|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
23.3.2006 13:22:29   
altati
blagor vam, ki lahko jeste....
meni smrdi vse...tako da sem že - 3 kg....
tako malo kg nisem imela že nekaj let....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.3.2006 14:06:58   
mis
Pikabu, jaz sem dve leti ucila v LJ (1. in 2. razred), potem pa sem se porocila in preselila. Sedaj ucim prvo leto na tej soli.
Gaya, jaz imam pa staro mamo na Javorniku. Ha, kaksno naklucje. Kar najdes nekoga ki sigurno nekoga pozna, pa un unga poznauser posted image .
Ja, drzite se in zelim vam , da cim prej minejo dnevi do naslednjih pregledov. komaj cakam...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.3.2006 14:39:45   
Arabela
mmmmmmmmmmmm.... kaj bi dala za regrat.........  tako fajn v solati s toplim krompirjem.... hahahaha

Spet se odpravljam na izpit... tokrat nimam dobrega feelinga, pa bo kaj bo.... Upam da ne bom spet lačna med izpitom...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.3.2006 15:07:35   
naja78
user posted image user posted image HUDO.kolk ste se razpisale.user posted image user posted image user posted image user posted image

saj komi dohajam.

vidim da je neki novih oktoberk.Wuser posted image Euser posted image Luser posted image Cuser posted image Ouser posted image Muser posted image Euser posted image  V CLUB OKTOBRK.

TAYA zakaj ti nobena ne napiše,no odgovor strokovnjaka si dobila,sem te brala, ti pa lahk povem da sva v razliki samo 1 dan.moja zadnja M je bila 20.1.torej.....user posted image ne delaj panike.lej...klub temu da delav v zdravstvu in veliko vem o tem in se čim manj s tem obremenjujem,ker pol si lohk čist user posted image .bodi mirna,saj si vidla da je vse ok.

najina pikica*,poglej na privat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 sem vesela da bo imel  LULEKA.TAKEGA dolgegauser posted image ,no sej moj bo pa tud fantek,če pa ne bomo pa v žlaht.

PIKABU:tebe se pa spomnim iz nižjih forumov.dobrodošla.

in seveda vse ostale.

pri meni nič novga.vidim da sem med profesoricam in računovodji,no jaz delam v bolnici v LJ,torej skupaj lahko kandidiramo za županjo.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.3.2006 15:12:28   
naja78
aja.a lohk ker me neki mot.pač poklicna deformacija.user posted image

če si ti pač user posted image od zadnje user posted image nevem,npr.8,6 dni,ni pol to začetek 10 tedna.NI,OK!!
plod je pa ima itak gestacijsko starost 2 tedna manj,do minus 7 dni.
to pomeni,da se eni pač zmotijo in drugače razmišlajo,mi smo se pač na faxu tako učili.in G uporabljajo isto znanje.user posted image user posted image

res da z 8,6 dni dopolniš 9t,ni pa to začetek 10t.

p.s.:

kot vidte sem dans kisle volje,ampak imam prav,še seznamček...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.3.2006 15:34:07   
tasha23
Ojla Naja78,
Kaj tudi nate vpliva slabo vremeuser posted image , jaz sem takooo občutljiva, da se moj user posted image samo še smeje in tiho maje z glavouser posted image .
Tudi jaz sem bila malo začudena, da je rekel, da velikost ploda je enak 8,6t potem pa sem se spomnila isto kot ti, da se starost ploda in dolžina nosečnosti razlikujeta od 7-14 dni.
user posted image Zdaj pa eno vprašanje: Kdaj je potem tista prva faza nosečnosti, ko si kao izven nevarnosti: 13t nosečnosti ali 13t ploda?

Hvala in lep dan napraj vsem user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.3.2006 16:49:56   
naja78
meni je rekel G,ki je zelo dober in dela v lj porodnišnici,vodi porode in skratka vse,da do nekje 20 t se šteje  da lažje potem zadihaš.kar pomeni da ni več veliko % da pride do splava oz,takrat že govorimo o zgodnjem porodu.tako da jaz bom tudi v rahlem strahu oz. saj veste dokler user posted image ne rodi zdravega user posted image je v skrbeh.

matr sem zakomplicirala,ampak mislit mormo pozitivno.

tečna pa ko sam user posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.3.2006 20:27:46   
mtina
Hojla!

