PiaM
|
Jaz še zaenkrat nisem nič groznega sanjala in upam, da ne bom. Sem pa v 1.nosečnosti kar parkrat. No, v glavnem, dobro, da so samo sanje in da se zjutraj zbudiš in ugotoviš, da je vse v najlepšem redu. Da povem, kako sem opravila včeraj pri G: Vse je o.k - izvidi od krvi, toxa je neg, slabokrvna nisem in tudi za aritmijo me je pomirila, da ni tako hudo, kot je videt, saj gre pri meni za nosečniško aritmijo. Prej sem 2 leti hodila 2x tedensko na ful močne treninge, nato pa šok za telo, saj sem bila prve 4 mesece več v ležečem položaju in na wc školjki z glavo noter, pa tudi povečan volumen krvi, dosti manj gibanja itd. Ščitnica je tud o.k. Poslušali smo srček, ful je bil glasen, tudi pritisk je o.k, kilce +2, torej skupaj +8, kar je G komentirala kot o.k H kardiologu pa vseeno grem, da bom bolj mirna. Ja, zunaj je prav lepo belo, kot v pravljici! Tudi danes sem šla na en daljši sprehod po snegu. Tiya, tudi jaz začnem z materinsko decembra, tako da se bova sigurno videli tam. Jerneja, tudi meni se je že parkrat zgodilo, da so me zbudile brce moje , pol pa na Wc in nisem več mogla spat. Pa tudi ponoči, ko se obračam, je velikokrat aktivna babika v trebuščku. Čao, uživajte !
|