|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
21.3.2006 22:05:01   
teta beta
maya_slo1, mi hlačke uporabljamo na plavalnem tečaju in tam so sposojene. Imamo pa tudi sposojene od Dašine sestrične, ampak so številka 80 in jih še ne more nosit. Mislim, da se dajo te hlačke kupit povsod, kjer organizirajo tečaje, sicer pa poglej na www.plavanje-dojenckov.com. Mislim, da stanejo okrog 6 ali 7 jurjev.

KMA, kaj pa vem, imela sem namen iti v LJ na kavico, sem zmenjena še z eno mojo prijateljico, ampak če bo dež, najbrž ne bom šla. Saj še imaš mojo cifro, pa me magari pokliči, če bo lepo vreme.

Doroteja, mi smo kombinezon pospravili že decembra, ker je bil premajhen, potem smo imeli še enega, ki pa ni bil fajn in praktičen za oblačt in smo ga nosili, ko je res bilo treba, sicer pa je samo v bundici, ki sem jo dopolnjevala s spodnjim delom enega tretjega kombinezona, ki je naret kot vreča. Uf, zdaj sem pa zakomplicirala. V glavnem, bunde še nisem dala prat in v omaro oz. v škatlo. Upam, da je ne bomo več rabili.

Ninočka, glede kave je odvisno od vremena. Če bo slabo, se mi res ne da vozit tako daleč.

Tery, ravno zadnjič sem gledala avtosedeže in se menila s prodajalko, ki je rekla, da je lupinica menda obvezna do 9. meseca user posted image . Ta sedež, ki sem ga našla, je itak za v obe smeri in je tista "jajčka" tam večja kot moja. Menda, moramo praktično sprobat. Je pa misli da Safety baby ai nekaj takega, francoski proizvajalec, testi so menda dobri, stane pa okrog 17 tisoč. Mislim, da se bom kar za tega odločila.

Nočko vsem!
tanja

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.3.2006 22:06:55   
tažana
čer!
evo jest sem že cel teden stalno po nekih opravkih. dons sem možeka naštimala naj me pelje v LJ. da se grem zment za diplomo- pa se na sredi poti spomnim, da mi je rekla prfoksa, da je v torek ne bouser posted image . možeku sploh nisem upala povedat, ko smo prišli na faks sem se prov neumno nardila "JOJ, JA KJE PA JE?"
user posted image user posted image
Bomo drug teden ponovili vajouser posted image user posted image

danes smo šli v Naklo po žogo za Katarino. tako, da jo bom lahko valjala po njej ampak sem kupila tisto mal večjo s žogicami v njej. pa je meni pa očiju ful všeč, Katarina pa samo tiste barvaste žogice v njej opazuje.

KMA: hvala za čestitke

Katarina pije iz lončka ker ji je falaša deveto čudo. pojma nima kaj naj z njo počne.

odtise stopal sva delali že januarja in to kar z navadnimi temperami, pa ni bilo nič narobe. edino rokic nisem upala namazat, ker itak takoj v usta romajo.

prejšni teden sva se šli obe slikat za dokumente zdej pa že cel teden razmišljam kaj naj dam delat a osebno ali potni listuser posted image .

no jest mam dost grem se mal po kavču valjat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
22.3.2006 10:01:07   
teta beta
haj

mene ne bo na kavo. pri nas je sicer jasno in šibava zdle na sprehod, da izkoristiva, ampak sem se menila s kolegico iz LJ in pravi, da je tam sivo in kaže na dež.

lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.3.2006 10:21:53   
2ursae
živjo, živjo,

hehe, ne morem verjet, kako daleč sem že prišla z uvajanjem goste hrane - že talam nasvete na forumu o uvajanju user posted image

Mi smo v zadnjih dveh dneh pogruntali, da je kopanje v resnici žur, še boljš pa je, če smo mokri vsi user posted image . Prej se je vedno držal roba, da se je ne bi utopil, zdaj pa frči voda na vse strani, račke romajo v usta (pa kaj naj) in tale vodica je nasploh zakon. Ko je včeraj videl banjico, se je zakotalil na previjalni v smer proti njej in začel proti njej stegovati rokice in rogoviliti - očitno je hotel kar not skočit user posted image . Skratka,zvečer se imamo prav fajn, sam preselit se bomo morali v kopalnico, ker voda ni ravno laminatu prijazna snov.

