|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
14.3.2006 10:54:49   
2ursae
Pia, tvoja mala je pa res ful bejbika user posted image . user posted image user posted image  "demolition" user posted image  - taka scena mi je nekak znana user posted image .

Mojga je pa problem slikat, ker je fotič takoooo zanimiv - če dela kaj zanimivega, kar je vredno ovekovečenja, takoj neha, čim vidi, da sem aparat vzela v roke in bulji vanj user posted image . Je tako lepe svetleče srebrne barve ... srakica mala. Zadnjič sem mu hotela z makro objektivom uček slikat, pa žverca ni in ni hotela biti pri miru. Itak, butl, kaj sem pa pričakovala user posted image .

Ninočka, kul, da je boljše in da mali to dobro prenaša user posted image . Vidiš, pa so naše stisnjene pestke mal pomagale user posted image . A postelj pa wcja nimajo, računalnike za obiskovalce in net pa majo user posted image . Ma saj to je res mimo, saj je splošno znano in, če kaj vem, zaželjeno, da mamice ostanejo z otročki. Saj osebju tako delo prihraniš, jim ni treba skrbeti še za psihično počutje otrok. Pa zihr otroček prej ozdravi, če imam mamico pri sebi, a ne. A pol ves božji dan in noč presediš na stolu? Boga user posted image .

Ameli, mene še čaka delovno mesto. Itak komaj čakajo, da se vrnem, ker niso dobili nadomestila zame, ampak se je moje delo porazdelilo na kolege in je to ful tu mač. Že tako je dela čez glavo, si komaj mal časa za kofe utrgamo, časa za malco si pa že dolgo nisem utegnila vzeti, jo popapam kar med listanjem spisov user posted image . Je pa šefica ful kul in če mi bodo odobrili podaljšanje porodniške (na NFTh morava hodit, dokler mali ne shodi) vem, da ne bo nič jamrala user posted image . Hura za mojo šefico user posted image user posted image user posted image .
Teste po Piini predlogi sem delala mal po svoje - rozino vidi, a je ne zna prijeti in neuspešno grabi po njej. Igračke, ki pada, ne pošteka, gleda v mojo roko (mami zna čarat - ta moment je v roki, naslednji že ni več - he, he, mi ni treba nič s čarobnim praškom posipat pa naskrivaj v rokav tlačit user posted image ), morda bo s cofom kaj boljše, ker volna počasneje pada - una kockica, ki jo jaz uporabljam pade kot kamen. Mal me skrbi obračanje za zvokom - včasih se, včasih pa ne, kot mu paše. Gospod pač.
Aja, čebljanja pri nas še ni, ponavljanje je pa tud še SF.
Itak dvomim, da bodo pri nas to delali, ker so mi zadnjič rekli, da gre le za pregled in cepljenje, tile testi mi pa že dišijo po posvetovalnici user posted image .

mejte se, mi bomo danes notri, pada en čudn sneg. Jaz sem tud že tega sita, po mojem bo pomlad kar čez noč - komj čakamo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
14.3.2006 11:40:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.3.2006 13:47:15   
2ursae
tery, kolikor vem, je tudi Romer lupinca boljša od MC lupince - ne bistveno, ampak ravno, da je. Zato mi tud ni bilo bad, ker smo kupili MC zaradi tega, ker gre na Quinnya. Zdaj pa, ko ni več voziček v igri, pa bomo vzeli definitivno Romerja user posted image .

