ninaki
|
Pozdravljene februarcice, najprej vam zelim vse najlepse v letu 2006, zdrave dojencke, cim lazji porod, pa cim vec srece, zdravja, ljubezni in zadovoljstva. Midva sva bila bolj penzionerska Najprej sva cel dan nekaj delala in pripravljala za zvecer. Potem sva si naredila super vecerjo. Nato je najprej zmanjkalo mene za kaki 2 uri, potem pa se mojega dragega. Sem ga morala na silo zbuditi ob pol 12, da sva pricakala novo leto budna Pol pa nisva bila vec zaspana in sva gledala tv do zgodnjih jutranjih ur. Ven se nama ni dalo, je bilo tako cudno vreme. Ene par petard in svetlobnih efektov sva pa itak videla in slisala tudi iz sobe Vceraj sem zacela prati za dojencka. Zdaj se susi in pere ze n-ti stroj. Imam obcutek, da tega nikoli ne bo konec Susi se bolj slabo, tako da susim kar v susilcu. Plisasti bodiji so super mehki in sploh nic zmeckani, tako da jih sploh ne bom likala. Dobila sem res ogromno stvari in bo treba dokupiti samo se par malenkosti. To bom uredila v naslednjih dveh tednih, pa se CSD, tako da bo vse fertik in ne bom zivcna, ce me slucajno kaj prehiti. Se vedno se dobro pocutim, sem se pa kar malo ustrasila, ko sem prebrala Bobikino zgodbo. Vcasih malce pretiravam s pospravljanjem in letanjem po stanovanju, tako da bom od sedaj naprej malo upocasnila. Sem si kar nacrt naredila za vsak dan posebej. Ne vem zakaj, ampak imam obcutek, da moram non stop nekaj delati in pripravljati. Po moje se bom umirila, ko bom vedela, da imam vse pripravljeno. Aja, vceraj sva sestavila posteljico Tudi jaz imam kar precej crnih misli. In to odkar sem doma - prevec casa za razmisljanje. Tudi mene zadnje case preganjajo misli, da le bilo vse ok z dojenckom. Sicer se potem prisilim misliti na kaj drugega, lepega. Najbrz je to normalno, oz. se tolazim, da je Aja, pa zadnje case me daje pospravljanje. Vsak dan bi imela generalko in drgnila kot neumna. Itak je vse pospravljeno in lepo, samo zadnje case to ni dovolj. Res ne vem kaj bi se rada Danes sva cel dan lenarila (razen pranja - mi je dragi rekel, da ne smem prati, da bom sicer prala celo leto - samo to itak vem, da bom , tako da je vseeno), jutri bova tudi. Bobika, drzi se. Mislim nate in na dojencka. Uzivajte in se beremo, Nina
|