|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
23.11.2005 13:20:36   
Lara78
Živjo marčice!

Po dolgem času se spet oglašam... Redno spermljam debato na tej temi, a nima kaj povedati, zato se pa nisem nič kaj oglašala.
Najini dve žogici sta pred kakim mesecem prvič brcnili in ta občutek je res fajn, samo ni mi všeč, če se kateri od njih odloči in me buta v notranjost (ne vem kam pribije ampak ni prijetno, je bolje ko se spravita na trebuhuser posted image )
Morfologija je bila bp, oba sta enako razvita in videti zdrava... Upam ,da je vse ok... Naslednji pregled imam naslednji teden, ko bo g. preveril kri in urin (hemoglobin...) Sicer se dobro počutim z vsemi stvarmi, ki pašejo zraven.. zgaga, boleč križ, malo hormonsko neravnovesje (to občuti moj dragi).

Zdravje mi kar dobro služi... nič prehlada ali kaj drugega... Upam, da tile mrzli dnevi tega ne bodo spremenili. Morda sem ok tudi zaradi tega, ker grem vsak dan na sprehod s kužo in si tako ohranjam imunski sistem...

Kar se telovadbe tiče, sem tudi lena kot fux... tko, da me sem pa tja zagrabi pospravljalna mrzlica, pa sem v kondiciji...

No tolk od nas treh... ja pa še to... imam + 10 kg... upam, da mojga g ne bo kap. Sicer mi vsi naokoli pravijo, da se nisem zredila nikamor drugam kot v trebuh, ampak mislim, da so le malo angleško prijazni (no saj ni tako hudo)..

Lep pozdrav, pa pazite na svoje skokice, žogice, ....

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.11.2005 13:41:01   
PiaM
SoncicaT, sem upoštevala tvoj nasvet in sem pravkar z daljšega sprehoda.user posted image  Je prav pasalo in sem sedaj polna energije, pa lačna...user posted image
Danes sem se naročila pri kardiologu in na srečo dobila datum 2.12., kar je super, glede na to da naročajo za konec februarja!user posted image
Cebelicamaja, dobrodošla med nami!user posted image
Lara78, čestitke za tvoja user posted image user posted image  in da je vse o.k. Sem pa spregledala, da pričakuješ dvojčke.user posted image  Lepo, da je med marčicami torej tudi nosečka z dvema žogicama!user posted image  Za spola že veš ali ne boš vprašala? Ali sta enojajčna ali dvojajčna? Glede kg se tudi meni ne zdi hudo, saj imaš vendarle 2 v trebuščku!user posted image

Dodala bom cebelicomajo, ki malo popravlja ravnovesje v spolih naših user posted image .

Torej user posted image  : Frizerka, Tanaejka, Jerneja, Katjaandraž, FionaP, Tiya,Lilu, Neja, PiaM

user posted image : SoncicaT, Ines , Katerina, cebelicamaja 

Čao!

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.11.2005 14:49:43   
jerneja
živjo punce,

kako ste?
sneg je tako privlačen, da bom šla na sprehod in verjamem da bo zelo pasalo. Drugače pa sem zadnje čase kar pridna, čistim, likam, kuham,... bolj kot kdarkoli prej. Naša mala tako brca, včasih začne že ob 5 zjutraj,... samo ni kaj lepšega... le da bo še naprej vse tako dobro

lepo se imejte in uživajte

jerneja

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.11.2005 8:04:03   
Anuš
Hej! Juhej!

Lep pozdrav marčice- predvsem "ta nove".user posted image

Včeraj sem imela UZ in je dojenček težek 875g pri 25t3d. Mi je G rekla, da zdaj že preživi, če se rodi, ampak sva se obe kar strinjali, da naj še malo notri počakauser posted image . Moj user posted image je pa dopust vzel, da je lahko šel gledatuser posted image .
Drugače sem pa ugotovila, da so tile moji podivjani hormoni načeli najino zvezo. Pa smo se pri G ful dobro pogovorili in sem sklenila, da se bom res probala mal nazaj držat pri popiuser posted image , razbijanju z vrati, kletvicami... Je šlo  mal predaleč. Ampak, če mi G ali kdo tretji ne bi to povedal, se mi sploh niti najmanj ni zdelo, da sem občutljiva user posted image . Grozzza. Skratka, držite pestke, da mi rata.
Še en zmrznjen dan je pred nami, izkoristite gauser posted image

