Barbs
|
Punčica , lepo, da je vse ok; tisti popadki so pa najbrž res posledica vaginalnega pregleda - če sem prav razumela, si imela, ne? Ja, valda, saj drugače ne bi mogla vedet, da imaš zmehčan MV. Mene je moj G prepričal, da vaginalno ni treba gledat prot koncu, če pač nimam kakšnih posebnih težav - ful tiščanje navzdol, velik izcedka, pa take... Sem rekla, ok, pa nič - kaj pa če sem odprta? Je modro povedal, da nič zato, da bom pač slej ko prej pa popadke dobila... Flegmatik, tale Stanko. tt79, kar se tiče pregledov, sem jaz danes (vstop v 37 teden) prvič imela na 14 dni, danes je razmišljal, da se vidiva spet čez 14 dni, potem sem pa kar sama rekla: a ne bi blo fajn, da že čez eden pridem, ker mi ful dogaja, ko pridem sem, čisto mi dan popestrite, če ne sem pa samo za računalnikom in kuham Se je zarežal in rekel - no prav, pa še CTG mi je naročil , pa spet laboratorij Tako da, po moje ni panike, če je vse vredu s tabo, če ne pa itak zdaj že lahko kadarkoli skočiš do porodnišnice, pa te mal dajo na CTG, pa pogledajo, če je vse ok. Meni je ful dolgčas po moji tamali bejbi; tavelika ima itak nek svoj lajf, ki ga zadnje cajte ne uspem popolnoma razumeti, moj ima ful dela in je ravno danes izvedel, da bi moral 10. maja v Nemčijo na neko konferenco al kaj vem kaj - sem se nemudoma zjokala kot dež, šla ležat v postlo in v strop gledat pa nič govort. Potem je čez čas prišel k meni in rekel " pa saj veš, da ne bi mogel it" , ampak sem se še kar mulila in ga obtožila, da je zagotovo probal, kakšna bo moja reakcija, če ne sploh ne bi govoril o tem. In sem naprej gledala v strop. Zdaj pa večerjo pripravlja - kar neki meša v brezveze, sploh ne vem kaj, saj ponavadi sploh ne kuhamo večerje posebej. Lepo noč vam želim in čimmanj valjanja z leve na desno. A ni neka luna jutri?