|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 10:04:15   
Kami
Čestitke za Aldo, Aisho, Petrino in Tinkatonko user posted image user posted image user posted image user posted image  ter njihove user posted image !
Samo 1 dan me ni gor, pa je že cel kup novih dojenčkov. user posted image
Lepo, da sta se javile Tina76 in Ninaki, vas čakamo na novem forumu.
Ninaki je lepo opisala zgodbo. Res je tako in res se splača poslušat babice. Kar pogumno, še nekaj dni je do konca februarja! user posted image  Da vidimo kateri user posted image  bo največja trmica in bo šel ven nazadnje!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 10:25:01   
Eviii
bravo jošt user posted image user posted image user posted image . res si pravi mali borec. samo, da se je izteklo vse v redu in da se boste v pondeljek že vsi skupi cartali. pol bo pa itak bližina tatija in mamice nardila svoje in bo jošt samo še prej okreval.
jasnica, vso srečo danes. in seveda komi čakam hupanje user posted image user posted image user posted image .
jst nism spala celo noč. sm uspela komi enkrat proti jutru malo zaspat. sm imela grozne bolečine celo noč. pa ne vem, če so bli to popadki al kej. vedno se je začelo nekje zadaj, v križu. pol pa bolečina napreduje naprej, v bušija. in ta postane trd ko kamen. pol pa me začne not full šraufat in se kr precej stopnjuje. in to kr neki cajta traja, vsaj ene pol minute. na koncu pa sm čutla en grozen pritisk navzdol. ne vem, če je to blo res to al ne. to se mi je ene tri ure ponavljalo, pol se je pa ustavlo. in čez neki cajta spet. lahko pa da se samo naš-a user posted image  poskuša namestit v porodni kanal (do zdej mu-ji to še ni uspelo) in dela tak kažin. mene pa boli za znoret. zdej je ok, tko da nimam nekih pretiranih bolečin. kaj pravite ostale (kolkor vas sploh še je)?
no, današnji dan je rezerviran za jasnico. mogoče bom pa jst jutri na vrsti, za rojstni dan od moje sestre, ki si tko želi nečaka...
marty, kaj si ti v materinski dobila potrdilo za tvojga fanta, da lahko prisostvuje porodu? nam so rekli, da nam jih bodo dali na koncu, pa žal šole nism končala. sicer nam je rekla, da tega potrdila ne potrebujejo. sm pa slišala, da imajo v lj tako politiko, da če papirja nimaš, moreš plačat. če ga pa imaš, pa ne. veš mogoče kej več o tem pr nas?
zdej grem malo na kavč se zleknit in gledat olipmijske.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 10:37:27   
Barbs
Marty5, ti kar piši, ne boš ostala sama, saj tudi druge včasih preletimo vaš forum - je zanimivo ,ker odhajate v porodnišnico, pa spremljat vaše občutke...tako,da ti kar pišiuser posted image  .
Evii, sprašuješ za Lj porodnišnico - tudi če imaš potrdilo je potrebno nekaj malega plačati - mislim, da okrog 4.000 sit, brez potrdila pa ne dosti več, tako, da se ne obremenjuj s tem.
Tini76 in malemu Joštu  stiskam pesti, da bo kmalu ponedeljek, da bosta skupaj - zagotovo bo potem tudi okrevanje hitejše steklo!user posted image user posted image

Punce, tiste, ki še čakate - naj se vam lepo in predvsem hitro izteče - potem pa novim zmagam naproti!user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 10:41:49   
Eviii
joj, kami, če bomo šli po trmi, bo moje dete sigurno zadnje... še predvsem, če se je trme nalezlo od mamice user posted image user posted image user posted image .
drugače je pa včiri tinkatonka še napisala:

hvala za čestitke! anej spančka, dojiva se ne, ker mu je še slabo od plodovnice! jaz sem šivana, ampak drugače ok!

to vam nism uspela včiri napisat, ker sm bla kr zasedena popoldne. je pršu možek domov in mi je mogu vse na dolgo in široko razlagat, kako je blo v italiji. pa sm bla tudi kr precej utrujena. zdej sm imela že dve neprespane noči. rada bi še vsaj kakšno odspala, preden grem v rim.
zdej sm klicala našo patronažno in mi je rekla, da partner v izoli ne rabi nobenga potrdila in da je tudi zastonj. vsaj neki !!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 12:05:05   
marty5
Eviii, vidim, da si že sama ugotovila - v Izoli ni potrebno potrdilo, v MŠ so ga pa vseeno dajali na koncu, če greš rodit drugam. Pri naju pa je bilo tako, da moj ni bil na MŠ (zaradi urnikov ni mogel s službe) in je kar vprašal v porodnišnici. Ker itak dela v bolnici, se je zmenil z eno sestro, da ga bo naučila previjat user posted image .