Mene pa zanima, a katera od vas dela sadne oz. zelenjavne kašica s svojim mlekom? Jaz sem mu zadnjič spasirala korenčka in si iztisnila nekaj mleka (mi je šlo bolj po kapljicah in sem se ful namatrala, pumpice pa tudi nisem vešča), pa mu ni bilo všeč. Itak imamo zdaj nekaj dnevni moratorij, ker ima mali neke sumljive pikice po ličku, pa da vidimo, če je od hrane - upam, da ne. Če ne mešate s svojim mlekom, a pol z adaptiranim ali pa kar zmešate s kašico, al kako? Se opravičujem, ampak sem res čisto zelena. Kupila sem - čakte, grem pogledat - ...hvala, ker ste počakale user posted image  ... Hipp bio mlečni zdrob za otroke in pa Hipp bio mlečno kašo s hruškami. Oboje se naredi z vodo. Pa nameravam mlečni zdrob zmešat s sadjem oz. zelenjavo. A je to ok? Tery, a je to ta mlečna kaša, ki jo kupuješ? Če ni, a mi lahko poveš, kaj piše na tvoji škatli?
Jaz sem tudi imela plan dopoldne dat najprej zelenjavo/ sadje + dojenje, popoldne pa mlečno kašico + dojenje. Ostalo valjda le dojenje.
Saj vem, da je ta zadeva tolk zakomplicirana, kolikor jo zakompliciraš sam in tukaj prednjačim user posted image .

Pa kako naj ga navadim, da bo jedel ob točno določenih urah? Saj veste, jed je treba vnaprej pripraviti user posted image . Včeraj sem bial odločena, da bom naredila en prehranjevalni red in sicer na 3 ure, pa mi je kar šlo - jedla sva ob 8h, 11h, 14h ... pol je bil pa ob 15 že lačen in se mi je vse podrlo user posted image . Danes je pa vstal ob 8:30, tako da je spet vse drugače kot včeraj.

Sori za poplavo vprašanj user posted image  - saj jih imam še, pa nimam srca, da bi še te naštepala user posted image user posted image

Aja, pa tery, ko si rekla, da te mal skrbi, kaj bodo za Nika rekli v RA - naj te ne skrbi, kaj več, kot ti je rekla terapevtka, zihr ne bodo. Pa, kakor sem razumela, z njim sploh ni hudo, pa še vaje rad dela, tako da bo vse ok, boš videla user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.3.2006 14:18:38   
teta beta
no, uspela sem slikice zmanjšat, ampak enih mi ni hotelo zagrabit, moram še enkrat, pol me je pa začela ta presneta škatla zaj.... (računalnik, namreč) user posted image . to je za na smeti!!!!! v glavnem, jih bom poskusila še danes dodat v album.

KMA, saj sem rekla, lahko popoldan. Ti bom še zjutraj javila, po moje bo pa boljše, če se dobiva v tušu, ker najbrž ne bo ake gužve. No, bova videli.

Ja, tery, te hoferke meni niso več v redu. Na začetku so mi bile super, ampak zdaj čist vsakič spustijo gel in včasih, ne vedno, ima malo rdečo ritko v njih. Zadnjič mi je svakinja prinesla nekaj komadov pampers sensitive in so bile super (razen tega da nimajo elastike zadaj), vendar pa jih nikjer več ni. Müller se odpre šele jutri, zato grem tja. Kupila pa bom najbrž Moltexove. Te smo imeli na začetku (mini) in sem bila z njimi zelo zadovoljna, ampak kaj ko se jih ni dalo dobit tukaj. Če tudi te ne bojo, bom poskusila še tiste čuvene activ fit pamperske. Zanimivo, kako je lahko v okviru iste firme taka razlika med plenicami, npr. navadnimi pampers, ki so mi bile zanič in sensitive, ki so bile pa fajn.

morm it, pol nadaljujem.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
14.3.2006 14:20:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.3.2006 18:48:05   
teta beta
Nove slike so v albumu!!! Vabljene k ogledu!

2ursae, to, da ti vodiš v kompliciranju, je zgolj posledica tega, da jaz še nisem začela z uvajanjem user posted image . Danes je bila pri meni patronažna in mi dala nekaj navodil. Tudi stolček smo že dobili n ga moram še sestavit, čeprav na začetku, še ne bo sedela v njem, ker še ne sedi sama.

Tudi Daša je včeraj ponoči spet prespala 8 ur v kosu in upam, da bo danes tudi. Sinoči nisem imela kaj dosti od tega, ker sem pozno v noč namreč čistila hladilnik :(

Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.3.2006 19:17:38   
ameli
Pia in Teta beta user posted image user posted image user posted image  za Nino in Dašo. Pravi lepotički! A ste opazile, kako so se naši user posted image  spremenili v teh 5-6.ih mesecih? Postajalo pravi mali človečki user posted image .

