|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 9:03:06   
BaGSi
Pozdravljene user posted image !

Vidim, da ste me že pogrešale user posted image ... Ste pa res pridne s pisanjem, sem uspela samo preletet vaša pisma

Prejšnji teden sem zaključila s službo, kjer smo imeli res lepo zabavo (zaključno kosilo, moja poslovilna in rojstni dan od sodelavke) - moram reči, da je bilo super in jih bom res pogrešala to leto...
No, potem pa so se res začeli nakupi (kot je že ugotovila Evii), čez vikend sva bila s tamalim v MB, pa v Ikei... Bor je dopoldan v vrtcu, jaz pa nakupujem , hodim s Freio na tortice user posted image , z Borom hodim na Božična rajanja - s plesno šolo, plavalnim tečajem, vrtcem,... perem oblekice za user posted image in danes sem začela pospravljat, da napravim prostor za smrekico in jaslice - ki jih bomo zrihtali popoldan oz. jutri dopoldan user posted image . Ko imaš otroka, se ti lahko med temi prazniki in vsem dogajanjem kar zmeša - dobro, da je vsaj moje zdravje OK.
Glede stvari za user posted image pa kar ne morem verjet, koliko jih je - mislim da 2× toliko kot pri prvem... Tako da je dela čez glavouser posted image

Počutim se kar v redu, razen ko grem po stopnicah, sem zadihana kot user posted image .

user posted image se veliko premika, vednar so premiki mehkejši in nežnejši.

Bor je bil rojen s 36 tedni, tako da se počasi približujem tem datumu (še kakšna dva tedna) in seveda pospešeno pripravljam stvari. Upam pa, da bo naša princeska počakala malo dalj časa user posted image .

Pravkar so tudi (ponovno) odkrili alergijo na mleko, jajca, svinjdko meso in pršice pri tamalem - tako da ponovno začenjamo s strogimi dietamiuser posted image . Sicer pa v končni fazi le ni tako hudo, saj smo že navajeni; pa tudi upam, da se mu bo koža slej kot prej le izboljšala user posted image

Vidim, da prevladujejo user posted image user posted image - s Sarazan sva izgleda bolj izjemi user posted image
Trebuščke imate tudi luštne - upam, da bom uspela slikat mojega, ki je prava žoga...
Evii - vidim, da si boljše user posted image
za vse ostale pa upam, da boste čim lepše in prijetnejše preživele praznike !!!!

LP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 9:29:13   
taja27
Eviii user posted image user posted image user posted image user posted image  za kamenček. Upam, da boš imela zdaj res manj bolečin.

Marty hvala za nasvet, kje lahko pogledam slikice. Me prav zanima kakšne bušije že imate.

Taja

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 9:57:54   
tinkatonka
Dobro jutrouser posted image user posted image

Ja sej res kje pa je čuko in naša urša_P ???

pika_poka...kašen je paket iz CSD-ja? Kerga si pa vzela???

sazi....je pa res majhen svet, kaj šele Slovenija.

evii....user posted image user posted image za polulan kamenček!!!

bagsi...lepo da si se spet javila, da malo vidimo kaj počneš. Javi se kaj bolj pogosto.

No jaz sem trenutno v službi in kličem in težim ljudem po telefonu, ker mi morajo potrditi oz. zavrniti udeležbo na eno prireditev, na katero jih vabim. To je pa res tečno delo. Ampak bo že.

Včeraj zvečer sem bila "HOME ALONE". Mož je svoje fante peljal na službeno večerjo, jaz pa sem označevala tetra plenice, ker nekatere so moje, ene sem pa dobila in jih bom mogla vrnit. In potem me je začelo ful špikati po rebrih in po trebuhu in se grem uležt. Vmes pridejo domov še moji starši in moja mama valda vsa zaskrbljena, kaj je narobe z mano. In vpraša če me matra prebava, jaz pa valda v odgovor da ne, da je vse vredu z mojo prebavo. Naslednji trenutek pa že šibam na WC, kjer sem najbrž spucala za cel teden nazaj. Jaz sem mislila da mam že lažne popadke, pa je bila za vse kriva prebava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No moj možek je bil kmalu doma, ker je bila še od prejšpnjega večera "pijan" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in je samo padel v posteljo in zaspal, jaz pa potem sveža kot rožca nisme mogla spat. Včasih me ob takih trenutkih kr prime, da bi šla likat al pa sesat po stanovanju, kar ne počnem zaradi do uvidevnosti do drugih. Ampak mi je tko bedno zabijat cas v postelji z gledanjem TV-ja ce ne morem spat, moj mozek pa zraven še tretjo kitico spi.

