|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.4.2006 8:43:36   
Barbs
Sem še kar na netu.user posted image  Pa še zob me boli. Modrostni. Pa nikoli nisem imela težav z zobmi. Nikoli.user posted image   A naj kakšen tablet požrem al kaj? Če ne bom pa kar Stankotu pisala...user posted image

Eeeh... grem ribat.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.4.2006 11:49:17   
mojsoncek
Zenskice, jaz se danes sploh ne morem k sebi spravt. Res ne vem kaj me daje. Sem ze razmisljala, da imam macka, ker sem si vceraj pri vecerji privoscila kozarcek birre user posted image user posted image user posted image . Ja kdo bi vedel?

pikicaa in petka kako je bilo na UZ?
lenika sem prepricana, da bos naredila vse kar si se namenila.
Barbs pridna, da si se lotila pucat. A ti je uspelo pocajtati zob?

Si grem mal melone zrezat, da ne bom non stop samo kruha jedla...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.4.2006 12:09:00   
cofek
Hellooooo!
danes je bil moj zadnji delovni dan (pred porodom - do penzije jih mam na zalost se kar nekajuser posted image ) user posted image user posted image user posted image

mojsoncek tudi jaz se danes nekam cudno pocutim - mi je slabo, pa malo se mi vrti (sicer smo postavili diagnozo, da je bil v sluzbi slab zrak in smo takoj okna odprli - tako da se je stanje malo izboljsalo, ampak se nisem cisto pri sebi).

drugace se pa s problemom umazane kopalnice soocam ze cel teden, pa mi je se ni uspelo popucat user posted image  - me je nekaj presinilo, da bi pocakala do rojstva user posted image , ker sva z user posted image  zmanjena, da bo potem poklical cistilke in bodo popucale svinjarijo, ki jo bodo naredili na zurki za malega - ampak je do tega se en mesec, pa res ne zgleda da ziviva v takem svinjaku. tko da me to caka al med temi prazniki al pa naslednji teden, ko BOM DOMA!!!)

danes so nam pripreljali posteljico in lezisce  user posted image user posted image user posted image - koncno, sem ze mislila tezit kaj mislijo cel teden. izgleda da bo user posted image  imel delo cez praznike user posted image .

zdaj grem pa k zobarju na pucanje kamna. Me je narocil ze pred enim mesecem - pa bi clovek mislil, da ce je samoplacnisko da bos kaj prej na vrsti, amapk sem mela malo protekcije, ker za maja nisem mogla vec garantirat, da bom lahko prisla se v enem kosu. Drugace mi je pa tole z zobnim kamnom ful cudno, ker drugace s tem nimam problemov (al sem imela pa do zdaj bolj slepe zobarceuser posted image ) - je mogoce da je to zaradi nosecnosti? Da se ti tudi sestava sline kaj spremeni, pa to vpliva na nastanek ZK?

ok, uzivajte v soncku. si pisemo,
lp t

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.4.2006 12:59:54   
TiaSara
Lep dan vsem!

Cofek user posted image user posted image user posted image  za zadnji delovni dan. Sicer pa se tudi meni kar po malem vrti danes. Celo na sprehodu sem morala vmes počivati, kar se mi ponavadi ne zgodi. Morda je pa še vedno luna kriva (nekdo mora bit).

Lenika user posted image user posted image user posted image  samo da je vse O.K. Drugače pa si mislim, da imaš že počasi dovolj vsega. Vsaj približno vem kako se počutiš, ko opisuješ svoj stisnjemi želodec.

Zobje v nosečnosti so pa menda res pod posebnim udarom, bi morala tudi jaz do zobarja, samo ker me še neboli čisto ves čas, kar odlašam user posted image .

Puncica - morda pa tudi tvojo puncico luna daje - moj nečak je zadnje dneve prav nemogoč - ves siten in tečen, pa zna biti drugače pravi cukrček. Sicer pa si bila zelooo pridna, da si vse plenice zlikala.