Napredek imamo tudi pri dvigovanju s podlage - ko leži na hrbtu in ga primem za roke, se dobršen del poti navzgor že sam potegne user posted image . Saj vem, da vaši to že obvladajo, no zdaj se je odprlo tudi nam.

Aja, pa tisti "mama" jaz ne štejem za prvo Anžetovo besedo user posted image . Se mi zdi, da mora vedeti, kaj govori, da lahko govorimo o prvi besedi. Se vam ne zdi?

Tery, super, super. Da se bo Nik zdaj še naprej fajn razvijal, se ima za zahvalit samo tvoji vztrajnosti in skrbnosti. Res, a ni fajn, da imamo RR? Bi bilo pa res dobr, če bi se tale zdravnica iz RA navdušila nad RR, se včlanila in pol talala nasvete nam, ki nas skrbi za pravilni gibalni razvoj user posted image .
Mi imamo tudi Airex blazino, sam rdečo. Super zadevca.

Doroteja, kombinezončka sicer še nisem pospravila, ga pa ne nameravam vč uporabljati. Sam nikoli ne veš ... do ledenih mož sredi maja še nismo ven iz hudega.

Ninočka, iz česa pa sklepaš, da sem jaršanka? user posted image  Ker nisem user posted image , sem draveljčanka (V Šiški). Sem najprej mislila, da misliš janševka, pa mi tud ni bilo jasno, kdaj sem to izjavila user posted image . Privat varstvo je pa menda zelo kul zadeva in tudi ne tako zelo draga, vsaj v primerjavi s stroškom vrtca ne. Če je res tvoj Evan tako zelo dovzeten na bacile in viruse, bi bilo najbrž res najboljše, če se vrtcu izogibata.

Ja, Katja, a ni hec, kako je vse ostalo zanimivo, mama je pa itak zraven in ji ni treba kakšne posebne pozornosti posvečat user posted image . Pol pa pride popoldne oči domov in je mali čist srečen, v smislu: oči, pa si me končno prišel odrešit! user posted image . Zadnjič, ko je oči prišel domov, se je tamalmu od samega veselja začelo kar kolcati user posted image , sem se temu še dva dni smejala. Ful je fajn, k tako porajta očija, poznam par moških, ki se za otroka skoraj ne zmenijo user posted image .
Ni kaj, tudi najin čas bo prišel, boš videla. Sinki so itak mamičine mazice user posted image .
Našega še ne dajem stati, tako da ti ne morem povedati, kako je s tem.

a boste imele kaj pomladanskega čiščenja? Mene že mal prijemlje, sam kaj, ko nimam časa, edin, če bo moj mal malega pomirkal. Sam on mora pa klet zrihtat ... ej, ej, ej, izgleda, da bomo kar packi user posted image

mejte se na kofetu, jaz sem brez avta.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.3.2006 10:22:37   
ninocka
A sploh kera pride user posted image ?
Najboljs da prestavmo na naslednji teden, ker men se v bistvu tud ne da nikamor, k je tako smotano vreme...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
22.3.2006 10:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
22.3.2006 10:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.3.2006 12:19:40   
teta beta
Midve sva naza s sprehoda, sva imele kar ornk turo in punce - pri nas je še kar sonce! zdajle se bo mogoče malo pooblačilo, sicer pa, ko pravijo meteorologi - pretežno jasno.

2ursae, pri nas je kopanje že skoz pravi hit, odkar pa smo v kopalnici v kadi, pa sploh!