Danes popoldne grem še po zadnja darila za Božič in Novo leto. Mm kr seznam narejen, da ne bom letala kot kura po trgovini, ampak da grem po točno določene stvari. Potem bom pa po vsej verjetnosti pekla piškotke z marcipanom in lešniki. Sem en nov recept dobila, pa upam da mi bodo dobro uspeli. Komaj pa seveda čakam torek, ko se spet odprejo trgovine, ker greva z možekom po posteljico.user posted image user posted image user posted image user posted image

No po prejšnjih postih sodeč bomo vse večinoma doma za novo leto s svojimi partnerji. Že kaj premišljujete kaj boste kuhale. Jaz bi kaj posebnega pa spet ne preveč zakompliciranega. Kakšna ideja????

Lp Tina






_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 10:24:36   
ninaki
Pozdravljene,

jaz sem pa od vceraj doma user posted image user posted image user posted image V sredo sem imela poslovilno zabavo. Bilo je prav lustno. Razveselili so me s prekrasno orhidejo. Od ene prijateljice pa sem dobila knjigico o prehrani novorojencka. Notri je en kup receptov po posameznih mesecih. Sem prav vesela, ker na to temo se nisem prav veliko brala. Bom kaj fajnega sprobala ze sedaj in vam povem kako je user posted image

Vceraj sem opravila vse nakupe. Na koncu sem si privoscila jabolcni zavitek in kakav v Unionu. Je prav pasalo, saj me je ze vse zivo bolelo od hoje. Nisem vec v formi  user posted image Pa zgrazala sem se nad danasnjo mladino na busu - nocejo in nocejo odstopiti sedez nosecki user posted image Kot en penzionist user posted image [glejte, da me ne boste resno vzele]
Zvecer sem postavila (beri vstekala) instant smrekico - tako z opticnimi vlakni imava. MIniaturno, ker v prejsnje stanovanje nic drugega ni slo. A vseeno. Nama je res lepa, tako da bo tudi letos z nama. Darila so ze naokoli smrekice, zdaj jih morava le se potalati. Danes imam na sporedu piskote in potico. Se vedno se zanasam na zacetnisko sreco in da bo vse super izpadlo. Jutri greva pa na Hrvasko, kjer sem vcasih zivela.

Marty5, kolcanje pri mojemu dojencku je zgledalo kot eno cisto rahlo trkanje. Samo nikoli se ni ponavljalo v pravilnih intervalih, tako da sploh nisem pomislila na to, da bi se mu lahko kolcalo. Zato sem mislila, da "brca", mogoce v spanju, ker je bilo zelo rahlo. Pa trebuh mi tudi ni poskakoval, tako kot drugim. Sem se pa nasmejala tvoji zgodbi pri gin. Jaz vedno gledam in gledam pa na UZ nikoli nicesar ne vidim user posted image Gin pravi, da bo fant. Nama je vseeno, imena imava pa za ziher oba pripravljena.

Tinkatonka, cestitke za prijateljico user posted image user posted image user posted image

Sazi, upam, da bodo tvoje slabosti cim hitreje minile. Ravno vceraj sem kupila Zdravstveni vodnik. Ce ga se nisi kupila in ce si tvoja mami zeli takega, kot sem ga kupila jaz (Veliki zdravstveni vodnik), ga imajo v MK znizanega iz 18K na 4K. V DZS (vsaj v unem nasproti Magistrata) je razprodan. Jaz sem ga kupila v MK na Miklosicevi. Tisti, ki je blizje Presercu.