Lepo, da nas še kaka marčica obišče user posted image user posted image user posted image Jaz bom po moje kr to postala, ker se počutim preveč ok za bit dan pred rokom. Sprejemam stave, da je moj user posted image   največja trmica in bo zadnji. Danes zjutraj, ko so mi rekli naj pridem v ponedeljek, sem se prav zjokala - od vsega tega čakanja, kdaj se bo kaj začelo, se mi bo zmešalo! Vem, da sem otročja, ker nimam kaj stokat in komplicirat. Rok je jutri, če bom šla kak dan čez ne bo konec sveta....ampak vseeno user posted image .

Eviii, to kar ti opisuješ, se meni zdi že tisto ta pravo - sicer ko gre zares ne neha, ampak se stopnjuje, tako da počasi, počasi......lahko da boš pa rodila na rok user posted image . No, vsaj ti se čim prej odreši, jaz pa upam, da pridem kmalu za tabo user posted image .

Uh, še vikend je - ti so mi najhujši, ker se kr vlečejo in vlečejo....med tednom so vsaj opravki, pa vsakodnevna rutina, tako da čas gre. No, prej ali slej, pa bom tudi jaz mogla rodit!

O jasnici pa še nič - upam, da je ne mučijo in bo šlo gladko skozi....

< Sporočilo je popravil marty5 -- 24.2.2006 12:06:26 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 12:19:39   
beti 1
Hja, Evii, tud meni se zdi ta tvoj opis zelo sumljiv, da gre za prave in ne samo lažne popadke, čeprav se včasih zgodi, da prenehajo za nekaj ur, al pa tud za kakšen dan in se potem vse začne znova. Če se ti ne da več čakat priporočam hojo po stopnicah ali pa kakšen sprehod, meni je to prvič pomagalo, da sem šla kakšen dan prej v porodnišnico.
Veliko sreče !!!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 12:49:34   
Eviii
ja, punce, ne vem, kam me to vodi. pravzaprav vem, kam bi rada šla - v rim user posted image . mene pa kr zvija, samo ni še nič tko konkretnega, da bi se šla gor kazat. zdej bom šla pa gor k stari mami po stopnicah. me je glihkar klicala, da je nardila jabolčno čežano. moja sestra mi pa pizzo dela. je rekla, da mi bo dala pikantno salamo gor, da me bo prej odgnalo v porodnišnico. joj, kako me razvajajo user posted image . meni je pa seveda sila težko user posted image user posted image user posted image .
o jasnici pa zaenkrat še nič. kot sm jst seznanjena s sprožanjem poroda, to kr neki cajta traja. najprej te morejo pregledat, pol dobiš poskusne umetne popadke in pol te še matrajo z vsemi pregledi. tko da se včasih to lahko zavleče, seveda, če ne dobiš vmes svojih popadkov.
ja, lepo, da nas marčice malo spodbujajo. mislim, da rabimo eno "brco v rit", da se gremo malo zmigat, še mi tri polente, ki smo ostale tle na forumu februarčic... včiri je bil kr plodn dan. pa upajmo, da to pomeni, da se bo kr tko lepo nadaljevalo in da mogoče vse tri še pred koncem mesca zapustimo ta forum.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 13:32:26   
katjandraž
Ojla, ve tri, še vedno v pričakovanju!

Vam nisem prav nič fouš. Jaz imam še 6 dni do PDP-ja in se mi tudi že počasi meša. Upam, da bodo "naravne" metode, ki jih je priporočila Ursa_p, kaj pomagale. Naše dete ima glavico že delno v porodnem kanalu, tako da ni več premakljiva, v sredo, ko imam pregled (1 dan pred PDP), me bo končno tudi spodaj pogledal. Pravi, da zna tudi ta pregled kaj sprožit.

Tako da, februarčice, hitro rodit, da sem potem pošteno jaz na vrsti, brez prehitevanja po desni. Pojdite ve danes, jaz pa jutri. OK?user posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 14:14:44   
marty5
Jaz sem takoj za, da grem danes user posted image . Mene sploh niso še vaginalno pregledali od 30. dalje naprej, tako da se mi sanja ne, če sem kaj odprta ali ne. Bomo mogli kar do ponedeljka počakat. Pa tudi za glavico ne vem, kje je. Enkrat mi je G rekel, da je vstavljena. To je to.

V materinsko knjižico pa mi vedno nariše krog in spodaj črto, zadnjič pa sem vidla, da mi je narisal samo krog (to naj bi glavico predstavljalo). A vam tudi tako označujejo? Veste kaj pomeni? Se ga nisem spomnila vprašat...no, itak ponavadi kar zignorira vprašanja.

Glede stopnic pa samo to lahko rečem - verjemite, da non stop hodim po njih, pa čeprav komaj prilezem gor. Ene 3× na dan po 64 stopnic. Pa nič. Tako da ta teorija sigurno pri meni ne drži.