Tery, jaz ji na podoben način dajem vitaminčke, ker ji je tako lažje. Jih  bistvu posesa dol z žličke in zato ji bom tudi čaj dala kar tako. Sem se odločila, da bo jutri na pol-rojstni dan, dobila malo čaja, v soboto pa korenček. Moram v soboto zjutraj še namreč v Celje na ekološko tržnico. Za njeno prvo hrano se bom porudila, za naprej pa verjetno tudi. Saj tudi zase kupujem precej bio izdelkov,odzdaj jih bom pa še več. Ampak moj pa samo z očmi zavije, ko mu pokažem kaj takega, in se mi smeji.

Danes ni bila preveč luštna noč. Sicer se je Daša samo enrat zbudila in sem jo hotela vzet k sebi v posteljo. Pa se moj dragi prestavi čisto na svojo stran in že začne jamrat, kaka jama je tam v jogiju in kako ga bo spet križ bolel in da ga že zdle boli itd. in sva potem zamnjala strani. Ampak ko je Daša zaspala nazaj, sem jo pa morala nest okoli postelje in se je pol zbudila, ko sem jo štorasto odložila, potem pa sva še eno uro in pol telovadile iz naročja v posteljo, dokler nsem mojga nagnala nazaj v njegovo jamo spat in sva potem zaspale, čez nekaj časa sem jo pa brez problemov prestavila.

Grem gledat, kaj imam kaj v  hladilnku in kaj naj skuham. Verjetn bo zelenjavna juhica in polenta.

Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.3.2006 14:32:21   
KiSsMyAsS
LP na hitrco!

Sm zmatrana prsla iz trgovin in od zdravnika. Bili smo tam ravno zaradi nogice, kar je omenjala katja. katja meni je pediatrinja napisala napotnico za otroskega ortopeda zaradi leve nogice ki jo malo obraca noter. Nic ni narobe, potrebno je razgibavat. Ce bos opazila kaksne hudo sumljive gibe, pa le povprasaj pediatrinjo.

Lep pozdrav ostalim in uzivajte v lepem vremenuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.3.2006 17:07:06   
2ursae
ja, mi2 sva se tud šetkala po soncu. Mi je bilo kar pošteno vroče. Ni kaj, za malega poskrbim, da mu ni mraz/vroče, ima jaknico, je brez rokavičk, jaz pa okol maširam še v isti garderobi kot pozimi. Nič čudnega, da pridem vsa prešvicana domov. Aja, to pomeni biti mama - za malega vse, zase pa nič user posted image .

Kva se mi je zgodilo - v soboto nam pridejo prefiltrirat zrak v hišo user posted image . Sem bila izžrebana in dobimo to zastonj. Jaz, ki nisem živ dan nikoli nič zadela. No, saj tudi nikoli nič ne igram na srečo, ampak kakšno hitro srečko sem pa že kupila... evo, že zahajam s teme user posted image .. ANYWAY, pred parimi dnevi se s tamalim šetkava po Višnji Gori in me en tipček v avtu, izgubljen na Dolenjskem, sprašuje za pot in ga usmerim. Pa mi potem iz globoke hvaležnosti da en kupon, češ da dela v podjetju, kjer filtrirajo zrak in če sem tako prijazna, da mu dam svoje podatke, je možno, da me bodo izžrebali in mi doma spucali zrak. No, pa mu povem podatke in telefon in on se zadovoljno odpelje novim izzivom naproti. Pol pa začnem razmišljeti: kaj če se je zdaj odpeljal na moj naslov in nam bo, ko je videl, da me ni doma, vlomil v hišo in okradel, al pa da sem mu bila všeč (ja ne se smejat, tud to je možno user posted image ) in me bo v bajti počakal pa mi kaj naredil ... user posted image  ... skratka, traparije, sam nikoli ne veš, komu daješ podatke. No in glej ga zlomka, me kličejo danes, kdaj mam cajt in bi oni to nam spucal. Kul, ne user posted image . Bom poročala, kak to zgleda.

