|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
20.3.2006 10:46:56   
Arabela
Hojla user posted image !

Izkoriščam dan za študijske aktivnosti... Srečna sem, da so slabosti minile...
Ampak zdaj dilema... Kaj jesti za kosilo? Kaj boste jedle ve? Meni se lušta vse pa nič.... Vesela predlogov....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.3.2006 10:54:50   
mtina
Hojla!

Ej punce pri nas na šoli se je pojavila škrlatinka, ginekologinja je rekla, da naj nič ne skrbim, saj je bakterijska okužba, mene je pa vseeno strah, če se je nalezem, saj pušenjak pravi, da lahko povzroči splav. Zdravijo jo s penicilinom. HALO?

Ali ve kaj vete o tem?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.3.2006 10:58:11   
tasha23
Mi bomo danes zajčka in tortelline user posted image , drugače pa mi se prej lušta juhica in verjetno si jo bom skuhala.
Uff, moji so že doma in me že user posted image , ma kaj me res ne morejo pustit pei miru???

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.3.2006 11:00:13   
A_A
Pozdravljene vse vesele user posted image  !

Tudi moj vikend je bil lep. V soboto sem bla v Trstu, sem malo shoping-irala, ma je blo prav luštno!

Moje počutje je vsak dan boljše. Kot tudi ostale, opažam, da me ne tišči v želodčku kar cel dan in tudi napihnjenost ni več tako huda. Se še pojavlja, ampak prebava že veliko boljše funkcionira, juhu user posted image  .
Mislim, da sem iz ta hudega ven (v 7., 8. in 9. tednu je bil kr hudo), zdaj pa že popušča.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.3.2006 11:17:19   
naja78
jupiiiiiii,še moj pozdravček.

naj povem,da sem se danes že pošteno nadelala.
ustali ob 6-nič novga odkar sem user posted image ,pa nič hudega,peljala na dvorišče user posted image ,najedla,spekla jabolčni štrudelj,šla še na veliiiiiiik sprehod z mojima user posted image ,zdaj sem pa omagala in čakam da bo kosilo skuhano.popoldne me ne bo,imamo ena predavanja v zvezi z varstvom pred sevanji ,ki jih mamo na 5 let in joooojjj,upam da bom zdržala pri miru  in da ne bom hodila lulat na 10 min.

wikend je bil kar ok,bila sva pi njegovih in sva povedala veselo novico.fotr kr ni mogu verjet,je bil kr tih.user posted image
sestra ful vesela,mama tudi,...le fotr je bil tih si je mogoče mislu,da ne bova nikol imela..ma klinc ga gleda ,jaz ga ne maram preveč in sem vesela da živiva pr nama.user posted image

zdaj pa grem po kruh in se prštimat za popldan.
lepo se imejte,držim pesti za vse preglede in mejte se.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.3.2006 11:44:16   
muki1
Meni pa spet slabo  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.3.2006 12:29:29   
vava
živjo punce!
tudi sama bi se rada naročila za nuhalno v domžalah. Gaya prosim sporoči mi na kateri številki si jih dobila. jaz kličem na 724 52 21 pa imajo ves čas zasedeno ali pa se ne oglsaijo - a je ta taprava?!?
hvala za odgovor in lp
v.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.3.2006 12:38:16   
lucika
tudi jaz sem ok. slabosti zgleda da res ne bodo vec tako hude (samo obcasno mi je se malce slabo)...
danes imam pa verjetno prvi uradni pregled, al karkoli ze bo to. upam, da bom kaj pametnega zvedela, in da me ne bodo prevec prepikali:)