Sem pa tudi jaz dodala 4 slikce, več pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.3.2006 19:51:15   
Pia67
Živjo!

Najprej vsem hvala za komplimente Nini. Upam, da bo tudei zdravje mal boljše, itak pa se nimam kaj pritoževat, zaenkrat se ji samo cedi iz nosu, manj kašlja, več popije tekočine, ješča pa je kakor vedno (jasno, sadje, sadje in še enkrat sadje). Čez dan je tudi več spala, tako, da imam doma kar ležerno, ata kuha, jaz mal plezam, vadim za tečaj in držim pesti, da bo vreme res tako kakor napovedujejo. Počasi se bo izboljšalo.

Glede one rozine, niti najmanj še ni mišljen pincetni prijem, saj je še prezgodaj. Včasih rata, včasih ne. Zato sem tudi omenila udarec po rozini, ki se je potem zalepila na dlan.

Ninocka, dobra si user posted image , sem videla na kakih stolčkih sedijo matere in dremajo na njih, če bi temu lahko tako rekli. Svakinja je noč prespala v drugi bolnišnici, zjutraj pa prihajala k nečaku, ki je prve 3 mesece preživel na pediatrični. Vendar je pri tebi situacija drugačna, Evan te ponoči rabi in se že pošteno zaveda sveta okoli sebe, nečakec pa je bolj vegetiral (drugega bolj milega izraza se žal ne spomnim). Zadevi pa se reče saturacija.

teta beta, kako je šele Daša nežna. Moja je včasih ko kaka robavsica, glede las, so temno blond, ki vlečejo na bakreno (vikend ata je pegast, prez pigmenta, vodenih oči in hči je slika in prilika njegovega kolorita in moje oblike, kaj je v glavi se še ne ve). Resolucija fotk pa je različna, saj je na stolčku snemana pozno popoldan, brez fleša in od dnevni svetlobi, ki je temu času primerno borna. Pač, ata je tako naštimal, jaz bi drugače zdrekorirala vse skupaj.

2ursae, urnik hranjenja je le okvirni, vsaj pri meni. No, odstopa za kake pol ure, zdaj, ko je bolna, prespi obrok. Meni je vodilo, da na ene 3 ure papa(postane lačna), pa prideva nekak čez. Nina je 3 goste obroke in 3 mlečne(1 mlečni ni vedno). Pediatru sem omenila bojazen, da popije premalo mleka (trenutno ji zbašem le okol 400 ml), pa je rekel naj neham v knjige gledat, da so eni otroci pivci mleka, drugi pa ne. In če je navdušena nad gosto hrano, naj ji ponudim kar ji paše, mleko pa ji ponudim kot sestavni del.
Običajen urnik pa je takšen:
- 6.30 mlečni obrok (150 ml, če rata)
-9.30 sadna kaša+ prosena, riževa ali koruzna osnova kuhana na mleku (podturim ji nekaj mleka)
- 12.30 kosilo: zelenjavna juhica in sadni poobedek. Skuto šele uvajamo, je bila navdušena, plenice malo manj, ker je bilo blato belo, kar pomeni neprebavljena laktoza. Zaenkrat sem ukinila, pa še bolna je.
- ob 15. če sva na sprehodu sadni sok, drugače pa mlečni obrok (100 ml, več ne gre)
- 16.30 žitna kaša (nesladkane zadeve od Anature, ali pa kuhana prosena kaša, polenta, pretlačen riž z mlekom). Črtala sem ostale kašice, ker je nora na sladko in potem bi samo to jedla. So bili že hudi boji, priznam.
-18.30, v neprištevnem stanju, dremajoč popije Miss Nina 250ml. Čudež.

Aja, mleko naredim posebej(hladno), če skuham polento ali pa riž, proseno kašo. Če je v kosmičih pa po navodilih. Itak hitro dobiš občutek kako gosto mora bit.

