|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
21.3.2006 10:44:50   
Arabela
Hojla user posted image !

Tasha23, še malo pa bo... držim pesti da bo vse ok....

Moje počutje tako tako... Prehladila sem se in me boli grlo, pijem čajček in počivam... zjutraj spet sled rjavega izcedka.... Drugače pa so moje misli že pri kosilu... Goveja juhica, solata s tuno.... njam njam...

pišite pišite pišite ker meni je tečno.....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.3.2006 10:51:48   
tasha23
oj Arabela, ti samo počivaj. Mene počasi grabi strah in neučakanost. Začelo je deževati in zunaj je vse tako user posted image , še dobro, da bova šla z user posted image urco prej na pot - KP - Postojna.  Še dobro, da je danes prvi dan pomladi in naj bi bilo vreme lepo user posted image . Uff ta dež, komaj čakam lepa vremenauser posted imageuser posted image user posted image - nekako tako zgledam tudi jaz user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.3.2006 11:32:52   
@lina
Ojla, punce! Malo sem vas skočila pogledat med službo, kar sicer ni v moji navadi, vas bolj berem (in pišem) zvečer. Ampak sem ravno dobila en napad leninitisa, pa še tako se je pooblačilo zunaj, pa sem šla malo gor...

Arabela, en ornk prehlad sem tudi jaz pregurala v 8t, sem bla kot cunja, predvsem počivaj in pij tekočine, kaj veliko arcnij tako ne moreš uporabljati. 

Tasha23, vem kaj je neučakanost, jaz tudi ne morem dočakati ponedeljka, ko grem na 2. pregled. Pa se mi je do zdaj vedno zdelo, da tedni kar letijo, ampak tile tedni, odkar vem da sem noseča, se pa ne premikajo nikamor...user posted image  Še urca in pol, še malo!!

Muki1, bi rekla, da je res, da se mi prej pozna. V prvi nos. sem imela NS v 13t, pa se mi ni še nič poznalo, tudi se nisem sekirala, da bi me kdo pogruntal. Sedaj, v 10t mam pa zgornji del trebuha napihnjen, spodnji del je pa tudi ena kompaktna okroglina, taka glih prav za pobožat. Sam kaj user posted image  se pa pozna, če je pikec-pikica še tako majhna? Sicer še zapnem normalne hlače, ampak jih že čutim, da so na knap. Pa kavbojke tudi nosim že brez pasa....

No, tako. Zdaj grem še malo delat in vas preberem kaj zvečer!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.3.2006 14:44:24   
_katka_
Ha, ha, če se v drugi nosečnosti hitreje pozna kot v prvi, bom naslednjič jaz že od 5t dalje v nosečniških hlačah. Sem v 12t in še komaj zapnem ene hlače, ki so mi prej skoraj z ri** padle. Komaj čakam sobote, ko imam NS in si grem kupit nekaj širšega. Tudi z zgornjim delom so težave, ker sem večinoma nosila bluze/srajce, ki pa se nič ne raztegnejo.

Kaj pa spodnje perilo? En modrček sem si že kupila večji in ga imam sedaj non stop na sebi, ker drugega nič več ne oblečem. Sem bila prav razočarana nad ponudbo. Sem iskala nekaj pred kosti, pa je prava žalost. Je pa res, da so me prsi takoj nehale boleti, ko sem začela nosit to staromamsko čudo.

Pozna mogoče katera ponudbo v Women's Secrets na Čopovi v LJ? Sem gledala malo na internetu in je izgledalo kar obetavno. Morama še v živo preverit.

Imejte se sončno kljub kislemu vremenu. Saj imamo vsaka svojega sončka!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.3.2006 14:51:14   
naja78
user posted image

živjo še od mene.

kot sem napisala sem učeri imela predavanja,pa sem zdržala 1h in kidla  domov.ne morem dolgo sedet pri miru.
tako me je začelo napihovatuser posted image ,tok bi prdela pa ga nisem upala spustit,ker bi bila seveda katastrofa user posted image in prdci so se kr nabirali in po 1 h sem bila v 8 mesecu nosečnosti.user posted image trebuh me je bolel ko pse.
pol pa še prdknt nisem mogla.
ne se režat,ampak celo pot ko sem se razmigala na poti domov,sem prdela ko user posted image .
ampak mi še dons ni uredu.kr neki tišči me dol v trebuhu.no,...in sem rekla ...adijo predavanja,bom šla čez 2 leti.klinc gleda.user posted image

drugače sem za moj 28 roj.dan zvedla novico,da sem user posted image .fant jih ima 33.je pa to moja prva user posted image in vampek se mi že pozna,vse je napeto,seveda je zraven še malo špeheka,ker ko sem zanosila sem imela par kg preveč.zdaj pa pazim in sem se do zdaj zredila slabe 2kg.

