|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
11.3.2006 13:22:13   
tažana
kako ste pridne!
jest pa komaj utegnem kaj napisat.
v sredo sem zvedla, da sem naredila še zadnji izpituser posted image user posted image user posted image .
ne morm si mislit da je konec učenja- še diploma poj pa žurkauser posted image user posted image .
2ursae: tut jest bi mela dvd če ti slučajno rata presnet, pa če ti ni odvečuser posted image ? bom poslala naslov na privat.

glede dodajanja:
jest dodajam že prebližno 3 tedne. ne vem točno kadaj ker nisem ful načrovala sem pač začela mal po občutku dodajat.
do sedaj je jedla že :cvetačo( ji ni preveč všeč), brokoli, korenčka, jabolko, banano zadnji teden pa ji dam še riževo kašico zvečer (od milupe- ker se zmeša samo z vodo). vmes sem ji mal omejila, ker so se ji pojaveli suhi "lišaji" po obrazu, sem mislila da je alergija. no sedaj je zginilo ne vem pa kaj je topovzročilo.

zraven ji dodajm hippov čaj vendar ga pije samo iz lončka z nastavkom. s flašo ne vekaj početuser posted image

medvauser posted image  sva se poročila junija. sva že prej hodila na šolo za zakon in sva načrtovala nekje pozimi, no pa je Katarina pospešila vso zadevo! Mi ni žal nikoli kerje to res nekaj najlepšega.
zdej ga morm pa mal it crklat ker je bolanuser posted image user posted image .

kljub temu da do Ljubljane nimam daleč me ne bo v torek ker nimam avta. bi mogla sestrco zutrej ob šestih na šiht pelat pa poj ob dveh iskat it, pa se mi ne da. oduser posted image  avta pa ne vozim- ker je od tašče pa se nemislim spuščat v to zapleteno stvar.

lepo se mejte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.3.2006 17:42:17   
teta beta
KMA, boš videla, kako bo. Drži se. Verjamem, da ti je zelo hudo, jaz sem celo pomislila na najhujše, priznam, da sem šla celo črno kroniko gledat, če ni bila kje kaka prometna nesreča ali kaj takega. Hvalabogu ne, vidva pa se pomenita, kako naprej.

Ninočka, ubogi Evan! Res se mi smili, vidva z očkom pa tudi, meni bi se strgalo od skrbi in žalosti, če bi bilo z Dašo kaj narobe. Pa kaj češ, najbrž nas tudi to čaka, čeprav upam, da čim manj. Eno rožico za srečo zate in za Evana (ne prime, žal).

tažana, tebi pa čestitke za zadnji izpit user posted image user posted image user posted image . Ja, to pa je fajn filing user posted image , še boljše bo, ko bo tudi dipolma za tabo! Škoda, da te ne bo na srečanje.

Midve sva bile danes na plavanju, kaj več pa mogoče pol. Moram it.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.3.2006 20:39:55   
mlaka
Komaj  sedaj  sem   videla   da  je  od  Ninočke  mali  v  bolnici , držimo  pesti  da  boste  hitro  doma  . tam  mu bodo  lepo  pomagali   ti    pa  bodi  močna , O:K.
KMA   nobena  juha  se  ne poje  tako  vroča  kot  se  skuha  .  Vidva  se  čimprej  spravita  ven  iz  tiste  hiše  na  svoje  .  Vem  da  je  teško ,toda  očitno  tako  se  neda  več .
  Prinas  je  bil  danes  en  lep  dan  ni  bilo  ne  dežja  ne  snega   še  malo  pa  bomo  okoli  hiše   orali  in  kopali .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.3.2006 21:11:57   
KiSsMyAsS
ninocka drzim pestke za tvojga malcka, da bo hitro zdrav.user posted image user posted image

Usem ostalim pa hvala za lepe besede in zelje. Se slisimo, beremo ko bom sposobna kej vec nardit.