Včeraj sem dobial še en nasvet za pospešitev poroda - vožnja po makadamski cesti. Popoldne vzamem user posted image  in gremo na lov za kakim kolovozom user posted image user posted image user posted image

Joj, se mi meša user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 14:17:40   
ursa_p
Pozdravljene punce.

Katjandraz ... vi kar uzivajte ... potem 6 tednov ne bos mogla ... zakaj pa mislite, da naju je Gal toliko prehitel ... ker sva hotela izkoristit se zadnjo moznost pred "dopustom" ... hehe ... kadarkoli bi me lahko prehitelo, pa sva raje midva malo "podrezala" ... pa se super ... se je Gal vsaj malo manjsi rodil in je bilo sigurno lazje.

Eviii ... si ena zadnjih tukaj gor ... kdo bo pa sporocil, ko bos sla ti v Rim??? Ce zelis lahko posljes meni SMS, pa bom ze objavila ... ce se nimas nikogar, ki bo sporocil tvojo novicko. Upam, da si se doma.

No, naj vam hitro mine. Se malo ... pa se pisemo v Starsi cvekamo ... se vidi, da vas se nekaj manjka .. tiste v porodnisnicah in tiste, ki ste se tukaj.

Jostu pa zelim vse lepo, predvsem pa zdravja in pa ogromno crkljanja, za katerega je bil sedaj malo prikrajsan.

Srecno!!!

Lp, Ursa

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 14:44:50   
soncicaT
Marty5...štenge so super..boš videla, vsak čas se ti lahko začne.

Drugače pa kak avtobus tudi ni slab-tresenje, oziroma makedamuser posted image .

No jaz sem hodila skoraj vsak dan po štengah v 4.nadstropje (nimamo lifta), ter včasih še z busom v mesto...

In imam zdaj že vse zmehčano..

Ampak pri meni je še malo hitro vse skupaj, dete naj kake 3 tedne še počaka..user posted image , jaz sem tolk daleč, da malo če migam (kaj pomivam), me že šraufa v križu in rito kar naprej prstavljam, ker mi nič ne paše...pa ko počivam, mine...Do zdaj sem vedno v križu čutila le bolečino živca, ki je minila, zdaj pa že kot menstrualne bolečine.

Drugače pa gibanje definitivno pospeši zadeve.

Tako da vsem ki še čakate, želim čimprejšnji prihod user posted image

LP


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 16:16:07   
Eviii
joj, pupe. mene kr šraufa in šraufa... non-stop. trebuh mi otrdeva in čutim krčenje na 20, pol je blo že 11, pa spet 20 minut... mojga možeka pa od nikoder. naslednji popadek ga pokličem in mu zatežim, nej se primiga končno domov. doma me moja sestrca prepričuje, nej počakam še malo in nej grem enkrat proti vičiru komi gor, tko da bo dete rojeno jutri, ko ima ona rojstni dan. ne vem, kako sta se tadva zmenla user posted image . jst pridno vmes gledam olimpijske. bi rada še vidla polfinale v hokeju, ki začne čez 15 minut. pa sej se mi nikamor ne mudi (razen na wc hodim non-stop). drugih znakov še nimam. čep je še kr tam, voda ni odtekla... tko da čakam, če se bo to črvičenje še kej dolgo nadaljevalo in se bo še stopnjevalo (čeprou me že kr matra) in postajalo pogostejše.
ko bom šla gor, bom pa kr ursi pisala. zgleda, da boste ostale brez obeh tajnic. jst sm pa tko fajn to računala. tinkatonka bo vrjetno v pondeljek doma, jst bi pa glih takrat šla v rim. mogoče me pa samo malo zafrkava, čeprou močno dvomim v to. po mojem se je ustrašil-a, ko smo mu-ji še včiri enkrat povedali, da bo v pondeljek uporabljena sila...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 16:18:03   
Eviii
zdej vidim pa jasnico gor prijavljeno user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 16:53:15   
jasnica
jasnica je v LJ in sedaj je že v porodni sobi, ob 18:00 sem pa tam zaželjem še jaz (očka Tomaž), samo mali čekiram če je že katera nova rodila, da jasn ici sporočim in jo malo razveselim, zdaj ko je verjetno zelo zelo živčna!!


< Sporočilo je popravil jasnica -- 24.2.2006 16:54:13 >

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 17:05:25   
ursa_p
Eviii ... se mi je zdelo, da si upala na Tinkatonko!
Zelim ti cim lazji porod in da se boste cimhitreje crkljali.

Jasnici pa zelim enako ... pa tebi ocka tudi ... ni boljsega kot imeti ob sebi moza/fanta ... te trenutki so nepozabni!

