@lina
|
Ojla, punce! Malo sem vas skočila pogledat med službo, kar sicer ni v moji navadi, vas bolj berem (in pišem) zvečer. Ampak sem ravno dobila en napad leninitisa, pa še tako se je pooblačilo zunaj, pa sem šla malo gor... Arabela, en ornk prehlad sem tudi jaz pregurala v 8t, sem bla kot cunja, predvsem počivaj in pij tekočine, kaj veliko arcnij tako ne moreš uporabljati. Tasha23, vem kaj je neučakanost, jaz tudi ne morem dočakati ponedeljka, ko grem na 2. pregled. Pa se mi je do zdaj vedno zdelo, da tedni kar letijo, ampak tile tedni, odkar vem da sem noseča, se pa ne premikajo nikamor... Še urca in pol, še malo!! Muki1, bi rekla, da je res, da se mi prej pozna. V prvi nos. sem imela NS v 13t, pa se mi ni še nič poznalo, tudi se nisem sekirala, da bi me kdo pogruntal. Sedaj, v 10t mam pa zgornji del trebuha napihnjen, spodnji del je pa tudi ena kompaktna okroglina, taka glih prav za pobožat. Sam kaj se pa pozna, če je pikec-pikica še tako majhna? Sicer še zapnem normalne hlače, ampak jih že čutim, da so na knap. Pa kavbojke tudi nosim že brez pasa.... No, tako. Zdaj grem še malo delat in vas preberem kaj zvečer!
|