Eviii, fajn, da je sel kamen ven in da si ga ujela. Kar se stanovanja tice, ne bodi prevec zalostna. To, da ga nista dobila pomeni, da je nekje se boljse in se lepse za vaju. Vem, da mogoce tega trenutno ne vidis in da sta zalostna. Pri meni je bilo enako. 2x sva imela ogledano lepo stanovanje, se ze menila za kredit, ze vse zmenjeno, potem so pa agentje drugim prodali. Za enega ne vem kako je, za drugega pa vem, da se vedno ni vseljivo, pa bi moralo biti ze avgusta. Se pravi, da bi bila se vedno brez stanovanja, ze odplacevala kredit, pa se kako najemnino zraven, saj je treba kje biti. Tako da sedaj dejansko vidim, da je fajn, da ga nisva dobila. Takrat bila pa ultra zalostna. Pa se jezna na agencijo. Pol sva pa tega nasla in takoj nama je bilo vsec. Tako da, ne obupat in ne biti prevec zalostna. Bo prislo tapravo, bosta videla.

Suzanaa, dobrodosla med nami!!!!!

Vceraj sem sla firbcat v Ariela in BC. Ce me spomin ne vara, smo se enkrat pogovarjale o previjalnih mizah za na steno. Vceraj sem videla eno v BC, stane 19K. Videla sem tudi zlozljive previjalne, ki se dajo lahko na posteljico, potem se pa "zaprejo" kot skatla za orodje. Zraven so se predalcki.

Zdaj smo pa ze vse dale preglede skozi, a ne? Pa take fajne novice so!!! To je najbolj pomembno!!!! Mi imamo naslednjega sele 30. 1.

O nacrtu poroda... jaz ga ne bom imela. Natrenirala bom dihanje. Kar se kondicije tice je itak na nuli. Za psiho pa upam, da bo tudi ok.

Pa se eno vprasanje. Tiste, ki nosite bolj spodaj, oz. vam dojencki na mehur pritiskajo. Ali imate kaj tezav z uhajanjem urina? Jaz teh tezav nisem imela nikoli. Do sedaj se mi je zdelo, da sem imela vedno dobro natrenirane te spodnje misice. Zdaj se mi pa dogaja, da le ni vse tako, kot sem jaz mislila - ko kihnem ali pa zakasljam.

No, zdaj se bom pocasi poslovila. Itak sem spet cel roman napisala. Lepo praznujte in se beremo po praznikih.

