|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 9:46:35   
tinkatonka
Ma sej ne vem al sem zdele naredila največjo neumnost al kaj....iz čistga dolgčasa sem si natočila polno banjo vrele vode in se ulegla notr. Po 20 minutah mi začnejo mravljinčiti noge (goleni), čudn sem se počutla. Vstanem, spustim vodo, stopim iz banje in šit, otečena na kubik. Tok še nikol nisem zateklauser posted image . Ko da bi mi pod kožo steklo par litrov vode. Povsod sem zatekla tudi po trebuhu, stegna so 1× širša, prsti na nogi so kr en čez druzga tok so otečeni, mislim groza. user posted image  Sem pa res trapa a ne. No upam da ta oteklina mine do 14h, ko bom mogla it k G, če ne tud enih čevljev ne bom mogla nataknit in bom mogla v copatih vozit avto. user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 11:22:21   
AishaM
Ojla, vrnila sem se iz pregleda in še vedno NIČ. Bila je neka nova zdravnica, ki mi je rekla, da se ji otrok sploh še ne zdi zrel in me je vprašala, če imam pravi datum... HALO??? Pri 11 dneh čez PDP....?

Skratka, očitno bom rodila res šele v soboto, ko mi bodo porod sprožili. Očitno je že čas, da se s tem sprijaznim in vas ostale vse lepo spustim naprejuser posted image .

Tečka AishaM.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 12:12:52   
Eviii
ja, kami se popolnoma strinjam s tabo. se mi zdi, da smo že prou patetične s temi našimi debatami. kaj bi šele blo, če ne bi imele ringaraje? po mojem bi nas moži vsi nagnali od bajte in bi z bušiji do konca življenja hodle naokoli in težile folku. tko pa vsaj malo tle potarnamo in nam je pol lažje user posted image .
aisha, ne se sikirat, tudi naša hruška še ni zrela. jst te bom kr spustila naprej, ker se pr meni očitno pred pondelkom ne bo nič dogajalo in mi bodo takrat sprožli porod. tebi bodo pa v soboto, torej boš pred mano na vrsti.
tinkatonka, tudi jst sm mela zdej seanso v banji. sm se not namakala eno urco in sm se malo spočila in uredila. nism pa opazla nobenega večjega otekanja po tem mojem dejanju. seveda tudi nism zasledila nobenga pretiranega napora oziroma dogajanja. prouzaprou je blo vse skupi našemu-i user posted image  všeč in je kr veselo muval-a po mojem bušiju. mu-ji skušam dokazat, da je tudi zuni fajn in da bo tudi tle imel-a vodice na pretek in se bo lahko kopal-a in plaval-a, kolkor ga-jo bo volja. pa nič...
no, zdej grem pa malo olimpijske gledat in se smilit sama sebi. še moj mačkon me gleda zadnje dni malo čudno, češ, kaj se pa dogaja user posted image . mu ni čisto nič jasno...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 12:35:50   
Vijolica77
Halo!
Evo tudi mene iz porodnišnice. Sem morala takoj po pregledu še malo po nakupih in se še razvajat. Aisha si ti tista z rjavo tuniko in se bova verjetno znova v petek srečali? Moram pa reči, da se tukaj res ful človek načaka in je prav čudno, da še nii katera rodila pred njihovimi vrati, ko je čakala na izvide.
Pri meni se nič ne dogaja. CTG pokazal nič popadkov in zanemarljivi gibi. Marty meni se tudi zdi kakor da sem nekje v drugem trimesečju. Ful dobro se počutim, nič špikanja, nobenih izcedkov, nič. Energije pa toliko, da jo imam za izvoz. Včeraj zvečer sem bila na telovadbi, sem ful s puncami delala in znova nič. Res sem si želela roditi na ta datum in čeprav sem večni optimist in pozitivec, me zna to čakanje potlačiti.
Sicer pa koliko sem jaz slišala naj bi vroča kopel vzpodbujala kopel.
Čestitke novi mamici, vsem ostalim v močnem pričakovanju, naj se nam čimprej uresniči.
Lp Urša

_____________________________

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 12:59:51   
tinkatonka
Hojla!