dajte povedat, a ste ze vse povedala doma in kolegom, da pricakujete? midva se vedno nisva nobenemu. pa cakam na pravo priloznost, pa si vedno mislim, eh, ne se.... zakljucujem 9. teden, verjetno sem ze pocasi izven nevarnosti, glede na to, da je velikost vredu, pa da srcek bije. kaj mislite? je ze cas za blebetanje?
nekak sem si zamislila, da pa bom za materinski dan naredla cestitke. v stilu, letos sem se mali, drugo leto pa prinesem rozice... kaj vem, tako dolgo sem tole nosecnost planirala in zelela, zdaj se mi pa zdi, da ne morem kar bleknit. da so potrebne priprave, pa vsi mormo bit dobre volje, pa luna in planeti morajo bit v vredu vrsti...no, povejte, kak ste ve to speljale:)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.3.2006 12:51:30   
tasha23
No tudi jaz komaj čakam pregled, da vidim, da je vse v redu in, da lahko mirne duše povem lepe novičke vsem domačim in prijateljem, da pričakujemo
user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.3.2006 13:21:29   
A_A
Najinim domačim in prijateljem sva povedala v 8. tednu. user posted image

Šefica pa me je ravno danes sama razkrinkala user posted image   V službi nisem hotla nič povedat sama od sebe, sem čakala na prvega, ki bo ugotovil(a), no pa so me našli v 10. tednu user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.3.2006 13:51:51   
gaya

Vava, jst sem klicala na tole številko 01/ 724 43 00 pa se mi je kuj oglasila in sem se naročila. Delajo pa danes do 14.30, jutri od 13-19.30, v sredo isto, v četrtek pa od 8-14.30 in v petek isto. Upam da sem ti kaj pomagala

Sporoči kdaj jo boš mela, k mava vse datume tko blizu user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.3.2006 15:14:11   
vava
uf gaya, si me rešila s tole telefonsko
torej pregled imam 4.4. ob 12:45, hura...  user posted image   - kaj pa ti?
sicer sem pa super, tale sonček je res zlata vreden. Ja no mi je vsake toliko še slabo in mal me tišči v vampih, ja pa afta se mi je naredila v ustih (med spodnjo ustnico in dlesnijo, čisto na sredini spredaj) - si mažem s propolisom in peče kot user posted image , ampak se mi zdi da sem se na take "male" bolečine in neprijetnosti že kar navadila in mi ni več tako grozno. Počasi se bo, kot kaže, res zaključilo prvo trimesečje (samo še 11 dni). HURA še 1x
lep pozdrav vsem
v

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.3.2006 15:53:24   
Arabela

Ta sonček mi pa res da energije.... Ampak danes sem se zgrozila ko sem pogledala v ogledalo... Nikoli nisem imela problemov z mozolji, zdaj pa imam levo stran lica polno majhnih nesremnežev.... Cena nosečnosti....

Pa tole... Po šele dveh dnevih bolniške me kliče šef, kdaj bom prišla kaj pogledat... Da se je ful dela že nabralo in stoji... Vprašal,. če ne bi bilo boljše da bi bila ves čas v bolniški, da bi si on že zdaj našel novega delavca....!!!!!!!
Po dveh dnevih bolniške so me že odpisali!!!!!!!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.3.2006 16:29:09   
gaya

Arabela, dobrodošla v svetu realnosti user posted image , v službi se mi je zgodilo popolnoma enako kot tebi... Prav tako mi je rekla šefica, če ne bi kar do konca na bolniški ostala user posted image , neeee ne bi, ker sedaj se počutim v redu in bom šla delat user posted image ,.... Sicer se poskušam postavit v vlogo delodajalca, ampak nikakor jih pa ne morem razumet, da lahko take bedarije predlagajo. Halooo, kot da smo si bolniško izmislile,.... user posted image , veliko raje bi se počutila v redu in super in hodila normalno skoz v službo,... uh sem, se zjezila spet,... Skratka ti se nič ne sekriaj, zdaj vsaj veš, kako mnenje imajo naši delodajalci, dokler nas lahko izkoriščajo smo super duper, ko pa si na bolniški pa kot je jeuser posted image , ampak jst bom šla drug teden nazaj v službo pol bomo pa vidli kako bo stanje, prav res,....