Nina



(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 10:58:00   
sazi
Ninaki - hvala za namig o Zdravstvenem vodniku - sem kupila točno tega - kar po internetu (je bila enaka akcija) - se namreč na veliko izogibam trgovin. Če nimam koga s seboj, sploh ne stopim več noter.
Čez pol ure se odpravim na pregled h G. Peš do tja - to bo super sprehod, samo upam, da me v čakalnicah (sprejem, laboratorij, ambulante) ne bo zvilo - počutim se namreč ne ravno najbolje.
Jaz sem s službo zaključila že pred parimi tedni in sem se prav fino navadila na počasnejši ritem in več spanja (škoda, da se ne da spati na zalogo - za februaruser posted image ). Je pa danes tudi moj user posted image  zadnji dan v službi in potem bova skupaj malo pripravila stanovanje. Naju ob teh zgodbicah o zgodnjih porodih malo preganja misel, da bi tudi naju prehitelo, stanovanje pa še vedno urejeno samo za naju2.
No, sem mislila včeraj, pa ni prišlo na vrsto. Tudi jaz moram samo v klet po instant smrekico in jo samo "vštekat" v elektriko - ja eni smo bolj komot, kajne, ninaki?
Brcike - pri meni je pa malo nadležno zadnje čase, saj user posted image  dobi vsake toliko časa "napad" brcanja in to ravno nekje v predelu nožnice. Občutek je obupen. Kar otrpnem, saj je vse zako "zunaj" čutiti, da me je strah, da bo kaj padlo ven - pa saj vem, da to ne more kar tako, ampak občutek je pa že tak. Tako da ima glavo še kar pri popku. Upam, da se kmalu obrne.
No, lep pozdrav vsem.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 11:22:27   
Eviii
spet smo tle. smo bli malo naokoli, po laboratorijih, pr g in v lekarni. in sm veselo razkazovala svoj kamenček (prouzaprou ni kamenček, je že skala: 12x5 mm, vs nazobčen, kot kak storž). mi je rekla ena kolegica, da zdej mu moremo pa še ime najt user posted image ...
zdravstveni vodnik imamo tudi mi doma, sicer družinskega zdravnika. sm pa pred kratkim nabavla tudi otroški zdravstveni vodnik - za cca 3 jurje (sm mela 50% popust) v svetu knjige v kopru. in se mi zdi prou super!!!
danes imajo v bc na spletu akcijo ene postelce, če kiro zanima. jst bi kr zapravljala user posted image
danes smo se pa definitivno odločli, da pripravimo popoldne smrekco. je že skrajni cajt!!! pa zraven bomo malo vinčka spili, da bo bolj veselo user posted image
kar se tiče božične večirje oziroma kosila... mi drugače božiča ne praznujemo pretirano. pač nismo virni. je pa letos moj možek izrazu željo, da bi rad praznoval. in sploh ne ve, da mu pripravljamo z mamo presenečenje. zadnič sm slučajno gledala eno kuharsko oddajo na tv in je bil en švedski kuhar. in je pripraljal njihove slavne meatballs. in sva si z mamo vse lepo zapomnili in bova to pripravli jutri user posted image  mislim, da bo mojga možeka kr vrglo od presenečenja. moja sestra bo pa ene švedske piškote nardila. to se bomo kr pridno redili user posted image
jst si tudi ne bom pripravla porodnega načrta. nekako mi je postalo jasno po vseh mojih pripetljajih z ledvičkami, da to ne bo tako easy. in se raje pustim presenetit in predvsem se bom predala v roke strokovnjakom, ki mi bodo vedli najbolje pomagati. sej je lepo kej splanirat, samo to mi je pa preveč abstraktno in si ne upam napovedovat, kako naj bi potekalo. pa sej veste, kako te stvari gredo. bolj ko načrtuješ, večja je verjetnost, da bo šlo vse narobe oziroma drugače. vsaj pr meni je do zdej v življenju veljalo to pravilo.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 11:23:37   
suzanaa
Pozdravljene!Jas bol retko pridem do računalnika ,ker je od mojega sestra v redni poberteti in je ves čas na računalniku ko pride iz šole pa vse do poznih večernih ur!Tako da imamo drugi  teško dostop do računalnika!Saj prej ga je imel moj v sobi vendar sva ga morala dat ven zarad  kinderpeta,previjalne  in vsega kar se nabere za najino  Lariko ,p asmo ga dali v sestrino sobo sedaj pa je postala obsedena z njim!Imajo tak redne probleme zarad tega  ker je sploh več ne vidimo ,za šolo ji ni  kadar pa je napeto pa se vsi kregajo zarad te šole njene!Tako da se ne vstrašit če me nbo kak dan ali pa dva!
Zasledila sem da iščeš previjalno ,zdaj če bi rada za nasteno nevem kaj preveč !
Midva sva v DIPOTU kupila komodo za 25000 potem pa sva kupila se previjaln o podlogo in odšla v OBIJA kjer sva si dala po dolžini komode in po širini podloge dala vrezat desko nato sva kupila se se šraufe in potem sva doma na komodo priterdila desko namestila podlogo previjalno in ob pologi namestila okrasne letvice tako da imam ob vsaki strani še malo fraj za kremice in ostale stvari!tako da sva za previjano dala okrog 30000 sit!Teško si je predstavljat saj bom dodala sliko v album !Sam nevem če bom vedla to sama nardit ,moj pa je v službi če ne bo pa pol on dodal sliko!


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 11:45:14   
taja27
ninaki tudi jaz nosim bolj spodaj in imam prav tako težave (že kakšne dva ali tri mesece) da ko kihnem ali ornk zakašljam mi velikokrat uide. Rešitev za to: enostavno se primem tam ''spodaj'', da mi ne uide. Samo je malo zoprno, če si v kakšni trgovini, na sestanku ... men je mal nerodno, ampak se znajdem, da nihče ne opazi. Vsekakor boljše tako, kot da imam mokre hlače. To me namreč neznansko moti.

Taja

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 12:08:52   
Eviii
jst tudi nosim zelo spodaj. zaradi tega pa imam dodatne probleme z ledvičkami in mehurjem. moja rešitev: non-stop imam ta male vložke (ščitniki perila), ki mi precej pomagajo. pa poskušam delat keglove vaje, da čimbolj nadzorujem uhajanje urina, čeprou to postaja vse težje in težje. pa še ena rešitev: takoj ko začutiš, da imaš poln mehur, se odpravi proti wc-ju. ne čakat na zadnje trenutke, ker zdej itak težko nadzorujemo mehurje, ker nam user posted image  kr ornk pritiskajo nanje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 13:16:00   
čuko
POZDRAVLJENE PUNCE SOuser posted image !