Mam zdej 5 minut pavze...navijam zdele pred TV-jem za Petro Majdič, si zraven likam hlače in majco, da bom sploh lahko kaj oblekla, če bodo noge pasale v čevelj pa še zdaj ne vem. user posted image  To bi bla komedija, da bi res v copatih uletela k G., al pa v kakšnih poletnih natikačih pa z nogavicami. user posted image  user posted image  Sej pomojem bi me še danes poslala rodit, ker bi mislila, da se mi je zmešal. No vglavnem tud jaz se počasi odpravljam na pregled in tudi jaz bom čakala, tko da v manj kot dveh urah tko in tko ne bom gotova. Se pa itak javim potem ko bom spet doma.

Jaz imam pa danes petrino28 na sumu, da se kaj pri njej dogaja? user posted image  No vsaj upam da, ker pri ostalih očitno ni nič, pa da vsaj ena danes rodi.

Ajde punce.....se beremo.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 13:23:48   
marty5
Ja, na petrino28 sem pa tudi jaz pomislila....zadnjič je nekaj poročala, da se je po malem začelo - da jo zvija ipd........morda pa se bomo le zvrstile po ena na dan user posted image

Če bo danes petrina28, le katera gre jutri???

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 14:13:38   
jasnica
Ojla!
Jaz pa sploh ne razmišljam več o porodu! Sem bila danes prida pospravljala, kuhala, prala, pol bom še zlikala, pa zavese bom dala prat. Skratka energija je na višku!user posted image

Jaz pa mislim da bodo Tinkotonko obdržali, ker jim bo sumljiva zaradi zatekanja! Ostale bomo pa očitno kar pod prisilo v porodnišnici ostale. No bosta pa Tinkatonka in Petrina28 danes in jutri, petek je pa moj!
Zdej grem pa mal Moj malček prebrat, je danes nov prišel.

pa, pa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 14:38:37   
AishaM
Vijolica, danes sem res bila tako slabe volje(z ukvarjanjem sama s sabo), da sem kar pozabila, da si tudi ti tam. Ja, jaz sem tista z rjavo tuniko. A ti si pa morda tista, ki sva se menjali na CTGju? Imam pa res v petek tudi CTG.

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 14:59:57   
Eviii
ja, ja, ja... no, tiste, ki ste stavle na petrino, ste kr napol čarovnice. je glihkar prhupal sms:

halo. obdržali so me v zeleni sobi, eno postajo pred porodno, ker je bil tese glede odtekanja plodovnice pozitiven (par kapljic). popadkov nimam in če jih ne bo, mi bodo jutri zjutraj ob šestih sprožili porod. če ne prej, se javim jutri tekom dneva.

dejmo, petrina!!! mi vse navijamo zate in da bi šlo čimhitreje mimo in da boš že danes pestvala (ker očitno se ostale ne zmigamo user posted image ).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 15:37:23   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da se prvo mal zjokam!

Nič novega. CTg ni bil najbolj idealen a še vredu, po vaginalnem pregledu, ki je mimogrede bolel kot hudič in me še zdaj vse peče, pa besede, ki sem se jih najbolj bala: "ni še za rodit"user posted image user posted image in "glivični izcedek iz nožnice".user posted image user posted image Spet sem dobila vaginalete. Zdej pa srčno upam, da se res ne rodi pred petkom, da spucamo pordno pot, da se naš miško ne okuži. Vglavnem punce mal je manjkalo da se nisem zjokala tam pred G., sem pa to naredila prec potem, ko sem klicala moža. Jaz res hočem rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V petek ob 8h grem v porodnišnico, v sprejemno. Tam mi bodo naredili CTG. Po vsej verjetnosti pa če bo CTg vredu in situacija ne bo drugačna mi tudi v petek NE bodo sprožili poroda. Men se bo pa ravno zmešalo. user posted image user posted image  Punce jaz sem čist na tleh.user posted image user posted image user posted image  

petrina28.....vso srečo pri porodu, pa upam da se bo hitro odvijalo.

