Bonnie_RR
|
Dobro jutro! Kaj še vse spite? Naš (tipičen) dan zleda približno takole: - 1. se zbudi nekje okoli pol 5-5h in dobi flaško, podre kupčka in gre nazaj v svojo posteljico (kdaj zaspi pa ne vem ) - okoli 8h-9h me vsako jutro zbudi razgrajanje v posteljici - pogledam kaj se dogaja in vidim Nika, ki me z velikimi očmi pogleda v stilu: mami, dej že vstan, men je že mal dolgčas tule! In vstanem, ga previjem, dobi flaško podre kupček in potem se stisne med naju v zakonsko posteljo. Pa se malo pogovarjamo (no, Jure bolj zaspano momlja ), brcamo, smejimo, lupčkamo, stiskamo... Skratka je pestro... - okoli 10h mu včasih uspe malo zadremati in takrat sebe malo zrihtam in na hitro kaj naredim. Če ne zaspi, ga pustim ležati in mu okoli naložim kup igrač in ropotuljic in ga s tem malo zaposlim. - nekje med 11. in 12.uro ga spet previjem, poje in ga, če je lepo vreme, napakiram v voziček in greva na sprehod. Takrat spi, vendar pa sem opazila, da v zadnjem času rabi dlje časa, da zaspi in se že kmalu, ko prideva domov tudi zbudi. Če pa ni lepo vreme, se pa najprej malo pocartava, potem pa ga dam v ležalnik in mu spet naštimam ful igrač pa most pa svašta stvari. Ponavadi dam pred njega samo igračko ali dve in jih potem menjavam, da se prehito ne naveliča. Večinoma ga imam v jedilnici na mizi in ga lahko iz kuhinje skoz opazujem čez šank, parkrat sem ga imela pa tudi v zimskem vrtu in sem ga tud lahko skoz imela na očeh. - ok. 3-4h se spet previjemo in jemo. Takrat prideta tudi moja mami in sestra domov, tako da ga včasih oni dve malo pogledata (se včasih kar grebejo vsi, kdo ga bo malo požulil... ). Včasih, ampak zelo redko, mu uspe za kakšne pol urce tudi zadremati, drugače pa je ves popoldan buden. - moj dragi dela en teden zjutraj in en teden popoldne in temu primerno se tudi ukvarja s tamalim - med 6. in pol 7. uro se vsak drugi dan kopa in potem ga previjem in poje zadnji obrok nekje med 7. in pol 8. uro. Včasih je tako utrujen, da potem takoj zaspi, včasih pa še kar vztraja tam najkasneje do enih 9h (do takrat pa se največkrat stiska pri meni in mi kaj počeblja). Tako približno zgledajo naši dnevi. Meni minevajo res ful hitro... Punce, jaz sem pa malo eksperimentirala z različnimi pleničkami (saj veste, ko sem vam razlagala, da mi pampers active baby 4-9kg ful premočijo pa prevelike so mu). Sem zadnjič v DM-u kupila za probo pakiranje 2 pleničk od Beauty baby in sta se kar fajn obnesle, potem sem pa kupila še Pampers total care trojkico (ne vem za kg, ker sem vrečo že vrgla stran) in so mi res ful všeč. Ful so bolj elastične pri nogicah, za pripopat skupaj je tudi na elastiko pa luknjice imajo in tako koža bolj diha. Aja, pa zadaj na hrbtu so malo višje. V glavnem, zdaj imam paket teh (nekaj čez 40 pleničk) in bom zaenkrat verjetno kar pri teh ostala. Me pa zanima, če se te dobijo samo v Mullerju ali tudi kje drugje, ker v Celju nimamo Mullerja. Mogoče ve katera? Toliko zaenkrat... LP
|