Nasploh ste vse tako pridne, ko tako lepo vse pripravljate. Jaz sem pa včeraj po "baby" trgovinah hodila in me je kar groza oblila, ko sem gledala vse tiste oblekce pa plenice pa dude pa škarjice pa...., ki jih še moram nabaviti za malega. Sem mislila, da bodo "tavelike" stvari večji problem, ampak to sedaj že vse imamo. Jah nič, enkrat bo treba zbrati pogum in it v nabavo - ker včeraj nisem kupila čisto ničuser posted image .

Ampak najprej so na vrsti prazniki. Zdajle grem jajca barvat user posted image .

Uživajte v sončku!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.4.2006 14:22:35   
Barbs
Oj,

tale z zobom pa zgleda, da bo humoristična.user posted image Sploh me ne neha bolet. Mogoče pa samo preveč mislim na to.user posted image  Bom probala nehatuser posted image

Kopalnico sem kar neki po mačje počistila, ker sem ugotovila, da lijaka in kadi sploh ne morem zribat orng - me ja kar premetavalo. Sicer pa - ideja s čistilnim servisom ni slabauser posted image  Dobila sem nek recept za "potratno potico". Sicer rada kaj skuham, takole , v loncu, za kakšne peke pa nisem nadarjena. Včasih kaj zavijem v kupljeno listnato testo.user posted image user posted image  No, danes sem se lotila tega. Baš tega, mislim, ker so SAMO tri vrste testa, pa dva nadeva in bom lihkar izdahnla. Končno je v pečici, kakšno bo, ko pride ven, pa ne vem.user posted image  Še zmeraj lahko grem v štacuno po piškote... Kako bom pa jedla, pa ne vem... presneti zob user posted image ...

Veliko sončka pa jajčkuser posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.4.2006 8:36:52   
lenika
Dobro jutro majčice.

Kako kaj danes? Jaz sem že spet zgodnja, pa saj se ne sekiram, glavno je, da ponoči lahko spim, pa četudi se potem zbudim ob sedmih zjutraj.

Zunaj je full lep sonček in čez kakšno urico, ko se bo malo otoplilo bom šla malo ven, da si naberem energije. Drugače pa gremo danes ven na kosilo, ker je imel tast rojstni dan in nas je povabil ven jest. Upam, da bom lahko s tem svojim stisnjenim želodcem sploh kaj pojedla.
Drugače pa čas resnično hito beži. Jutri bom napolnila 37. teden in stopila v 38. teden, od tega tedna naprej pa je moja G rekla, da je že vse možno in da se lahko user posted image  rodi jutri ali pa čez tri tedne. No, če sem čisto iskrena sedaj takoj še ne bi user posted image , čez kakšna 2 tedna pa takoj podpišem. Pomoje je najhuje, če si čez rok in potem čakaš kdaj ti bodo sprožili porod, tako, da upam, da mi tega ne bo potrebno čakat.

Meni se trebuh ni še čisto nič spustil, kako pa je kaj pri vas? A je to res, da se trebuh spusti vsaj 2-3 tedne pred porodom? Ker če je res tako, potem bom verjetno prva na svetu, ki bo otroka nosila kakšnih 11 mesecev user posted image user posted image user posted image .
Saj se hecam, sedaj že malo nakladam, ker nimam nič pametnega za povedat.

Lepo se imejte na to sončno soboto in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.4.2006 9:12:43   
pikicaa
Dobro jutro

Samo na hitro se vam javim.
Danes sem zelo vesela, ker bo moj user posted image  tri dni doma.
Včeraj na UZ in CTG je bilo vse OK. Vse mere so takšne kot morajo bit.user posted image user posted image user posted image  Za težo pa mi niso nič povedali.user posted image

Se pišemo in uživajte med prazniki. Upam, da bo vreme lepo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.4.2006 12:58:04   
DeVilla
Punce, hvala vam za vse dobre želje.. Včeraj zvečer je že kazalo, da bomo šli rodit, pa se je potem vse umirilo.. user posted image  Tako, da zdaj spet čakam na znake in štejem brce..
Puncica, naša tavelika je tud doma od srede, ker ima rahlo vneto grlo, očke in ušesa.. Dobro, da imam veliko varušk, da jo animirajo vsaj nekaj časa, k drugač bi se mi zmešalo..