No, zdaj pa je na vrsti večerja user posted image ( dieta še vedno pod nadzorom, kljub razvajanju). Hm, še zdaj ne vem a je boljš imet moškega po obrokih ali skoz. user posted image po moje ono prvo...

Damjana

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.3.2006 19:56:06   
benika
Ameli, mene po porodniški delovno mesto ne čaka več, saj mi krasna šefica ni želela podaljšati pogodbe zaradi moje nosečnosti. Odpravila me je z besedami, da si mojega dopusta ne more privoščitiuser posted image . Toliko o razumevanju, pa še sama je mati treh otrok.
Pri nas jemo kupljene kašice (vse kar je po 4. mesecu), frišne kašice (korenček,špinačka, jabolko, banana, piškotek, hruška), riževo kašico z banano od Bebi, včasih žuli skorjico žemlje ali kruha. Naravnost sovraži pa cvetačo in jabolčni sok.

Tery, pri nas imamo obroke razdeljene približno takole; med 6. in 7. uro flaša mleka, med 10. in 11. uro spet flaša mleka, med 14. in 15. uro gosti obrok, okrog 18. ure flaša mleka z riževo kašico in pred spanjem po potrebi še mleko al čaj. Če se ponoči zbudi, mu dam le čaj in zaspi nazaj.

Doroteja, pri nas mu dajemo Riževo kašico z banano od Bebija.

Danes smo šli vplačat majski aranžma v Šibenikuuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, saj bo to prvi dopust po dveh letih in šele najin drugi skupni dopust. Prej nikoli ni nekaj klapalo, enkrat se nisva mogla uskladit z dopusti, lani sva prenavljala stanovanje pa Beni je bil na poti in ni bilo dinarčkov...No, letos nam je pa le uspelo vse poklapat in kmalu gremo spet vohat, kako dišijo morje in borovci. Če nam dobri duh nakloni še lepo vreme....

Naši user posted image  res postajajo pravi mali človečki in vsak dan se kaj novega naučijo. Še malo, pa jih bomo morale dat na štrikec, drugače nam bojo ušliuser posted image user posted image .

Kje v Koloseju se pa dobivate? midva bi se vam tudi rada pridružila.

lp

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.3.2006 20:47:12   
ninocka
Evanu se je danes stanej (po besedah zdravnice) glede na vcčeraj 100% izboljšalo, že cel dan nismo priklopljeni na kisikovo masko (za šteker za kisik so pa danes pogruntali, da neki ne dela OK in so ga pršli popravt, tko da vprašanje kolk dejansko smo dobili kisika?) in če bo tko zdržu še čez noč, bomo mogoče jutri šli domov. Jupi!!!!
Noč je bla bolj tko, glede na to, da so me na 3 ure zbujali, ampak danes so nama poklonili dodatno uro, tko da bom lahko spala 4 ure v kosu.
Sem pa jst ful prehlajena in boli me grlo, porabla sem že škatlo robcev...em rekla lubiju, da ko prideva domov, naj si vzame dan dopusta, ker jst bom šla v pojstlo in cel dan spala. Moram pa rečt, da sem se že prvadla na stol in sem danes celo zelo udobno spala (kolkr spanja mi je pač bilo namenjeno).

Tery za avtosedež se je odloču moj, odločitev je pa padla na podlagi vseh preštudiranih avtotestov. Baje je ta vedno dobil najvišjo oceno. Jst se v to nisem spuščala, men je itak pomemebna samo da je varen in pa  barva :)

2ursae, interneta tud nimajo, sem od doma prnesla laptopa in Simobil vodafon connect card in se potem prek tega povezujem na net. Pa še ful filmov mam na računalniku in CDjih, da lahko zvečer kaj gledam (glede na to, da je to pediatrična klinika, se luči ugasnejo že ob 7ih).
Nam so zdej tuki uturili še tretji - popoldansnki obrok, in sicer sadje. Zvečer sva pa danes dobila puding ???  in včeraj  mlečni riž???, in so se mu tist rižkoti pol zataknli in sploh ni hotu jest. Po vsej verjetnosti tud narjeno z navadnim mlekom. Za kosilo dobimo pa mesno juho (zadnjič celo z jajčkom in danes z nudeljčki????) in  pa pire in še eno zelenjavo zraven.
Mleka pa spije vedno manj, pa tolk več čaja. Ko pridem domov, se bom probala držat tega ritma (verjetno je pri 7ih mesecih že zrel za 3 obroke?).