Drzte se.user posted image

(odgovor članu mlaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.3.2006 21:21:38   
KiSsMyAsS
Aja teta beta - ti si nekje blizu Celja doma ane? Ce se ne motim. Bi lahko ta teden mi2 skocile na kako kavico (sem v Celju) ce bos imela cas, ker jst zal na srecanje nebi mogla prituser posted image  Ce bos imela kej casa, mi pa le sporoci, da vidim tvojo malo Dasiko, na slikcah je full lusna.user posted image user posted image

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.3.2006 12:28:23   
doroteja23
KMA upam da sta se s tvojim lubijem pobotala in da je vse OKuser posted image . Sem komaj danes prišla do računalnika. Saj bo, samo pogovorit se je treba in ne poslušat drugih. Pa čimprej ita kam  drugam, vstran od tašče mislim.

Ninočka upam da je z Evanom že boljše in da bosta kmalu doma.

Joj kak sem jezna. včeraj tak lep dan, dans pa spet sneg. Znoriš lahko. 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.3.2006 13:03:47   
ninocka
Jst sem se spet prsla stusirat, pa da vam na hitr porocam.
Jutr se bom lahko mal bolj razpisala, ker dobim MCC kartico, pa se bom javila iz bolnisnice user posted image

Evan ma RSV virus, se zmeri je priklopljen na kisik, ampak ima minimalno dozo (1/4 l na minuto), ampak brez tega pa ne gre.
Sestra je rekla, da se to lahko vlece se en teden ali vec user posted image user posted image al pa se ful hitr zrihta. Pogojno bomo sli lahko domov, ko bo zdrzal 24 ur brez kisikove maske.

Vec pa jutri,
uzivajte in cuvajte svoje soncke!!!!!!

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.3.2006 16:02:45   
teta beta
Ninočka, prav na to sem pomislila, ko sem brala, da ima Evan premalo kisika, na forumu Novorojenček, dojenček so ravno nekaj dni nazaj razpravljali, da ta virus razsaja po ljubljanskih vrtcih. Za otroke menda niti ni tako zelo nevaren, za dojenčke pa je lahko zelo. Vse bo v redu, boš videla. Na kavo te najbrž ne bo, 2ursae je tudi rekla, da je ne bo, tažana tudi, KMA tudi ne, mariborčanke tudi ne... Kdo pa pride (poleg mene sta se javili še tery in Pia)? Pofočkajte se! A magari prestavimo za en teden?

KMA, res bi se lahko zmenile. Jaz se ponavadi dobim s kolegicami v Tušu ali Merkatorju, predvsem zaradi parkiranja in previjalnic, je pa tudi res, da se spravljam v center že en mesec, ker moram nujno nest ene slike od krsta razvit k Rističu. Tudi v centru je previjalnica v vili Malini če je nuja, se mi zdi, tako da ni panike. Kje pa tebi bolj paše in kdaj, se bom tebi prilagodila, če nimaš izpita in se ne moreš peljat? Ampak za center je pa pol odvisno od vremena. Aja, jutri dopoldne pričakujem patronažno in nemorem prit, za torek pa zdaj ne vem, a bomo imeli srečanje ali ga bomo prestavili.

No, mi smo bili dopoldne v Podčetrtku v termah Olimija in Daša zdajle spi že dve uri. Kosilo sva kar sproti pobrala v eni gostilni, se napokala in moj se je šel malo pogovorit s povštrom. Jaz pa že toliko časa nisem dremala po kosilu, da sem čisto budna in grem raje delat. Naj povem še, da sem zdajle dva dni poskušala dat Dašo napol v spanju po dojenju v njeno posteljico (po tisti metodi), ampak to pri nas ne pali. Ob pol osmih je sicer zaspala, ker je bila koma utrujena od plavanja, se je pa zbudila ob desetih in sva se matrali dve uri, na koncu pa sva se obe ulegli in med dojenjem zaspali. kakor hitro sem jo položila v posteljo, je imela oči ko zajec in ni bilo šans, da zaspi, čeprav je bila zmatrana za pop... V glavnem, lotila sem se ega, ker je nekajkrat zaspala sama čez dan in čez dan bom poskusila to prakticirat, čez noč pa še ne. tudi to bo prišlo samo od sebe, tako kot je dnevno spanje, tako kot si je sama tudi prestavila uro spanja s 23. na 20 itd. Vse ob svojem času.