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.11.2005 9:58:11   
lilu
Ojla marčiceuser posted image
Tukaj je pa že cel roman postov, si more človek, če ga par dni ni prav cajt vzet, da vse prebereuser posted image user posted image
Prav lepo je brat vse tegobe in tegobice..upam, da se vse, ki ste bolj švoh z zdravjem čimprej pozdraviteuser posted image

Midve sva ok, telovadiva ne nič, ker se nama ne da, mam pa tri pse, pa jih peljem na sprehod tako da je to telovadba na kubik, sploh kadar me nč ne ubogajo, vadim tudi glasilkeuser posted image user posted image

Že par dni se mi lušta bolj čokoladna hrana, tako da bo mogla malo pazit, zaenkrat sem od začetka na +4,5 s kilami, kar se mi zdi ok, ker mam zaloge še od prejuser posted image

Trebušček kar raste, se mi zdi čist mim, da bo še rastel te 4 mesece, bom res na koncu rabla voziček, da ga okrog prevažamuser posted image

Za tamalo pa midva nisva šla še nič kupovat, pa najbrž pred januarjem niti ne bova, zdaj se bo pa itak začela tista gužva po trgovinah, ki mene kar ven odnese, tako da..

Sem se razpisala, lepo se imejte, grejte trbuščke, da ne prehladite svojih zakladkov, pa se še beremo kaj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rožice za vse, če jih že zunaj ni več tolikouser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.11.2005 14:12:42   
Tiya
Pozdravljene,

Kako lepo zasneženo!
Tudi moje kile se pridno večajo , ha ,ha, pa kaj, glavno da smo zdravi. Včeraj smo gledali en film, ki se je izkazal za grozljivko in je ta mala fajn brcala, ker je mamico bilo strah, tako da je danes malo bolj mirna. Midva greva v materinsko šolo že decembra. Sem še na bolniški in bom izkoristila prosti čas. Nakupujemo še ne, bomo nekaj decembra, ker se lahko zgodi, da se čaka na voziček 1 mesec, pa na posteljico tudi.

Anuš, tudi jaz imam histerične izpade in tudi moj trpi, ampak verjemi mi, da si tisti dan ne morem pomagati, ker mi gre vse narobe. Ne vem, kaj naj...

Danes sem živo sanjala, da se je moja beba zelo prehitro rodila in sva bile obe v bolnici, zraven pa še neke čudne dogodke. Zjutraj mi je šlo kar na jok, ker si ne morem predstavljati slabih stvari. Pa, dovolj o tem.

Včeraj sem bila pri pedikerki in je bilo super, jutri grem še k frizerju. Se prav dobro počutim, če naredim nekaj za sebe. Končno sem našla en kratki plašček ,v katerem ne zgledam kot balon in katerega bom lahko imela do poroda.

Bodite pridne in se malo razvajajte.

(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.11.2005 7:48:09   
Anuš
Tiya, ko mene prime, da znorim, štejem potihem do deset. Potem sploh ne vem več kaj naj bi bil problem.user posted image Glede morastih sanj pa ne skrbi. To je v nosečnosti absolutno normalno. Jst sem dons sanjala, da sem čez trebuh držala dojenčka za stopalo user posted image . Temu se pač nasmeješ al pa prešteješ do 20 user posted image .
Grlo me peče- sem skoraj brez glasu; še dobro, da to ni ovira za čvek na RR.

Bajbaj

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.11.2005 18:53:34   
PiaM
Jaz še zaenkrat nisem nič groznega sanjala in upam, da ne bom.user posted image  Sem pa v 1.nosečnosti kar parkrat.user posted image  No, v glavnem, dobro, da so samo sanje in da se zjutraj zbudiš in ugotoviš, da je vse v najlepšem redu.user posted image  
Da povem, kako sem opravila včeraj pri G: Vse je o.k - izvidi od krvi, toxa je neg, slabokrvna nisem in tudi za aritmijo me je pomirila, da ni tako hudo, kot je videt, saj gre pri meni za nosečniško aritmijo. Prej sem 2 leti hodila 2x tedensko na ful močne treninge, nato pa šok za telo, saj sem bila prve 4 mesece več v ležečem položaju in na wc školjki z glavo noter, pa tudi povečan volumen krvi, dosti manj gibanja itd. Ščitnica je tud o.k. Poslušali smo srček, ful je bil glasen, tudi pritisk je o.k, kilce +2, torej skupaj +8, kar je G komentirala kot o.kuser posted image  H kardiologu pa vseeno grem, da bom bolj mirna.
Ja, zunaj je prav lepo belo, kot v pravljici!user posted image  Tudi danes sem šla na en daljši sprehod po snegu.user posted image
Tiya, tudi jaz začnem z materinsko decembra, tako da se bova sigurno videli tam.user posted image
Jerneja, tudi meni se je že parkrat zgodilo, da so me zbudile brce moje user posted image , pol pa na Wc in nisem več mogla spat. Pa tudi ponoči, ko se obračam, je velikokrat aktivna babika v trebuščku.user posted image

Čao, uživajte user posted image !

