|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 15:06:41   
ameli
Naš cuker je pravkar zaspal, po dolgem boju. Res ne vem, zakaj hoče biti samo pri meniuser posted image . Joka se pri atiju, babici, teti,..... moja roka je zakon. Jaz sem že tako ojačala, da zgledam kot RAMBOuser posted image . Sploh ga nihče ne sme pogledat, pa je že jok. Prej pa je bil takšen dobrovoljček.
Tudi jaz sem začela z raztegovanjem malega, zgleda, da mu to ful paše. Bi bila pa prav vesela, če bi naju na razvojno, škodit ne more.
Me je pa ful strah, kako bo prenesl pikeca, tisti dan imam še izpit in ne vem, kako bo ga lahko ati potolažil. Sicer pa pri nas ne naročajo na pregled, lahko prideš kdaj hočeš od 7-17. Slaba stran tega pa je, da lahko prideš v totalno gužvo.
2ursae tebi sem obljubljene pravljice že poslala, so pa  MP3. Upam, da ti pride v poštev.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 15:49:24   
teta beta
ninocka, super ideja. Pa ne pozabit na mene, kaj pa je to, do Ljubljane se zapeljat. Lahko še grem s kakimi sošolci na kavo, pa cimro iz študenta obiskat. Komaj že čakam... Pri njej smo že bili, ima tudi punčko dve leti staro, in ko smo bili tam, je Daša kar dosti jokala in tamalo je zgleda to tako pretreslo, da je menda še nekaj dni po našem obisku govorila, da daša joka.
ameli, naša je tudi taka, zato sva žal morala odpovedati tisto kopel. Edina varianta je bila, da bi bila odsotna tri ure, to si je pa ne upam pustit, ker je zadnje dni res ful zahtevna.
2ursae, verjamem, da Anžeta komaj spravite v lupinico, že meni se zdi hudičevo majhna, pa računam, da bomo imeli okrog 6 kg na 3. tehtanju. Podnevi spi v najini postelji ali pa v vozičku. Redko redkokdaj nam še uspe v ležalniku.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
16.12.2005 16:34:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 16:36:16   
maya_slo1
Ninocka res si fejst ideji predlagala!

Nič. samo to sem hotela napisat...se mi nazaj učit mudi pa malega pedenat...pa še, da se malo nazaj na forum vklopim, da me ne pozabite! user posted image

Boža-boža vašim sončkom in Lep večer!


_____________________________

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711





(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 16:49:40   
Pia67
Živjo!

Nina je danes čisto aprilska, veselo se smeje, potem pade v globok spanec in se zbudi z jokom, kar ji ni podobno. Jedla praktično ni, samo tolaži se na prsih. ponoči je nisem budila, okoli enih je pojedla 40ml, zaspala, ob 5., pa jok. Potem se je zabavala do sedmih, jaz sem napekla slane piškote za jutrišnjo žurko, ker sem slutila kaj bo. Okol osmih se je začel jok, ugotovila sem, da jo boli desna stran noge (ja, res sem zelo pametna mati, kaj bi jo pa drugega matral), po kaki uri stokanja sem jo potolažila in zopet se je zaigrala za 2 uri. Potem spet jok in tako naprej. Okol enih sva zaspali skupaj, zbudila se je vesela in sva šli na sprehod do štirih (pa mati si je nakupila hrane za čez vikend user posted image . Še vedno spi, upam, da mi jo bo ratal uspavat ob običajni uri. Da ne bom preveč nakladala...

Včeraj sem prebrala (kot vedno prepozno) kaki so lažji zapleti po cepljenju (pom. apetita, vročina, zaspanost, bolečine na mestu vboda, jokavost), priporočajo celo odmerek Lekadola. V bistvu gre za vbrizganje oslabljenega seva bakterij, ki povzročijo "blago" reakcijo. Pri drugem cepljenju je reakcija bolj drastična.
2ursae, preizkus oprijema je z ropotuljico, pogladi po zgornji strani dlani in otrok prime igračko. Pozabila sem napisat, da me je spraševala, če Nina sklene ročici in če vokalizira: aguu, aaa... Stično sem omenila kot zavod kjer otročke in mladosnike s preveliko težo učijo prehrambenih navad (po moje bi moral starše). To sem omenila zato, ker nas v štartu morijo s prirastkom teže (če pogledaš priročnike izpred 20 let, je 700g optimalen prirastek, mene pa so moril, da se Nina ne redi dovolj. Še včeraj sem poslušala kako naj bi se dojileuser posted image
Ninocka, kava je dober predlog. Jaz kar nekaj cincam kdaj bom šla v LJ, mal me odvrača ta decemberska norija. Ampak, če preživim pijane dijake, ki se mi valajo pred vozičkom, petarde, razbite steklenice med sprehodom, bom tudi Lj v decembru.

Aja, še nekaj. Naredila sem nekaj spominskih okvirčkov (velikost A4). Na zanimivo podlago sem prilepila Ninin štrikani copatek, odtis ročice, zapestnico iz porodnišnice, objavo njenega rojstva v časopisu in fotko obdarovanca z Nino). Okvirje bom dodala decemberskim darilom. Idejo pa sem dobila, ko sem prebrala knjigo "Izdelovanje škatlastih okvirjev).

Zdaj pa šibam naredit še nekaj pregrešno zahrbtne pijačke za ženskice. Komaj čakam, da grem jutri malo ven. Upam, da bo Nina bolje, mislim pa, da jo bo vikendaški očka tudi znal potolažiti.user posted image

Uživajte v vikendu,

Damjana

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 18:49:25   
teta beta
Pia67, kako ti je uspelo narediti odtis ročice? To sem že enkrat spraševala, pri nas je bila nmreč čista polomija. Ni hotela razpreti dlani in barva je bila povsod po atiju in mamici in po mizi in po tleh. In po sposojenih  hlačih, od koder sploh še ni šlo dol (vodenke), se jih moram ornk lotit. Pa a ti ni škod zapestnice iz porodnišnice, da jo boš dala za darilo? Jaz sem jo mislila dati v album, ampak nisem vedela, kako naj to izvedem, da bi ostala zaprta, zdaj si mi pa dala super idejo - na steno z njo!
No, pa da se pohvalim, Daša že en teden prijema ropotuljico, ročice tudi sklene in gruli ter vokalizira kot velika user posted image .
maya_slo1, ti se pa kar uči! Pa naj ti gre veliko v glavo!