Grem jaz zdej tiščat glavo v povšter user posted image user posted image

Lp Tina





_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 15:46:11   
Eviii
joj, tinkatonka... ni dobro (kot bi reku moj možek). ti se samo pridno čuvaj in pazi, da preženeš okužbo in da ne stakneš še kej druzga. je pa res bolše, da počakajo še par dni, če si čisto zares okužena z glivicami. ki pri porodu to mimogrede daš še otročku in pol pa res ne boš v fajn situaciji...
jst mam kontrolo jutri, pa me prou zanima, kaj mi bo reku moj g. vrjetno nič. itak mi pregleda ne bo delal, niti ctg-ja, niti uz-ja. samo obične meritve trebuha in pogovor...
jst sm tudi danes dobila mojega malčka in sm si že prebrala not članek o tem, kako se počuti dojenček ob rojstvu. kaj vse doživlja, ko se spušča skozi porodno pot in kako je tudi za njega to boleče. prou lepo napisan članek.
zdej pa grem s kolegico in sestrco malo pohajat, da grem vn iz bajte. danes sm za kosilo imela gobovo župo (pa čeprou nism navdušena nad gobami). vam bom vedla povedat, če kej pomaga... danes si pa morem it po nov paket malinovga čaja, ker mi ga počasi zmankuje. sm že razmišljala, da je itak samo še par dni do pondelka, pa da si ne bi šla kupit nove vrečke. pol sm si pa rekla, da če mi bo ostal, ga bom pa že kiri od kolegic, ki so zdej user posted image , dala. tko da bom še dobro delo zravn nardila user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 17:12:17   
aldo
Pozdravljene!
Sporočam vam, da sem v petek, 17.2.2006 po 9-ih urah rodila dečka Gabra, ki je bil težak 3700 g in velik 51 cm. Oba se dobro počutiva in sva zdrava.  Kaj več pa, ko si naberem dodatnih moči.
Vsem, ki pa še čakate pauser posted image
lp

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 17:54:15   
jasnica
Aldo, čestitke tebi in tvoji družinici!!!user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka te čisto razumem da ti je hudo, vendar pa je bolje da mali počaka da se ti stvar uredi. Ne bodi preveč žalostna, verjemi da je tvojmu user posted image lepo v trebuščku!
Mene je pa postalo mal strah, glede na to da se mi ne bo naravno porod začel, ampak se tolažim da verjetno nisem edina ki bo rodila in se sama ne odpira. Verjamem v moč čudežne tabletke!
Drugače pa komaj čakam da se preselimo na sosednji forum, bomo pol o drugih težavah tarnale!

(odgovor članu aldo)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 18:24:49   
AishaM
Aldo, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aldo)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 19:19:53   
tinkatonka
oh ja....prej sem bla res čist fertik, ko sem prišla domov. Solze so kr tekle in tekle. No pol sem se pa z eno kolegico po telefonu pogovarjala pa je bilo prec bolje. Tko sem se veselila tega petka, zdaj grem pa tja z 0 pričakovanji, da ne bom potem razočarana, če me pošljejo domov. Naj se res prvo pozdravi ta moja okužba, potem ko bo pa čista porodna pot, pa naj se odpravi na ta svet. Pa če bo to šele naslednji teden pa tud vredu. Samo da pride zdrav na ta svet. To mi je bolj pomembno kot to, da bom jaz rešena trebuha.