Sicer pa zdaj res urejam slike za razvijanje in jih bom ob priliki spet dodala nekaj v album. Lp!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   [Brisano sporočilo]
12.3.2006 17:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.3.2006 18:30:27   
maya_slo1
Tudi mi še nimamo zobkov ampak Kris zadnje čase nekaj sumljivo rad žveči stvari, ki jih je pred tem bolj lizal kot kaj drugega.

Katja, midva z dragim sva razmišljala še preden se je Kris rodil, da bi šli to poletje na morje no zdaj, ko je Kris tu smo si pa premislili in bomo šli raje bolj na hladno na Pokljuko za kakšen teden.
Jaz bi tudi rada imela še enega otročka, samo da doštudiram in dobim službo po tem pa akcija.

Ninocka, upam da bo Evan čimprej zdrav in da bosta kmalu doma!user posted image

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.3.2006 9:00:09   
Pia67
Živjo!

Še dobro, da vas imam, o RSV virusu nimam pojma(moram se malo podučit). Nina konkretno, sočno pokašljuje in kiha. Nečak je dobil antibiotike (najbrž se bojijo zapleta na bakterijski osnovi in je to preventiva). Ni imel laringitisa, že meni neuki materi je bilo sumljivo. Toliko o tem, kako "pametno" je mirkat otroka, ki je očitno bolan in dojenčka skupaj. Ampak to je druga zgodba.
Ampak ta prehlad je mala malca, bomo se že spravil k sebi. Upam, da ima Evan boljšo saturacijo (pri nečaku je vrednost 92 sanjska, če ima na kontrolnem pregledu nad 85 je že veselje).

Kavo bi prestavila, čeprav sva trenutno vikend očka in jaz ob Nini, bi raje videla, da ju ne puščam sama. Nočem, da Nina dobi napad kake sitnobe in bo ata čisto zgubljen, čeprav, roko na srce, se čisto dobro znajde. Se mi zdi fajn, da nas bo več.

Kaj mislita vidve Teta beta in Tery?

Damjana

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.3.2006 9:39:49   
2ursae
jutrce,

madonca, ponavadi so vikendi bolj počasni, pa vidim, da se je kar dogajalo ... in to nič dobrega user posted image .
Ninočka in KMA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa eno user posted image  za srečo.
Ninočka, tvoj pobič je pa res revček. Sploh si ne predstavljam tega živahnega bitjeca ležat v postelji s kisikovo masko user posted image . Se mi pa zdi, da se kar dobro držiš user posted image
KMA, sta se vi2 že kaj zmenila in poštimala?

No, pa še Pia je ostala brez službe, tud to je en šit. Bo šlo?

katja, mi3 gremo junija na Hvar, pa najbrž pol še septembra. Pač, da se ognemo gužvi. Se že ful veselim, tamalmu na dolgo in široko razlagam, kaj bomo počeli.
Imeli bomo pa še enga pamža, oz. še raje pamžico. Po mojem bomo začeli resno delat na tem drugo leto.

Naš je ponoči postal ful nemiren in bolj malo spim, ker ga stalno pedenam, da se mi ne zbudi. Sem danes klicala P in mi je sestra rekla, da je to normalno, ker se mu čez dan veliko dogaja in ponoči o tem živo sanja in vse podoživlja. Tako da, če pomislim nazaj na tiste noči, ko sem le 2x vstala, da ga podojim in je v 15 minutah spet spal v posteljici, se mi zdi, da smo res luxuzno spali.