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 23:15:43   
pety78
Ninočka, super ideja za srečanje, prav tako za rdeča vprašanja. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zakaj pa ne bi izkoristile to leto, ko smo v porodniški, se zabavale in s tem naredile dobro zase, kot tudi za naše otročičke, saj bodo imeli družbo. Bomo lepo kofetkale, takoj, ko bo pomladi posijalo sonce, pa se lahko podamo tudi na kak krajši izlet. Če bo veliko povpraševanje, bomo pa kar avtobus najele. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je katera s Podutika? Mi je dolgcajt, ko sem sama na sprehodu. user posted image

A prejšnje vprašanje mora biti rdeče?

A prejšnje tudi pa to tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca, pa brez zamere. Bom obarvala. user posted image

Lepo se imejte!


(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: septembrke 2005
16.12.2005 23:59:56   
pety78
Tery, jaz sem začela doma dodajat, ker se je v enem tednu zredil za samo 100g. Melko je takoj sprejel, malo se je zmrdoval, potem pa kar veselo cucljal.
Pravkar sem ga nahranila. Zaspal mi je sicer že ob devetih, vendar je spil samo 60ml mleka. Pa se je do sedaj enih dvakrat zbudil in zajokal, sem mu dala dudo in je zaspal nazaj. Potem sem pa kar dodatek naredila, mu s težavo vzela dudo (mater, jo prisesa) in mu dala flašo. Spil je 120ml, kar v spanju v posteljci. Potem pa nisem vedela ali ga naj dvigujem za kupčka. Sem ga in je bil kot cota. Sem ga mečkala in lubčkalauser posted image , on pa spi kot klada. Kupčka pa ni podrl, upam da ne bo problemov ponoči. No, sedaj me pa res zanima, kako dolgo bo spal. Ponavadi spi od devetih do treh ali štirih, ko spet je.
Po definicijo dojenček prespi celo noč, če spi 5 ur strnjeno.

Je pa materino mleko prej prebavljivo, zato se samo dojeni bolj pogosto zbujajo. Ni pa seveda nujno.

Kako pa spijo vaši mulčki? Moj raje na hrbtu, kot na boku, s tem, da ima glavico na stran in eno rokico čist stegnjeno.

Lahko noč!
Petra

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: septembrke 2005
18.12.2005 11:14:39   
2ursae
čauči,

evo, tole pa moram napisat: Pia, men se je sanjalo o tebi user posted image ! In sicer, da si bila na tv, delala si reklam za Kozmodisk. Si razlagala, da planinariš, da si bila na Himalaji in da imaš zdaj otroka, katerega moraš dvigovat, kar je naporno, ker si sama, saj tvoj partner pride le vsak drug vikend user posted image . Svašta.

Ameli, sem dobila cd, ful hvala user posted image user posted image user posted image . Jaz mam vse že zapečeno in spakirano, pošljem jutri tebi in Smeji. Žal pa ne bodo v škatlicah, ker jih nimam dovolj - kupujem kolute cdjev brez škatlic. Se boste že znajdle, a ne. Pol pa hitr user posted image .

Tery, moj vedno spi na hrbtu, če ga dam na bok, se kar na hrbet naštima user posted image . Kar se pa tiče smejanja na glas, je pa tko: mali lepo vokalizira, klepeta, se smehlja, skratka vse po reglcih, sam reži se pač še ne. Valjda pa salno rnem vanjga in upam, da se mi bo začel na glas user posted image . Bo že ... mogoče bi pomagalo, če mu kakšen dober vic povem.

fajn se mejte



_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: septembrke 2005
19.12.2005 10:08:03   
ninocka
No, mi smo zdej cel vikend po BTCju in obiskih bluzli in sploh nisem mela casa kaj napisat.
Tamal je mel baje v petek pri mojih spet dretje. Smo bli v BTCju in se je pokaku (kje je  najdu lih ta cajtuser posted image user posted image ), previjalnica v BTCju mi je bla cist mem in sva ga sla k mojim previt (zivijo zraven).  Ko sva prsla do bloka, je pa tamal zaspal in sem ga samo tam pustila, niti ga nisem slacla al pa iz lupince dajala, mi2 sva sla pa se jest.
Koi sva prsla nazaj, mi pa mami rece, da se je ful joku in da se je takoj zbudil, ko sva sla user posted image user posted image user posted image .  Ko sva ga popakirala in prsla domov (v avtu je spet zaspal), sem ga mogla ob 10h na silo zbudit, da sem ga nahranla in umila,  ker bi drugac se kr spal in spal. Res ne vem kaj so delali, po moje so ga dajali ven iz lupince in kombinezona in se je valda zbudi in je bil pol slabe volje. Jih moram se vprasat.
Kako jih pa ve pustite, ce vam zaspijo v lupinci med voznjo? A jih prestavljate in slacte al pustite, da odspijo svoje? Jst pustim, edin odpnem mu kombinezoncek in mu dam dol kapo (ce mi rata).

Potem pa spet v soboto pr njegovih - sem ga komi pomirila, se jest ni hotu, pa tok je bil lacen. Sem pa pol ugotovila kaj je - mali je bil ze 3 dan cist ven iz njegove rutine in ritma vrzen in ni mogu spat ob pravih urah oz. je spanje kr preskakoval in je bla pol cela panika.
Ucri je pa lepo zaspal v avtu, ko sva sla v BTC, pol se je zbudu in je gledu okrog, ko sva tam po trgovinah hodila, ko sva sla na kavo je pa spet zaspal. Je blo pa tko fajn toplo in tak lep soncek...Mi je blo kr skoda, da sva se sprehajala samo po BTCju, sam nisva mela cajta it kam drugam, ker je mogu moj user posted image  pakirat - dons leti na svedsko user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej bom pa cel teden samauser posted image user posted image . Upam sam, da ne bo tko kot nazadnje, ko je sel gor za 3 dni, pol so mu pa na letaliscu v Munchnu povedali, da ostane 1 teden in ne 3 dni. On pa brez cunj, stvari...

