katjandraž
|
Pozdravljene! Najprej vse najboljše, Pia! Anajmad, sem ful vesela, da je s tvojim vse ok. Upam, da boš imela še kakšen UZ, da boš videla, kaj nosiš. Pri prvem se tudi pri meni na morfologiji ni videlo, ker je bil tako živahen, tako da sem izvedela 1 mesec pred porodom. Me je pa ful firbec matral. SoncicaT, jaz sem na teži izpred več kot 14 dni (kar je sicer še vedno +10kg), samo je davek kar krut. Prvo sem začela jesti neslan kruh in sir, pa ostale stvari malo maj soliti, kar je pomagalo v toliko, da kile niso šle gor. Zdaj sem pa zadnje 3 dni tok prehlajena, so se mi čisto sinusi zabasali, da sploh ne vem, kaj jem. Tako da jem manj, ker itak vem, da ne bom imela dobrega okusa v ustih ne glede na to, kaj jem. Skratka, da mal pojamram. Že 14 dni spet izkašljujem gnoj, zdej se mi je pa še v nosu vse zaštopalo. Sinusi me od včeraj bolijo kot . Sem se šla zdajle k svoji osebni zdravnici pokazat in sem ji povedala, kaj je. Ni mi pogledala ne grla, ušes, ni me poslušala, NIČ ! Mi je pa ratal izsilit, da mi je dala kri pogledat, k mali tudi smrka že več kot 1 mesec, samo da mu ne gre naprej, da vidim, če njega tudi peljem k zdravniku za vsak slučaj. In je ugotovila, da so levkociti malo povečani, da to kaže na bakterijo. Samo kakor se spomnim, sem imela nazadnje, ko sem bila v podobnem stanju še malo bolj zvišane, pa je rekla, da je to v nosečnosti normalno, zdej mi je pa Hiconcil dala. HALO?! Bom popoldne G klicala, pa malega bom vseeno na pregled naročila, potem pa bomo videli. Simfiza je pa kar ok, le če malo preveč na RR visim, boli. Komaj čakam, da bo otroška sobica narejena, da grem v klet po dojenčkaste cunjice, jih začnem prat, sortirat, pospravljat... Pa da vidim, kaj mi manjka, da grem v shoping. Midva z se seliva v dnevno sobo na kavč, Andraž bo končno zapustil svojo malo posteljico (120x60) in jo prepustil sestrici. Upam, da se bo brez težav navadil, da je na višji in večji postelji, pa da je sam v sobi. bo najprej ponoči z nama v dnevni, vsaj dokler se bo pogosto dojila, potem pa tudi ona maršira v otroško sobo. Lepo se mejte, pa še naprej pridno pišite.
|