lepo se mejte, mi že v trebuščku kruli

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.3.2006 10:29:51   
kimi
Ojla
Mi smo imle rok 13.9.2005 žal smo se pa rodili kot nedonošenčki 8.8.2005. Važno da smo zdravi in nagajiviuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.3.2006 10:57:23   
KiSsMyAsS
kimi lepo da rastete pridno in da je use okej user posted image

2ursae se vedno sem na cakanju glede naju, vceraj se nisva niti slisala, zadnjic pa sem se naredila nevedno (ker sem seveda hotela vedeti, ce je doma ali spet kje zurirauser posted image ) in sem klicala tja kao da sem pozabila en CD. Pa je bil zelo redkobeseden, je rekel da igra igrice. Torej sem se vedno na cakanju. user posted image  cel dan, ker ga imam rada kot nevem kaj user posted image  Love hurts user posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.3.2006 11:09:41   
ameli
Res je bil pester vikend: KMAuser posted image  upam, da je zopet vse OK. Vem kako je, če sta dva user posted image  pri hiši- ognjevito.
Ninočka sem se velikokrat spomnila na Evana. Upam, da je revček že boljši. A ti taboriš v bolnišnici?
Pia ti pa sedaj uživaj do konca porodniške. Službo si boš že našla, na porodniški pa si smo 1× v življenju. Upam, da Nina ne bo zbolela. Tudi Mark se je prehlada nalezel od nečaka. Pri user posted image  je to zelo hitro.
A vas vse čakajo stara delovna mesta? Jaz se za to ne sekiram preveč. Služba me čaka, če bi me premestili na drugo delovno mesto, pa bi bila vesela. Sem na svojem delovnem mestu zapadla v neko monotonijouser posted image .
2ursae a si pomislila na zobke, ker Anže slabše spi? Marku je prikukal že drugi zobek in obakrat je bilo ponoči malo nemira. Je sicer spal, ampak se je premetaval in stokal,....  Malo potipaj po čeljusti.
Katja mi gremo najprej čez prvomajske v Olimje user posted image  (se že zelooooo veselim). Za dopust pa še nimam pojma kam? Sem si že ogledovala kneko letovišče na Slovaškem (Velike Tatre). Na morje pa verjetno ne bomo šli, ker: je ponavadi prevreč vroče in mi2 zuser posted image  ne marava ležanja na plaži.

Pri nas danes piha veter kot user posted image user posted image user posted image !! Tako zopet ne bova šla ven user posted image . Sva pa bila včeraj z user posted image  v sauni(po skoraj dveh letih) in se počutim kot prerojena. Mark je bil pri moji sestri in še opazil ni, da naju ni bilo.

Še vprašanja:
Kaj vse že jeste? Pri nas je hit melonin sok, bučke z banano in korenčkom in krompirček z blitvo. Danes sva poskusila mango in mu je bil zelo všeč.
A so tudi vam rekli, da bi naj po 6. mesecu uvedli drugi gosti obrok? Meni je p omenila in rekla, da se zmeniva drugič.
A je katera delala test po opisu Pie? Jaz seveda nisem mogla iz svoje kože user posted image  pa sva malo poizkušala. Rozine je opazil in jih kotalil po mizi sem in tja, pincetnega prijema pa še očitno nima, ker jih pobral ni. Kocko drži in si jo preda v drugo roko. Ko sem mu ponudila drugo pa ni pokazal nomenega zanimanja, mu je ena dovolj (je pač skromen user posted image ). Padajočo volno je spremljal user posted image . Tudi obračal se je za zvokomuser posted image .  Samostojno ne sedi, čeblja še tudi ne in posnemanje govora je čista fantazija. Mi smo še vedno pri ejdi in brrrr. Samostojno hranjenje!!?? Sem mu ponudila krhelj jabolka in mali ga je zgrabil in nesel v usta in pridno glodal. Če ne bi Pia tega omenila, jaz sploh ne bi prišla na misel, da bi to že lahko počel. No, končal pa se je ta test tako, da je Mark "odgriznil" prevelik kos jabolka in sem mu tisti kos še zadnji hip potegnila iz ust. Sedaj sem našla bolj trdo sorto jabolk, ji jih zelo rad gloda.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.3.2006 11:36:26   
ameli
teta beta kako je v olimju? je ok za user posted image ?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
13.3.2006 14:26:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.3.2006 16:48:35   
teta beta
Ja, najbolje da kavo prestavimo. Meni 22. ustreza.

