in preživljanje dneva:mislim, da smo se o tem že nekaj pogovarjale, ali je možno, da če čez dan veliko spi, ne more ponoči? ali vaši dosti spijo podnevi in kaj delate z njimi, ko so budni? jaz jo prekladam iz vozička na ležalnik, iz ležalnika pod most, na povšter, v spalnico, včasih se igrava, pa se hitro zdolgočasi... torej kaj delate - opišite mi vaš dan nošenje in drža pokonci: naša bi se samo nosila in nosila, načeloma me ne moti, ker imamo pri hiši veliko nosilcev, bolj me skrbi, ker sili pokonci, in bi se tako skozi nosila, da bi ona gledala, kaj se dogaja v pokončnem položaju... to ni preveč dobro, kajne? obračanje na hrbet:naša se je iz trebuha na hrbet obrnila samo enkrat, tu pa ste napisale, da to vaši že velikokrat delajo. bi jo morala kako vzpodbujat, ali naj njej prepustim... danes nam želim dober spanec in da bi dragi prevzeli nočno hranjenje in skrb...