2ursae, ti pa mas sanje!!! user posted image user posted image

Pety78 moj spi ze kaksen mesec na hrbtu, prej sem ga mela pa na boku. Na koncu, ko je ze protestiru in ni hotu tko spat, sem ga dala v pojstlo na hrbet, dokler ni zaspal, pol sem ga pa na bok obrnila. ma pa glavico obrnjeno na eno stran in roke uluft (moj prav, da bo ziher kriminlac in ze zdej vad user posted image user posted image ).Kako je pa kaj s tvojim dojenjem? Jst sem iz Bizovika, sory. BI men tut kaksna prav prsla za sprehode tle okrog. Se pa vsaj rimata kraja, ce ne druzga user posted image

Jst sem pa uceri prsla na eno ful dobro idejo, kako bom jst v mesto hodila. Najbolj mi gre na zivce, ker nimam nikol nikjer za parkirat, pol pa ponavadi parkiram na streliski in hodim in hodim in hodim...sej ni dalec, sam men se kr neki vlece ta Streliska...No uceri pa berem en casopis, ki sem ga dobila v BTCju in pise not, da vozi vlak od Atlantisa (vodno mesto) do glavne postaje za 240 SIT povratna karta. In sem se odlocila, da se bom prpelala lepo do BTCja, mam zastonj parking, se usedla na vlak, otroci do 6 let majo zastonj, in sla v mest. Pa nobenga obremenjevanja s kje parkirat, pa z listki in redarji. Bedno je samo, ker vlak voz samo 6 vozenj, pa se to sta po 2 v eni uri. Bom sla pa ob 9:30 v mest, pa ob 14 nazaj. No, mogoce bodo pa spomladi se kaksno vozno vec dali.
 
To je za zdej vse, grem se z eno septembercico v Hoferja gledat user posted image user posted image . Bi se nam ona tud pridruzla, ampak nima interneta. Sej ko ga bo mela (v kratkem baje) jo bom pa usmerla na nas forum. Pa s sabo jo bom prpelala na naso kavo!
 
Me veseli, da vam je ideja o kavi vsec. Kdaj in kje se bomo pa se itak zmenile user posted image user posted image
 

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: septembrke 2005
19.12.2005 10:47:10   
doroteja23
O mamice kako kaj malčki. Jaz sem malo zdaj štrajkala z forumom. Ni blo časa.
Ninocka jaz sem tud zato, da se dobimo, čeprav sem iz Mb hodim v Lj na kontrole. Zdaj imam kontrolo v februarju. Ble ste ta vikend lepo aktivne. Jaz pa sploh nisem utegnila ker sma se z Alino potepali,ker nisma meli atija doma in sma si privoščili potep po mestu, pa k mojim sma šli,ker sem jaz bla potrebna frizerja. Pa tak daleč ga mam- mama. Kaj pa ve.
Si privoščite kaj? Jaz si ne morem,ker mam dosti deela z Alino. Mi je dohtarca v Lj rekla da se ji morem full posvetit. Kot da se ji ne. Šolo sem dala zdaj na stran samo da sem z njo in da se ukvarjam z njo. Zdaj je začela full glasove spuščat in se pogovarjat. Pa še to mi je rekla, da naj nebi zdaj zanosla v roku enega leta. Pa pojma nimam zakaj. samo da se naj rajši posvetim Alini.

Aja, kaj slučajno ve katera kje so ordinacije pod gradom v Ljubljani? Kakšna je ulica tam?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: septembrke 2005
19.12.2005 16:15:02   
pety78
Da se na hitro javim, ko mali spančka. Sva prišla s sprehoda in ga imam še kar v vreči in oblečenega v kombinezon, sam fršluse sem odprla. Tako da, Ninočka, mi ga kar pustimo.
Z mojim dojenjem je pa tak, tak. Kakor se mu zljubi. Se mi zdi, da se je že mal odvadil. Ma, js se ne sekiram več. Si tu pa tam sčrpam, kadar mi uspe in mu dam svoje mleko, drugače pa dodatek. Mislim pa, da je razmerje nekje 50:50, odvisno od dneva. Med vikendi, ko je moj doma, si lahko večkrat črpam. Je kar zamudno to pranje črpalke in črpanje. Uf!
Pa vsak večer si tudi, da mu ponoči samo svojega mlekeca pogrejem in že papama. Če bi pripravljala dodatek, bi se zavleklo. Sicer pa ne vem, kaj naj naredim v primerih, ko se zbudi in niti ne zajoka, samo nekaj jamra. Jaz mu dam dudo in grem pogret mleko, ko pa pridem nazaj, pa že spi. Pol mi je pa žal moje mleko stran vreči, saj 2x ga ni dober greti. Vem pa, da se bo v kratkem zopet zbudil. Kaj bi ve na mojem mestu? Jaz mu kar dudo vzamem in mu dam flaško on pa v spanju vleče. Danes ponoči sem ga pa kar v naročje vzela, pa je pil in spal. Ampak mi pa kupčka ponoči ne podira. Se pa začne ob petih ali kasneje prebujati oziroma stokati in jamrati, da ga skoz na pol crknjena skušam uspavati. Ful ga še vetrovi matrajo. user posted image
 
No, na kratko, ker se miško prebuja. Ga grem lubčkat. user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: septembrke 2005
19.12.2005 21:17:11   
Pia67
Živjo!

