tinkatonka
|
Dobro jutro čvekice! Ja tinkatonka spet navsezgodaj razgraja tu po RR-ju. Najprej seveda čestitke sasiR za punčko Nejo. Sej ji kr fovš, posebej zato, ker je imela PDP na isti dan kot jaz, pa mene niti približno še nič ne zvija. A ni danes tisti dan (22.2.),ko smo se pred kakimi 4 dnevi vse gužvale, da bi rade na ta dan poln dvojk rodile? No upam da se to uresniči kateri izmed nas. Torej še 7 dni in še 7 tečnih . FEBRUARČICE (7) 11. AishaM, Maribor 17. tinkatonka, Ljubljana 21. Petrina28, Slovenj Gradec 22. jasnica, Ljubljana 22. Vijolica77, Maribor 25. Eviii, Izola 25. marty5, Izola Mislim, da ste punce tko prijazne, da spustite mene in AishoM naprej, ker sva že obe kr dosti čez rok. Jaz sicer gobic ne maram, tko da jih ne bom jedla za malico tko kot Aisha, si bom pa najbrž privoščila kakšno toplo kopel. Sicer se mi ponavadi potem sploh ne da dolgo notr ležat, ampak če bo pa to še kaj dodatno relaksiralo moje utrujeno telo, pa toliko bolje. Moram rečt, da sem na trenutke že kr utrujena od te nosečnosti. Bolijo me zgornje stranske trebušne mišise, da v mišicah v lopaticah sploh ne govorim, al pa o medeničnih kosteh. Vglavnem mislim, da je res čas da se ta nosečnost počasi zaključi, ker trenutno, ravno zaradi te okornosti, ne uživam prav preveč. Danes imam pregled ob 14h, na katerem pomojem ne bom izvedela ničesar novega. Spet bom čakala kot osliček tam v čakalnici. Je pred mano še ene par nosečnic naročeno na CTG-ju, pa ponavadi se tko zgodi, da pri kakšni izmed njih spi, potem je pa več kot pol ure priklopljena na CTG in se potem vse zavleče. No ja. Bom že potrpela. Si bom s sabo kaj za brat vzela, pa upam da bo hitreje minilo in da bom tam do 16h, ali pa pol petih že gotova. Čeprav je ful lepo, da vem da naj bi naš prišel na svet v petek, se mi zdi to sproženje poroda čisto mimo. Po eni strani bi še kak dan počakala, če bi se porod sam od sebe začel s kakšnimi popadki ali razpokom plodovnega mehurja, po drugi strani pa si želim, da pride čimprej ven, na tak ali drugačen način. Ma sej ne vem. Imam še dva dni fore, pa bom vidla. No tako! Dosti za sedaj. Če ne prej, se vam javim popoldne po pregledu. LP Tina