Ma ste se razpisale, da sem 10 min samo brala. Pa tele vaše jake ideje o hrani. Sem že klicala ata, da ko pridem v soboto domov želim regrad in govejo juho! Seveda je rekel, za mojega otroka vse - pa sploh ni mislil mene, ampak vnuka-injo? user posted image  user posted image
Muki  tudi pri nas pravijo, da če se ti nekaj zalušta, se primeš in se to otroku pozna; le da pri nas pravijo, roke razšiti - nikamor se ne primi. A si razmišljala o tem, če bo tvoj mali nosil tangice? user posted image  
Taja, jaz ti ne znam pomagat. Pušenjak informacije.
Gaya, vsaka rit pride enkrat na svojo kahlo; tudi tvoj čas bo postavil stvari na svoje mesto.

Tudi jaz HOČEM, ali še boljše ZAHTEVAM sonce! user posted image  

Danes sem prenašala zunaj veje in sem vsa crknjena. Prišla sem domov in padla v posteljo, brez da bi se sploh preoblekla ... in spala ... user posted image

Rada vas imam, Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.3.2006 20:39:13   
vava
mmmmmmmmmmmmm
regrat.......... dobra ideja....
jaz sem pa za večerjo stročji fižol na solati jedla. tudi ok, sam se mi to tako zimska hrana zdi. jaaaa regrat... danes ga bom sanjala....mmmm
lepe sanje tudi vam
lahko noč pupe moje user posted image user posted image user posted image
v.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.3.2006 21:17:52   
Arabela
Vsem vam želim lahko noč polno prijetnih sanj.....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.3.2006 22:52:50   
najina pikica*
ku ku punce
naja78 no na hitr, sm dobr pršla iz službe in sm full full zmatrana ampak sej bo še malo ...potrpet morm do maja pol bo pa lažje...k bo nastopu zaslužen d o  p u s t...ej a kej veš a je stvoja oseda že rodila?
nom sej se se slišiva,čuvaj svojega bušija in user posted image !
papa

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.3.2006 7:30:39   
naja78
he he,dans sem pa jaz med taprvimi.
nič nism kj bolš vole,sem tečna in dons mi kr paše da je šu moj lubi smučat,jaz pa gor na rr.moja user posted image  čepi zraven dveh user posted image  in jih butast gleda.

pa še o hrani,jaz bom danes jedlla polpete in kruheka.
sem pa opazla da mi je začel meseo smrdet.samo še faširan in pohan meso lahk jem.pa paštete in suhe salame take domače.
regrat pa le dobr operte,da nav kake ****rije.jaz ga bom 10x splahnila ko ga bom jedla.user posted image

držte se,se še pol beremo.

pa še neki.jaz sem se ko sem začela delat ful trudla in vse nardila na šihtu,pa je bila dobrota sirota.tako da se več ne dam in vsaka šola neki stane.če mi kaj ni prav povem,ker taki sm opazla,ki kaj zinejo,deleč pridejo,tisti,ki so pa tiho in delajo pa so zmeri na slabšem,saj tako je v velikih podjetjih,sploh v državnih službah.jaz pravim vse do ene meje.user posted image ne maram pa hinavščine in obrekovanja in ljudi ki lezejo šefu v rit.take ignoriram in se zato v službi dobro počutim.

n.pikica:*  glej da hodiš prej spat.jaz ob 9h padem zvečer v postlo.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.3.2006 7:30:41   
Arabela
D O B R O  J U T R O user posted image !

V Mb -5st ampak SONČEK SONČEK SONČEK!!!!!!!!! Danes sem ful polna energije, sicer sem slabo spet spala, ampak bom že nadoknadila popoldne...
Danes je na vrsti..... konkretno čiščenje bajtice....

Upam da sije sonček tudi na vseh drugih koncih Slovenije...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.3.2006 7:45:31   
altati
Dobro jutro vsem skupaj.

Kako ste spale?
Danes na Gorenjskem sije sonček,čeprav je kar hladno.Kdaj imate kaj datume za NS?

