|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
22.3.2006 9:57:23   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

SanjaS        user posted image  PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
digi              user posted image PDP:5.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
Mayya         user posted image   PDP: 12.10.06
gaya           user posted image  PDP:13.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
lucika          user posted image   PDP:25.10.06
naja78        user posted image   PDP:28.10.06
tasha23      user posted image   PDP :28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06
katy25         user posted image   PDP:2.11.06 ?

nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.3.2006 10:05:21   
naja78
HOJLA PUPE.user posted image kako smo.

tasha23......bova skupi dihaleuser posted image
mTina..........tudi jaz imam nuhalno 13.4. v domžalah pri dr.strahovi.takrat je četrtek in delajo zjutraj.uro imam ob 8.30.,mogoče se pa vidivauser posted image user posted image user posted image
arabela:lepo se pazi.ali na faxu vejo zate da si user posted image .mi ko smo bili na faxu,so nam posebej povedali kake boljše ugodnosti imaš če si user posted image ,vse izpite takoj nardiš,ni ti treba tam viset,pa tudi vaje greš lahko drugič delat.premisli.da si ne boš kaj očitala če bo kaj narobe,upam da ne.user posted image

jaz sem učeri obupno bila napeta,ko user posted image .ponoč sem slabo spala,vroče mi je blo za popuser posted image it.user posted image user posted image
danes moj lubi kuha,tak da grem samo še s user posted image ven in popoldne malo lenarit.

preživite še prijeten čvek.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.3.2006 10:13:43   
lucika
evo mene...
meni so pa slabosti ponehale, začelo se je pa stanje, kot je bilo tam nekje v petem, sestem tednu: lakota. se najem, cez pol ure nisem samo lacna, ampak mi kruli.samo basat se tudi ne morem... in sem vceraj zvecer v pojstli se spomnila na makarone, in se mi jih je tako luštalo, da sem komaj požirala. ko mi je končno uspelo zaspat, se mi je pa tako v polsnu sanjalo, da sva v gostilni in mi natakar bere jedilni list, kaj vse imajo. men pa taaaak luštalo... groza, no. vec ko jest pa spet ne morem...
ampak danes pa padejo makaroni, ni kaj. v budnem stanju!

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.3.2006 10:15:03   
lucika
se to: g mi jepostavil rok 24.10., tak da ce bo po njegovem, bo en dan prej, kot sem mislila:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.3.2006 10:32:15   
psaša
Da se še jaz malo javim po dolgem času.  Ja, napihnjena sem kot user posted image , groza. Trebuh imam tak, kot bi bila v nevem katerem mesecu. Tudi jaz imam ta teden predavanja (popoldne), komaj zdržim. Slabosti so občasne in minejo ko se najem. Spim kot angelček, brez problemov.
Ja, zredila sem se pa tudi jaz 2-3kg. Ne vem čist točno, ker sem en mesec preden sem zanosila, nehala kaditi, tako, da so kg tudi malo od tega.

Tasha23, super user posted image user posted image

Jaz imam pregled šele čez en mesec, na nuhalno se pa še moram naročiti.

Lep dan in božajte svojo trebuščke

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 655
22.3.2006 10:48:06   
mtina
Hojla!

Jaz sem že toksoplazmozo najverjetneje prebolela. Okužila sem se jeseni, vendar je zdaj ta stvar še prisotna. Imela sem 54; ne vem koliko je pa normalno, vendar je rekla g. da je nizka vrednost in da bova sedaj videli kako naprej.  user posted image   Mislim, da ni panike.

Kar se tiče škrlatinke je rekla g. da ni nevarnosti, saj je bakterijska okužba; naj se izogibam otrokom. HALO? Jaz delam v šoli. user posted image  

Drugače je tudi meni slabo in bruham, pas je začel izginjati, tako da se mi malce pozna, namreč prej sem bila močno pretrgana v pasu.

Sem pa v desetem tednu (9t1d).

Lep dan, Tina

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.3.2006 11:28:47   
tasha23
tudi ja bom danes  user posted image , včeraj so se tudi meni v postelji tako zaluštali, da sem se odločila, da jih bom danes za kosilouser posted image . Drugače pa sem Ok, le utrujenost je hudaaaaaa. konec tedna stopim v 10t (plodek pa bo 9t).
Mi se pa takoo lepo pozna, da je kar luštno videt okrogli trebuščekuser posted image .