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.11.2005 6:01:11   
anajmad
Ne me vprašat,kakšne more imam jst.Vedno bolj se bližam 24.tednu,ko sem rodila lani mojgauser posted image Vida.Včasih se čisto mokra od solz in potu,ko se zbudim.To je grozno!Pa si govorim,da bo vse v redu,ampak tisti strah v meni,ne morem vam povedati.Moj mož me celo noč stiska k meni,tako da zjutraj ne morem spati,ker me že vse skupaj malo moti.Seveda postajam počasi kot nasedel kit.Vedno širša in ni več kot pred parimi mesci,ko sva se še lahko stiskala.Pri nas dežuje,pa mi je kr všeč.Poslušam to škrbljanje po oknih in mi je zelo prijetno.Počutje v redu,vsake toliko časa me malo zašpika v spodnjem delu trebuha,toda takrat se takoj uležem.Jst bom šla v materinsko po NV,pa čeprav sem že 2x rodila,ampak iz firbca.sama pri sebi sem se pa odločila,ko bom izvedela za spol,da bom zase obdržala in naj bo presenečenje na koncu.V pon. grem k splošnemu in bom videla,če bom lahko šla delat,oz.za koliko časa lahko grem.Moje stranke kr norijo,ko mene ni.Po eni strani mi je kr lepo,da ne greš tako hitro v pozabo,po drugi strani mi je pa malo odveč,ker se ti mladi sodelavci preveč naslanjajo name.Pa sej sem sama kriva,ker sem zmeraj vse sama naredila.Lepo se imejte marčevkeuser posted image ,pa se pišemo.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.11.2005 12:53:22   
katjandraž
Pozdravček iz zasnežene Ljubljane!

Ja, belo, belo in bo še bolj belo, ker kar sneži in sneži. Naš malček je že okusil zimske radosti in zdaj zadovoljen spi. Z očitom hodita ob sobotah na plavanje, potem pa sta se še kepala, metala v sneg ipd., da je mali že v avtu do doma zaspal, čeprav je bila ura šele 12. Zdaj pa user posted image  pridno kida, jaz pa malo za računalnik.

Pikica v trebuščku je bila včeraj končno spet zelo aktivna, prejšnji teden je malo lenuharila, ker sem bila jaz bolna. Vsako dopoldne me sinusi še vedno bolijo, kljub antibiotiku in Sinupretu (soncicaT, hvala, je Pušenjak rekel, da lahko), nos moram še vedno izpirati s fiziološko, drugače ne gre nič ven, je pa še vedno čisto gnojno. Zgleda ko vanilin puding!user posted image

Anajmad, si raje ne predstavljam tvojih mor, ampak ne smejose take slabe stvari zgoditi dvakrat istemu človeku!!! Ti bomo pomagale držat user posted image , da srečno donosiš tega user posted image !
Anuš, Tiya in ostale, ki težko brzdate hormone, jaz vas popolnoma razumem! Imam enake težave, danes bom zihr spet kaj ven padla, ker gre moj user posted image na en žur nekam na Primorsko in bom čist živčna. Sej to sem itak zmeri, sam dons so pa take ceste ...

Zjutraj je prijateljica rodila in čeprav je želela iti v Postojno je raje rodila kar v Ljubljani, da se ji ni bilo treba vozit po tej glupi cesti. Mi je dalo kar misliti. Jaz bi tudi rada šla v Postojno na EA, samo če bo takrat tako vreme, kot je bilo lani, bom ravno tako v LJubljani pristala. Ste ve že kaj razmišljale kje in kako boste rodile?