Lp Tina   

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 19:31:19   
Eviii
vidiš, tinkatonka, da je vedno neki pozitivnega v vsaki stvari. meni so sicer tudi obljubli, da mi bodo sprožli v pondeljek. samo tega dohtrja ne bo, ker je na dopustu cel drugi teden. in kak drugi dohtr se bo lahko odloču drugače in be bojo pustili kr čakat. jst sm se sicer že odločla, da grem gor s torbo in da bom tečna ko user posted image  in da bom težila, dokler mi ne bojo dali tehtnega razloga, da mi ne bi sprožli (glede na to, da mi je prejšnji g iz bolnice povedal miljon razlogov, zakaj bi mi mogli sprožit in da ne bomo več kot tolko čakali).
aldo, čestitke tebi in gabru user posted image user posted image user posted image . pa dobrodošli doma.
jst sm šla spet malo v šoping in sm spet pustila 20 jurjev v trgovinah user posted image . malo zame, malo za otročka, malo hrane in puf - sm spraznla denarnico (oziroma kartico).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 19:58:27   
marty5
Po dolgem popoldnevu smo nazaj....danes sem kr živčna in bi najraje vse nekam poslala.....samo zadiram se na ljudi okrog sebe user posted image

Tinkatonka, verjamem, da ti ni najlepše. Jaz imam še slabe 3 dni do roka, pa sem že čisti fertik, si lahko samo mislim, kako se šele ti počutiš. Ampak dobro, da so ti odkrili glivice zdaj in se še lahko pozdraviš. Moj bratranec se je tako okužil pri porodu in je božec imel en cel mesec mozoljčke po obrazku. Sicer niso nevarne, ampak tudi prijetne ne. Jaz se že tako non stop borim z izcedkom in ker me moj G ne šmirglja kaj preveč se kr sama zdravim z borax svečkami, ravno z razloga, da ne bi user posted image  okužila.

Aldo - čestitke za sineka user posted image user posted image user posted image . Prav vesele bomo tvoje porodne zgodbe, ko boš pri močeh user posted image .

Tudi jaz sem danes v enem šusu prebrala Mojega malčka - tudi članek o porodu. Sem se prav zamislila......večinoma niti ne pomisliš, kako se tudi user posted image  zmatra, božec. Tam po tistih vijugah oz. toboganu (kot piše v članku user posted image ) prit ven, ni lahka. Pa še ena cela stran o ribicah je....ja, prave sanjače in nežne dušice bomo imele user posted image .

V glavnem, tako živčna kot danes, res dolgo nisem bila. Prav iščem prepir in sem ga tudi našla.....se počutim tako, da bi najraje koga fajn nalomila user posted image .....še agresija me daje zdaj. Ampak bi prav pasala ena boksarska vreča zdaj, da dam ven s sebe vso to negativno energijo.

No, preživite en lep večer. Petrini28 pa vso srečo in predvsem hiter porod user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
22.2.2006 21:54:25   
tinkatonka
Grem počasi spat....oz. buljit še malo v TV, da potem ne bom ponoči že ob 4h naspana in v zrak gledala. Lepo spančkajte. Čimlepše sanje in mirno noč. Če pa kakšno kaj "prime", pa ji želim hiter in lep porod. Se beremo jutri zjutraj.

Papa...

Tina in fantiček iz trebuščka



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 5:38:47   
tinkatonka
Dobro jutro!

Jaz strašim po RR-ju. Sem že od 3:40 budna, ker so me zbudili popadki. Pred 10 minutami pa mi je odpadel še čep (ga res ne moreš zgrešit, sluz s krvavimi nitkami). Upam da se popadki ne bodo ustavili. Mož je še v Portorožu. Sicer je s situacijo seznanjen, ampak sem rekla da naj še ne hodi domov, ker lahko da se bodo popadki nehali. No če bodo trajali še kakšno urco bom šla v porodnišnico (me bo mami pred službo peljala). Popadke imam pa že na 5-10 minut. Joj punce, ko bi to vsaj bilo to.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 7:16:47   
jasnica
Dobro jutro!
Najprej se vam opravičujem ker sem danes full sitna in živčna. Celo noč sem full mal spala, hodila po hiši gor in dol, dvakrat bruhala. Ja, priznam. Izdali so me živci. Jaz sem si sproženje poroda predstavljala nekaj enostavnega, potem pa sem včeraj na eni sosednjih tem brala o tem in se je začela panika.Vse bi dala da bi se danes čudežno odprla in šla jutri lepo naravno rodit. Ali pa vsaj da grejo takoj delat CR če se v tolkih primerih zaplete. Strah me je in ne vem kaj naj, najraje jutri sploh ne bi šla v porodnišnico, ampak bi čakala da se mala palčica sama odloči it ven.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinkatonka si je tudi tako želela rodit naravno in očitno ji bo ratal!user posted image user posted image Držim pesti, da bo glede na njeno stanje vse OK!
Najbolje da se grem namakat v vročo vodo, tako kot se je Tinkatonka včeraj. Očitno je pomagal!