Lp

tasha

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
22.3.2006 11:47:37   
lucika
jao, moji hormoni. pravkar sem se spicila z bratecom, da se jočem ze pol ure. in to zarad bedarije; on nima pojma, pa se vtikuje v mene. zdaj sem v fazi, ko sem prepricana, da ne grem vec domov; pa povedalaza nosecnost jim tudi ne bom lep cas, pa....jezna sem, v glavnem kot hudic.
taki lepi obcutki za nosecko, kaj????

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 658
22.3.2006 11:48:41   
vava

pozdravček še od mene!
pri meni brez posebnosti. včeraj sem si kupila materinsko knjižico (kaže, da je pri privat user posted image ne dobiš zastonj). drugi pregled imam 3.4. po 12t3d in nuhalno dan kasneje. Pri nas se user posted image skuša nekaj skozi user posted image  prebit. Naj mu uspe, čimprej!!!! za skoz!!!!
bodite tudi ve vse sončne in napišite še kaj!
lp
v

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.3.2006 11:50:05   
muki1
Brez panike za toksoplazmozo, mtina. Najhuje je, če se med nosečnostjo okužiš, če je okužba od prej, verjetno ni nevarnosti.
Za škrlatinko še nisem slišala, kako vpliva, oz.ne vpliva. Jaz bi si verjetno probala bolniško vzet dokler ne mine malo. Saj veš kako pravijo, bolje sprečiti nego lječiti.
Jaz pa sem včeraj še drugemu direktorju povedala, tak da zdaj pa vsi ki morajo vedeti že vejo. Je bil vesel zame, mi je čestital in se pozabaval, češ kaj si vse eni lahko privoščimo, da bom eno leto doma user posted image . Nekaj sva se menila o nadomeščanju, ker bo malo problem, zaradi majhnega obsega dela in krajšega delovnega časa, verjetno bo težko koga najti. Nekak bomo že pokombinirali. Tako, da sem zdaj uradno noseča user posted image .
Trebuh pa že tudi vsem da jasno vedet, kak je na stvari user posted image . Ojoj, ojej, kakšna še bom user posted image . V prvi nosečnosti sem se zredila za 13 kil, pa sem jih hitro dol dala, zdaj bo ZIHER VEČ user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.3.2006 11:53:33   
muki1
Ej Lucika, ne se jokat, nooooooooo. Sigurno ni nič resnega. Bratcu je verjetno tudi že žal. Kar pojdi jim povedat, boš videla, kak bodo vsi veseli.
Polepšala jim boš dan.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
22.3.2006 12:59:06   
_katka_
Jao, Muki, kakšne lušte delaš ti meni s temi češnjicami...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.3.2006 13:08:37   
muki1
Katka, za rit se primi.
Pri nas pravijo, da če se ti med nosečnostjo nekaj zalušta, se bo to otročku poznal flek v obliki te hrane na tistem mestu, kjer se mamica najprej prime, ko jo zgrabijo lušte, tak da katka, jaz pravim, naj se na riti pozna, je najbolj skrita user posted image ............ sicer pa če bi to držalo, bi moja sirota prvorojenka imela celo rit polno flekcev v obliki pivskih flaš. Meni se je v prvi nosečnosti namreč ful luštala piva user posted image .

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.3.2006 13:41:42   
Anonimen
tudi jaz se vam pridružujem.

PDP:24.10.2006

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
22.3.2006 14:33:44   
taja24
Lp,oktoberke!

Zdaj se vam lahko tudi jaz pridružim,po večtedenskih spremljanjih po forumu. Nism se nč prej javlala,zato ker sem čakala svoj prvi pregled,in upala,da bo use uredu,kajti leta 2004 sem imela SS. No,učeraj sem imela svoj prvi pregled, use je uredu, videla user posted image . Samo ni mi jasno,ko mi je G rekla, da je po mojih izračunih zadnja M 19.1.-cikel na 33 dni, plod velik recimo za 6-7tednov,da je majhen. Čeprav sm po izračunu že skoraj v 9 t. Tudi datuma pdp mi ni povedala.

Po pregledu sm pogledala v materinsko in tam kjer pišejo rezultati UZ, določena gest.starost po Uz, mi je napisala CRL 14,6., pa plodovnica 4mm. A mogoče katera ve kaj to pomeni? A je to uredu? A mi lahko katera to razloži kajti sama sm bl na začetku s tem in se še ne znajdem.

