ninocka
|
Da se se jst spravim k danasnjemu pisanju. Kaj se mi je dogajalo ponci, si lahko preberete na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=732961 Doroteja23 jst grem smucat - cez dober mesec . Pety, glede bolecin - da ti niso kaj not pozabili? Mislim, ne se smejat, mislim resno, sem lih zadnjic gledala na Oprah (OK, to bo zdej mal zakompliciran za brat , upam, da boste razumele), tema je bila, kako je Oprah pomagala nevemkajze. In je potem ena punca govorila, kako jo je po porodu skoz bolela tamala, da je mela tak grozen vonj in je vsak dan ratval slabs. In je gledala Oprah in je bla v oddaji ena zenska, ki je opisovala iste tezave, hodila h G in ji noben ni znal pomagat. Potem jo je pa enkrat (ne vem kok casa po porodu) spet en G mal bolj konkretno pogledu in je v nje nasel pozabljeno gazo. So ji to odstranli in je blo takoj izboljsanje. No, in je ta taprva zenska, ki je gledala to Oprahino oddajo, sla k svojmu G, povedala, kaj je vidla na Oprah, jo je un mal boljs pogledu in eto - tut ta je mela not gazo . Upam, da sem kokrtok razumljivo napisala. Lahko pa da te boli samo sramna kost - to je mene ful med nosecnostjo, ampak je blo pol takoj boljs. Jst bi na tvojmu mestu sla se enkrat do G in naj ti mal bolj konkretne preglede in raziskave nardijo, ker sori, ampak to ni normalno. Kaj pa vem, lahko mas pa poveseno maternico in ti pritiska na kost in te boli (ne zdej panike delat, to cist tko, iz glave recem). Ma bom sla pogledat v zdravstven leksikon in ti sporocim, kaj sem najdla. Amelie bogica, kaj si pa, fasala mastitis al kaj druzga? Sploh si ne predstvaljam, kako si skrbela se za Marka ? Tery - jst grem jutr spet v BTC . Mene tud zadnje case vsake tok casa spikne na desni strani, tam ko imam zacetek rane CR. Pa me kr mal zaboli, ce tam pritisnem. Na kolk ur ga hranim podnevi, hm? Zjutri ob 7h ali 8h in potem spet ob 10 (11h), potem cez dobri 2.5 uri spet, potem pa nic 4 ure, pa pol cez 2 -3 ure in potem v roku 1-2 ur spet. Mi ni nc jasno , sem lih dons kolegici razlagala, da sploh ne vem, kdaj je lacen. Ziher sem sam za zjutri, ostale pa ugibam. In mu pol nardim 160 ml mleka, on pa spije pozirk, ostalo pa nabira v ustih. Cez 10 min pa jok in spije celo flasko pa se bi, ce bi blo not. Nimam pojma, mogoce ma kera kaksen nasvet? Pia67 - jst sem lih uceri V DZSju kupila to knjigo, jo majo 50% OFF. Moj dobi 4 kapljice na dan (uh, dons sem jih pozabila), ce jih seveda ne pozabim. Je pa cist na dodatku, tko da jih niti ne bi rabil (vsaj tko pise v navodilih kapljic). Jst bom verjetno s februarjem zacela hodit z njim na DIF plavat oz. ce bom vecino casa na morju, bova sla pa tam na bazen. Moj se tut ze dviguje v sedec polozaj, ampak v vozicku mu pa kr pase, da ni ful dvignjen. Drugac mu pa najbolj odgovarja sedet v narocju nekoga, sam klinc, k pol pa sam poliva. Zto ga probam dajat cim manj sedet in cimvec lezat. Kupcka pa po novem podiramo sede, pa se ful hitr je . Aja pa se to, ves kaj, to svojo pediatrinjo pa ti nekam poslji - priporoceno lezisce za otroka je dvignjeno za kot 30 stopinj (ze od rojstva dalje) in mislim da ji tistih dodatnih 15 stopinj ne bo cist nc skodilo na sprehodih. Pa sej ni 24 ur na dan v vozicku. Ti jo kr daj v vozicek in uzivajta, mali pac pri 3h mesecih ratajo radovedni in se jim ne da vec bult v strop vozicka, ko je pa okolica tok bolj zanimiva. Ne bi rekla, ko bi jo hotla met cist v sedecem polozaju, tko pa... Uzivite, jst grem cekirat medicinski leksikon in upat, da me dons ne obiscejo vesoljcki . Aja, pa se to - po enmu mescu nedojenja, mi se ZMERI kaplja mleko. Za ****!!!