2ursae, mi tudi ne spimo ponoči, zbuja se vsaj enkrat ali dvakrat. Tudi čez dan je problem zaspat, vse možno pa gre v usta. Upam, da teh zobkov ne bomo čakali, kot pri eni moji prijateljici, ko je tamala stara že 10,5 m in še nima nobenega, pričakujejo ga pa že vsaj 4m user posted image .

KMA, kaj torej praviš za najino kavico? Mogoče bom šla v sredo v Interšpar, če le ne bo prevelike gužve na otvoritvi, in potem še v mesto.

Ameli, ja mene čaka isto user posted image . Tako mi je hecno, kadar se pogovarjamo o službi, ker sem sama zaposlena v očetovi firmi in mi je tako kot da ne bi bila v službi.
Terme Olimia - moram rečt, da imajo zelo malo ležalnikov in tudi bolj malo prostora za te ležalnike. pogrešala sem na bazenu tudi kako mizo ali kaj takega, da bi lažje Dašo previla, ji nataknila kopalne pleničke, jo oblekla itd. Sicer pa imaš v garderobah premično previjalno mizo. Midva sva s sab nesla jajčko, sem pa videla tudi eno z vozičkom. Ob oknih je malo pihalo (mi smo bili ob oknu). Drugač je pa v redu, sploh če boset tam dalj časa, je lepo za sprehode. Kar se tiče bazenov, so mi bile Terme 3000 bolj všeč.
O hrani še ne morem ni rečt, testa pa nisem delala.

Tery, vidiš, prav da si klicala, po moje ni še nič zamujenega.

Patronažne danes ni bilo, ker je imela gužvo in pride jutri. Jutri pa najbrž tudi že dobimo stolček za Dašo in potem se bo tudi jaz počasi že začela psihično pripravljat na uvajanje. Meni je to prav grozno. Strah me je, kako bo, poleg tega bo pa moja mala punčka s tem naredila prvi korak osamosvajanja in mi je kar hudo, ker bo potem kar naenkrat že shodila, vozila kolo, šla v prvi razred in kar že bo tu njen maturantski ples...

Eh, filozofiram, boljše, da grem posodo pomit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.3.2006 18:12:34   
KiSsMyAsS
teta beta v sredo tut jst grem na otvoritev, ampak ne ravno zjutraj pac pa popoldne, ker nimam vozicka za tamalega, me bo peljala sestra ali pa mama z avtom in se lahko potem kje dobiva, makar v planetu ali pa kje. Sporoci kdaj bos ti sla.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.3.2006 21:05:27   
Pia67
Živjo!

Z Nino je konstantno, malo sem "prestrašena", da se zadeva ne preseli na pljuča-bronhiolitis in jo vsako toliko poslušam (izkoristi za puljenje mojih 3 cm las). Je pa rahlo popipsana, veliko je spala, s sprehodom pod cerado sem ji prizanesla. Z vikend-očkom sva navlažila njeno sobico (lamber zeliščnega poparka), jaz sem ji dvignila ležišče, za lažje izkašljevanje. Upam, da mine v kakem tednu brez zapletov. Moti me le to, da nima vročine in da se bo pacalo. res je, nimam nobenih izkušenj, 1. je bolna user posted image

Me pa zelo veseli, da sem vsaj malo pripomogla k razlagi pregleda pri 6 mesecih. Ameli tvoj pa raztura, Nina košček jabolka vrže čez glavo. Ene zadeve so res zanimive, tisto okoli pincetnega prijema, prvorojenka mojega dragega je test opravila tako, da je lopnila po rozini, ki se ji je pripopala na dlan user posted image

22.3. bo čisto faj na kofe in čvek, se strinjam user posted image

tery super, končno si dobila napotnico za RA. Boš videla, marsikaj poštimajo in ti pomagajo, ker si sam popolnoma izgubljen in te forumi včasih še dodatno zmedejo. Vse skupaj je res zelo relativno, beri, vsake oči imajo svojega malarja.