Vava midva pa imava pregled že 28.03 in to je že drug teden user posted image , sicer se mi je zdelo ful zgodaj, ampak ona že ve kaj dela, ane,... upam,...zdaj mam pa eno tako malo mimo teme vprašanje, a je kera med oktoberkami računovodja al pa da ma kaj več pojma o tem kot jaz user posted image , delam namreč zaključni obračun za s.p. pa se mi je nekaj zalomilo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.3.2006 17:33:09   
@lina
Ojla, punce! Se še jaz malo oglasim...

Ja, mis, prav si videla, opcija je NM ali LJ, kaj pa bo, bomo še videli...  V prvo sem rodila v LJ...

Meni so slabosti ponehale, več ali manj se pojavljajo samo ko sem lačna, en tak zoprn občutek. Drgač me pa joškice bolijo in kot zanalašč se mi zdi, da moj mali zadnje čase še bolj po meni in čez mene pleza, ko se igrava in so tako še bolj na udaruuser posted image

Midva nisva še nikomur povedala. Sicer je bila krasna prilika ta vikend, ko smo imeli eno tako družinsko srečanje, ampak... nisva. 27.3. imam drugi pregled, ko bom dopolnila 10t in razmišljava da bi potem. Čeprav v prvo sva šele po NS. Samo imam tak občutek, da me bodo prej pogruntali user posted image  Se mi zdi, kot da vsi vejo da nekaj skrivam... In potem, ko bova  povedala, bodo vsi rekli - no, končno si povedala, kar že nekaj časa vemo...user posted image

Samo, ko vas tako berem, se mi zdi, da vas je večina prvič user posted image . Edino za muki1 sem pogruntala, da je drugič user posted image , pa tudi prvega otroka imava tam nekje - moj bo maja dve leti.
Pol ste ziher vse mlajše od mene, a ne? No, jaz sem letos dopolnila 30. Kaj pa ve?

Lepo se imejte, se še beremo!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.3.2006 17:54:16   
tasha23
zame, bo sicer prvi, ker sem lani imela ss. Drgaš, pa sem takoj za tabo @lina kar se tiče let:29user posted image .user posted image upam, da bo tokret vse v redu.
Z user posted image sva tudi načrtovala, da bi domačim povedala po Ns, pa mislim, da bomo morali prej, ker nekaj (po moje) že sumijo: ta moja utrujenost in slabo počutje...
Sicer pa kljub temu, da smo komaj dopolnili 9t se mi že malo poznauser posted image , če bo šlo tako naprej bom imela trebušček kot user posted image user posted image .
a se tudi vam že kaj pozna?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.3.2006 18:50:12   
vava
midva sva stara 32 - tako da @lina, zaenkrat vodim ;). Mislim, da sva najino pikico "ustvarila" ravno za moj 32. rojstni dan v januarju. Ta bo najina prva in zelo sva srečna.
Gaya, ko sem jaz danes klicala za ns in me je vprašala za zadnjo m (7.1), je potem računala in računala in potem rekla no to pa potem pride šele aprila?!?!
Veš kaj, po moje to oni mal tko na približno.
Za računovodske stvari mi pa lahko na zasebno pošlješ. Moj dragi ima tudi sp in je ravno danes iz računovodstva dobil bilanco in druge papirje, ki jih rabte. Lahko pa tudi jaz svoje v službi kaj vprašam.
Ja povedala sva pa že vsem v družini. In mami sta jokali in skakali, očeta bolj tko, tko.... ampak vesela, ful sta bila vesela tudi brata in nekaj prijateljev/ic. V glavnem zelo pozitivno.
lp
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.3.2006 18:55:06   
@lina
Aja, Gaya, prej sem spregledala...jaz sem računovodja, mogoče ti lahko pomagam, če ne boš prezahtevnauser posted image

sicer sem bolj domača pri doo, z s.p.-ji se letos spoznavam, ampak mogoče bova skupaj kaj pogruntali?user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.3.2006 20:28:00   
Anonimen
Po starosti najbrž vodim jazuser posted image , saj sem že 33. Ko bom pa mamica, bom pa že 34.

Po drugem pregledu se razkrinkam, do takrat pa še anonimka (ne vem več, katera po vrsti, najbrž tretja)

Pobožajte trebuščke.