Po nekaj časa, se vam spet javim. ste bile zelo pridne, sem rabla kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Moram vam povedat, da se mi je ful lepo zdelo, da ste opazle, da me ni. Je lepo videt, da te nekdo pogreša. Hvala punce, ste pa res ta prave!

Moja zgodba: kot ste ugotovile, me nekaj časa ni bilo, prvo smo pekli kekse, nakupovali darila, jih zavijali...
Nato pa grdi del moje zgodbe. Nisem več čutila brcik mojega user posted image , in sem odšla v porodnišnico. Naredili so CTG in ugotovili, da ima previsok utrip, panikauser posted image . No po nekaj časa, se je malo umiril in je utrip padel,tako da so me na koncu spustili domov s strogim mirovanjem. Drugače je user posted image  vredu,orjen na glavico.
Rekli so mi tudi, da naj ne bom presenečena, če bom čez kaka dva tedna prišla rodit, ker je moj user posted image  zelo velikuser posted image . To mi je rekla že moja g., tako da mislim da ne bom februarčica, ampak upam, da me vseeno  obdržite, ker sem že zelo navajena na vas.user posted image

Sedaj pa še grem nakupit zadnja darila, pa nazaj počivat!

Evii: sem zelo vesela za tvoje kamne, upam, da boš sedaj imela manj težav.user posted image

Lepe praznike vam želim in vesel božič!!!!!

p.s. ter dosti daril!user posted image user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 13:21:28   
marty5
Tudi midva sva tu......ravnokar sem prispela s turneje po trgovinah in obisku v službi - sem nesla papirje za porodniško, bolniško in jih šla pozdravit. No, so me še tako prijetno presenetili z darilom za user posted image . Dobil je otroško blazino z igralom, pa pajacek v rumeni barvi, ker niso vedeli, kaj bo.....pa sem jim povedala, da fanta dobimo user posted image .

Drugače pa je v trgovinah prava norija - vsi se gužvajo s temi vozički. Še sreča, da sem mogla kupit le še par stvari. Zaključili smo z nakupom daril - masaže za tasta in taščo v wai tai-u in bazeni za moja dva. Drugo pa več ali manj manjša darila za otroke in majhne pozornosti za ostale.....

Vidim, da se že ukvarjate z menujem za silvestrovo. Midva bova doma, kaj bom kuhala pa ne vem user posted image . Tudi jaz bi kaj posebnega, ampak ne vem kaj.....Še danes ne vem kaj kuhat - ko pa user posted image  vprašam, mu je vseeno ....uh, me to ujezi user posted image .
Morda en ne čisto tradicionalni nasvet - chili con carne je ful dober, ne povsem običajen, pa še nezakompliciran. Narediš en mehiški večer in z njim napolneš tacose.
Mesa, sarme ipd. bomo tako siti, ker bomo Božič praznovali pri mojih in bo ravno to na jedilniku. Ne vem, sem tudi jaz bolj brez idej - se priporočam za kak recept user posted image . Še danes ne vem kaj kuhat.....vem pa, da bodo zvečer palačinke s skuto, ker sem si jih tako zaželela user posted image

Jaz imam tudi težave z mehurjem - izvidi so sicer ok, ampak sem stalni gost na wc-ju. Ker tudi ful pijem, je še toliko slabše.

No, vse tiste, ki se še odpravljate po nakupih - veliko mirnih živcev in čim manj gneče. Tiste, ki danes delate zadnjič pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - je tako fajn bit doma, tudi če je služba ok......vsaj jaz nisem zmogla več vsega.

En lep predpraznični dan!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 14:54:18   
taja27
čuko sem prav vesela, da si se vrnila in da sta z user posted image  OK. In seveda vaju obdržimo za svoja, čeprav nas boš malo prehitela. Nikoli se pa ne ve, mogoče se bo dojenček odločil in prišel na svet točno na rok. Na tvoje in dojenčkovo zdravje!

Naju pa danes popoldan še čaka nakupovanje daril. Kriza! Upam samo, da bom ohranila mirne živce. Me prav moti, da je ta Božič postal taka norija in je zaradi teh daril skoraj vsem že v breme. Namesto, da bi se v miru dobili na kuhanem vinu in kakavu, vsi letamo zadnji moment za darili...