Uživajte v praznikih pa velik pirhov!

Lp, DeVilla & brcko

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.4.2006 13:12:41   
Anonimen
po dolgem času še js neki napišem. sem pa ke sem vas kej prebrala kej velik pa ne ker ste zame čist preveč gobčne da bi vse to speremlala :) no naš maj se približuje-...a je že kera majčica rodila? morm prov mal na spisek it pogledat.

no do mojga 2. maja ni več daleč, sama sem pa ko en nasedel kit s pekočo zgago in bolečo sramno kostjo tako da komi že čakam da bo te kalvarije konec :) v sredo imam kontrolo pri svoji G in ctg in če bodo rekl da sem že kej odprta ne vem č eneam šla kr na jesenice konc tedna morit če grem lohk kr rodit :) hehe

devilla a pr vs se greste pa na kvatre že tko mal bl zares?

(odgovor članu DeVilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.4.2006 15:08:17   
puncica
Ojla punce
Evo tud mene na to lepo soboto, a ni fajn, ko je sonček, sam veter ful grd piha, sicer sem pa prej mal sedela na sončku zunaj na terasi in je bilo prav prijetno. Mala punčica laufala okol in se sploh imela super, rekla da bi imela ona kapo, ker je mrzlo user posted image in smo ji dal na glavo, očitno ji je to čist normalno da mora imet kapo, včas si jo pa kr dol vleče. Pojedl smo, se spet nažrl ko ne vem kaj, sploh ne vem zakaj kuham, moj kr z očmi zavija, ko vidi da sem spet naredila za 5 ljudi za jest, no sej to se naredi enkrat na 2 mesca a vseeno user posted image Zdej pa čakam da bo ura štiri da gremo k žegnu nest, košarce so pripravljene, pirhi pobarvani skratka vse pripravljeno.

Ja tud jaz si že počas želim da bi se začel kej konkretnga dogajat, čeprav bo še prehitr, ker s tem trebuhom ne morem nič naredit, pa vse me mot, pa vse me tišči, sploh ko se najem, pa še ko en racman hodim. user posted image Se pa tako spomnem ponoč besed od Barbs da se valimo in kotalimo iz enga boka na drugega, ampak čist res je, tud pri men je tako, in kot pravi LARA nasedli kiti user posted image

Uživajte. DeVilla ti pa sporoč, če bo kaj a ne. Držim pesti zate.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.4.2006 15:28:42   
žmož
Drage majčice!
V imenu Žmož vam sporočam, da je danes ob 3.52 v postojnski porodnišnici postala ponosna mamica male Taje user posted image user posted image  (2350 g, 46 cm, 32 cm).  Mamica in mala punčka se počutita dobro, Taja nima dihalne stiske.user posted image  Ko mi Žmož, javi še kakšno novico, vam jo bom z veseljem posredovala. 
Lepe praznike in naj tudi vam velikonočni zajček izpolni kakšno željo,
S5JST

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.4.2006 17:37:39   
lenika
user posted image  prvi majčici za porod. Sicer je malo pohitela, a vesela sem, da je vse v najlepšem redu. No zgleda, da se je tudi za nas majčice začelo zares.

Drugače smo pa mi šele pred kratkim prišli domov iz kosila in mislim, da ne bomo danes več ničesar jedli, ker smo tako siti. Jedli smo gobice z gorgonzolo za predjed, nato govejo juho in za glavno jed ribjo ploščo.
Šunka, nadev, jajčka in francoska solata pa nas čakajo za jutri.

Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   [Brisano sporočilo]
15.4.2006 17:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.4.2006 18:15:18   
Barbs
Žmožkicauser posted image user posted image user posted image - jaz sem pa mislila, da nas sam mal hecaš, da bo prejuser posted image  Lepo, da je vse OK, jaz bi tudi kmalu!!!!user posted image

Babe živjo...a vi veste, da je Žmož imela rok 21. maja, pa je že mamica... user posted image  Kaj čakamo?user posted image  

Da vam povem - jaz sem danes še ribe lovila v Preboldu (nisem sicer ribič, ampak so me prepričali, naj probam mal vržt na pikniku) - in sem si sama kosilo ujela! Postrvi iz ribnika - po moje so jih mal pred mano not zmetali, da se ne bi preveč matrala in kar tam rodilauser posted image  Zdaj smo že doma, sem šla mal prečekirat forum, pa vidim - Žmož in Tajauser posted image

Potica od včeraj mi je še kar uspela ( s poudarkom na še kar) , karnaprej jem in upam, da mi ne bo treba še rodit, ker mi bodo sicer morali dati dva klistirja, po mojeuser posted image user posted image  Se grem mal na kavč valituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.4.2006 20:38:02   
puncica
Evo naš popravljen seznamček in čestitke majčici ki je otvorila sezono user posted image :

MAJČICE MAMICE
15.4. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image user posted image

MAJČICE NOSEČKE
01. maya2, Trbovlje
02. LARA, Jesenice
04. petka, Ljubljana
05. Mari71, Postojna user posted image
06. DeVilla, Ljubljana
07. lenika, Novo mesto user posted image
07. Linča, Ptuj ali Maribor user posted image
08. puncica, Ljubljana
08. Shesha, Ljubljana user posted image
10. Barbs, Ljubljana user posted image
10. mojsoncek, Ljubljana
12. lana, Trbovlje
13. MiaSophia
14. majamo, Maribor user posted image
14. Panda1406, Ljubljana user posted image
15. auroraa, Trbovlje
16. cofek, Trbovlje
17. sonca, Maribor
22. MarijaPo, Postojna user posted image
23. aljča, Trbovlje
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
29. pikicaa, Trbovlje user posted image
29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana

Če sem še katero spustla naj pove.

< Sporočilo je popravil puncica -- 15.4.2006 20:40:31 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.4.2006 22:51:00   
mammika
ojla vsem, Vidim da se bom mogla kr mal bolj aktivirat, ampak enostavno ne najdem časa za RR...
Mene si zgrešila -22.5. Jesenice  pa upam da nič prej, na pregledu pri 29-30 tednih so mi rekli da je bebe težek 2010 sem mislla da bom z mize padla, upam da bo nekje v meji normale da se ne bom prov napenjala...

Nč no upam da me niste pozable, pa Lp vsem

Žmožku pa še od mene čestitke

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.4.2006 9:10:56   
lenika
Lepo pozdravljene.

Kako ste kaj danes? Ja no verjetno ste vse preveč zaposlene s pirhi, šunko, nadevom, potico..., da se nič ne javite. user posted image

No, jaz se zadnja dva dneva počutim presenetljivo zelo dobro, tako kot se sigurno že kakšen mesec nisem. No samo, da ni to zatišje pred nevihto. user posted image

Lepo se imejte in oglasite se kaj, če boste imele čas, verjetno pa bo čvek spet bolj zaživel v torek. Pa ne it prehitro rodit, da ne boste zamudile vseh teh namiznih dobrot. user posted image

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.4.2006 9:29:10   
Barbs
Lenika, jaz sem seveda tu user posted image user posted image  ,

pojedla ( user posted image ) sem že , zdaj so me pa nakurili iz kuhinje - pečejo kruh, juho so dali kuhat, pa ne vem, kaj še vse - moj user posted image  je šef kuhinje, otroc pa vpijejouser posted image user posted image