Komaj sem vas prebrala, ker sem prešpricala 3 dni septemberskega foruma. Razlog je znan. Žur je uspel, domov sem prišla prekajena, da bi me lastni otrok zatajil. Ja, ni kaj, hribovci so zelo zdravi ljudje, kadijo in pijejo user posted image
2ursae kake sanje! Ja, bi pa res rabila Kozmodisk, ker se zjutraj še vedno težko sestavim in hodim 5 minut ko kak robot. Ne vem od česa je to. Očitno EMŠO deluje. Ali ima katera od vas težave s hrbtenico? Mislim ne zaradi dvigovanje sladkih, malih bremenc, ampak od nosečnosti?
Teta Beta, Nini sem dala spužvico, namazano z barvo v roke, da jo je mencala, potem pa papir, da je tapkala po njem. nekaj odtisoj je bilo dobrih. 1. odtis je bil spackan, potem pa je bilo bolje. Večkrat sva probali, barve so pa od mojega nečaka, ker niso strupene (za risanje s prsti). Zapestnice so 3. Ena moja, 2 Ninini. Eno sem obdržala za Nino, eno je dobil njen oče v okvirju skupaj s fotko, copatkom, odtisom, objavo v časopisu. Eno pa moja starša s podobno vsebino okvirja. Ostali so pač dobili drugačno vsebino.
Me pa veseli, da vaši mali junački tako napredujejo. Itak je zamik med rojstvi, pa tudi to je važno v katerem tednu se je kateri rodil. Potem pa je mal razlike. Saj bomo vse znali in vedno se bodo učili, do konca življenja. Ni panike.
Nina je po cepljenju uredu, le manj je, ampak mislim, da tu delam napako jaz in niti najmanj ni krivo cepljenje.
Če katero zanima, v Conradu (pod Emporiumom) je še nekaj komadov baby termometrov, ki se jih dobi za 600SIT. Imajo nekaj nastavitev (optimalna temperatura za mleko, kopel, sobo, hrano, čaj itd), senzor odda zvok, ko dosežeš pravo temperaturo, displej pa napiše vrdnost in, če je temp. previsoka oz. preniska). Mal pozno sem to povedala, najbrž imate že vse termometre. Za merjenje telesne temperature itak ni primeren (ima kovinsko som+ndo in plastično telo z dispelejm).

In kdaj bo padla težko pričakovana user posted image ?


Pia


(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 21:27:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 10:54:15   
ninocka
Dobro jutro, a se vse spite?

Najprej odgovorim na vsa rdeca vprasanja user posted image user posted image :
Doroteja23 res ne vem kje so kaksne ordinacije pod gradom user posted image . A mas mogoce kaksen naslov kje naj bi se to nahajalo?
Pety78 jst sem se vcasih tud ob vsakem jamranju zbudila in mu sla narest za jest, pa se je dostkrat zgodilo, da je zaspal nazaj, jst pa s polno flasko mleka v roki. Pa sem enkrat pustila da se je zjamru (trajal je ene 2 min), zaspal nazaj in se zbudil cez kaksni dve uri lacen. Ocitno majo to uno fazo rahlega spanja in se mal vmes zbudijo, potem pa takoj nazaj uspavajo. Pomoje je BZ mu takrat dajat za jest, ker itak ni lacen, zbudil se ti bo pa v vsakem primeru cez 1 - 2 uri. Vsaj pri meni je blo tko. Probi enkrat preskoct ta obrok, pa bos vidla kako je.
Za vetrove mu pa masiri mal trebuscek v smeri urinega kazalca la pa ga gladi po busiju (tista vaja iz RA, ki sem jo opisala nekje zgoraj). Bos vidla kok se bo sprdkal, ko mu bos narahlo na trebuscek prisnila.
Tery nas spi se zmeraj pri nama v spalnici v zibki. Sem rekla da ga bom dala v njegovo sobo, ko bom nehala dojit (toje blo 1 mesec nazajuser posted image ), zdej sem rekla, da takrat ko dobim babyphone (to bo v roku 1 tednauser posted image , ampak mislim da se  mali ne bo seliluser posted image ). Verjetno tam enkrat pri 6 mescih, ce bom psihicno pripravljena na touser posted image .
Ritem:
- 21 - 21:30 kopanje, masiranje, pizamca
- do 22 hranjenje in pojsteljca (uspava se sam po cca 5 min, ko gleda mobil)
- spanje do 7 - 8, takrat se nahranimo (vcasih tud previjemo) in ga pustim v pojstelci, przgem mu mobil in po kaksni urci spet zaspi za priblizno 45 min
- okrog 11h previjanje, hranjenje, preoblacenje v dnevna oblacila, polozim ga pod gym
- spanje med 13 -17 (odvisno kdaj zaspi in za koliko casa)
-  se eno spanje 18 - 20 (odvisno od prejsnje runde kdaj in za koliko casa je zaspal)
- ob 21 kopanje

Kaj pa ce bi ga probala kasnej dat spat, mogoce pa takrat, ko ga ti probas uspavat se ni tok utrujen in potem tolk casa traja? Probi prestavt kopanje za kaksno urco pa bos vidla kako je!

Mi smo preziveli noc brez ocija, jst sem mela take tupe sanje (kr neki), vmes sem se ene 100x zbudila (zadnje par dni se zbudim okrog 1:30 vsa spocita, naspana, pripravljena na nove izzive, pol pa pogledam uro, me pa frslok). Uceri sem spet dobila obisk tete krvavceve (tocno po 1 mescu od zacetka prve).
S kolegico sva sle po zacetnih organizacijskih tezavah (ko je bil njen buden, je moj spal inobratno)  v Hoferja, sem tamalmu vzela ful lustne zavese (medvedek Pu), pol pa na racunu vidim, da je ena zavesa 5 jurjev (rabla sem dve) pa sem jih sam nazaj dal in so mi vrnli denar. 10 jurjev se mi zdi pa mal too much za dva kosa visecga blaga.
Tamala dva sta na poti domov v avtu zaspala, jst sem sla se k njej na kavico, tamale sva pa pustile v lupincah (oblecene) na pojstli in sta kr spala in spala. Moj je potegnu to pol do 16:15.
Aja, sem pa ugotovila, zakaj se je mali v petek spet dru pr mojih - sveda so ga slekl in dali venm iz lupince, kljub temu da sem jim prepovedal dokler spi. PRav jim je! user posted image
Potem je bla pa na obisku se ena kolegica pr men, sva se mal pogovarjale o vsem in nicemer in me je ful presenetla, ko je rekla da delata na otrocku. Upam, da ji rata decembra, da bo septemberski user posted image user posted image .
Me je pa klicla se ena druga kolegica in mi sporocila, da je oceta njenga fanta (tut ful dober kolega) kap in da se borijo zanga. Me je ful pretreslo, upam da bo vse OK in drzim peti, da se bo pozdravil. user posted image user posted image user posted image

Zenske, zdej grem pa jst pucat bajto, se zmeri mam totalno razsulo, jelke se sploh nisem postavla.
Uzivite, se beremo.