Taja + user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 16:21:12   
Eviii
mene so pa danes presenetli iz bc-ja. včiri sm naročila stolček za hranjenje (je bil znižan) in glej ga zlomka, danes mi poštar pozvoni in me čaka en velik paket user posted image . pa zravn je še en lep plišast tigrček, ki sm ga kr posvojila. ne vem, če ga bom pustila našemu-i user posted image ... bom še premislila. danes pa razmišljam, da bi kupla postlco, ki je znižana iz 40 na 24 jurjev... mi smo sicer že pred dvemi mesci naročili celo sobo v avstriji (toys'r'us) in so nas že klicali, nej jo pridemo iskat. in ker jst zdej ne morem nič, sm naročila mojemu bratrancu, ki živi na gorenjskem, če gre lahko on to iskat. in je prej klical gor in so mu rekli, da sobe sploh še nimajo... cel kažin! najraje bi kr preklicala naročilo in kupla tle pr nas...
čuko, lepo te je spet videt oziroma brat. ti kr pridno počivaj in se pusti razvajat vsem naokoli. boš vidla, da ti bo takoj bolše. mene so tudi strašli, da še novega leta ne bomo dočakali (pa imam rok komi konc februarja), včiri mi je pa g na pregledu zagotovu, da se user posted image  prou nikamor ne mudi in da bomo vrjetno kr februarja (al pa celo marca) prjokali na svet. me je prou potolažu!!!
zdej komi čakam, da pride možek domov, da bomo začeli delat smrekco in pol bomo zravn še malo nazdravli... po nakupe sm pa poslala mojo sestro, ki bo letos božiček za celo familjo user posted image .
tiste, ki greste na podaljšan vikend, se lepo imejte in uživajte s sorodniki in se nabašte potic in vseh podobnih dobrot, ker imamo letos edinstveno priložnost, da se sklicujemo na user posted image  in se lahko po mili volji redimo, brez da bi nas drugi obsojali al pa da bi same sebe krajšale za uživanje v praznikih user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 18:58:13   
ninaki
Punce, jaz se vam moram pohvaliti kako fajn mi je vse danes ratalo!!!!!! Piskoti so super, ravno po mojem okusu - manj sladki. Potice sicer se nisem razrezala, se ravno hladi, samo tak fajn zgleda, da je ziher dobra user posted image

Hvala vsem za nasvete pri uhajanju urina. Bom probala se z drzanjem. Zdaj si lahko po mili volji privoscim, saj sem doma user posted image

Uzivajte,

Nina


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 19:52:04   
marty5
Eviii, tudi jaz še nimam sobce, pa so mi za sveto obljubili, da bo ta teden....user posted image . Sem prav razočarana! Upam, da bo vsaj drugi teden....

Kako ste ene pridne in pečete. Jaz pa nič ne znam user posted image . Od peke mi ratajo le maffini - kaki piškoti, torte ipd. pa niso zame. Še dobro da mama in tašča pečeta ko nore user posted image  in je več kot preveč za vse.

No, pa da se pohvalim - sem polikala en ogromen kup in prišla do točke nič user posted image . Likalnika nočem videt do naslednjega leta!
Pa še vsa darila sem zavila, tako da sem bila pridna danes in zdej dam le še noge v luft in pred TV.

En lep in sproščujoč večer vsem user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: FEBRUARČICE 2006
23.12.2005 21:47:22   
Kami
'čer user posted image !
Jaz sem končno mal za kompjuterjem. Se mi zdi prava sprostitev po tem dnevu. Ta mali se je ponoči celo noč zbujal, sem že imela slab občutek. In evo, zjutraj vročina. user posted image  Ga peljem k zdravniku, mu vzamejo bris iz grla in ima škrlatinko. Super - jaz pa noseča in z nepreboleno škrlatinko (čeprav tudi če ste jo prebolele, je nevarna). Je bila njegova zdravnica ful prijazna in je še meni vzela bris iz grla in je negativen. user posted image  Svoje ginekologinje dans nisem uspela priklicat, splošnemu pa po slabih izkušnjah ne zaupam. Prestavila to nalogo na torek, kaj pa čem.
Valda, da je bil mali siten 300 na uro, pa vročina mu je rasla in rasla in men se je mešal in mešal. Dobila popadke in jih imam še vedno. Ko sva bila pri zdravniku, sem se mogla 2x na stran umaknit, da sem jih predihala. Upam, da bo spanec pomagal, kot vedno. Me tako veseli, da sem finiširala z nakupovanjem že prejšnji teden. Sem mislila dans kake piškotke pa kaj dobrega pečt, ampak me preveč boli. Bomo jedli kupljeno. user posted image  Sam, da se mi teli krči in bolečine zmanjšajo. Ker 24.12. pa res ne bi rada rodila! Mi je pa prijateljica potem rekla, da bi lahko super SMS pošiljala okrog: Dete je rojeno! Sva se nasmejali, da me je še bolj bolelo!user posted image user posted image user posted image
Uživajte v praznikih in ne vse rodit že pred novim letom! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: FEBRUARČICE 2006
24.12.2005 8:58:46   
marty5
Oooo, danes pa ste vse zaspanke in sem prva tukaj user posted image