Men se tudi nekaj "obrača" .... amapk ne na boljše, tako kot tebi. včeraj zvečer sem imela PRVIČ zatečene gležnje  ( tolažim se, da je to od utrujenosti) , ampak, danes zjutaj pa tudi roke - imam en tak prstan na sredincu, ki naj bi bil pokazatelj "otekanja" in mi je danes nekam na tesno šel dol...user posted image  Včeraj zvečer sem  imela kar ene pet konkretnih "stiskov" na 20 minut, ko sem se stuširala, sem se dala v pižamo in se mi je kasneje zdelo, da imam mokre hlačke - nisem vedela, a sem se slabo obrisala tam dol, al mi voda uhajauser posted image  Skratka, izučilo me je, da če "ni zares" je bolje, da sem čisto tiho, ker je bila cela panika. Moj user posted image  si je že šel iz omare naštimat ene udobne yellowke, "da ga ne bodo potem noge bolele, ko bo stal tam pri mizi" ... Sem ga napenila, kaj nori; sploh me ni poslušal, ker je potem iskal še ene kabojke, ki so sicer v pranju, ampak je hotel ravno tiste, ker "se v njih fajn počuti" user posted image user posted image user posted image  Jaz sem šla potem ležat, on pa z uro na roki in mobitelom pod pouštrom ( user posted image  ne vem zakaj) zraven mene. Danes zjutraj mi je povedal, da je še do pol enih "dežural", če se bom na dvajset minut kaj premikala in da ni mogel spati in da sploh ne razume, kako sem pa jaz lahko tako flegma.user posted image  Potem sem mu rekla, da so očitno leta pri njem nardila ta svoje, ker tako paničari.user posted image

No, zdaj grem mal brat, pa pridem še kaj popoldne prečekirat, ker je oblačno za popuser posted image ... Živjo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.4.2006 11:17:28   
Mari71
Pa še tu, ker si Žmož glih prva mamica majčica. Ostani med nami s svojo princesko, tudi če si padla v april, OK?! Čestitke in lupčka mali Taji.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.4.2006 21:37:28   
cofek
Oj, punce!
pa se prazniki poznajo tudi na forumu user posted image user posted image user posted image .

Najprej naj čestitam žmož za Tajo - me veseli da je vse v redu in da sta fajn user posted image user posted image user posted image .

Barbs  se mi zdi da moraš malo bolj razumet user posted image  - ti imaš že kak teden prištimano vse za porodnišnico, on pa o tem najbrž še ni toliko razmišljal. A ni zanimivo, kako se delajo frajerje, ko pa kaže da bo šlo zares, pa cela panika. Me prav zanima kako bo moj user posted image  reagiral, ko bo šlo zares - zdaj je ful realen in ponavlja besede babice iz materinske "ko bodo redni popadki na 5min 1h startajte v porodnišnico". Me res zanima kako bo pol user posted image . (Čeprav se zna naredit, da bom jaz čisto zapaničarila...)
Gležnji in roke pa so tud meni zdaj začeli zatekat - res ni prijetno.
Na zob si pa le pozabila, ne?user posted image

včeraj je bil sicer malo manj lep dan kot v petek, ampak smo ga vseeno popolnoma izkoristili. Po jutranjem nakupovanju hrane - sva nakupila stvari, kot da bo izredno stanje, pa so samo prazniki, čeprav se zavedava, da bova pri vseh dobila šunko in pirhe (najbrž bova še celo leto jedla ostanke user posted image ), sva se z družbo odpravila v hribe, kjer smo na uživali na sončku. Vam moram povedat, da sem bila zvečer ful zmatrana, pa sem se v bistvu pripeljala skoraj pod vrh in hodila po ravnini.  

danes pa sva šla na kosilo k našim, pol pa domov na zaslužen (user posted image ) počitek. Zbudila sem se čisto v paniki, ker bi se kmalu zadušila - sem vdihnila vsebino želodca in se pol kake deset minut nisem mogla odkašljat in dihat, nakar sem izbruhala skoraj polovico kosila (zaradi kašlja). Joj cela groza. A ima še katera težave z refluksom? Sem pol pojedla kake 3 Rennie, pa me je še kar pekla zgaga,....Se mi zdi da se stvari tam notri še vedno niso poštimale ( v nosečnosti se mi itak zdi da traja celo večnost, da se zadeve znormalizirajo).

OK, drage moje. Uživajte v praznikih še naprej!
lp,t

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.4.2006 9:36:04   
TiaSara
Žmož user posted image user posted image user posted image  za malo Tajo! Res lepo, da je vse v redu, čeprav sta padle v napačen mesecuser posted image .