Aja, Evan je pa dons sam flasko drzu in se mu je tok dobr zdel, da je pol skoz ven pa not dudo daju.
Pa se eno vprasanje: ko vase soncke zgeckate po busiju, a se ze smejijo? Baje dojencki ne vejo, da se je treba smejat in to zacnejo sele pri ene 2 -3 mesecih povezovat z nami (ker se jim mi smejimo, ko jih zgeckamo).

Zdej pa res, cavci






_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 14:04:34   
doroteja23
Oj!

Ninocka v tem je fora, da nimam naslova. Vem samo da je pod gradom in da je to nevrološka ambulanta. Baje je več ambulant na kupu. Zato sem tebe vprašala, ker si iz Ljubljane.

Tery tudi naša spi v spalnici zraven naju, seveda v kinderpetu in še bo kr nekaj časa, ker nima svoje sobice.

Mi pa imamo tak ritem:
- nekje med 19 in 21 kopanje, umivanje, preoblačenje v pižamo
- med 21 in 22 hrajenje odvisno od lakote
- 22 in 23 uspavanje, če prej ne zaspi zraven flaše, zmes pa še ne manjka cartanje, ki ne sme manjkat
- pol pa hranjenje enkrat med 3 in 5 uro zjutraj, potem pa zaspi nazaj in spi nekje do osme, včasih tud do devete
- popoldne pa spi nekje od 12 do 15, včasih pa sploh ne spi in potem zvečer prej zaspi, včasih pa spi po cel dan.

Tak je naš delavnik, zmes pa so še kakšni obiski, sprehod in kak potep po trgovinah in seveda krči.

Katera je že rekla da gre na smučanje? Ali sem jaz zdaj kaj pobrklala?
 


(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 14:30:05   
2ursae
Za nami je burna noč, ko se je mali zbudil za dojenje ob pol štirih, ni zaspal nazaj do pol šestih, ko je, končno, podrl kup user posted image ! Ne vem, kako je pri vas, ampak naš ga s temi kupčki že prav biksa. Pa so nam rekli v porodnišnici, da če ga v parih minutah ne podre, pol ga ne bo. Valjda user posted image . Če ga pa ne podre, se pa začne napenjat v posteljci in ni varjante, da bi pančkal, niti z dudo ne.

Naš tudi že nekaj časa prijema igračke, sam to je pri njemu tko: če se mu bo ljubilo, bo to storil, če pa ne, pa pač ne bo. Tko da, če bi mu v ambulanti naredili test, vprašanje, kako bi se odrezal. Zadnjič mu je sestra naredila spet test sluha z zvončkom, pa poba niti trznil ni. Pač, ni bil pri volji.
Včeraj sem mu dala v ročico podolgovat karamelin bonbon, zavit v svetlečo rumeno folijo, pa ga je držal, si ga ogledoval in potem pa v usta z njim. Sam kaj, ko je usta falil in se štoknil v lice. Bogi, bo moral še krepko trenirat. Je pa že ful močan, sam dobila bonbon nazaj čist skrivljen user posted image .

Matr punce, ste naštepale vprašanj user posted image , spet bom cel dan pisala. A ve tudi tako pišete - stavek dva, pa nazaj k detetu in po tem načelu še cel dan. Moj je zdajle zraven mene v ležalničku in se zabava z igračkami, ampak vprašanje, koliko časa bo to še aktualno. Bom odgovorila sam na tista, na katera znam.

Torej, Tery, naš Anže spi še v najini sobi in bo še kar nekaj časa. To pa zato, ker je njegova sobca predvidena čisto na drugem koncu stanovanja - spodaj, midva imava pa spalnico zgoraj v mansardi. Ja, za takrat, ko bo najstnik mu bo to odgovarjalo (saj veste - čim dalj od zateženih starcev), prej bo pa bolj osamljen. Tko da v tisto sobco bo romal šele takrat, ko bo kolikor toliko samostojen. Kdaj pa to bo, pa nimam pojma, bomo videli sproti.
Naš ritem:
* masažica ali raztegovanje in nega ali banjica ob 20h
*papcanje in uspavanje ob 21h, zaspi nekje od pol desete do pol enajste
* ponoč dojim 2x ali 3x
* vstaneva ob 8h
* ob 10h zaspi za pol ure, pol spi od 13h-15h v vozičku na sprehodu in spet ob 17h za pol urce. Če je utrujen, zadremlje še ob 19h, ampak to je bolj izjema kot pravilo.
Matr, zdaj, ko gledam vaše dnevne ritme vidim, da naš ful mal spi. Nič čudnega, da je zvečer že kar siten, jaz pa že čist hinm ker se tolk z njim ukvarjam.

Ninočka, mi tudi pustimo otroka, da odspi svoje. Voziček sicer puščam v kleti in malega nesem gor in če slučajno še pančka, ga odpnem, kapco mu pa kar pustim, ker mu je še nikdar ni uspelo tko vlomilsko sneti. V lupinci ga pa ne puščam, ga vedno ven vzamem. 
Držim pesti za očeta fanta tvoje kolegiceuser posted image user posted image user posted image .
Moj se že mal nasmiha, ko ga žgečkam po bušiju, očitno mu je všeč, ni pa še tolk daleč, da bi prav blazno užival v tem.
Mojga pa mobil sploh ne uspava user posted image , pa sem že večkrat zasledila, ko so RRjevke pravile, da otroke pod mobilom kar zmanjka. Pa tud moj špila uspavanko "Zdaj si v zibelki spet ...". Hecn. No ja, škoda.


Pia, mene hrbet včasih boli od dvigovanja oz. bolj nošenja sladkih malih bremenc, nosečnost a na srečo ni pustila tovrstnih posledic. Pa sem imela ful velik trebuh.