A se bo katera odločila za samoplačniško amnioskopijo?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.3.2006 8:18:45   
lucika
jutro vsem...

meni je prav grozno slabo ze celo jutro:( upam, da je samo od zivcev, in ne od slabosti, ki se je vrnila...
zdajle namrec grem na en razgovor za zaposlitev. me je zavod prisilil, al kako se temu rece. no, bomo videli, mogoce bo pa prav zanimivo. delo v turizmu, mali hotel, petek in svetek. ceprav malo sumim, da ne bo. ne vem, ce bojo vredu, bom se lepo pogovarjala; ce ne bojo, bom kar bleknila v prvo da sem noseca. sicer niti ni fer, da ne povem. po srugi strani pa tud ni fer, da sem doma brez vsega. zdaj samo rabim obcutek, kaj je bolj in kaj je manj fer...

saj vem, da me samo boli kaj, nic lepega....ampak ze dva dni me v eni meci boli misica. kot bi me drzal krc. pa si ne morem za vraga ne razmigat. kaj bi to blo? zanimivo... moj mi pravi, da bi lahk sla v anglijo na testiranje zdravil; zdaj bi jim prisla prav, ko me res vse boli...

lp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.3.2006 8:24:37   
skip
Oj, pupe,

po dolgem času jaz. Vidim, da se full dogaja ... No, jaz sem imela včeraj končno prvi pravi pregled. user posted image  je za cel teden večji (sem 11t2d, na UZ pa je pokazalo kar 12t1d), predvsem pa je pravi športnik (se je vrgel po očetu user posted image , ne po meni user posted image ). Me zanima, a so tudi vaši tako telovadili med pregledom? Moja g. mi skoraj ni uspela pokazati posameznih delov (želodčka, stopalc, rokic...), ker se je tako hitro obračal, prekopical ... Upam, da bo tak do konca nosečnosti, po rojstvu pa da bo miren user posted image .

Glede NS pa ne vem, otroka bom itak obdržala ne glede na rezultate, tako da - ima sploh smisel delat NS razen da še enkrat vidim user posted image ?

Uživajte v sončnem dnevu! 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.3.2006 8:53:11   
muki1
DOBRO JUUUUTRO.
Jaz sem spet od treh do petih bedela user posted image . Dosti imam že tega, grrrrrrrrrr, zdaj ko je Neža končno začela ponoči spati. Danes si grem kupit Centra med mami, sem brala post,pa ga punce ful hvalijo. Sem našla tudi našo oktoberko Najo 78, ki tudi priporoča te vitaminčke.
Danes je bil spet led na avtomobilu user posted image , ampak zdaj greje sonček in tako bo vse vikend user posted image  user posted image  user posted image . Jupiiiiii.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.3.2006 9:35:45   
A_A
Kak je fajn, ko je zunaj tak lep sonček! Končno! user posted image  user posted image  user posted image

Moje počutje se izboljšuje, nič mi ni več slabo vsak dan, le še vsake 3 dni! user posted image  Malo se mi tudi vrača apetit, sedaj že lahko pojem kaj drugega kot kruh in prepečenec. Napihnjenost še vedno je, še posebej zvečer je kr kriza. Upam, da tale napihnjenost kasneje v nosečnosti mine! Pa opažam, da se ponoči večkrat zbujam, moram odtočit na WC in popiti vodo, ker sem ful žejna, kar do sedaj nisem imela navade.

Do pregleda NS imam še dolge tri tedne. user posted image  Komaj čakam, da spet vidim svojo user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.3.2006 9:57:18   
Arabela
O zgubljene pozdravljene. Sem se že spraševala, kaj se dogaja z vami.

Lucika, glej pozitivno... mogoče bo pa delo zanimivo... Meni je po enem tednu doma že vsega dovolj.... Ampak ubogam g.

NS imam v torek, 28.3.... komaj čakam.... Še bolj pa komaj čaka moj možek, da bo končno videl korenjaka (korenjakinjo)....
Na zadnjem pregledu je naše malo dete lepo ležalo na hrbtu in migalo z nogicami, kot da vozi kolo, hahaha...
Tudi jaz sem se odločila da si bom kupila Centramed Mami, ko mi bo zmanjkalo tifola,...