Uživajte vikend in se naužijte zimskih radosti!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.11.2005 13:21:40   
Tiya
Pozdravljene,

Pa še noče nehati snežiti. Saj je lepo.
Moj je moral intervencijsko v službo, tako da bo kosilo počakalo na popoldan.
Jaz bom šla rodit kar pri nas v mb porodnišnici. Ne vem zakaj, ampak imam čuden občutek, da bom malo prej rodila. Se pa s tem ne ukvarjam. Trenutno bolj skrbim za sebe, se pazim, dosti počivam,.... Še december moram pregurati, potem pa so kritični tedni več ali manj mimo. Včeraj sem šla po potrdilo h G pa še v Jello ter Baby center in me je ful začelo špikati na zgornjem robu posteljice. Ko sem prišla domov, sem se samo zvrnila na posteljo. Čim se malo bolj gibam, sem adijo.
Anajmad ti se pa drži.

Moja sončica se mi zdi že ima približno določen urnik brcanja. Morda pa bomo spali ponoči kar nekaj uric.

Bodite v cvetju...

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.11.2005 14:45:10   
soncicaT
Ojla babike...

Katjandraž...Sinupret moraš jemat kar nekaj dni, da se ti počasi sprostijo dihalne poti v sinusih...in potem se vsa tista bolečina, trdost spremeni v "puding"user posted image ...oziroma "gnoj"...potem pa gre samo ven, bolečine se pa tudi omilijo...meni je ful pomagal.

Ok, napišem kaj več kasneje, danes imamo malo gužve...:-)

Lp

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.11.2005 22:55:06   
katjandraž
SoncicaT, ja, tale puding gre ven, vendar samo, če si spiram nos, drugače pa ne. Je pa veliko manj boleče, edino dopoldne še boli, ker se zgleda čez noč tok zabaše. Hvala ti za informacije in uživaj še preostanek vikenda.

Lepo nedeljo tudi vsem ostalim, še prisotnim pa lahko noč!user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.11.2005 12:26:36   
karmen23
Lepo pozdravljene! Sm nova nosečka na tem forumu in mi je končno uspelo pridt gor na temo marčiceuser posted image . Sm pa dala novo temo: placenta previa totalis, kar je tudi moj problemuser posted image . Če ima še katera takšne težave naj piše. Drugač pa sm v 24 tednu. Ful mi je muka bit skos doma pa ležat v postelji zaradi mojega problemauser posted image .
Lep dan

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.11.2005 9:54:15   
mucica1
Živjo deklice v tej zimski pravljici,

se mi res dopade tole vreme, čeprav smo se v službo vozili kar 2 uri, namesto 50 minut. Je bla pa taka fina muzika na radiu, da so te v dobro voljo spravli.

Tudi mi smo bili v petek na pregledu. Malo moramo paziti na pritisk, dobila sem pa tablete za slabokrvnost - baje mi primanjkje železa user posted image  - in jih že pridno jem. Čeprav se mi to ne dopade ravno najbolj. No po pregledu, sva šla pa z mojim user posted image  po otroško sobico v Ikeo user posted image . Se res splača, sva zraven dobila še kovterček, pa povštrček, pa prevleke, pa jogi....pa še vseeno naju je prišlo manj,  kot če bi kupovala v SLO. Pa še nobene gužve ni bilo, pa še hrenovke majo take dobre, ko prideš ves sestradan iz nakupovanja user posted image . Čeprav jih ne bi smela jest, ker so me pri zdravniku malo kregali zaradi kg. V enem mesecu sem namreč pridno nabrala 3,5 kg, tako da sem sedaj vsega skupaj na + 8,5 user posted image . Če je pa luštno jest, kaj jaz morem.
No sedaj sem spremenila prehlrano iz čokolade bolj na sadje, pa bomo videli na decembrskem pregledu, kako in kaj.

Lepo se imejte čez teden,

user posted image

p.s.: PiaM - mi bomo tudi dobili fantka user posted image

(odgovor članu karmen23)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.11.2005 11:16:27   
Marina_
Zasnežen pozdrav tudi od mene.
Ja tudi mi smo bili v četrtek na pregledu-malo slabokrvnosti in seveda enako kot mucica1 pridobljene 3 kilce.Sicer nisem bila nič kregana (vse skupaj je zdaj 6+).Bili pa smo v petek na koncertu Zečiča v Dvorani Tabor in smo sedeli ravno zraven zvočnikov.Malo me je bilo strah ker meni ni pasalo tako glasno kaj šele naši pupi.Ati je sicer rekel da voda malo zaduši glasnost ampak smo pa 1 uri in pol vseeno šli raje domov.Mala je zdaj dva dni protestirala in se ni kaj dosti premikala ampak danes vidim da je že kar živahna.
Ginekologinja mi je rekla da imam še čas za Materinsko šolo tako začnemo komaj januarja.
Šli smo tudi pogledat vozičke in so rekli naj počakamo še na akcije ki bodo decembra.
No toliko za danes.user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.11.2005 14:23:27   
karmen23
Živjo! Ja midva/midve sva bla pa dons na pregledu (25 tednov) in mi je rekla G, da bom mogla rodit s CR, zaradi posteljice. Zdj morm pa še naprej lepo počivat... Upam da mi bo ratalo donosit zdravegauser posted image Tko da tiste k nimate večjih problemov med nosečnostjo ste lahko velike SREČNICE. Pa tut kar se nakupov tiče, bo to pri meni moralo počakatiuser posted image .
Lep zimski dan