tasha23,drži se in sporoči kako je bilo.
arabela počivaj.
moram tudi jaz bolj.user posted image

mejte se in čavči.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.3.2006 15:18:41   
Arabela
Naja78 sploh mi ni treba govoriti kako je, ko moraš sedeti v predavalnici, pa te napenja.... Jaz sem včeraj zdržala 3 ure, pol pa šla peš domov s takimi bolečinami, da danes komaj ležim, kaj šele sedim....  Ampak jutri imam obvezne vaje pa še izpit.. .Izpit bo že šel, vaje me pa že zdaj skrbijo... Ampak pri meni ni šans da bi prekinila študij....

Drugače po vaših nasvetih lepo ležim, pojedla sem že liter goveje juhice in se učim...
Telefon pa kar zvoni... "A lahko prideš jutri za 2 uri v službo.?" Ni šans

PAPA

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.3.2006 15:21:56   
vava

zdravo srečke user posted image !
Se mi zdi, da smo me ena odstopajoča serija (to se pa malce grdo sliši) torej - generacija nosečk. Se mi zdi, da smo se vse malce preveč zredile, ali pa je luna taka, da smo čist preveč napihnjene. Po vseh buklah user posted image  piše, da naj bi dobile komaj kaj (mogoče slabo kilco) do konca prvega trimesečja, me pa .... user posted image  no jaz imam 3 kg več kot pred 2 mesecema, ups...
Modrci me tiščijo - najlažje mi gre z enim športnim brez kosti in širokimi naramnicami. Je tudi res, da sem bila prej skoraj brez user posted image  in je zdaj razlika precej očitna. Hlače za 1x še zapenjam, na kavbojkah pa si odpnem ta zgornji gumb. Pa saj bo bolje. Takrat ko bo "uradno dovoljeno" in se bo "spodoblo" s trebuhom se kazat, nam bo vsem lažje.
Punce pridne bodite, za vse s pregledi danes in jutri držim pesti pa javite kako rastejo vaše male (velike) user posted image .
lp
v

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.3.2006 15:30:22   
Arabela
Jaz že v 7 tednu nisem mogla več nositi starih kavbojk in hlač.... Takoj sem se zredila za 5kg... Ampak kile so se zdaj ustavile, pa tudi napihnjena nisem več tako, kot sem bila... Ene se zredijo prej, druge raznese konec nosečnosti... Jaz se nič več ne sekiram... Da bo le vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.3.2006 16:08:38   
Mayya
Hojla punce!
Tudi jaz se pridružujem forumu oktobrk, ker se vse do drugega pregleda, ki je bil včeraj, nisem upala prezgodaj veselit.

Povedali so mi dobro in slabo novico: dobra - lepo miga in raste, srček bije, dobila BP v materinsko knjižico
slaba novica - pa saj ni tako slaba - bila sta dva in eden je prenehal rasti, ostanki (vrečka) pa so ostali v maternici

Moj PDP = 12.10.06

Malo me je strah, kako se bo ta drugi sčistil iz maternice, ker baje se bo ali skozi krvavitev ali pa se bo resorbiral v maternici; in krvavitev bi bila neugodna za zdravega.

Lep pozdravček vsem, upam, da se kljub kilavemu vremenu počutite fino, saj vstopamo počasi v drugo trimesečje, ko bomo polne hormonov sreče user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.3.2006 18:07:44   
Arabela
Dobrodošla Mayya med oktobrkami! user posted image user posted image user posted image
Želim ti da bi šlo vse tako kot treba......

