Pia67
|
Vaja dela mojstra, upam, da mi uspe poslati neomadeževano sporočilce. Kriva je moja ihtavost in to, da vedno pritiskam kombinacijo tipk na tastaturi CTRL+C je bil ukaz za citat in namesto mojega "prispevka" je prilepilo prejšnje. Ne vem kako je z vašo kavo, jaz bi z veseljem šla, vendar sta 2 razloga proti: Nina še vedno sočno kašlja in bi utegnila koga okužiti(ne vem koliko časa traja možnost okužbe, najbrž kompliciram). Drugi razlog pa je, da ko kašlja po jedi, velikokrat bruha (in to v loku). Tako imava vsak dan na pultku hranilnega stolčka del njen goste hrane. In prav neverjetna se mi zdi količina, ki jo spravi iz sebe. Toliko o radostih prehlada z rahlim zapletom, da katero ne ostrašim. Zdaj pa odgovori, ki sem jih še dolžna: - 2ursae, KMA in Ameli čestitke za prve besede. Noro, si nisem mislila, da bo to tako zgodaj. Super! - maya_slo1, ruzak sem ravno danes nabavila. V bistvu sem Nino 2x sprehajala v bratovem (ki pa je zelo neroden in nevaren). Danes pa sem v NM BTC-ju opazila, da zapirajo trgovino Maya Maya in sem zavila vanjo. Nino sem ročno namontirala v njihov nahrbtnik in mi je bil kar všeč. Obe sva vriskali: Nina, ker je mislila, da greva hodit, jaz pa zaradi cene, ki je bila 40% nižja. Tako sem plačala 16 tisočakov. Malo me peče vest, saj je bila kot 1. investicija mišljen avtosedež za Nino. Ampak, ker se voziva tako poredko, bo ta počakal do naslednjega mesca. Si ti morda v Elanovi trgovini gledala Vaude-jeve nahrbtnike, meni so všeč, no, cena je mal huda. še najraje bi imela Deuterjevega, poglej pod opremo za otroka in v iskalniku vtipkaj nahrbtnik. Je kar nekaj dobrih nasvetov. En tipo Kamnika pa tudi zelo dobro obvlada pohodniško sceno. Jaz bom še nekaj časa počakala s sprehajanjem v njem, ker Nina še vedno preveč opleta in jo je potrebno podpreti v nahrbtniku, okoli vratu pa ji napihnem blazinico. Ko sva šli zadnjič rolat, sem bila zelo pazljiva, da ja ne bo kakih sunkov. - Katja, temenca so pri Nini zanemarljiva, imela jih je okoli 3. meseca. Sem pa jih izkoreninila s prevretkom hrastovega lubja. No, mislim, da sem jih, morda pa še kaka rata. Odvisno tudi od genov in nagnjenosti. -tery, dobro sta z Nikom to poštimala. Držim pesti, da bo ve OK. Če pomislim, da moja Niča noče niti obrata na bok več naredit, me kar malo zaskrbi. Tako je lena, da raje vleče podlago k sebi, da dobi igračko, kakor, da bi se pomatrala do nje. -Zalolina, z neadaptiranim mlekom raje počakam. Že, če ji dam skuto, so odpadni produkti sumljive, apnene barve. Hvala vsem za odgovore glede varstva vaših malčkov. Sem si kar mislila, da je tako, še dobro, da imam mami, ki mi občasno odnaša rit. Včasih mi je kar nerodno prosit, samo mi je mimo, da bi Nino vlačila dobesedno povsod. In zdaj s tresočo miško klikam na potrdi... Damjana
|