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.11.2005 17:33:16   
soncicaT
Ojla marčice...kako kaj?user posted image

Jaz sem kar ok, moj user posted image  je končno prišel..joj smo se cartali ta vikend..user posted image , sam kaj ko kmal spet gre za ene 3 tedne...bomo videli...

Sem bila na pregledu za ščitnico...mi preslabo dela, dobila tabletke...user posted image , mi ni nč kaj všeč to.

Drugače počutje ok, edino utrujenost je večja (kar sedaj pripisujem ščitnici! + potenje-ko se niko ne!).

A je imela katera podobne težave?

Na srečo ima user posted image  svojo ščitničko, in če moja ne bi delala dovolj (oziroma se ne bi zdravila), bi njegova delala za oba..user posted image user posted image , groza in bi se malo lahko rodil s povečano ščitnico...tako da ščitnica ni hec.

No, naslednji pregled pri G imam 9.12., da vidimo kako in kaj...

Apetit je še kar močan, tu in tam me obidejo kake šibkosti, ki minejo ko pojem čokolado..user posted image , tako da počutje nasplošno je spremenljivo...drugače pa gre..

Upam, da uživate ob tem snegecu, le dež mi gre na jetra..user posted image

Babike fajn se imejte, čauči.user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.11.2005 8:45:54   
Anuš
Ojla

Včeraj sem imela rojstni dan in končno dobila hlače, ki jih lahko nosim tudi za na mal lepš. Drugače nosim same trenirke- pa v kino, pa na večerjo, pa na kavico...

Karmen23 dobrodošlauser posted image !
Nobena nosečnost pravijo ne gre brez zapletov, tako da se ne tolko obremenjevati- bo dojenček čisto zafrustriran. Pač sprejmi in uživaj nosečnost kolikor moreš. Drugače pa tudi jaz nisem še nič šla kupovat za dojenčka- ful adrenalinsko, če nas prehiti, a neuser posted image .
Anajmad tebi ne znam svetovati, ker vsak drugače preboleva bolečino. Želim ti le, da po 24. tednu zaživiš in se vsak dan znova veseliš, da kepico dobišuser posted image ...

Glede štetja do 10. Definitivno deluje! A ste probale?
V soboto sem bila pri dr. in imam en virus. Pa sem spet doma in se nalivam s čajčki. Moj user posted image pri meni ne bo najprej zajokal ampak prej kihnil user posted image .

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.11.2005 9:22:44   
katjandraž
Dobro jutro!

Karmen23, pozdravljena med nami. Sem prebrala tvoj post in odgovore nanj in ti nisem niti najmanj fouš. Ležat, ležat in še enkrat ležat, kar mora biti pa zelo težko. Smo tko navajeni okrog letat in skoz nekaj delat, da ...
SoncicaT, me veseli, da je tvoj user posted image  nazaj, pa čeprav le za nekaj časa. Iz lastnih izkušenj vem, kako je grozno biti sama dolgo časa. Moj bi moral v ponedeljek za 14 dni v Avstrijo, pa hvalabogu ne gre, k se je en sodelovec poškodoval in mora moj zato v Ljubljani ostati. Bo pa dežuren za Novo leto, ampak to je samo ena noč, pa se ne sekiram, če je glih novoletna, k me te petarde in podobno norenje ne gane preveč. Bo pa Dedek Mraz en dan prej nosil. Andraž bo vesel! 
Anuš, vse najboljše!user posted image user posted image
Frizerka, tud jaz sem bila 1 msec nazaj na koncertu, samo sem bila totalno stran od zvočnikov in je bilo ok. Sicer čisto zadaj ni pravega vzdušja, samo sem skor do konca zdržala. Ko so šli 1. z odra sva šla domov, ampak to zato, da se nisva potem gužvala.
Mucica1, te čist razumem glede hrane. Mene ful skrbi december, k bo še ful več hrane in sladkarij, kamor koli bom šla. V prvi nosečnosti sem zanosila za Božič in sem se čez praznike zredila 2kg. Sem rekla, bom hujšala, če ne bom noseča, no, pa sem bila, tako da je bil že start "visok", kaj šele cilj (+21kg).user posted image

Tudi vsem ostalim en mrzel pozdrav!