Mi gremo na morje zadnji teden julija/prvi teden avgusta, in sicer na vikend v Lucijo, kopat  (in lulat v morje :) )se bomo pa hodili čez mejo. a takoj ko se Evan pocajta in vreme popravi jo mahnem tja.

Slikce bom pogledala doma, če sem na kakšno vprašanje že odgovorila, se opravičujem, na vsa preostala pa bom takoj, ko bom pred domačim PCjem.

LP, Nina in Evan

PS: sem gledala načrte za novo pediatrično in naj bi imela cca. 25 tisoč m2 površine, pojstl pa samo za 201 otroka in 42 staršev. Men se zdi to ful čudno?? 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.3.2006 20:52:18   
KiSsMyAsS
teta beta tvoja Dasa je res prava kjutika, res je luskana.

ameli Mark je prau cedn fantek, full lepo se smejcka.

user posted image  vsem, ki ste dobili nove zobke.

Glede dodajanja pa: jst sm zacela kaka 2 tedna nazaj. Do sedaj je poskusil od sadja: banano - obozuje, jabolko - malo manj obozuje, mlecno HIPP kasico z banano in breskvo. Od zelenjave: korencek + krompircek = zelo vsec, spinaco obozuje, ostale zelenjave pa se nisva poskusila. Upam, da nam bo uspelo user posted image

Glede testiranja pa: poskusila sem z rozinami in jih je videl, ter zacel z dlanmi tolct po njih. 1 dan nazaj je zacel cebljati in zapirati ter odpirati usta (opazil je, da tako mi odrasli govorimo) in je zacel Baba Gaga Dada.... Kocki prime vsako v svojo roko a jih kasneje spusti. Najprej pa jih seveda nese k ustom.user posted image  Za zvokom se obraca in tudi smeji seuser posted image

Se beremo

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
14.3.2006 22:13:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.3.2006 22:42:38   
2ursae
O, Ameli,a tako izgleda zobek user posted image . Superca. Pa gusar je tud krasen.
Teta beta, res ma tvoja tamala ful dolge noge, se vidi na on slikici za 8. marec user posted image . Pa žabico ste fajn skombinirali - saj ste kostum deloma sami naredili, ne.

Hvala vsem za odgovore o gosti hrani, zdaj jih grem pa malo miže premlet in morda se mi bo zjutraj posvetilo, kaj naj mu dam user posted image

Ninočka, držim pesti, da boste kmalu doma, ti pa v postelji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.3.2006 9:35:26   
teta beta
user posted image user posted image user posted image , ameli, res ste zakon za pusta!!!!

Hvala za komplimente, Daša je čedna po atiju user posted image , dolga pa ne vem, kako je kaj, po moje ne preveč, pri 5m je imela 64 cm.

KMA, pol velja danes popoldne, recimo okrog pol šestih, al še bolje - šestih, -kje v šparu? Gor v mehiški, pri restavraciji? A ti je prepozno?

Ninočka, držimo pesti, da boste čimprej doma!!! In Evanu vse najboljše!!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.3.2006 9:53:32   
KiSsMyAsS
teta beta Luka ima zadnji obrok ob 18 in potem gre spanckat. Sem ga pac na taksen red navadila, kaj cem user posted image . Jst grem ob ene 16 v Center v H&M. Takrat mam glih cas. Mogoce pa se najina malcka glih krizata z prehranjevalnim sistemom user posted image  in bo morala najina kavica se malce pocakati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.3.2006 10:17:20   
doroteja23
Oj ženskice. Upam da boste se kmalu zmenle za kavico user posted image in da vam bo ratalo najt skupni cajt. In da boste še na mene študirale, ko boste na čveku.