Evo, še sama imam vprašanje: kakšne igračke imajo kaj vaši sončki in kaj si želijo za Božič? V četrtek greva z mojim v BC (tamalga bova pustila pri tašči, da naju ne bo videl, kako kupujeva nekaj, kar mu bo v bistvu prinesel Božiček user posted image ) in še nimam dobre ideje, kaj bi tamalmu kupila za Božič. Zihr rabi še kakšno igračko.
Joj, pa še enga: a se vam tud zgodi, da bi se rade pogovarjale z mulčkom, pa vas ta ne šmergla pet posto? Mislim, se kdaj počutim kot zadnja smet. Mu delam face, spuščam trapaste zvoke, ga kličem, skratka vse, kar ponavadi pali, on pa strmi nekam mimo, kot da me ni. Jaz pa žalostna. Smotko.

ajd, bo to vse, če ne cel post ne bo prišel na eno stran user posted image




_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
20.12.2005 17:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 20:26:09   
doroteja23
Tery moja z rokami miga nonstop, z nogami pa tud. Z rokami maha še med tam komje flašo in ko spi. Z  nogami pa si da duška ko je odvita ali pa samo v pamperski.
Smrči pa tud. Odvisno je tudi kak spi. Ali na hrbtu ali na trebuhu ali na boku. Najbolj smrči ko spi na hrbtu.

2ursae jaz tud nevem kaj ji naj kupim za božička. Jutri grema nakupovat tamalo pa bo imela tašča. Rada bi ji kaj zanimivega in da se bo s tem tud zabavala.

Moja Alina se tud rada smeji in se pogovarja, seveda s svojo govorico. Najrajši je če si jo dam na kolena in jin spuščam glasove. 
Če jo po trebuščku se mi še ne smeji. 

Mam pa neko vprašanje:
Kaj je to 6.bolezen?
 
Zdaj pa jo  grem preoblečt v pižamo, potem pa še bomo vidli, če še kaj .
  

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 21:29:50   
Pia67
2ursae tvoj avatar je pa res carski. Dobra fotka.Tudi ostale v Božičkovem stilu niso slabe.
Pety78 tudi jaz sem to počela, izčrpavanje, pa mi ni zneslo, zdaj posesa kolikor pač posesa. Glede nočnega prehranjevanja, sama Nino zdramim okol 23. ure in jo komatozno nahranim, kupček pa včasih podreva, včasih pa ne. Je pa res, da okoli pol pete nekaj jamra, oči ima odprte, v peti minutah pa zaspi nazaj. Ponavadi se zbudim in ko ni alarma, zaspim nazaj, če mi rata. Itak pa se zbudi ob 6. uri po tanovem.
Smrči ne, pohrkuje pa kadar ima zamašen nos.
Smeje se še ne na glas. Baje se je zadnjič, ko jo je dedek vlekel za roke, v sedeč položaj. Sta bila nadobudna stara starša zaprošena z moje strani, naj tega ne počneta, ker ni pes, da bi ga dresirala naj sedi. Mi je bilo takoj sumljivo, saj je imela ful pobruhan slinček.
Doroteja23[7b] evo link do 6. bolezni: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=370515&mpage=1&key=bolezen񚟫

Ritem (kriza, ko vas berem ugotavljam, da skoraj nič ne spi čez dan):
- ob 18.30 večerna nega ali pa kopanje.
- 19.15 papanje
- najkasneje okoli 20. ure spanje
-nočni poobedek ob 23.uri
- bujenje ob 6. uri, previjanje, papanje, crkljanje
- ob 7.30 iz pižame v delovna oblačilca, slinc je zakon
- igranje na tleh, tlačenje igračk v usta, vlačenje ropotuljic, boksanje zvonca, valanje na bok in če boh da, tudi na trebuh in dvigovanje na ročici, ko zmanjka moči, tulenje v tla
- ob 9. zaspimo kar na tleh od izmučenosti, mati so srečni, če spimo vsaj 35 min in malo potelovadi
- previjanje, papanje ob 10.
-opazovanje mame iz ležalnika v kuhinji, ko čara kosilo, lika, izdeluje venčke in se pači ter poje do 12. ure
- polurno spanje, potem opazovanje kako mati jedo in lizanje plastične žlice, ki jo z užitkom mečemo ob tla.
-papanje
- končno sprehod ob 13.30 in mili materin pogled naj dete vendar zaspi in se neha dvigovati v košari in polivati.
-0b 16. uri povratek, previjanje, papanje
-žur do večerne nege (gledanje slikanic, ki nam še ne pomenijo ničesar, mečkanje papirja, brcanja mame v trebuh, plesanje, valanje po tleh, pasenje kravic itd

Do nadaljnih sprememb,

Pia

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: septembrke 2005
20.12.2005 21:37:57   
Pia67
Se opravičujem za čudno obliko zapisanega, tipkam v Word-u, da potem pripopam na forum, ker me drugače ven zabriše. Kdaj bom dobila VDSL user posted image

Pia

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: septembrke 2005
21.12.2005 23:08:43   
ninocka
Ojla, kaj pa je to?  A ste vse poniknile al kaj? BUUUU!!!??? user posted image

Jst sem mela vceraj in dons grozno naporen dan (ja ta BTC ubijauser posted image ). Vceraj je prisla v LJ na obisk cimra iz porodnisnice in sva se zmenile na kavi v koloseju, potem sem pa se mal setala po BTCju s tamalim, sla se do mojih na obisk, pustila malega v varstvu dedku in sla z mami se mal po nakupih v Citypark. Kupila sem darilo za mami (si ga je kr sama zbrala  user posted image user posted image user posted image - hvalabogu, ker je pr njej vedno problem, ker ji ni nikol nic vces) in za mojega predragega in edinega velikega user posted image . Malemu sem nabavla 3 pakete plenic, tko da zdej lahko spet veselo lula in kaka user posted image .
Domov sva prisla ob 20:30 in smo se samo zrihtali in sli spat.
Zjutri me je obiskala tasca, potem sem mogla popoldne na DURS in sem tamalga spet peljala v  varstvo k mojim, sama sem se pa v mesto odpravila z busom. Mi je blo takoj zal, ker mi je en usel in sem potem novega cakala 45 min user posted image . Sla sem se do pediatrinje vprasat, zakaj me ne poklice, glede pregleda in so mi obljubili, da me poklicejo jutri ob 12h. Bomo vidli user posted image . Potem sem sla pa se s sestro na kavo in spet po trgovinah in sem kupila se njej darilo (tut zbrala sama), za tamalga en Kit komplet MY First Year, in pa kapico in nogavicke v H&M. Kapica je ful kulska in je bla 50% znizana, zato sem vzela se eno za kolegicinga sincka.