(odgovor članu karmen23)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.11.2005 9:29:00   
karmen23
Živjo! Ja hvala Anuš za dobrodošlico. Drgač pa morm še neki povedat. Ja kako naj uživam nosečnost, če pa morm cele dneve ležat v postelji in nism za nobeno rabo? Drgač sm ful delaven človk in mam kr slabo vest, ker nč ne naredim. Ja sej za zdržat bo, ne, kar je mus je mus. Vse za user posted image , sam da bo vse OK. Pa tok bi šla rada ven na sneg...
Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.11.2005 9:32:47   
karmen23
Katjandraž, tut teb hvala za dobrodošlico...user posted image

(odgovor članu karmen23)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.11.2005 11:21:45   
jerneja
dobrodošla karmen, tudi jaz sem morala zdej počivat zaradi krvavitve... ki me je strašno presenetla. Ne se sama sebi smilit, misli pozitivno..ker je to dobro zate in za otroka. Poslušaj umirjeno glasbo, privošči si nov roman, se sproščaj s svečkami. Privošči dober film s kokicami, pogovarjaj se s tamalo-im. Čimbolj uživaj, kajti nosečnost je nekaj najlepšega....

sej ti bo uspelo,

vsem ostalam marčevkam želim prijeten teden, tako sem vesela da sem lahko ušla iz bolnice.

lp

(odgovor članu karmen23)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.11.2005 11:27:44   
Peli
Pozdravljene!
Karmen23 - ne sekiraj se, boš vidla se splača mal potrpet pa preležat - na koncu te čaka nagradauser posted image !user posted image user posted image user posted image Tud jest sem na začetku samo ležala, sedaj mi ni več treba, čeprav moram še vedno počivat, sej ni težko - se navadiš, pa ful se poleniš, k vidiš da te vsi "pedenajo".user posted image
 Drugače punce kako ste? Men se je tooolk apetit popravu, da se bom čez tale december pomoje zredila ko user posted image .
 Anuš - čestitam [sm=torta.gif" height="24" width="25">user posted image

Želim vam čimmanj težav!
LP

(odgovor članu karmen23)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.11.2005 12:10:50   
cebelicamaja
Zdravo punce!

Anuš - vse najboljše za rojstni dan. Tudi mene dajejo hormoni. Pa mi ne gre na jezo, ampak bolj na občutljivost in žalost. Srečna sem, da imam mojega user posted image . Včasih imam občutek, kot da ima kje kakšno vilo, ki mu prišepne, kaj storiti. Tudi ko sem totalno fuč, me spravi v smeh. Krasen je. Se pa poskušam zadrževat in mu malo prizanašam.

Karmen23 - verjamem, da je zoprno do konca, ker moraš ležat. Želim, da bi se ti vse krasno izšlo.

PiaM - res nisem brala vseh postov za nazaj, pa če si že napisala, mi oprosti. Zanima me, kaj si trenirala?

katjandraž - jaz bom tudi rodila v postojni. Sicer sem trenutno kamničanka in bom tu ostala do poroda. Upam, da ne bo slabega vremena in problemov s potjo.

Kaj pa druge punce? Kje kaj nameravate rodit?
Midva greva v starševsko šolo sedaj v decembru, tukaj v Kamniku. Je zelo kratka. 4 predavanja, po 2 uri. Upam, da ne bova premalo zvedla. Mi boste malo poročale, kje ste hodile v šolo, pa kaj so vas naučili.
Kupila pa sploh še nisva nič. Sedaj je bila najina glavna okupacija stanovanje. Kupila sva ga v Postojni, sedaj pa tekava okrog (po bankah, pri notarjih...). Problem je edino to, da je vseljivo šele aprila. Tako da bova najbrž kakšen mesec z user posted image pri mojih starših tudi v postojni. Potem pa bo moj user posted image vse preselil.
Kar malo me je strah, kako se bo vse skupaj izpeljalo, vendar se trudim, a se ne bi preveč obremenjevala, ker se na koncu vedno vse uredi.

Lep pozdrav vsem, pa sproščen in vesel december želim,

maja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?