neja
|
Zdravo mačke:) Ste se kaj natelovadile pri metanju snega? Jaz sem se malo zraven spravila, pa me je začelo nekaj špikat v trebuhu, pa sem raje nehala. Ampak pot do hiše sem morala utret, ker nobenega ni bilo doma. Karmen23 dobrodošla tudi z moje strani . Si kar mislim, da mora biti hudo neprijetno preležat vso nosečnost, saj jaz sem pri prvi nosečnosti imela krvavitve in sem imela strogo ležanje in čeprav sem se na vso moč trudila, da bi se nosečnost obnesla, se na žalost ni in sem imela splav. Ampak to je bilo v 9. tednu, ko je še vse bolj švoh. Sem prepričana, da se ti bo ležanje obrestovalo . Le malo stisni zobe in se pusti razvajat. Jerneja tudi tebi želim vse dobro in da se krvavitev več ne bi ponovila. Zelo dobro poznam ta strah, saj sem v drugi nosečnosti krvavela v 17. tednu in sem bila vsa adijo. Ampak na srečo ni dolgo trajalo in sem rodila mojo lepo pupsi . Ampak, ker pri meni v nosečnosti brez krvavitev ne gre, sem malce krvavela tudi v 7. tednu sedanje nosečnosti. Na srečo le en dan in od takrat nič več. Sem pa seveda spet bila vsa prestrašena, ker te zgodnje krvavitve največkrat pomenijo le najslabše. Ampak se je spet izteklo vse ok in upam, da tako ostane tudi do konca. Anuš, tebi pa želim vse naj, naj za tvoj rojstni dan . Anajmad tebi žal ne znam povedat nič pametnega, saj te bolečine si ne morem predstavljat, vem le, da je zelo hudo, saj se je moji sestrični zgodilo isto in vsi smo jokali z njo. Ampak tudi ona ima dva otroka, ki jo osrečujeta dan za dnem in ji pomagata prebolevat žalost. Saj veš, da bo sedaj vse v redu, ne? No, drugače sem zadnje dni zelo utrujena, saj je moja Neja bolana in ne spima cele noči. V soboto je imela 40.5 vročine in se mi je od žalosti skoraj odpelalo. Joj, kako se mi je smilila, ko se ji je bledlo in ni in ni nehala jokat. Sedaj je malo boljše, noči so še vedno neprespane, ampak vsaj tiste visoke vročine ni. Ampak okrog 38.5 pa se še vedno giblje. Upam, da bo te more kmalu konec Jutri imam G kjer boma spet gledala mojo bebo na UZ, saj mi je obljubil še obrazek, ker se dvakrat ni dobro videl, zaradi sesanja palca. Pa tudi kako je z mojo razširjeno žilo na posteljci me zanima . Rodit nameravam na Ptuju, kot prvič....upam seveda, da po naravni poti . Kar se tiče gibanja, nisem ne vem kako aktivna, čeprav bi ne bi škodilo, da bi vsaki dan šla malo na sprehod. Ker imamo tudi mi , dva zlata prinašalca, to sploh ne bi bil problem, ampak finta je v tem, da en tako vleče, da bi prej rodila, kot pa kam prišla z njima. Tadrugi pa je cepljen proti brzini in bi z njim lepo šlo. Ampak ne morem vzet na sprehod samo enega, ker potem drugi preveč žalostno gleda. Komaj čakam, da začnem z materinsko, da se malo natelovadim (sicer se tudi doma sama nekaj trudim), ampak kaj, ko je komaj 23. januarja. PiaM, sedaj pa reci, če ni najlepše biti doma ob gozdu, še posebno pozimi? Jaz tako uživam ob pogledu, da bi kar v šumo letela. Pa še en breg je zraven, da se tamala lahko sanka (ampak letos se še ni) in upam, da bo kmalu zdrava in da se sneg obdrži, da ji naredimo malo veselja . No, sedaj pa grem malo pogledat k mojemu bolniku. Aja, pa še nekaj za VSE MARČICE: a bi lahko zraven vaših postov še napisale, kdaj imate rok, da imam približno predstavo, kdaj bo katera rodila? Jaz ga imam 7.3. Lepo se imejte, Čau
|