Pia67
sem ti vceraj pozabila odgovorit - mene nic ne boli kriz al pa hrbtenica. Boli me kriz samo, ko sem na obiskih, ker tamalga takrat previjam na pojstli(-ah) in sem pol tko cudno skrcena in se na koncu komi sestavim skupaj. Mi pa obcasno se zmeri zategujejo prsti na rokah in me to boli user posted image . A se kero? Najhuj je blo pa itak takoj po porodu, ko sem se ponoci zbujala zarad tegauser posted image user posted image . Vam povem, da me krcenje maternice ni tok bolel (ma tist me sploh ni bolel) kot to zategovanje prstov.
Hvala za link o 6 bolezni. Jst tut nisem vedla kaj je to. Zdej pa vemuser posted image user posted image .

2ursae moj ima bolj malo igrack - ma eno zirafo, ki jo obozuje, 3 ninice (od katerih posmergla trenutno samo eno, ker ima na koncu ene obrocke in tist daje v usta), eno grizalo (ki je aktualno obcasno) in pa roputuljico, ki mu sploh ni bla zanimiva, dokler mu je nisem obesla na gym. Vceraj sem mu pa kupila se ene medvedke na vrvici za na vozicek al pa lupinco in je zdej tut to in, ko se peljemo. Sicer ima se nekaj plisastih igrack (pa eno tono mojihuser posted image ), ampak trenutno je to najbolj popularno.
Za bozicka bo dobil baby phone in nimam pojma kaj se user posted image , ker mu itak vse sproti kupujem. Po moje mu bom kupila enga medvedka, ki sem ga vidla v DZSju in je tko lep user posted image ... ce njemu ne bo vsec, ga bo pa mami melauser posted image user posted image .
Kok se pogovarja z mano je pa cist odvisno od razpolozenja, ampak ponavadi se kr. Se mi je mogoce samo ene 3x nardil, da me ni smerglu, drugac se mu pa zdim OH in SPLOH zabavna, super zanimiva mami user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tery mobil je vrtiljak, ja. Nas ga je dobil od moje kolegice iz Francije od Fisher pricea in ma gor ene medvedke, na strop projecira lmetulcke, pa se ene par melodij ima. V glavnem je kr kul. Ma pa tud zvezdico, ki na strop projecira medvedke, sam mu ni tok zanimiva. Mogoce mal kasnej, ko bo vecji in bo razumel, da so medvedki na stropu.
Moj tut tok brca z nogicami in rokicami user posted image , da mislim, da ce bi ga dal v vodo, bi ga odneslo do kitajske user posted image . Kr nej, da si mal misice krepijo user posted image .

Tko, to je mal porocanja od nas - se ne dogaja nc novga in zanimivga. Aja, sem mu pa vceraj v Sparu kupila dve mlecni kasici in mu bom mogoce naslednji teden, ko pride moj lubi domov, dala namest zadnjega obroka mleka kar bolj razredceno kasico. Da ne bo revcek za bozic in nov let na mleku, mi se bomo pa s piskoti in poticami in purani ... basali user posted image .

A ze kaj pecete user posted image ? Verjetno dons, zato pa nobene ni tuki...user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: septembrke 2005
22.12.2005 0:25:16   
pety78
Pozdravljene babe!

Mater Ninočka, drugič pa bodi malo bolj uvidevna s tem tvojim BUUUUU. Sem se tak ustrašla, da sem skor malega zbudila. user posted image user posted image user posted image
Pečem še pa ne nič. Dvomim, da bom letos kaj pekla.  Nazadnje sem naredila babici torto 25. septembra, 26. sem pa šla rodit. user posted image user posted image user posted image  
Danes je bil zame prav poseben dan. Ne samo, da je prvi zimski dan, ampak je tudi moj rojstni dan.user posted image Jih mam že 27. Poseben pa zato, ker sem ga preživela z mojo malo user posted image . Zjutraj mi je na previjani mizi vračal take nasmeške, da sem skor kričala od veselja zraven. Prav skuša ponavljati za mano, ko mu rečem a g. Dostikrat mu tudi uspe, sedaj pa je začel tak cvilit v smehu. Joooooj, kak je srčkan.

Sem dobila od dragega parfum Hugo Boss in dvojne skiny boksarce. Rdeče in črne! user posted image  Pa rožico in lepo vizitko. user posted image  

Ja, pa še sušilni stroj sva šla kupit v Merkurja. Imajo akcijo. Sem čist srečna, ker mi ga jutri pripeljejo. Mislim, da bo vse cote oprala, četudi niso umazane. user posted image user posted image user posted image

Tery, moj spi v svoji posteljci, vendar v najini spalnici. No, če dober pomislim, je spalnica naša, ker on svoje sobe nima. Bo jo imel, ko bomo šli na svoje. Do takrat, si bomo pa kar vsi trije delili spalnico. user posted image
Med spanjem pa ne smrči. Razen, če tako trdno spim, da ga ne slišim, v kar močno dvomim. user posted image
Z nogicami pa tudi zelo brca. Še posebej, ko ga imam odvitega in ga ogovarjam. Pa se mi smeji, klati z rokicami in ful brca.

2ursae, naš ima nekaj plišastih igračk, ki pojejo in se svetijo. So mu zelo zanimive in prav dolgo lahko opazuje te zadeve in se jim smeji. Ima pa tudi dve ropotuljici, plišastega zajčka in sončka. Zajčkovi uheci so že bili v njegovih ustih. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj si želi za božič pa noče povedati. Je rekel, da se bo pustil presenetiti. user posted image user posted image user posted image

Pia67, si pisala, da je tvojo pupo dedek vlekel za rokice v sedeč položaj. Nekje sem že brala, da punce to delajo. Jaz si ga pa ne upam potegniti. user posted image  Kako je s tem?