Možek je prišel domov, lačna sem, grem kuhat. Pizzaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
22.3.2006 20:27:39   
teta beta
bom kratka, ker sem precej zmatrana. Daša je danes spala glih tistih 15 minut, da sem napisala prejšnje sporočilo in pa še slabe pol ure, ko smo bili v giga sportu. Mama je končno prišla do novih adidask user posted image . Ata tudi. No, kuhala potem nisem, tudi midva sva jedla kar pice, sem pa ugotovla (spet), da je moj dragi fuuuul izbirčen. Sem samo omenila, da sem hotela skuhat polento in je že rekle, naj zanj tega ne kuham. On bi jedel samo zrezek na 1001 način in pečenko na 1001 način. Zadnjič enkrat sem se ful potrudila in naredila piščanca v čokoladni omaki, čeprav še zdaleč nisem imela vseh sestavin, pa je samo gledal tisti krožnik in čakal, kaka bo moja reakcija. No, potem je pohvalil, da je bilo dobro. Ampak on res ni za eksperimentiranje, še riževe rezance je zadnjič gledal s tako skepso, jaz pa ada preskušam nove stvari.

V glavnem, tole sem še hotela napisat - naša Daša pa ful porajta lonček. Danes sem ji ga dala, da se malo igra in spozna z njim in si ga ogleda in je takoj našla cucelj in začela vlečt. Mislim, da ne bo težav. Ampak ne vem v čem je sploh razlika med lončkom in flaško? Saj je na obeh silikonski cucelj. Kupila sem pa lonček od babylove oz. Nuby od 6 m dalje.

Aha, še to. Kako naj pripravim korenček? Ali naj ga:
1. naribam in skušam iztisniti nekaj soka
2. naribam, naribanega podušim oz. suham v sopari in dam takega
3. najprej podušim oz. skuham in potem pretlačim z vilico ali paličnim
4. še kaka druga možnost

lp vsem (pa sem rekla, da bom kratka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.3.2006 20:28:40   
teta beta
uau, nova barva, ko sem začela pisat, še tega ni bilo

Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.3.2006 21:09:16   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Pia, pri nas malega kdaj pa kdaj pustiva pri njegovih starših, ki živijo blizu City Parka. Jaz ga kar nerada, ne da jima ne zaupam, samo imam raje, da je mali z menoj.

Sem slabo prebrala, pa sem vidla,da tvoji zivijo zraven CP, zato sem sklepala da si jarsanka. A pol je pa on jarsanec  (ne jansevec user posted image user posted image user posted image )?

Moram rect, da je bla nasa kava ful dobra user posted image user posted image user posted image .
Jst sem sla pol tud s tamalim ven (zdaj ful ven hodva), zdej mam pa tak glavobol, da vam povedat ne morem...sploh ne vem zakaj to tipkam in ne grem raj lezat user posted image

Evan je danes popoldne zacel govort bababa (pa mal vmes dada) in sem cist paf. Pa skoz vam pozabim povedat, da je tist petek, ko sva sla v bolnico, pogruntu pincetni prijem. JE bil ful smesen, ko je prstke tko skupi daju in obracu rokice in si to cudo ogledoval z vseh strani. Zdej ga je pa ze pozabu...user posted image
Sem probala tud test z rozinami in je rozine opazu, stegnu rokico za njimi in jo potem stisnu v pest (pri tem je pobral ene par rozin), potem pa se parkrat udaru po njih.

Sem pa danes zapravla malo premozenje za njegove igracke (pa tko sem se par dni nazaj hvalila, kako mu jih ne kupujem kaj prevec) in sem mu kupila marsovcka Maksa in pa eno sadje z nogicami, not v tem sadju je pa en crv, k ga potegnes in pol nazaj zleze. Un marsovcek je pa vsem ostalim bolj zanimiv, kot pa njemu. Sej ko sem ga iz skatle ven dajala, je mel ful velke oke od navdusenja, pol ga je pa kr minilo zanimanje...