Sicer pa sem se danes odločila, da si pripravim torbo za v porodnišnico in sem si že sprintala seznam. Sem tudi sama ponoči štela otrdevanje, ki je prihajalo nevarno blizu. No nakoncu se je vendarle pomirilo, tako da danes še pridno brcamo mamico. Me je pa malo prestrašila sestra, ki je prvič rodila precej pred rokom, pa rekla, da v bistvu ni imela nekih hudih popadkov, ampak mali je pa moral ven, ker se je že pokakal user posted image . Tako da me sedaj vsaka taka neobičajna zadeva malo prestraši. Moj user posted image  je ponoči spal (sem vedela, da bi bila drugače cela panika), pa sem mu samo danes povedala, kaj se je dogajalo - ne vem če ni bila to napaka, ker sedaj pravi, da moram počivat (pa še toliko je za pripravit!). Sicer pa pravi da do 8.5. ne smem še rodit, ker on ne more vzet dopusta. No, sedaj moram še našemu detetu to dopovedati.

Upam, da ste imele vse lepe praznike (in čim manj težav z želodci - so tile prazniki lahko kar naporni glede tega). Cofek, tista tvoja izkušnja pa res ni bila prijetna. Uboga! Upam, da se je stvar polegla.

Barbs, user posted image  za potico. Je pa dobra tale "tapotratna"! Jaz sem kar pri barvanju pirhov ostala, za potico je pa mama poskrbela.

Danes pa upam, da se bo vreme kaj "osončilo", gremo ven s ožjo žlahto, pa bi bilo res lepše, če bi sijal sonce kot če ostane takole sivo.

Imejte se!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.4.2006 10:15:53   
lenika
Pozdravljene.

Midva bova danes prvič po kar nekaj dneh praktično cel dan doma. No sedaj greva na en krajši sprehod, potem pa kuhanje kosila in počivanje ter poležavanje.

Sem se pa danes ponoči kar ustrašila kaj bi to bilo, ko sem šla na WC me je tako bolela noga (v bistvu zgornji notranji del stegna), da sem komaj prišla do WC-ja. No mogoče je to tudi del tega raztegovanja in pritiskanja navzdol, ne vem, vem samo, da je do jutra ta bolečina izginila. Sem se pa večkrat tudi zbujala zaradi zgage in tiščanja v želodcu, ki je posledica prenažiranja v zadnjih dveh dneh, tako, da sem si ponoči obljubila, da danes pa ne bom pretiravala, kako bo pa v resnici, bomo pa še videli.

Skratka lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.4.2006 11:27:11   
mojsoncek
Oj majcice!

Saj nisem mogla verjeti... Po dveh dneh zalaufam masino, pogledam na forum in kaj je prva stvar, ki jo preberem Žmož in Taja.

user posted image user posted image user posted image  Moram najprej se tukaj cestitati žmož-ki in njeni mali pikici Taji!!!

Drugace pa pri nas bolj ali manj vse po starem, razen povecane kolicine zauzite hrane v preteklih dveh dneh user posted image . Sem pa tudi jaz zadnje dni opazila, da mi malo bolj pogosto otrdeva trebuh tudi cez dan in ne samo zvecer, ko sem ze utrujena user posted image . Ja, ni kaj se pocasi res bliza nas cas!!!

V bistvu nisem nic kaj pri volji za pisat, ker se mi zdi, da bi itak samo nekaj godla. Grem raje se malo precitat, kaj ste napisale cez vikend.

Se tipkamo se kasneje, ko bom (vsaj upam) bolj pri volji... pa pa 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.4.2006 12:00:22   
bajko
Puncica, mene si spustila. Moj PDP je 12.05.CESTITKE ŽMOŽuser posted image !
Držite se ostale majčice!user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.4.2006 17:53:46   
Barbs
Ojla,

joooj, kdaj bo jutri?user posted image user posted image  Jaz mam že vse. Mislim, kar je možno od raznih znakov, bolečin itd.. brezveze naštevat. Kar naprej sem na wcju, kar neki čakam.. kaj pa vem....
Sitna sem. grem mal brat, pa se mogoče še kaj oglasim, če ne pa jutri zjutraj ) če bom še tu)user posted image

user posted image

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?