Ameli, glede službe sem pričakovala, da bo tako (želela sem si le, da bi mi za pol leta podaljšala pogodbo (5 mesecev+moj neizkoriščen dopust, ker sem delala do začetka porodniške-zdaj pa se počutim zelo ovčje za vse kar sem počela za to user posted image službo). Zanimivo pa je to, da sem zaposlena v izobraževanju in mi šefla razlaga, da je premalo otrok in da posledično ni dovolj delovnih mest, oz. išče take, ki bi pokrivali več področij (jaz jim rečem Zverovi multipraktiki). Jaz pa na porodniški. Ni kaj, črn humor user posted image

KMA moški so "lonček kuhaj", po moje ga je sram, ker je tako odreagiral. Brez veze je vrtat vanj, si upam stavit, da bosta navsezadnje zopet skupaj.

In končno sem naredila Ninin album pri 6. mesecu. Fotke so bile golomazne, zdaj pa tako zreducirane niso niti najmanj spodobne. Me je kar user posted image
No, za silo so. Vabljene k ogledu moje malčice.

Se beremo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.3.2006 21:48:35   
ninocka
Evo mene, se javljam iz bolnice. Evan spi, luči so že vse ugasnjene, jst pa tuki v temi čekiram RR in pišem.
Mi smo še kar OK, hropenje in piskanje se je malo umirilo (vsaj navzven ne hrope in škripa več kot pokvarjena škatla), not se pa še zmeraj sliši. Danes smo bli celi 2 uri brez kisika (jeej), zdravnica pa mu je spet predpisala ventolinove maske na 3 ure (malo manj jeej, ker se bo treba ponoči zbujat in ne vem kako bo s spanjem). Že tko mava čist uničen ritem, lih komi da ga prepričam da gremo ob 8ih spat L. Dons se mi je zbudil ob 4ih za hranjenje in potem je bil ful razigran in je kr neki vrisku in bi se na vsak način ful igral, pa še brkice (to je kisikova maska) si je nonstop vleku iz noska. Jst pa totalna koma, vsa polomljena od tega stola in sem ga samo prosila, da naj zaspi nnazaj. Pol ga je pa sestra zbudila ob 6ih, ko mu je prišla mert setoracijo (še zmeri ne vem kako se previlno reče) in smo bli potem kar pokonci in zbujeni.

Evan je ful dobre volje, če bi lahko ugasnu zvok, bi reku, da mu sploh nič ni. Vse ga zanima, pri vsakem, ki stopi v sobo se dviguje, ful zapeljuje sestre, smeji se vsem...skratka pravi dobrovoljček. Danes je baje še pel, ko je mel na seb uno ventolin masko (jst sem šla lih jest in sta ga spet mojadva čuvala).

Sama pediatrična je pa obup – nimajo pojstel za mamice (svojih ne smeš prinest), na oddelku ni WCja za obiske in moram hodt dol v avlo, sestre se ful trudijo in se vid, da jim je hudo, ker so take razmere...Baje pa na novi pediatrični (sestre so že obupale, da bo kdaj sploh zgrajena), tud ni nič bolje poskrbljeno za mamice...Kot da bi kera mamica tazga malga pikca samga pustila????

Vidim, da se je vam tud kar dogajalo J
KMA upam, da bosta porihtala stvari in da se bosta mela še naprej rada (držim pesti), Pia teb tud držim pesti, da čimprej (po porodniški seveda) najdeš novo službo.
Pety, čestitke za zobke!!! Mi jih tud še nimamo.
Tažana teb pa čestitke za izpit.
Tery vidim, da te je P poslala na razvojno. Zdaj boš lahko vsaj bolj mirna glede vsega.