Veste kaj me je prijelo? Kljub temu, da si po eni strani želim, da bi ti zadnji tedni čim hitreje minili in bi bil user posted image  že tu, mi je po drugi strani žal, da gre user posted image  h koncu....Je res en poseben čas in najbrž je prvič sploh nekaj posebnega. Po moje bom občasno kar pogrešala trebušček user posted image . No, bolečih sramnih kosti in drugih  user posted image  "radosti" že ne......Ne vem, kaj sem pričela razmišljat o tem user posted image . Kar tako me je spreletelo.

Kar ne morem verjet, da bomo druge praznike preživeli v 3eh user posted image . V naslednjih letih bomo na novo odkrivali Božička, hodili na rajanja ipd.....Ne vem kdo bo bolj užival - user posted image  ali mama user posted image user posted image user posted image . Danes sem vsa taka raznežena in samo o teh stvareh razmišljam.
Vse je narejeno, darila zavita, tako da bomo te praznike le uživali in prelenarili user posted image .

Tudi vam vsem želim prijetne in vesele praznike, seveda s tistimi, ki jih imate najraje user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: FEBRUARČICE 2006
24.12.2005 9:17:12   
Eviii
marty, tudi pod hribom smo že pokonci. smo se zbudli že pred eno uro. pa me je prej neki full matralo in mi je moj možek zaplenu računalnik. zdej sm si ga pa izborila nazaj in ga imam na kolenih.
počasi se bomo odpravli malo vn, ma samo za pol urce. gremo gledat ena stanovanja... upam, da je tisto stanovanje od zadnič še fraj in da ga bomo mi vzeli.
sm pa besna sama nase. sm si rekla, da bom včiri naročila postlco na bc-jevi spletni strani. in sm pozabla. tko da smo zamudli to priložnost user posted image . sej mamo še vedno na rezervi sobico iz avstrije, samo me je pa že pošteno začelo skrbet, da bomo ostali brez pohištva za user posted image .
jst sm tudi popolnoma nenadarjena za peko piškotov. od sladkega mi uspe samo tiramisu, pa še rumove kroglice so dobre. ostalo pa raje ne komentiram.
kami, ti kr noge v luft. imaš pa res nesrečo. še škrlatinko mate v hiši al kaj??? res noro!!! to user posted image  si boš pa dobro zapomnla. ti se tvojega sinčka kr pridno izogibaj in počivaj, da res ne boš fasala še te nadloge. ti prou ne privoščim!!!
vesele praznike želimo vsem skupi in se še kej beremo te dni.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: FEBRUARČICE 2006
24.12.2005 10:23:31   
tinkatonka
DRAGE MOJE FEBRUARČICE!!!!
 
Vetra ne moremo spreminjati, lahko pa nastavimo svoja jadra.
 
Nastavite svoja jadra in ulovite srečo, zdravje, uspeh in zadovoljstvo v prihajajočem letu 2006.
 
