2ursae
|
jajc, sem prehitro rekla. Danes se je spet zbudil 2x. Pa saj vem zakaj - ob 2h, ko je prvič jedel, sploh ni znal zagrabit bradavice, tko da se ni napapal "do fula", pa še mene je bolelo . Sam ne glede, da sem ga parkrat odstavila pa spet pristavila v upanju, da bo pravilno zagrabil, mu ni šlo . Pol je bil pa valjda spet lačen ob 5h. Ma s tem dojenjem je stalno neka štala. Ko sem dojila leže, je bilo vedno nekaj, zdaj, ko sem pa začela sede in nama je res ful lepo šlo, tako da sem mislila, da je vseh problemov konec, pa je spet nekaj našel. Zjutraj namreč, ko je bila spet ista ziza na vrsti, spet ni znal prijet. Upam, da bova tole čim prej prešla. Sam najbrž bo pa pol spet kaj. se včasih sprašujem, kako je človeštvo sploh preživelo - vsi ti problemi pri porodih in pri dojenju . Tery, mo je lepo pridno začel podnevi papat na 3-4 ure. Prej smo pa imeli total zmedo in je jedel čist na "random", včasih tud na eno uro. Srčno upam, da bo zdaj tako ostalo, kot je, samo mi žal izkušnje kažejo, da nič dobrega ne traja prav dolgo (beri zgoraj) . Ponoči mi je pa parkrat že spal tudi po 5 ur v kosu, sam je to bolj izjema. Srečna sem že, če mu uspe predrnjohat 4 ure, se je pa tud nemalokrat zgodilo, da je jedel na 2 uri. Skratka, kr neki. Pia, našemu zaenkrat čist dol visi za sedeč položaj, stalno je k klada tam, kamor ga dam. Se ne vzpenja, ne prevrača. V RA so nam rekli, da mu ne smeš nič pomagat in bohnedaj ga vzpodbujat k sedenju, če ni pripravljen. Mogoče je pa tvoja počasi že pripravljena, sam je jaz na tvojem mestu nebi še dodatno vzpodbujala. Bo že sama pogruntala kako in kaj. Neumno se mi zdi, ker je v enem izvodu revije Mama članek, kako ga je treba po treh mesecih posedat npr. v kot sedežne in ga podpirat s povštri. Zdaj pa vedi, kaj je prav. Jaz ne vem, delam po občutku, čeprav se ta do sedaj ni najbolj izkazal . Ameli, jaz se prav spomnim nate in na Marka v trenutkih, ko me moj ne šmirgla pet posto. Si želim, da bi bil name vsaj mal tok navezan, kot je tvoj nate. Saj verjamem, da je to velik problem, če želi bit samo pri tebi, jaz sem pa kar žalostna, ko vidim, da je moj čist srečen pri komurkoli, al pa da celo bolj porajta koga drugega (moj možek izvzet) kot pa mene (še posebej taščo ). Pol pa razmišljam, da me je najbrž že tolk navajen, drugi ljudje mu pa pomenijo neko novost v živlejnju. Ma pa moj tudi zdaj obdobje, ko ga gym ne zanima prav pretirano, pa tudi kaj drugega mu le za kratek čas paše, pol je pa kmalu že ves nesrečen. Kaj pa vem, a ga vreme daje? Bo že minilo. A ve kaj spodbujete svoje malčke, ko ležijo pod gymom? Jaz ga kar pustim, da sam raziskuje, a ga zadnje čase gym ne zanima kaj preveč. A bi mu morala mal igračke drmat pa ga vzpodbujat? Ninočka, sožalje za očeta tvoje prijateljice, to je pa res hudo . Dobra si, da si že prešla na gosto hrano, jaz bom odlašala, dokler se bo dalo (še dobr, da naš pediater priporoča to šele pri 6ih mesecih), me je čist totalno strah tega. Ajd, kašce bojo še šle, sam mesek pa jajček... men je oboje čist fuj , jajc mi smrdi, meso tudi . Bomo že, sam začet mi bo zihr mal težko, tko da sem kar vsela, da mi še ni terba. Upam, da sem kolikor toliko odgovorila na vprašanja, zdaj si grem pa privoščit malo branja, mam total napeto knjigo . Jupi!! Upam, da bo mali vsaj še pol urce pančkal. Pa itak tko blazno pada, da ne moreva nikamor na sprehod in upam, da bo tidti čas, ko je sicer v vozičku, lepo prepančkal doma. fejst bodte