Lp, Ursa

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 17:39:19   
Eviii
ja, meni je tudi jasnica pisala, da gre v porodno sobo in da nej držimo pesti zanjo user posted image user posted image user posted image .
jst sm pa še kr doma. ti popadki nočejo postat redni... morem še malo počakat očitno!!! zdej je končno možek domov pršu. po mojem bo zdej kr ornk začelo se dogajat, ker imata user posted image  in možek sklenjeno neku čudno vez... ko bo kej novega, vam bom sporočila. samo res upam, da se ne bo vleklo v nedogled...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 19:49:53   
marty5
Hm, jaz pa Vijolico danes pogrešam....da ni tudi ona v porodni sobi......

No, kot kaže bo jasnica priskrbela današnjega user posted image . Eviii, kako pa si ti? Stanje nespremenjeno ali je že kaj bolj konkretnega?

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 19:50:27   
Eviii
vijolica je pravkar napisala:

mi imamo zalo, 3790 in 49, ampak s cr! vec jutri, ko bom pri moceh.

bravo user posted image user posted image user posted image . nas je pa popolnoma presenetla. zdej sva ostale samo jst pa marty... pr meni se je situacija malcek umirila, ampak vseeno upam, da bom sla v porodnisnico s svojimi popadki in mi ne bo treba sprozit poroda...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 19:56:27   
marty5
No, se mi je kr zdelo, da se kaj dogaja....

Čestitke Vijolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Eviii, zdaj pa sva res le še medve....tebi se je vsaj neki začelo, meni pa nič user posted image user posted image user posted image . Kr ne morem verjet, da je jutri rok.

Danes sem pa res čisto na dnu.......grem kr spat.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 20:12:45   
Eviii
marty, ne se sikirat. pr meni je najhuje to, da ne vem, kaj se dogaja... in predvsem, kako dolgo bo trajalo. moj trebuh je cisto trd in napet cel cajt, popadki pa so popustili. in smo spet tam kot ze skori cel mesec. sami neki lazni alarmi. samo da se danes res grozno pocutim in ne morem nic. to bo vrjetno zato, ker sm ze dve noci zalo slabo spala, oziroma sploh nism nic spala... in danes so me tej psevdo-popadki kr precej zdelali. bi pa rada, da se nas-a user posted image  odloci, al hoce vn al ne. ce noce, nej mi da mir, da se vsaj te tri noci naspim, da bom pol v pondeljek v formi.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 20:18:22   
marty5
Veš kaj, Eviii, najboljše, da se obe odpraviva kar v porodnišnico in spraviva ven te 2 mali trmi user posted image .
Jaz sem danes nemogoča in si ne upam mislit, kaka šele bom do ponedeljka. Res bi bilo najboljše, da bi šla spat in prespala cel vikend. Daje me tak grozen občutek - mešanica nejevolje, naveličanosti, tečnobe in tudi dobre mere straha, ker vem, da se moja ura približuje. Skratka, prav ubijalsko za že tako načete živčke .....

Grem, da ne morim več. Sem malo prej, za vrhunec dneva, še mleko zapalila, ko sem jamrala po RR in zdaj me čaka drsanje te presnete plošče user posted image . Popoln dan, ni kaj....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 20:37:14   
Ancy
Uf, sam se 2 sta, vama zelim veliiiiiiik srece pa lep porod. Je blo mal nazaj kr mal zatisje zdej so pa februarcki kr naenkrat 'napadl' - upajmo da se hitr zakljuc pa da bosta tud vidve pestvale se ta tedn. user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 20:45:45   
ninaki
Marty in Eviii, kar pogumno. Saj bosta tudi vidve kmalu mamici. Jaz vaju se vedno berem in spremljam in drzim pesti, da bi se cim prej zacelo tudi pri vaju in da bi bili cim prej trije!!!! Nista sami, le pogumno. Mogoce bosta pa ze jutri pestvali. Ce ne jutri, pa naslednji dan. Vse bo OK!

Cestitke Vijolici77, ockatu in mali Zali!!!!!

Jasnica, drzi se. Mislimo nate!

Nina


(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
24.2.2006 20:48:58   
ninaki
Tina76, Jost je pravi mali borec. Zelim mu vse dobro in drzim pesti za tadrugo operacijo. Tebi in ockotu pa posiljam veliko energije!

Nina


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
25.2.2006 6:42:39   
jasnica
Dobili smo malo Rebeko, ob 02:43, težo 3350, 51cm veliko!

Bilo je naporno saj sva bila z jasno v porodni od 18H do 06 zjutraj, in umetni popadki so ji dali vetra, se je kar pošteno namučila, ampak prijazno osebje ji je dalo nekaj ampul proti bolečinam, samo ni kaj veliko pomagalo, ampak ko pa je mala prikobacala ven, pa ni imela nobenih bolečin več. Mala je pravi čupavi cukerček!!

Zdej pa spat!! ČAO

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?