karin412
|
Mi smo bili v Arboretumu Volčji potok v torek in je bilo zelo lepo. Ajla je spala, pa dojila sem jo tudi, ko pa smo šli potem na pico, je pa jokala kot sraka, da nisem mogla niti pojest v miru. Ljudje so pa tolk nesramni – kaj ni en tip prižgal čik in začel kadit ravno v Ajlo, kot da ne bi videl, da imam otroka pri sosednji mizi?! Pol je žena začela protestirat, da se lahko reče na lepši način, jaz pa sem rekla, da če pa sami ne vidijo, da je otrok zraven, so pa res idioti! Jaz ne vem, kako ene pišete, da vam tolk časa spijo ponoči. Meni bi joške razneslo! Pa tudi se mal še bojim zaradi mastitisa, tako da čim zajamra ponoči, jo takoj dvignem in jo podojim, tudi če se zbudi na 3 ure kot npr. to noč. Mi smo rezervirali dopust – na Malem Lošinju, julija gremo. Vzeli smo kar all inclusive, da bom lahko jedla čez dan, ker dojim, pa moram jesti. V reviji Lepa in zdrava piše za vse tiste, ki dojite, kaj naj bi jedle – zelo dober članek, ki pravi, da naj jemo uravnoteženo prehrano, ne smemo pa hujšat oz. imet kake diete. Naša Ajla še ful prdi, ne vem zakaj, ali od mlečnih izdelkov?! To kar veliko pojem. Pranje perila-jaz perem vsak drugi dan plenice racman s praškom v prahu Dash in na 95 ali 60 pa je belo, vključim pa tudi predpranje in dvojno izpiranje. Ko sem prala s tekočim in brez predpranja, mi ni opralo. Če gre kakec čez predlogo, ga s krtačko zdrgnem, sicer pa ne, pa gre vse dol. D3 kapljice ji dajam, ni problemov. Boki so šli tudi meni verjetno narazen, ker tudi jaz ne spravim vseh hlač gor, pa sem že imela tudi 58kg (zdaj jih imam 56). Zdaj nosim samo ene črne kavbojke, ki sem jih imela pri 3 mesecih nosečnosti oz. ko sem imela tistih 58kg. Bonni-Jaz ji dam včasih umetne plenice 5-9kg, pa so tudi prevelike. Samo jih itak uporabljam občasno, ko smo zunaj. Se mi zdi, da ima Pampers manjše pakovanje 4-7 kg. Ursa_p jaz vedno dojim sede, tudi ponoči, ker mleko teče navzdol, da ne bi prišlo do zastoja. Podloži si kaj pod roko ali nogo. Rokico ima obrnjeno pod mojo pazduho, trebušček pa proti mojemu. Pa kaj ti dojiš samo 5-6x na dan? Jaz jo zelo pogosto, sicer ne štejem, samo se mi zdi da kar ene 8-10x, včasih samo za pocrtlat. Uživajte!
|