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Mayya)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.3.2006 19:29:26   
tasha23
Sem doma, vse OK, pikica lepo raste. Sem dobila materinsko knjižico, laboratorij in NS pa imam vse na drugem pregledu 19.4.
Kaj več pa vam jutri sporočim

Pobožajte trebuške in imejte fajnuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.3.2006 19:46:02   
muki1
Tasha23, super, sem šla preverit kako je s tabo, ker drugače popoldan ne visim veliko tu gor. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.3.2006 20:06:58   
naja78
tasha super.user posted image tudi jaz sem šla tebe čekirat.user posted image

dobrodošla mayya.nič bat.vse bo ok,tudi jaz sem imela sodelavko,ki se ji je to zgodilo.pa ni imela krvavitve.ponavadi telo to resorbira.

tasha 23 imava pa na isti dan pregled-2.

zdaj pa še seznamček...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.3.2006 20:09:23   
naja78

srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

SanjaS        user posted image  PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
digi              user posted image PDP:5.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
Mayya         user posted image   PDP: 12.10.06
gaya           user posted image  PDP:13.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
lucika          user posted image   PDP:25.10.06
naja78        user posted image   PDP:28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06
katy25         user posted image   PDP:2.11.06 ?
tasha23
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)

Neposredna povezava do sporočila: 594 user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.3.2006 20:35:32   
tasha23
Naja, če ne bo spremenilo je moj PDP tako kot tvoj: 28.10.user posted image

Mayya dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.3.2006 20:40:50   
tasha23
Jooj, sem vam pozabla povedat še tole: moj g mi je skušal pokazati user posted image na 3D, pa je še tako mičken (2.8cm), da se ni kaj dosti videlouser posted image , je pa vseeno res zanimivo kako izpadeuser posted image (jaz pa čukec, ki nisem nič vidla). No slikico imam in je bitjice obrnjeno z glavo navzdol... No še dober mesec pa bomo spetgledali malo pikico kako je lepo zrastlauser posted image .
Danes sem res vesela.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.3.2006 20:47:54   
mtina
Hojla punce user posted image  !

Meni je pa tako SLABO! user posted image user posted image  Sedaj objemam vsak večer še školjko.

Danes sem bila ponovno v laboratoriju, sem morala nujno oddat še enkrat kri, saj je bil prvi izvid pozitiven na toksoplazmozo. user posted image  
Sem zjutraj jokala kot dež user posted image . Pa je rekla ginekologinja, da to pomeni le preglede krvi na 14 dni. Sploh mi ni jasno kako bi se okužila, saj nisem videla niti mačke, niti jedla surovega mesa, ker ga ne maram ...

Ej punce pa še Rh negativna sem user posted image .
V šoli pa razhaja škrlatinka user posted image  .

In nosečnost bi naj bila nekaj lepega? user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vas ima več preglede za NS v Domžalah. Jaz ga imam 13. 4. user posted image

Lepo se imejte ter lepo sanjajte!

Lp tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.3.2006 20:50:55   
mtina
Hojla Tasha23 ... sva ravno istočasno pisali in si me prehitela.

Super! user posted image user posted image user posted image

Saj imaš razlog, da si vesela in prav je tako ...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.3.2006 21:01:40   
@lina
Mtina, nikar tako žalostno. Kaj je bilo pozitivno pri toksi? Kaže na svežo okužbo ali si že prebolela prej? Če kaže na svežo okužbo, je Pušenjak večkrat napisal, da okužba v prvem trimesečju pomeni manj kot 5% nevarnosti za plod, torej če si že morala to pokasirati, je to "najugodnejši" čas. Kasneje bi bile lahko slabše posledice. Sicer te bodo pa tako čekirali in nadzirali.

Da si Rh neg. tudi ni razlog za žalost. Dobila boš inekcijo v 28. tednu in nato eventuelno še ob porodu. Samo da ne bo tako kot pri meni - najprej so mi rekli da sem rh neg., pridem v 28t po injekcijo, me še enkrat testirajo in pazi to: ugotovili so da sem rh pozitivna!!! Do samega poroda sem bila nezaupljiva glede tega in sem med porodom zdravnici, ki je bila poleg, to pojamrala, in ker je bila res tako super, je dala na urgentno še enkrat čekirat kri in potrdila da sem res rh poz. in naj se ne obremenjujem več s tem.