No, da vam še jaz malo potožim glede mojih bolečin. Vse ostalo (kolena, križ) ni omembe vredno, ko primerjam z bolečino, ki je že skor od poroda prestajam VSAKO NOČ!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, lahko bi spala, ker je Vid priden in se ne zbuja veliko, vendar se od bolečin zbujam na vsakih nekaj ur, se usedem na posteljo in čakam, da mine. Potem pa jovo na novo. Aja, boli me moja tamala. Ja, resno! In to CELA. Saj ne vem opisati kako. Kot da bi se udarla nanjo. Pa je rekla ginekologinja, da ne ve, kaj bi to bilo in da prvič sliši za tako bolečino. Meni pa ne mine in ne mine. Res katastrofa. Najbolj zanimivo je pa to, da me boli samo, če dlje časa ležim. Torej samo ponoči. In ko se za nekaj trenutkov usedem na posteljo, bolečina popusti. Včasih je minila, sedaj pa ne čisto. No, vsaj čez dan je ok. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Moj me kar naprej naganja k zdravniku. Pa saj sem bila in mi ne zna pomagati. Komu pa naj še grem??? user posted image
Dvomim, da ima PAP kakšne povezave s tem. Že na začetku nosečnosti je bil izvid brisa PAPII. Sedaj pa zopet. Pregled imam pa maja 2006. Mogoče ve katera, kaj je s tem PAP-om?
 
Sedaj grem pa ajo ajo!
Lepo se imejte in se beremo kaj.
 
Nočko!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: septembrke 2005
22.12.2005 10:05:14   
teta beta
haj!

da se va na hitro javim, preden se daša zbudi, dvomim pa, da bo uspela odgovorit na vsa vprašanja. Kura, ste bile pa pridne. No, midve sva se v soboto vrnile nazaj, nazaj v družinski raj. V soboto smo itak cel popoldan lutali po sparu, tušu in merkurju. V nedeljo smo bili doma, lubi je zvečer končno inštaliral adsl, ampak je na koncu nekaj zaj... in je šele sinoči uspel popravit. Doma me je pičakal en triglav cot za zlikat in praln stroj se je pokvaril. no, to bomo še videli. pred remi tedni je bil serviser tu i zamenjal neko glavno ploščo ali kaj, čeprav stroj ni javljal napake. Zadnjč pa isto- napaka 4, ampak pol sem pa naslednji dan dala drug program, je pa delelo normalno. Bm videla kaj bo, ko bom spet prala na 95. Je pa nov pralni stroj, kupljen julija, od Gorenja. Saj sem blazno zadovoljna z njim, ampak zadnjič nam je od snega elektriko ven vrglo in je začel neki štrajkat.
(Grr... za intermezzo - vidim, kaj bo prinesel boziček - nov tipkovnico!!!!!! se mi sploh ne da it nazaj vsega popravljat)

Zdaj pa k vprašanjem oz. še prej pa - pety78, vsenajboljše!!!! Midve sva pa isti lenik, pa še strelke obe, jaz sem ga mela pred slabim mesecem hkrati z mojim dragim. A ni lepo preživet rojstnega dne ss vojim otročkom?! Čarobno!!!
Aja, apa še o prej  sanjah, jaz sem tudi danes imela udne sanje. S fantomsva hodila po gozdu po nekih konjsih tekmovanjih, potem sva se ločila n sem se jaz enki s svoim fotrom menila in srečala cel kup sošolk iz gimnazije, pol je moj spet prišel z eno malo punčko, češ da se boji, kako bo dašo ahtal in se mora navadit in smo šli v tstem gozdu na filmski fetival za otroke, kjer so recitirali otroško poezijo v smislu - aeee, guuu guuu, ouuu, geej ipd. user posted image  in smo se usedli ravno zraven mojega profesorja s faksa, pri kaerem sem diplomirala... svašta!!!!

Bom šla kar po vsrsti, samo s te srani.
1. daša spi najraj na hrbtu, o že od 4. tednov tudi ne dajeva več spat na bok, ker se je pol zmeri prebudila, samo kadar čez dan zaspi med dojenjem, o pustim tako kot je. ALi pa ima nek tak vmesen položaj med hrbtom in bokom.
2. V lupinic je nikoli ne pustim, ker je nikoli ne devam ven iz ava. A ve res odklaplate vse tiste pasove in vlače jajčko ven? Meni se zdi s tem tolkko dela, da ni šans. Sploh je ne bi niti sama znala dat prav not nazaj. Jo itak imam skoz kar zadaj za mojim sedežem, kar je mealce nerodno, ker ima moj avto samo tri vrata. Ampak sem se navadila tako in mi ni panike. Če pa spi, jo dam na posteljo in nič ne slačim, samo odpnem. Včeraj sem jo kar presavila v voziček in je spala zunaj na sončku še dvu uri. Smo pa v pritličju, tako da ko pridem s sprehoda, j pustim ali zunaj pred hišo, jaz grem pa delat, ali pa če je mrzlo, jo zapeljem kar z vozičkom na hodnik ali prav nori in jo pustim. Vedno se držim ega, če ji ne pasalo, se bo zbudila.
3. doroeja23, mogoče je na zaloški kaka ordinacija? user posted image
4. pety78, to se v spanju malo prebujajo, to je normalno. Ti kar počakaj, če pa se zares ornk zbudi, ima dalj časa odprte oči, polpa pojdi pripravljat mleko. našo tudi okrog 5. zjuraj včasih vetrovi matrajo, včasih se akonapenja, da jo o zbudi, včasih ne.
5. Pia67, jaz imam težave s hrbenico že od prej, zdaj jih imam tudi, pa ne od nosečnosti, ker sem imela zelo majhen rebuh (na rok sem se merila, je imel 99 cm), ampak, ker nimava previjalne n o previjam ali na postelji ali na kuhinjski mizi, in pa od nošnje.

no, zdaj pa morm it.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: septembrke 2005
22.12.2005 18:01:53   
ninocka
Pety - VSE NAJBOLJSE!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?