Pa lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.3.2006 14:41:58   
altati
punce, a je katera oktoberka še iz Kranja?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.3.2006 14:51:06   
tasha23
taja24 dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila začudena, ko mi je včeraj rekel, da je plod velik za nekaj več kot 8t, ko je po mojih izračunih skoraj 10t, potem pa sem se spomnila, da je cca 1 teden razlike me starostjo ploda in nosečnostjo.user posted image
Uživaj v nosečnosti in pobožaj bušijauser posted image

Lp

Tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.3.2006 15:10:10   
gaya

Punce user posted image

jst sem čist na koncu z živci, danes je najbolj grozen dan v mojem lajfu. Vse se mi je zgrnilo na glavo. Seveda sem vam že na začetku pisala kako je bla štala k sem šla na bolniško in danes sem po pošti dobila potrditev da so se odločili me jeb..user posted image  v glavo. Dobila sem plačilno in 2 sklepa. Prvi da so mi skenslali kao stimulacijo, ker sem delovno neuspešna, čeprav ta del plače nikoli ni bil mišljen kot stimulacija, ampak je šefica rekla, da se tko kao napiše sam za formanost. Zdaj vidim kaka formalnost je to ja,... 2 sklep pa da moram vrniti vso šolnino z obrestmi, ker se ne šolam več - vmes sem prekinila zaradi zdravstvenih težav, ampak v pogodbi o šolanju mi piše da moram dokončati do 31.03.2009, v nasprotnem primeru moram vrnit šolnino,... user posted image  in sem čist zgrožena, kako so nekateri lahko tako podli, res,.... je to očitna kazen, ker sem si dovolila zanosit???? čIST SEM user posted image

In od vseh živcev mi je slabo, pa še sama sem doma, tko rada bi se zdaj z nekom mal pogovorila, pa nikjer nikogar, pa drugače sem zlo trdna osebnost, zgleda da me mal hormoni tud dajejo.

Tko malo bolje je, ker imam vas, sam mi je tud grouno, ker sem vas 100 na uro zamorila,.... user posted image

Pa v ponedeljek grem nazaj delat, kaj še bo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.3.2006 15:25:50   
altati
Gaya, ne vem kaj naj ti rečem.
Ampak dejstvo je, da ne morejo zahtevati šolnine nazaj, če tebi v pogodbi piše da moraš končati do 2009.
Kako pa utemeljujejo delovno neuspešnost? kako imaš pa to  v pogodbi napisano?

jaz bi se na tvojem mestu poiskala pomoč pri kakšen delovnem inšpektorju. ali je to, kar ti delajo, ko si na bolniški, sploh legalno.

drugače pa-uživaj v nosečnosti, drži se...če ne bo šlo drugače boš pa službo menjala.

mene ta del-povedati delodajalcu še čaka.
vprašanje kako bo!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 669
22.3.2006 15:40:41   
Pikabu
Ojla.

Zdaj pa mislim, da je končno čas, da se tudi jaz razkirjem. Nekajkrat sem se oglasila in se podpisala tipitapa, zdaj pa lahko vidite, kdo sem v resnici.

Danes sem presrečna. Po 14 dnevnem mučenju in obilne panike sem danes imela NS in pregled pri svoji G in je VSE V REDU!!!!!!!!!! Res me je bilo strah, grabila me je ena neznana, grozna panika, zdaj sem pa bolje. Načeloma se vračam nazaj v službo, moram se še dogovoriti z ravnateljico, kako in kaj. Drugače sem danes imela uradno 2. pregled, sicer pa 3. zaradi izcedkov, naslednjega imam čez 4 tedne. Včeraj sem dopolnila 12 tednov, tako da upam, da smo iz najhujšega ven. Moj PDP je pa 3. 10.

Punce uživajte, pa se veselim druženja z vami.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 670
22.3.2006 16:02:31   
Arabela
Dobrodošle vse nove oktobrke!!!! user posted image user posted image user posted image

Gaya, ne se sekirat preveč..... Misli na bebico.... Kar se tiče šole, če imaš pogodbo do 2009, potem ne morejo mimo nje... Napiši pritožbo... Kar se pa službe tiče, pa te čisto razumem.... Tudi jaz se sekiram zaradi nje, pa mi vsi pravijo, da je otrok na prvem mestu... Služb je ogromno...