Kar se pa škrlatinke tiče, pa ti lahko samo zaželim, da se ji ogneš v velikem ovinku. Tudi sicer ne vem, kakšen vpliv ima lahko?user posted image

Nosečnost je lepa, boš videla, ko bo posijal sonček in pomlad, bomo me skočile že v drugo trimesečje, konec bo teh zoprnih začetnih težav in bomo sijale od sreče, naši user posted image  pa nas bodo tudi začeli opominjati nase z božanjem od znotraj. Res bo lepo, verjemi!

Lep večer vsem!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.3.2006 21:04:31   
tasha23
Oj mtinauser posted image , kaj če si RH - potem te cepijo nekje v 28t, če se prav spomnem, ne?
Saj ni tako hudo, ne skrbi, danes to vse pošlihtajo da bo prav. Mislim, da je bila še ta teden odprta tema na rh -.

Kar se pa tiče toksoplazmoze, pa mislim, da bo tudi vse Ok. Ne sekiraj se preveč in boš vidla, da bo vse lepo in prav. 

V katerem tednu si zdaj?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.3.2006 21:12:28   
tasha23
Mtina tukaj lahko prebereš post o RH -.
Nosečnost in porod: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=617763

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.3.2006 21:36:07   
mis
No, pa se jaz.
Tasha, cestitke!!!! Res lepo.
Tudi jaz sem nestrpna, 27.3. mam drugi pregled. Kaj ce je kaj narobe? Kaj vedno krvavis ce je kaj narobe. Zaenkrat sem OK in ker ni nic pricurljalo se tolazim da je OKuser posted image
Sem pa dane sod prijateljice, ki ima ze tri otroke dobila celo ogromno vreco nosecniskih cunj. Komaj cakamuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.3.2006 7:49:04   
muki1
Dobro jutro.
Joj,punce meni je že spet slabo. Pa sem mislila, da sem se že pregurala skozi to user posted image . Sem imela dva tedna mir, zdaj pa spet. Zjutraj, opoldne, zvečer,še ponoči včasih ležim v postelji budna in se borim z slabostjo.
Pa utrujenost je tudi za zjokat, mala pa bi bila zunaj do mraka. Včeraj sva se vozili s kolesom, hodili po gozdu, potem spet po njivah, potem sva šli domov, pa je že hitela v pesek, jaz enostavno nisem več zdržala, je šel potem možek se v pesek igrat, jaz pa direkt na kavč in v mižule za kakšno uro. Res je razlika če že imaš otroka in si ponovno noseč. Pa še smili se mi moja pupa, ko se ne morem več tako intenzivno z njo igrat in noret, res upam da bo drugo tromesečje bolj energijsko user posted image . Pa da bo kmalu prišlo. Danes je 11. teden, vstopila sem v dvanajstko, pa še en teden do drugega pregleda user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 22.3.2006 7:53:01 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.3.2006 7:59:56   
tasha23
Dobro jutro pupeuser posted image ,
kako ste kaj? jaz sem takooo utrujena, zgleda da me vsak daljši sprehod dobesedno zmatrajo... Mislim, da bom danes cel dan preležala.
Moja user posted image pa je takoo tečna, sploh ne posluša in trmari po svoje. Včeraj sva z dragim povedala mojim lepo novico, njegovim pa bomo jutri, ko gremo na tedensko večerjouser posted image . drugače je pa izpadlo tako: mama je sicer že vedla, ker me je takoj na začetku vprašala, oče pa, je bil užaljen, češ, zakaj mu nisva prej povedalauser posted image user posted image user posted image (nikoli ni prav), A nona?!?, ta je bila najboljša:'Sem sumla, ke sem opazila da si čudno okrogla''user posted image . V glavnem so vsi zeloo veseliuser posted image

Pri nas je taka grda megla in tako težek dan user posted image

Upam, da imate ostale lepše vreme.

Božajte svoje bušije

LP

tashauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 649
22.3.2006 8:01:26   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Utrujena sem tako, kot da bi celo noč nogomet igrala... Slabo spala, ker imam čisto poln nos.... Rjavega izcedka danes na srečo še ni bilo,... Me pa čaka naporen dan, saj se moram še ful učiti ker imam popoldne izpit... Jaz pa brez volje.... Ta bolniška mi počasi že živčke načenja, kot da sem čisto izolirana od folka.... Pa samo da je z malim (malo) vse ok...

Lepo se imejte , pa dosti sončka in dobre volje user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......