To je od mene dons vse, nisem vec sposobna tipkat, ker me tok glava boli....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.3.2006 9:13:27   
maya_slo1
Hvala vsem za odgovore!

Doroteja23, kombinezone smo že pospravili, jih je Kris tudi že prerasel. Zdaj ga, ko gremo ven ga oblečem v dve topli majčki, žabice, nogavičke, hlače, toplo jaknico s kapuco in ga zavijem v dekico.

Pia67, pojma nimam katera firma so bili tisti nahrbtniki. Sem pa potem, ko si Vaude omenila, šla na net gledat in so res ful hudi nahrbtniki, pa katere dodatke imajo..streho za malega (to seveda mora biti), pa previjanlo podloga, da malega štori ne žulijo, pa palerino čez cel nahrbtnik in dojenčka v primeru dežja, pa podporo za glavo, noro v glavnem, ampak to je vse za dokupit…samo cene so bile v angleških funtih in se mi ni dalo preračunavat. Ne vem, bomo šli v Mayo Mayo pogledat, samo verjetno ne bomo šparali z denarjem glede tega…je moj dragi nor na hribe in on bo tisti, ki bo malega nosil pa še napoveduje ogromno hribovskih podvigov z nami in bo raje cel mesec polento in mleko jedel, kot pa da bi ga nahrbtnik žulil ali pa da se mali ne bi dobro počutil v njem.

Tery, po moje je najvažneje glede lupinice, da je glavica še vedno v njej…tako in tako pa bo treba prave avto sedeže kupit v roku parih mesecev, ker tele naše zverince rastejo 100 na uro!

Katja, pri Krisu nisem opazila da bi vihal nogice navznoter. Vse kar je, je da stoji na prstkih kot kakšna baletka.

Tažana, tale s prfokso je pa dobra!user posted image

2ursae, nimam potrebe po spomladanskem čiščenju, saj ne da ga stanovanje ni potrebno ampak se mi ne da!
Glede tistega tipčka, jaz bi enako naredila in bi me po tem enako skrbelo kot tebe!user posted image

Teta beta, meni so začele dobesedno solze teči od smejanja, ko sem prebrala tiso o jami, pa moj dragi se je tudi smejal. Zadnji stavek je t'najtahujši!user posted image
Jaz korenček najprej skuham in potem pretlačim z vilico.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.3.2006 10:29:13   
ameli
Mi smo imeli včeraj nejlepši dan letošnjega leta. Bilo je +17 stopinj. Me je kar pošteno speklo po nosuuser posted image -
Drugače nič novega, razen tega, da imam težave pri hranjenju!! Mark je ugotovil, da se da hrano izpljunitiuser posted image user posted image user posted image user posted image , povrhu vsega pa me z roko vedno udarja po žlici. Zaj imama že dva dni pravo svinjarijo. Hrana leti po meni, po tleh, po lupinici,..... katastrofa. Se moram prav zadrževati, da mi živci ne popustijouser posted image .  Pa saj vem, najhujše še me čaka - samostojno hranjenje.

Smo imeli pa burno noč, po moji zaslugiuser posted image . Ko sem ob 3-h žla na WC sem šla še v otroško sobo pogledat, če je Mark pokrit. KO sem tam šarila, sem brcnila v ropotuljico in ga zbudila user posted image user posted image user posted image . Potem se dežurala do 4-ih!