Letu v katerem boste prvič zazibale vaše dojenčke, v vaše družine pa naj se ob tem naseli veselje, zadovoljstvo in smeh.
 
user posted image user posted image user posted image     SREČEN BOŽIČ!!!!   user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: FEBRUARČICE 2006
24.12.2005 10:58:43   
SašaR
Drage moje februarčice! Ma ste čist znorele s pisanjem. Vgalvnem nisem vas prebrala vendar tudi jaz:

ŽELIM LEPE PRAZNIKE TER SREČNO 2006 IN DA BI SE GLEDE PORODA VSEM SREČNO IZŠLO TAKO KOT STE SI ZAMISLILE (ČIMHITREJE IN SKORAJ BREZ BOLEČIN)

LP Saša


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: FEBRUARČICE 2006
24.12.2005 16:46:25   
sazi
Hvala za vse lepe želje, hkrati pa seveda tudi sama želim vsem lepe in mirne praznike... pa da dočakamo februar v enem kosu in se nam šele potem pridružijo user posted image .
Tole s čakanjem na februar zame čedalje slabše kaže. Pritisk imam namreč tako visok, da imam občutek, da mi bo razneslo glavo. Narastel je nekako v začetku tedna, ko sem pravič tudi "skupaj zlezla", potem pa je šlo čedalje na slabše. Počen mič več in večino dneva preležim ali pa se sprehodim zunaj - mi svež zrak pomaga - vsaj tak imam občutek. Na pregledu pri G smo poslušali srček, pa na naslednji pregled me je naročil malo prej (3 tedne) in mi hkrati dal napotnico za dodatni pregled v porodnišnici - zaradi pritiska. No, bomo videli, kaj bodo rekli, samo če bo šlo tako naprej, bomo novega člana dobili prej, kot je bilo zamišljeno.
No, lepo se imejte, lepo praznujte, pa se še kaj beremo.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: FEBRUARČICE 2006
25.12.2005 11:43:56   
sarazan
Drage user posted image !

Predno se spravim za štedilnik in pripravim dobro božično kosilo, vam tudi jaz zaželim veselo in srečno čez praznike in v novem letu 2006.
Dobile smo/bomo darilca pod smrekico, ampak najbolj bomo vesele tistega v februarju. Mogoče kateri user posted image  malo pohiti, ampak zdaj so že pravi korenjaki in bo vse dobro.

Pazite nase, privoščite si lenarjenje in uživajte.

Srečno, Sarazan.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: FEBRUARČICE 2006
25.12.2005 12:04:27   
taja27
Drage moje souser posted image ,

tudi iz naše strani prejmite ve, vaši otročki (tisti zunaj in tisti v trebuščkih) in vaši možeki al pa fantje, želje za čim lepši božič.

Midva sva včeraj, na božični večer, povedala družini (zdaj pa povem še vam - veva namreč od srede), da bova imela malo user posted image .  Imava že rozasto dudiko. In tako sva srečna!!!!!!!!!!!! Božični večer je za naju res nekaj posebnega, pred šestimi leti sva se na 24 preselila v hišo, pred 4 leti me je moj user posted image   zaprosil za roko pod smrekico in zdaj sva izvedela za najino princesko....

Radi se imejte in božajte bušije!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: FEBRUARČICE 2006
25.12.2005 19:08:41   
pika-poka
evo..sem pa našla neki cajta da skočim pogledta na rr kaj se dogaja...sem totalno napolnjena z hrano..do zadnjega kotička, ampak to je cena praznikov, ki pa mislim ni neka visoka..ne!?user posted image user posted image

najprej naj vam zaželim lepe, prelepe praznike in v novem letu 2006, veliko sreče, zdravja in seveda ljubezni!

dobila sem paket od CSD-ja..naročila sem B paket...z trip-trap stolčkom...malček sem sicer razočarana, se mi zdi vse fulll staro...ampak ko bom oprala in vse zlikala..bo najbrž razočaranje šlo stran..sej itak isem pričakovala od naše države nevem kaj.user posted image

EVIII-user posted image user posted image user posted image čestitam za odpravljeno nadlogo!!!!!upam da boš zdaj imela samo še blažene dneve nosečnosti in nič več bolečin!

ČUKO-lepo da is se nam končno spet pridružila!!user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: FEBRUARČICE 2006
25.12.2005 21:18:07   
Ezi
Hoj, FEBRUARČICE!

Vsem želim lepe in mirne praznike ... da bi se čimbolje počutile in da bi to leto maksimalno uživale na porodniški s svojimi sončki!

Ezi

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




IME ZA FANTKA
gugla

Katero ime za fantka bi izbrali?

Filip (34%)

Maks (15%)

Oskar (20%)

Matic (25%)

Tristjan (6%)


Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!