Mi smo meli v petek (preden so nas tko na hitr v bolnico poslal) celih 5 minut RA, kjer je zdravnica samo rekla, da še zmeraj ne smemo sedet in da je še vedno kriv vhrbtenici in da odtanejo iste vaje kot prej. Ponovno se vidimo na začetku maja, nisem pa dobila datuma, ker smo skor tekli ven iz RA k P v ordinacijo in potem direkt na kisik in z rešilcem sem. Jst sem bla tok zmedena, da sem se šele v rešilcu spomnla, da nisem niti jakne s sabo vzela.

Vprašanj se je pa tok nabral, da sploh ne vem kje naj začnem in – se opravičujem – niti ne vem kera že kaj sprašuje.
Midva nisva poročena, skupaj sva pa že 10 let. Men ni do poroke, čeprav zdaj vidim, da bi blo mogoče boljš, ker me itak vsi kličejo kar po njegovmu priimku (kadar kaj za tamalga urejam). Se mi zdi pa ful bedno dat miljon za poroko, sploh ker ta miljon trenutno lahko še vtakneva kam drugam (notranja oprema, vrt...). Bova že enkrat, mogoče. Če pa ne, pa tud prav.
Sončna očala bom verjetno kupila pri eni kolegici, ker dela v optiki in jih potem dobim ceneje. Zaenkrat ga pa sonček še en moti – verjetno bolj zato, ker sva tok mal zunaj (pa še skoz sneži) :).
Avtosedež bo Romer king TS plus, sam nimajo nobene lepe barve, drugač bi ga že kupili. So pa baje v avstriji cenej, tko da moram še tam mal pogledat. Sploh pa ker jih bom rabla vsaj 3. Ne upam si pa kupit rabljenega, ker ne vem kaksni so (a so bli mogoče že udeleženi v kakšnem trku al ne)..
Mi jemo že skoraj vso zelenjavo (eno bolj radi, kot drugo), od sadja pa smo probali hruške, slive, banane in jabolka. Zelo radi mamo pa čokolado J.
Jst sem na dieti, ki pa je žal začasno odložena (glede na to, da tukaj nimam prehrane, se jo je bolj težko držat). Večinoma se prehranjujem z junk foodom (lihkar jem rumove kuglice) in upam, da mi ne bo šlo preveč gor J ?

Jst sem tud zato, da se srečanje prestavi – če bova z Evanom takrat že doma, pridem, samo brez njega. Zdravnica je rekla, da na sprehode lahko takoj začnemo hodit, ne smemo pa v zaprte prostore oz. šoping centre.

Itak sem sto stvari pozabila, pa že tko sem bla ful dolga (upam, da se bo keri dal brat J).

Vsem se pa zahvaljujem za vse lepe želje in spodbudne besede. Ko vidim kolk jih misli na mojga lubčka in drži pesti zanj, da bo čimprej doma, mi postane prav toplo pri srcu.
Evan se vam je pa nasmeju in poziral na slikci, jo bom dal gor, ko pridemo ven.
Še enkrat vam hvala, punce moje!!!

Lepo se mejte, se beremo!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.3.2006 21:59:10   
pety78
Joj, si moram res čas vzeti in vse za nazaj temeljito prebrati, ker vidim, da imam luknje.user posted image Pa sploh ne sledim, kaj se menite in kaj kam spada.
Vsem pa želim, da se čimprej porihta na bolje, karkoli vas že matra. Predvsem pa Evanu čimprejšnje okrevanje. Aja, pa Nini tudi. Joj, kak je lepa.user posted image
Tudi Vid je že nekaj dni nahlajen in hrope, danes je pa še malo kašljal. Sem tudi dvignila vzglavje, vlažim prostore s kamilicami, ...  Spi pa že od šestih. Saj bo kmalu bolje. Samo, da se to p...... vreme porihtauser posted image . Sem jezna!
Delovno mesto pa tudi mene čaka, vendar ne več v Mariboru, temveč na isti firmi v Ljubljani. Tako, da bo v bistvu vse novo zame, čeprav sodelavce poznam. Za nameček bom mela pa še istega šefa....Ja, se je presedlal v Ljubljano.user posted image

Lep večer!
Petra

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.3.2006 9:02:59   
teta beta
Dobro jutro!

