Barbs
|
Lenika, jaz sem seveda tu , pojedla ( ) sem že , zdaj so me pa nakurili iz kuhinje - pečejo kruh, juho so dali kuhat, pa ne vem, kaj še vse - moj je šef kuhinje, otroc pa vpijejo Men se tudi nekaj "obrača" .... amapk ne na boljše, tako kot tebi. včeraj zvečer sem imela PRVIČ zatečene gležnje ( tolažim se, da je to od utrujenosti) , ampak, danes zjutaj pa tudi roke - imam en tak prstan na sredincu, ki naj bi bil pokazatelj "otekanja" in mi je danes nekam na tesno šel dol... Včeraj zvečer sem imela kar ene pet konkretnih "stiskov" na 20 minut, ko sem se stuširala, sem se dala v pižamo in se mi je kasneje zdelo, da imam mokre hlačke - nisem vedela, a sem se slabo obrisala tam dol, al mi voda uhaja Skratka, izučilo me je, da če "ni zares" je bolje, da sem čisto tiho, ker je bila cela panika. Moj si je že šel iz omare naštimat ene udobne yellowke, "da ga ne bodo potem noge bolele, ko bo stal tam pri mizi" ... Sem ga napenila, kaj nori; sploh me ni poslušal, ker je potem iskal še ene kabojke, ki so sicer v pranju, ampak je hotel ravno tiste, ker "se v njih fajn počuti" Jaz sem šla potem ležat, on pa z uro na roki in mobitelom pod pouštrom ( ne vem zakaj) zraven mene. Danes zjutraj mi je povedal, da je še do pol enih "dežural", če se bom na dvajset minut kaj premikala in da ni mogel spati in da sploh ne razume, kako sem pa jaz lahko tako flegma. Potem sem mu rekla, da so očitno leta pri njem nardila ta svoje, ker tako paničari. No, zdaj grem mal brat, pa pridem še kaj popoldne prečekirat, ker je oblačno za pop ... Živjo