Zdaj pa grem na izpit... Pa se mi prav ne da, sem ful utrujena... Ampak to moram pregurati....

Kar se pa velikosti ploda tiče.... Meni je rekla na pregledu da je velik za 11t6d, po izračunih od zadnje menstruacije pa sem bila noseča 11t3d.... Če si npr. noseča 10t, je plod star 10-2tedna=8tednov.... Ne vem.....

Sonček pri nas že izginja... Pridne bodite pa vesele....

< Sporočilo je popravil Arabela -- 22.3.2006 16:08:26 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.3.2006 16:44:26   
@lina
Dobrodošle nove oktobrke tudi z moje strani... se mi zdi da se bodo kmalu vsi tisti Anonimni odkrili user posted image user posted image

Gaya, imaš v pogodbi kakršenkoli člen, ki ti govori o "neizpolnjevanju pogodbenih določil, neuspešnosti pri študiju" ipd... kar bi povzročilo predčasno prekinitev pogodbe? Ker če takega člena nimaš in ti določajo samo rok dokončanja študija, potem drugi sklep ni pravno veljaven in se lahko nanj pritožiš.
Ni ti prijetno, verjamem, sploh če na ta način komunicirajo s tabo, ki se mi zdi popolnoma nečloveški, saj smo vendar ljudje s sposobnostjo pogovora in razumevanja. In potem greš še delat? Ampak punca, glavo gor, vse je z namenom - nekje sem slišala da ne smemo gledati ko nam sreča vrata zapira, ampak moramo hkrati poiskati, katera vrata nam istočasno odpira!

Punce, a bo sploh kaj tega sončka ali kaj? Tako lepo se je kazal dokler sem bila v službi, zdaj pa ta sivina... Bljak! Hočem pomlad!

Lepo se imejte!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.3.2006 16:58:55   
gaya
@lina, v moji pogodbi o šolanju ni nobenega takega člena. Je samo člen, ki navaja, da v kolikor ne končam šolanja do 31.03.2009 moram vrniti stroške šolnine,... Itak je pa tko, meni na kraj pameti ne pade, da bi se v sklopu te firme še kaj izobraževala. Šolo bom dokončala v lastni režiji. Jst sem hotela že zdavnaj šolnino vrnit, pa so se kr nekaj obirali in mi niso izračunali koliko sem dolžna. Zdaj ko pa sem na bolniški, pa ko so mi skinili še plačo, pa od kje naj zdaj vrnem šolnino???user posted image  Konec koncev tko al pa tko po porodniški nimam namena pridt več nazaj, ker nimajo niti najmanjšega odnosa do delavcev iin prav tako mi ni všeč njihov način poslovanja, naj omenim razna goljufanja ipd,... Gre se samo za to, da moram jst tam preživet še 5 mesecev,..... ker ne bi se pa rada zmišljevala kr nekih razlogov za bolniško, če se počutim v redu in sem sposobna za delo,...

No saj pravm, pomagalo mi je že to, da sem se potožila vam tukaj gor user posted image , hvala da vas mam user posted image ,...

Aja pa dobrodošle vse novinke in razkrite anonimke user posted image ,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.3.2006 17:39:18   
mis
Dobrodosle vse novinke in razkrite Anonimke!
Gaya-vse se bo poslihtalo... kaksen delovni inspektor...
Ja, vidim da nas je veliko v soli... Od kod ste punce? Kako boste pa september zrihtale?
Mene pocasi prijemlje (ampak sele zelo pocasi) strah, ker mam v ponedeljek 2. pregled...
Mejte se...user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.3.2006 18:00:20   
_katka_
Gaya, sicer ne vem, kakšna firma ste in kako je pri vas s hierarhijo. Ampak, če je tvoja direktna šefica nečloveška, bi ti predlagala, da greš po "lestvici" navzgor. Kdo je podpisal sklepa? Mogoče je tvoja šefica po svoje razložila zadeve in so te zato tako obravnavali. Jaz bi se vsekakor sama poskušala pogovoriti, preden bi kakšno inšpekcijo na pomoč klicala.

Držim pesti, da vse urediš in naslednje leto ti želim drugo službo. Niso vsi delodajalci taki.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......