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
20.3.2006 20:49:37   
Arabela

Pri meni spet bolečine in rjavo rumeni izcedek.... V šoli sedela 3 ure, nato pa šla peš domov... NAPAKA!!! očitno mi res ne preostane drugo kot počivanje...

Starost: letos bom 30... Saj smo vse tu nekje....

Dobro spite!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.3.2006 22:25:22   
_katka_
Pozdrav še od mene!
Se bolj malo oglašam, ker me še vedno malo daje panika. Sicer pa zgleda, da bo tokrat vse OK. Danes sem vstopila v 12. teden in v soboto imam NS. Upam, da bo vse OK.
Sicer se pa trenutno zabavam s pripravljanjem darila za prijateljico, ki je prejšnjo nedeljo rodila. Delam slinčke z luštkanimi izvezenimi motivi in prav uživam. Komaj čakam, da bom začela za našega ustvarjati.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.3.2006 7:32:10   
tasha23
Dobro jutro user posted image ,
kako ste kaj souser posted image ???
Jaz sem danes končno lepo spala in se dokaj naspala, problem pa je, da me neprestano tišči na wc. Danes je moj dan D in komaj čakam, da vdim to malo pikico koliko je zrastlauser posted image , čeprav je zunaj oblačno sem zaenkrat zelo dobre volje in polna pozitivnih občutkov in upam, da bo tako tudi ostalo in se vse lepo izpeljalo.
Pregled imam ob 13.15, tako, da vam zvečer javim kako je blo user posted image

pobožajte trebuščke in uživajte v nosečnosti.

tashauser posted image

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.3.2006 9:53:05   
muki1
Tasha 23, danes je tvoj dan. Točno vem, kak si zdaj že nestrpna user posted image , jaz imam drugi pregled 29.03. pa že ne morem dočakat.
Pogovarjale ste se o starosti. Jaz bom julija 29 user posted image .
Gaya, tudi meni lahko pošlješ kakšno računovodsko vprašanje, zgleda da nas je kar nekaj user posted image .
Tasha 23, sprašuješ če se nam že kaj pozna. Meni se že totalno. Sem si že nabavila nosečniške hlače, sicer še vztrajam pri starih, ampak vampek je že izbočen. Malo zgodaj, ampak v drugo se prej pozna. Kaj pa ti @lina, ko si že drugič noseča, se ti ne zdi, da se ti prej pozna kot prvič? Jaz sem zadnjič postavila to vprašanje, pa mi je večina RR jevk odgovorila, da v drugo prej....je že koža nategnjena.

Kar se tiče oznanjanja nosečnosti, jaz sem svojim staršem povedala že prvi dan ko sem delala test, pa mož je povedal svojima user posted image . Midva ne moreva tak dolgo molčati, sva oba bolj gobčna,ostali ( razen nekaj izjem user posted image )so začeli komaj sedaj dobivati informacije, sicer pa naša mala čveka že tudi trobi okrog, da bo dobila bratca user posted image . Še samo enemu direktorju moram povedat ( imam namreč dva šihta), to me je pa malo strah, saj sem šele kratek čas zaposlena user posted image

Drugače pa, danes bo za malico pohan sir in pomfri user posted image .
Pa naj še kdo reče, da življenje ni lepo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.3.2006 9:59:59   
tasha23
Za enkrat sem še dokaj mirna, mislim, pa da bom počasi začela bit res nestrpnauser posted image .
Muki1 tudi ti si julijka?!? Jaz tudiuser posted image in za rojstni dan sem se odločila, da grem delat 3D UZ. Drugače pa me danes ponovno malo špika v spodnjem delu trebuha, tako da lepo ležim in počivam in pritisk me ponovno heca...
Upam,  da mi bo dal kakšen dober nasvet za znižat ta user posted image . Tako sem zmedena: srečna in zaskrbljena...
No res je rada bi vidla, da je že 13 ura in sem že na pregleduuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.3.2006 10:02:25   
Anonimen
Jaz sem tudi julijkauser posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......