Današnje kosilo? Omakica iz špinače, prelita ćez špagete... Njam...

Zdaj grem pa res pospravljat.... Do zdaj sem poležavala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.3.2006 10:12:39   
Pikabu
Lep pozdrav tudi od mene.

Tudi pri nas je krasen sonček. Sem bila že malo zunaj, pa mi je bilo prav fino, čeprav piha. Sem šla na pošto, ker je ena kolegica rodila, da sem poslala telegram, pa v lekarno sem si šla po magnezij. Zdaj pa uživam doma. Malo moram pogledati šolske stvari, saj grem v ponedeljek nazaj.

Drugače pa nič posebnega. Počutim se veliko bolje kot pred nekaj dnevi, slabosti ni več, upam, da dobim tudi energijo nazaj in da me še utrujenost mine. Sicer pa tako pravijo, da zdaj prihajajo boljši meseci in upam, da bo res tako. A tele tabletke centralmed mami so take tabletke kot tifol, da celo poješ dol, ali so kakšne šumeče? Škoda, da nisem prej prebrala tega, da bi si jih kupila. Jih bom pa ob naslednjem obisku lekarne.

naja78, a res se me spomniš? Je bilo obdobje, ko sem kar veliko sodelovala, potem so pa prišli taki in drugačni razlogi, predvsem pa služba, pa čas ni dopuščal, pa tudi dalo se mi ni več toliko. Zdaj sem pa spet malo več, ker sem na bolniški, po ponedeljeku bomo pa videli, kako se mi bo dalo. Brala bom zagotovo redno.

Uživajte. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.3.2006 10:22:50   
altati
tudi moja prijateljica je sinoči rodila, fantka.

sem navsezgodaj že pošiljala telegram, me je klicala že ob 6.30 zjutraj, vsa presrečna....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.3.2006 12:44:54   
naja78
evo sem šla čekirat kaj dogaja.

ste bile kr pridne.jaz sem 2 uri sedela z mojo frendico avgustovko najino pikico* na našem sončku v prelepi ljubljani.in sem šla v kopalnico in glej glej,dobila pegice.user posted image

zdaj grem pa spat za 1h potem pa jest.še nič nisem nardila do zdaj.ampak se sploh ne sekeram.

punce jejte centramed mami,je res fajn,prežene utrujenost in ti da energijo,pa še tifol vsebuje.res je fajn.

lucika:lahk da ti manjlka magnezija,to je v user posted image normalno,zato so krči  in bolečine v nogah.torej si ga kupi.
PIKABU jest se te spomnim,če že ne po nicku.user posted image

mejte se.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.3.2006 14:01:52   
vava

ZDRAVO PUNCE!
Jaz sem bila danes že v Kočevju in Ribnici - službeno in zdaj sem nazaj v Lj. Preverjeno in potrjeno - vsa JV slovenija in lj. je v sončku. Naj ostane tako tudi čez vikend. Za 1x samo toliko pišem kasneje, ko bo več časa.
Aja ko ste po poklicih spraševale - jaz sem nepremičninarka - zato sem tudi toliko naokoli, kar mi je res všeč, saj bi ob kakšnem ves-čas-v-pisarni delu verjetno znorela.
pa pa
v

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.3.2006 14:08:43   
mtina
Hojla souser posted image !

Mislim, da se je naše počutje izboljšalo zaradi sončnega vremena. Verjamimo v to in lažje nam bo.

Superca, sploh nisem vedela, da bo ves vikend takole. user posted image  user posted image  user posted image

LP, Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.3.2006 14:11:58   
SANIKA
OJ PUNCE TUDI Z MOJE STRANI!POLNA SEM ENERGIJE V TEM TAKO ČUDOVITEM VREMENU,UPAM DA TUDI VE!KOMAJ ČAKAM NASLEDNJI PREGLED12.4. DA VIDIM SPET SVOJOuser posted image !ZANIMA  ME A KATERA VE, V KATEREM TEDNU SE ŽE VIDI SPOL?DA LAHKO VPRAŠAŠ GINEKOLOGA?KER JAZ BOM ZIHER VPRAŠALA KER ME FUL ZANIMA!
LP VSEM SKUPAJ!
SANIKA

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......