Ninočka, to je pa lepo slišati, da gre Evanu na bolje, predvsem pa, da je živahen in dobre volje. Gotovo bo zelo hitro okreval! Midve še vedno drživa pesti za vaju dva!!!!

KMA, jaz sem sicer imela namen iti dopoldne, ker bo po moje manj ljudi (še vedno verjamem, da je večina ljudi dopoldne v službah user posted image ), sicer pa imam itak samo v Müllerja za skočit, nujno, ker že norim s temi plenicamiuser posted image ! Bom pa šla po mogoče jutri domov in se popoldne vračam mimo Celja, tako da ni problema. Ti bom še javila tekom dneva, kako in kaj, in ti bom pustila telefonsko na ZS magari.

Pia67, zares luštne slikice!!! A ima Nina rdečkastet lase ali blond? Resolucija je pa res malo slabša. Kako to, na kakšni pa slikaš?

Ji grem ogoče š jaz doda nekaj, dokler imam čas. Lp.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.3.2006 9:49:47   
KiSsMyAsS
teta beta, saj bi tudi jst raje sla dopoldne, samo potem pa nimam prevoza, ker moja sestra gre v Ljubljano, pride sele popoldne, pa tut vozicka nimam, ce bi ga imela s sabo bi jo pes mahnila. Tako pa imam samo lupinico in nevem kako bi jst nosila tamalga tam. Jst bi morala skocit samo v H&M. Sicer sem pa lahko odsotna le 4 urce - hranjenje in te zadeve. Sporoci kako in kaj, cawcawuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.3.2006 10:46:57   
doroteja23
Najperj lep pozdarv, čeprav zasnežen!user posted image

Sem mela malo računalniškega mrkauser posted image . Včeraj sploh nisem bla na računalniku, ker sma z Alino zjutraj imele telovadbo, popoldne pa sem se začela malo učit,user posted image če želim še naredit ta izpit. Čeprav se mi ne da. Morem pa da se bom lahko septembra vpisala v drugi letnik. Samo ta izpit mi še fali, pa še ta je problematičen. Pa še to me muči da imam samo dva roka, ker mi en gre, ker imam ravno takrat z Alino preiskave v Ljubljani.

Saj sploh ne vem kakšna so bla vprašanja. Vem da je ena spraševala za morje. Mi gremo user posted image v juniju na Murter. Zraven še gre moj nečak in upam da nebo preveč naporno. Imet dva otroka. No saj bo, kaj pa tiste, ko imajo tri svoje.

Težana čestitke za izpit.

Pia tvoja je pa full velika. Pa saj niso slikice tak slabe, saj se lepo vidi.

Pety kaj ti si iz MAribora? Čestitke za zobkeuser posted image . O naših še ni ne duha ne sluha.

Ninočka hvala za darilceuser posted image . Kaj te noriš brez veze, saj sem ti rekla da če bom kaj rabla pa ti bom povedla. Upam da je z Evanom boljše in  da bosta kmalu doma. Z Alino držima pesti.

Trey Super da te je poslala v RA. Zdaj boš vsaj vedla pri čem si in da mu bojo pomagali.

KMA kak pa je s tabo, sta uredila. Upam da sta in da je vse v najlepšem reduuser posted image .

Glede hrane pa tak. V soboto sem ji stisnila sok iz korenčka, pa ni bla preveč navdušena. Tak da bom zdaj počasi začela uvajat, čeprav se moj ne strinja, ker je pač pediater rekel naj počakamo do 6. meseca.

Zanima pa me kakšno riževo kašico kupujete?

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.