Danes imam ob 5-ih izpit (pogodbeno pravo), upam, da mi bo uspelo kako 6 spravit skupaj.
Tažana tudi jaz se že dogovarjam z mentorjem, ampak midva to vse po e-pošti zrihtava.
Teta beta jaz korenček vedno malo podušim in nato iztisnem sok (ostanke pa sama zmažem). Mu pa sedaj skuham tudi zelenjavno juhico, tam pa korenček in ostalo zelenjavo spasiram. Pazi, ker korenček rad zapira!
2ursae ti pa kar tujcem daješ svoje podatke user posted image  pa mož to ve?! Jaz sem besedi ata ded napisala v knjigico To sem jaz pod glasove.
Tery bravo za Nikov napredek user posted image user posted image user posted image  saj bo.
Doroteja, kako pa kaj tvoje pravo?

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.3.2006 14:27:15   
ninocka
Nc pametnega ne bom povedala - samo en vic user posted image :

VPRAŠANJE BRALCA V RUBRIKO "ZAUPNE BESEDE"

Rabil bi nasvet o zelo važni stvari.
Že dlje časa sumim, da me moje dekle vara. Na to kaže več znakov. Ko jo kličem na mobilni telefon, ona večkrat spusti slušalko, ali pa se sploh ne javi. Ko sva skupaj in če se javim na njen  telefon, potem velikokrat druga oseba takoj prekine. V zadnjem času veliko hodi okrog s "prijateljicami", ko pa jo vprašam, s katerimi, pa vedno navede osebe s službe ali  druge osebe, ki jih ne poznam. Zvečer, ko hočem videti taksi, s katerim je  prišla, mi nikoli ne uspe. Vedno slišim avto kakih 100m proč, vendar ona zmeraj pride peš. Mogoče sploh ni taksi? Pred nekaj dnevi sem vzel njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa je začela vreščati, da se vtikam v njeno zasebnost. Kakorkoli, odločil sem se soočiti svojimi slutnjami, čeprav mogoče globoko v sebi ne želim Včeraj sem zbral pogum in se odločil priti stvari do dna. Odšel sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zvečer prišla domov.  Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranje strani.

Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samo odstraniti rjo in morda premazati s kakšnim silikonskim lakom?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.3.2006 14:35:12   
pety78
user posted image user posted image user posted image O, Ninočka, najprej sploh nisem prebrala, da je to vic.

Punce, a ste že kupile stolček za hranjenje in avtosedež? In če, kakšne?

Lepo se imejte!
Petra

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.3.2006 15:56:04   
teta beta
helou

mi pa danes praznujemo polletnico in sem Daški kupila dve ful čedni rutici za darilo. No, pač izgovor za zapravljanje vedno prav pride.

grem pa zdaj še hitro malo pospravit, dokler spi, ker potem je tako konec.

pety, za hranjenje smo kupili trip rap, avtosedež pa si še ogledujemo, bomo šli še tudi v avstrijo pogledat.

lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.3.2006 17:05:05   
doroteja23
Daša (teta beta) vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Kaj v H&M si ji kupla rutico? Jaz sem ji v H&M tako rjavo z rožicami.

Mi smo OK. Sicer pa zdaj bo fajn če bo tak vreme držalo.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.3.2006 19:30:29   
tažana
čer !

no mi smo včeri imeli P.
torej je pri 6 mesecih težka 8820g, velika pa 67cm. dohtarca j4e rekla, da sedi samostojno zato ne, ker mora še dodatne dve kile pokonc držatuser posted image .
cepipli se nismo ker ima ene pikce pa se morva čez 14 dni nazaj prikazat.
dala je vodo kri pa naslednjič.
ko ji je z lučko svetila v oči jo je kot en teliček gledala nepremično. dohtarca ji ji mahala s tisto baterijo ona pa ničuser posted image
pa tam na mizi je ležala kot v transu. ji je dala kocke v roko pa je vse kar je naredila roko do ust nesla pa spet nepremično gledala. tako da smo pregled zaključili bolj na mojih zagotovilih kaj zna in kaj ne.user posted image
takoj ko smo prišli ven iz ordinacije pa ona spet v smehuser posted image

pa še eno zanimivo izkušnjo smo imeli. ko sem Katarino oblačila, je notr prišel en fatek, ki je imel v ponedeljek operacijo, ker se mu jajček ni spustil v mošnjo pa je tako kričal, da je mojuser posted image  ves prebledel in me pričel priganjati naj pohitim, ker mu je slabo!user posted image user posted image
sem jo pol tko hiter napravila, ker sem se bala, da mi bo okrog paduuser posted image user posted image . če bi vedu da sem to napisala na RR bi bil huduser posted image .