Ameli super gusar. Lep nasmeh, se zobek full lepo sveti.

Pia in teta beta vajini pikici sta full lepi in že pravi mačkiuser posted image . Sma pa z teto beto ugotovili, ko sma se srečali na kavi, da je Daša bla takrat večja od moje Aline samo tri cm in se mi zdi da je full večja. Kaka razlika v videzu, v centimetrih pa ne.

Ninočka upam da bosta kmalu zdrava in da sta že doma. Tisti stoli v pediatrični so fajn za sedet, za spat pa po moje ne preveč.
V katerem nadstropju pa sta?

Jaz sem včeraj dala moji žabici malo jabolčnega soka user posted image  in ji ni preveč pasal. Ji je šlo kr na bruhanjeuser posted image . Ji bom probala danes skuhat jabolko in ji dat. Upam da ji bo teknilo.
Ima pa novo foro. Začela je pljuvat in  to se ji zdi full fajn. Je bla včeraj v posteljici in jo pol pogledam in je bla mokra gor dom čele, cela popljuvana. Pol pa ko ji rečem da se to ne dela pa se smeji. Prava zgagica je ratala. Pa včeraj se je začela fuul usločevat nazaj. Ko pa ji dvignem nogice, da se ne usločuje pa se začne jezit.

No to bi blo zaenkrat vse. Imate kaj novega snega? Mi ga imamo. Zdaj pa bi že bil čas da se neha, ne! 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.3.2006 10:24:56   
2ursae
user posted image  punce, danes ima moj sinček pobalinček rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, 6 mesecev je že kar okrogla, ne. Ne morem verjet, da tale čmruček krasi naš domek že pol leta user posted image  ... in da že pol leta nisem prespala noči user posted image user posted image . A veste, da mi, odkar ga imam, rože ful bolje uspevajo? Sem imela 2 leti eno orhidejo, ki ni in ni pognala cveta, pol pa pride nov član družine in evo - cvetki so pokukali ven user posted image .

Bomo proslavili tako, da bosta starša pojedla vsak en košček tortice user posted image .

lepo se imejte, grem mal pospravljat

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.3.2006 10:39:32   
ninocka
MI smo pa doma!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer na pogojnem odpustu, ampak vseeno...

Se zmeri mormo met pa ventolin (2 vpiha/4 ure) in pa dobili smo operil kaplice za nosek (koncno), ker se mi zdi, da se mu je spet vnel usesek, sam zdravnik ni vidu, ker je bilo tok zapacano.

A kavica je prestavljena al ste ze ble?
Sem razmisljala, a ni Doroteja rekla, da ma konc mesca enkrat pregled v LJ, pa bi mogoce z njo uskaldile, ce bo lahko sla na kavo?

Uzivite, jst grem se vase nove slikce pogledat, pol pa pod tus in se mal po pojstl valat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.3.2006 11:21:26   
KiSsMyAsS
2ursae user posted image user posted image  supercaaaaaaa. Mi pa cez 3 dniuser posted image . Lepo papcajte tortico.user posted image user posted image

ninocka user posted image  vse nase pestke so pomagale Evancku. Me veseli, da je bolje. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.3.2006 11:25:37   
doroteja23
Supre ninočka da sta doma. Kak pa ti? Ti je kaj boljše?
Malo si pomešala. Midve sma že imele pregled v Ljubljani in sicer februarja. Zdaj pa imama konec avgusta in prvega septembra. Tak da s te moke nebo kruha. Žal! Bi pa bla full vesela, če bi enkrat tud jaz prišla na vašo kavo.

Anže vse najboljše user posted image . Mamici pa več spanja!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.3.2006 11:44:13   
teta beta
Ninočka, super!!!!!! Zdaj pa v posteljo, da se še ti pozdravišuser posted image . Kavo smo prestavile na sredo, 22.

2ursae, vse najboljše za Anžeta!!!! Ja, kdo bi si mislil, da je že pol leta okoli!