Ne bom vam več težila (za enkrat), bodite vesele in razigrane!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 7:50:29   
puncica
sicer sem majčica a vseeno:
tinkatonka dejmo, upam da je TO TO  user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pestiuser posted image user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 9:19:09   
beti 1
Bravo Tinkatonka, glede na opis se vse razvija v pravo smer. Kar pogumno!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 9:25:04   
Eviii
jutro, moje drage tečke user posted image ...
najprej nej zaželim hitr porodi naši dragi tajnici in seveda tudi petrini (se ni nič oglasla včiri, tko da bo tudi ona danes očitno na vrsti). danes bo torej kr pestro. če vas zanima, smo eno mamico že dobile. ob petih zjutri je pisala aisha (končno user posted image ):

dobili smo ajdo (3520 g, 50,5 cm).

bravo mala ajda. pa še včiri ji je zdravnica rekla, da njena punčka še ni zrela... no, torej, za danes imamo že dve kandidatki v porodni. bo šla še katira? jst danes še ne bi, ker čakamo možeka, da pride domov. proti vičiru me pa že lahko kej zagrabi user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 9:34:25   
Eviii
torej bo danes kr hupalo pr nas očitno user posted image . tko je tudi prou. bom jst prevzela naloge od tinkatonke in objavljala statistike. bom samo še malo počakala, ker se je dan komi začel.
jst sm spala full slabo to noč. sicer mi ni blo slabo, ker spet zvičir nism jedla (očitno sm odkrila najbolše zdravilo), sm se pa non-stop premetavala. sm mela preveč placa v postli, ker sm spala sama. možek je pa na službenem potovanju in pride proti vičiru. in po mojem še zdej ne bi bla pokonci, če me ne bi zbudla mama po telefonu pred pol urce. mi je rekla, da je bla v bolnici in je vidla mojo sosedo, ko je šla v porodnišnico. marty, tanja naju hoče prehitet. to pomeni, da se moreva tudi midve zmigat user posted image . pa se zmenimo tako, ti greš jutri (ker ima tašča rd), jst pa v soboto (ker ima sestrca rd). njo pa spustimo naprej za danes.
zdej nas je pa res ostalo samo še malo tečnobic tuki gor... se mi zdi, da bom kr zadnja tle ostala. sej sm stalno pravla, da tajnica zadnja zapusti barko user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
23.2.2006 9:56:56   
marty5
Bravo Tinkatonka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Da bi šlo čim hitreje in čim lepše user posted image user posted image user posted image

In seveda čestitke AishiM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj smo pa mislim, da le še 4....če ne štejem petrine28, ki najbrž rojeva.......

Glede na moje stanje, nimam kaj veliko upanja, da bo kaj ne jutri, ne v soboto.....morda kaj tam v torek user posted image . Bi pa z veseljem jutri - jaz sem takoj za, Eviii user posted image . Samo težko, da bi se v 24ih urah vse spremenilo. Se mi zdi, da bom kr marčica....Trebuh imam še kr visoko in nobenega simptoma. Grem jutri na pregled v porodnišnico in me je najbolj strah, da bodo rekli, da sem še čisto zaprta in še nekaj časa ne bo....

Na koncu bo pa lih tako, kot sva se zadnjič pogovarjale pred bolnico - da nas bo mlaj v torek vse spravil v porodne in bo gužva user posted image . Sigurno nam ne bo dolgcajt v sobah pol.....

Evo, zdaj je tak lep dan, da grem lepo spet na en sprehod v hrib....smer: bolnica. Ko bi le kaj pomagalo....pri meni vse teorije propadajo user posted image .

No, držim pesti za tinkotonko in čakam na novičke user posted image


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?