ninocka
|
Midva sva nazaj s kontrole, kisika je mel 99 , diha lepo, zdravnica nama je pustila pa se ventolin (zdaj na 6ur/3vpihe). So mu pa nardili se alergijske teste (psenica, jajca, mleko, arasidi..) in ni na nic alergicen, potem so mu pa se kri vzeli, da bojo pa se ostale preverli. Povod zato je bil, ker ima lisaje suhe koze, ki so se mu iz enega lisajcka (ze od rojstva) razsirli na obe nogici, po rokici in po telescku. IN ker sva lih lezala na alergoloski, so nama pa se to mimgrede nardil. Upam, da bojo tud za ostale stvari ugotovili, da ni na njih alkergicen. tery, stol bova kupila unga "ta cenejsga" in sicer zato, ker je ta drazji ISO FIX, tega pa midva v avtu nimava moznosti montirat. Igrack mu nisem kupila ful velik, jih je vecino dobil, pa ze tko se ne more z vsemi preigrat, pa se mi zdi zato brezveze. Sem mu pa kupila eno hobotnico in gym v Mothercaru, medvedke za na vozicek oz. lupinico, pa mislim da je to vse (aja, pa se ninico). Pliskotov mu ne kupujem (jih mam se mojih za 3 velike crne smetarske vrecezexxxxxxxq2!sx - to je Evan dotipkal), Kaj pa je to potovalni prijatelj? AD3 kapljice pa ne vem kolk jih je treba dajat, mi jih itak konstantno pozabljamo, pa ceprav jih imam pripravljene pri hrani, pa se nikol ne spomnem. Jst bi tud mela paparico, ti posljem mail privat. Ameli pri nam mislim da ni rezervacije za vrtec, razen cez pocitnice, ce vzames otroka ven, placujes neki minimalno. No, vsaj tko sem jst razumele te, ki ze imajo otroke v vrtcu. Po kopanju ga namazem z Johnson's bedtime oljem (sivka), prej sem ga pa z mandljevim+ sojinim oljem. Olupkov pa ne maram, jih nikoli nisem jedla. Upam, da ne jes tud bananinih Hrano z glutenom smo pa ze probali, ni blo nobene reakcije, danes so pa tud potrdili, da ni alergicen na psenico, tko da mislim, da ne bo problema. Sej ce je obcutljiv na gluten, je lih vseen kdaj mu ga das - al pr 4 mescih al pa pri 3 letih. Obcutljiv bo se zmeraj. Teta beta, mi mamo plin, ampak me kr glava zacne bolet, ko pomislim, kolk placujeva na mesec (cca 45 jurjev). Vcasih se z mojim pogovarjava in vedno receva, da ce ne bi mela hise ampak stanovanje, bi pa vsak ze svojga benfla vozila Ampak se zmeri sem raje v hisi, kot pa v bloku (prezivela tam svoj otrostvo in se pocutila blazno utesnjeno), sam da mi ta moj predragi gradbeni mojster ze enkrat vrt zrihta 2ursea ves, to so pa moski. Ker oni se ponavadi na forumih pretvarjajo, kaksni so vse (imajo ne vem kaksne radiatorcke, sluzbe, avte, denarja na tone, goste grive in dolge al pa se huj, da so zenske ). Hvala, sem dobila DVD, sam pogledat ga se moram. Pia, poleg vsega ji stej se vdihe med spanjem na minuto. Ker setoracij 94 je baje (po novem) ze kriticna (prej je bla meja 92). PA glej kolk se ji pri vdihu ugreza jamica pri vratu (upam, da ves kaj mislim). Baje je pa zdaj high sezona RSV virusa, tko da bodi kar pozorna. Pa upam, da je vse samo navaden prehlad! KMA , da sta se pobotala tazana a tvoj tud biljard igra? Moj tud, si je celo palco iz Anglije od enga privatnika narocu, pol pa k je bil tam si je pa se eno ful hudo (baje, ker jst se na to ne spoznam. Prvic, ko sem igrala biljard, sem mu poskrabala palico ) kupu, ampak jo je potem prodal enmu se vecjemu biljard freaku, ker je ugotovil, da on nima tok casa igrat in da je skoda palice Vse to sem zdaj pisal lih 4 ure . Se to: danes sem dala Evanu za jest banano z jogurtom (ze lahko dajemo jogurte od 6 meseca, ampak navadne probioticne (LCA, EGO,...), pa je kr papu, kolkr je pac lahko. Glede kompliciranja hrane - ko sem bla v bolnici, sem ugotovila, kaj je to nekompliciranje. Ze jst ne kompliciram kaj prevec, ampak tam so pa glede tega tko na easy... caj sploh ni topel, mleko majo ze vse vnaprej pripravljeno in samo pogrejejo (tud 2x ali 3x), mesna juhica vsak dan (tud z jajckom in nudeljcki)... Hahaha, sem zajebala racunalnik - ker sem tolk casa pisala, sem prej vse kopirala in pol odgovor poslal in itak, da mi je ven vrglo. Amapk ker sem glavca evo moj post v originalu