Doroteja23 res se spomnim, da sva se menili o merah in da je bila moja samo 3 cm daljša, izgledalo pa je dosti več. Mogoče pa je Daša na merjenju goljufala in ni čisto stegnila nogice user posted image . Tudi jaz že komaj čakam,d a bo konec tega snega. Včerja sva vseno šli ven, čeprav je snežilo. je bilo pod mus, da se je malo preluftala.

KMA, poslala sem ti cifro na ZS, verjetno bom jaz takrat že tudi v Celju. Če hočeš, me pokliči.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.3.2006 18:47:36   
tažana
čao, bom zelo kartka ker me jeuser posted image  nalezu enga prehlada, pa sem tok cajta za nazaj brala da me kr uči bolijo.
Katarina ima sedaj dva gosta obroka popolne ko se zbudi ima mal zelenjave oz. sadja kakor je, zvečer pred spanjem pa ji dam žitno kašico od Milupe (mi je ful enostavna ker se pripravi z vodo) mojega mleka nisem iztiskala za te stvari nikol ker je to pri nas čist preveč zamudno.
to je to se še kej beremo.
tut slikce bom drugič pogledala
pa vso srečo vsem bolnikom, da se čimprej pozdravijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
15.3.2006 19:00:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.3.2006 9:36:00   
zalolina
Pozdrav

Vesela sem da je z Evanom boljše, tudi mi smo stiskali pesti, da bo vse v redu.
Naša Zala je imela 6 mesecev 2.3.2006. Kdaj pa bodo vaši stari 6 mesecev
Drugače sva imeli z Zalo v ponedeljek posvetovalnico. Tehta 8800 in je velika 72 cm-prava korenjakinja. Dali sva tudi kri in vodo in izvidi so bili uredu, tako da sem kar malo pomirjena. Malo sem se bala, d bo zdravnik rekel, da je pretežka, ampak je dejal, da je za njeno višino tudi teža prava. Drugače midve jeva nekako takole:
-cca 8 h do 9h 210 ml prilagojenega mleka
- okoli poldneva zelenjava,krompir, meso,ampak ne poje veliko, tako da še vedno popije malo mleka
- okoli 16h sadno kašico, poizkusili sva tudi jogurt
- 19-20h milupina kašica-tudi ne poje prav veliko
-20.30 steklenička pred spanjem oz.v spanju, ker je že napol v svetu sanj
Tudi Zalo močno mučijo zobje in posledica tega je,da čez dan manj spi in tudi ponoči se zbudi okoli 3h, sicer le toliko da popije malo čaja, a vseeno.
Drugače tudi mene čaka staro delovno mesto, čeprav bi si želela kakšnega drugega-imam smotan delovni čas.
Drugače je moj dragi že cel teden na Nizozemskem, tako da sem sama za vse in moram priznati , da sem na koncu dneva kar utrujena. Takole šele vidim koliko mi pomaga. Pride v soboto, tako da sem se odločila, da mi pripada en dan, da se spravim malo k sebi.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.3.2006 9:51:56   
KiSsMyAsS
Zivjo!

Prva vesela novica je ta, da sva se vceraj z dragim pobotala in imela doooooooolg pogovor glede vsega skupaj ( teta beta oprosti, zato nisem mogla prit na kavico user posted image ). Upam, da bova zdaj lazje naprej in da se nebova prepirala zaradi nepomembnih in majhnih stvari (oba sva ljubosumna user posted image ).

Danes imamo posvetovalnico, bom potem javila kako je bilo. Drugace pa mam full za pospravljat, saj sem takrat spakirala vse kar imam in mam zdej goro cot, igrac, stvariuser posted image user posted image  za pospravt.

tery vem, da je malo cudno vprasanje, ampak kako si pripravila bucke, ker jih enostavno neznam - vzrok za to je, da jih nikoli nisem marala in me priprava tudi ni nikoli zanimala. Ce bi obstajala kasica z okusom buck bi jo seveda kupilauser posted image user posted image  ker sem totalno out za kuhanje buckuser posted image

zalolina nas tamali bo star 6. mesecev cez 2 dni. Torej 18.3.user posted image

Se beremo kasneje

(odgovor članu zalolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.