no lepo se mejte jest dost še obiske dobim pa grem slavnostno mizo pripravit.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.3.2006 19:32:36   
teta beta
doroteja23, kupila sem jih v eni drugi otroški trgovini. Ena je od mačka murija oz. muce mace in ima modr trak, potem pa pisane črte, druga pa je cela črtasta v različnih roza odtenkih.

na sosednjem forumu sem videla, da danes praznuješ. Vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.3.2006 19:54:11   
ninocka
Doroteja vse najboljse!!!!!

Teta beta vse najboljse Dasi za 6 mesecev!!!!

To je pa od mene dons tud vse user posted image , vec jutri, dons nisem ful razpolozena za pisanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.3.2006 22:56:23   
2ursae
kukuc user posted image

mal bom na hitro poročala, sva zdajle z mojim pogledala mal Monty Pythone (fulll so dobri user posted image , a so še kteri všeč?), pa bom za lahko noč še mal napisala.
Mi smo tud bili danes pri P, "mali" ima 8kg in 70cm user posted image . Pozitivno smo opravili vse teste - spremljali cof, videl in zagrabil rozino, zagrabili obe kocki, preprijemali in se odzivali zvoku. Sam čebljamo pa še ne. Je sestra rekla, da tud ni več daleč do samostojnega sedenja user posted image . Dobil je tud pikico in zdaj budno spremljam, če bo kakšna reakcija. Menda se reakcije v smislu povišane telesne temperature zelo rade pojavijo po tretjem vbodljaju. Sva ga za spat tudi manj oblekla in bomo videli, kako bo.
Je pa sestra rekla, da zelenjave in sadja ne smem zmixat, ampak ga moram pretlačit al pa naribat. OK, itak ribam s steklenim ribežlom, priznam pa, da sem mixala s paličnim mešalnikom. No, to odpade, ker kovinski deli uničijo vitamine ... zakaj že? ... grem moža vprašat ... aha, kovina deluje kot katalizator in kot taka pospešuje procese razpada vitaminov user posted image . Pa tko lepo mi je danes bučke snedu. Me prav zanima, kako mu bodo všeč le pretlačene. Sestra je rekla, da se mora dojenček čim prej naučiti gristi, da to pomaga pravilnemu razvoju čeljusti in zob ter zmanjšuje možnost, da bo kot večji moral nostit zobni aparat. Zakomplicirano ... naj bi mu pa ravno zato tud čim večkrat dajala krhlje pa kar cel korenček. Madonca punce, kaj če se mu malo take hrane odlomi in zaleti oz. zaide v sapnik, da ne more dihat? Katastrofa, saj sploh ne bi znala pomagat. Sicer smo dobili brošurico, kako ravnati v takih primerih, ampak, ko se pa to res zgodi ... brrrrr... user posted image
Nam je pa P naročila še, da moramo kožico na lulčku vlečt gor. Je sama to nardila, pa je kar kri pritekla user posted image . Sem rekla mojmu, da bo to on počel, jaz nimam želodca za sinovo kri.

to je nekak to od nas. Vaše pitalice:

Daša, vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Teta beta, pri nas je razlika med flaško in lončkom. Flaška je od iste firme kot duda (Nuk) enake oblike in iz kavčuka, tako, da je Anže takoj poštekal, kako se stvari streže. Lonček ma pa čisto drugačen cucelj in mu ne potegne.
Tvoje vprašanje o korenju: če boš naredila, kot predlagaš v tč 1., boš dobila le sokec, pod tč 2 in 3 pa kašico. Jaz sem mu sokec že dala, samo to ni hrana. Ko mu bom dajala korenčkovo kašco, bom pa naredila kot predlagaš v tč 3. Al pa v tč 2, ne vem še user posted image

Doroteja, čestitke, lepo praznujte (daleč od tašče user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, nismo še nič od tega kupili, bomo pa trip-trap stolček in Romer avtosedež. Mamo v BC bon za 30 jurjev user posted image .

Ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image  za vic. Desci ... itak. Pa tud moj ni iz Jarš, ampak iz Savskega naselja. Se vid, da smo se preselili na vas - to, da nekdo stanuje 15 minut vožnje do CP, je zame že blizu user posted image

Ameli, upam, da ti je šlo na izpitu user posted image . Ja punce, tole pravo boste pa menda že nardile user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ameli

2ursae ti pa kar tujcem daješ svoje podatke user posted image  pa mož to ve?!

user posted image user posted image user posted image  maš prav. Se spomnim, v srednji šoli je bilo to, da je punca dala tipu svojo telefonsko številko že skoraj pomenilo, da hodta user posted image . Eh, kakšni cajti so bili to ... kakšni heckoti smo bili.

ekola, dost bo, moram it ajat, mali se bo kamlu hotel podojit user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
24.3.2006 8:24:19   
KiSsMyAsS
teta beta vse najboljse Dasi za 1/2 tortice user posted image user posted image  sicer sm pozna, pa useeno.

doroteja23 tudi tebi vse naj naj user posted image

Jst opazam, da je folk cedalje bolj nestrpen do drugih. Zadnjic sm sla v H&M, da bi zamenjala en klobucek, ki je bil malo prevelik in cakam v vrsti za 2 zenskama. Ravno ko pridem na vrsto, prihrumi baba z 10 cotami in meni nic tebi nic pred mene. In pol ona men hohoooo vi ste se pa urinila - in men nic jasno user posted image  stopim na drugo blagajno ter se ne zmenim za njo. Ona pa prodajalki ces kako nimam kulture in nevem kaj se vse, zacne na veliko razlagat. Moja sestra, ki je bila zraven vozicka je imela v zepu ze pripravljene pesti user posted image  sicer je pa malo manjkalo, da bi jo poslala nekam. user posted image
Da pa se ne kregamo samo rjavolaske - grem v Interspar in na blagajni sta se prepirali 2 zajuser posted image  blondinki. Ena je malo prevec poklepetala s trgovko in druga je zacela simfati. Nakar ji je prva natrosila kupcek "lepih" besed in potem sta se razsliuser posted image  Res sem se nasmejala.
Da ne govorim kako so nekateri nesramni. Jst z vozickom, pa se tok mal placa kot je vmes med policami in se tam se najdejo kake pametne gospe, ki prau na sredini veselo obirajo in nakladajo kaj so videle.... In morm prosit da pridem mimo, pa se tok mal placa je.
Uvidevnost pa taka user posted image

Haha, nc grem pospravljat, vec pa napisem ko bom kej pametnega zvedla user posted image

Papa in uzivite na soncku. Dans bo krasen danuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
24.3.2006 11:01:33   
doroteja23
Hvala vsem za čestitke.

Ameli mojo pravo je na pavziuser posted image . Sem se odločla da grem na naslednji rok, ker zdaj hodim na vaje in ne utegnem vse. Vaje, Alina, dohtari, pa še učenje. Ne folgam. Pa še toplo vreme zdaj. Kdo bi si mislo, da bo k nam prišla končno pomlad. 
Zdaj pa grem malo cote pospravit. Morem nekaj preložit v drugo omaro, ker ima Alina že vse polno.

Se pišemo zvečer.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (16%)

Betka (20%)

ali Blažka? (63%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!