|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
6.12.2005 15:02:24   
jerneja
živjo marčevke,

danes sem bila na pregledu, pa mi je bilo naročeno naj se pazim soli... se bom potrudila, ker nasplošno sem zelo rada jedla fejst soleno. Drugače pa sem zaradi krčev trenutno doma.

ni mi hudega, malika tako lepo brca,.. včasih že ob 5 začne... prelepo je...
edino vreme ga neki lomi, naj bo sneg... ne pa ta žlabudra, da se še vn ne upam, da ne bi padla.

lep dan vam želim

jerneja, PDP 14.3.2006

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Marčice
6.12.2005 16:08:24   
cebelicamaja
Pozdravljene!

Tudi midva sva imela danes pregled. Vse je BP. Mali pridno raste, moje kile pa tudi user posted image
Počutje je vedno boljše, samo križ me matra. Mi pa zelo pomaga telovadba.
S šolo za starše smo začeli ta teden. Mi je všeč, ker je strnjena na cel teden. Vsak dan po uro in pol. Je pa to bolj skrajšana varianta predavanj. Pa še zapiski, ki so bili objavljeni tu gor mi fajn pomagajo.
Bom šla pa najbrž še kakšno predavanje v postojni poslušat, posebno tisto, ko je ogled porodnišnice.

Punce, želim vam čim manj problemov in skrbi ter vesel december.

LP

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Marčice
6.12.2005 20:59:16   
fionaP
Dobr' večer marčice!

Kako ste kaj, a vam je miklavž kaj user posted image prinesel?

Jaz se drugače super počutim, razen, kadar se ne user posted image user posted image user posted image
Ne resno, včasih pride taka noč, kot je bila iz nedelje na ponedeljek, ko me je spet noro pekla zgaga, donata mi je zmanjkalo. Spati sem poskušala domala v sede, pa sem lezla dol. No, ko so se mi pa končno začele oči zapirati, je bil pa rodeo v trebuhu user posted image Včeraj, denimo, sem pa spala kot user posted image , nič me ni motilo.

V petek grem na zavod za transfuzijo dat kri, ker mi morajo narediti test za Rh-, verjetno potem v ponedeljek dobim injekcijo. Jupi, komaj čakam... Je še katera med vami Rh-? Pri nas je takole s krvnimi skupinami: mož je 0+, jaz 0-, hčerka 0+. Kot so mi razložili, so najini otroci lahko samo 0+ ali 0-. Mož se že zdaj heca, da bo najprej preveril krvno skupino - če ni 0, pol je otrok od poštarja...ajajaj

Lara78 - a veš, sem si šla zdajle po meter in mi kaže 95 obsega, kile so pa nekje 6+. Ampak ti imaš le dva otročka v trebuhu, saj je edino pravilno, da imaš večji trebušček.

PiaM - lepo, da je s tvojim zdravjem v redu, za kile pa se nikar ne sekiraj, saj boš dotičnega dne v marcu krepko shujšala! Res pa je, da ta "dieta" ni čisto brez muke user posted image A ti povem še o gnezdenju - jaz sem že v 3 mesecu prvi vikend, ko mojega ni bilo doma, iz podstrešja zvlekla prav vse cunjice za user posted image . Posteljico pa sva imela že sestavljeno, sploh je nismo razdrli, samo da je bila notri razna šara. To sem vse vrgla stran, notri pa sem zložila cunjice. Prala jih pa še nisem, to me pa še čaka. Že to je luštno, ko lahko pogledam body št. 60 in si predstavljam user posted image ...

Anajmad - verjamem, da ti je te dni težko pri srcu, ena user posted image za tebe in tvojega user posted image .
Glede srečanja pa se mi zdi dobra ideja. Mogoče bi se pa lahko dobile še hruške debeluške, ampak ne v tem norem decembru...

Uživajte s svojimi trebuščki še naprej, lep pozdravček!

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Marčice
6.12.2005 22:17:58   
katjandraž
Čer!

Jaz sem že spet 3 dni sama ob večerih, k mali zaspi, pa vam mal pišem.
PiaM, sem ful vesela zate, da je srce ok!user posted image user posted image user posted image

FionaP, jaz sem tudi Rh- , in sicer A-, mož in sine pa sta A+. Jaz injekcijo dobim jutri, tako da sem morala iti danes dat kri na Zavod za transfuzijo. Sem imela malo smole, je bila pred mano ravno ena skupina delavk in delavcev, ki so skupinsko prišli dat kri za krvodajalsko. Pa so me po nekaj časa naprej spustili, k mi je mal slabo ratal od slabega zraka. Nabasala sem pa na eno "teto", k zgleda zmeri sam krvodajalcem kri iz prsta jemlje. Mi je najprej na desni roki iskala žilo sigurno 2 minuti, no, potem je pa obupala, pa mi je vzela kri iz leve, pa je takoj pritekla. Še dobro, da se odvzema krvi nič ne bojim.  user posted image  Mam pa zdej desno roko čist plavo.

Tananejka, naš mali po eni strani že komaj čaka, pravi, da bo Ano crkljal, pa po katalogih obkrožuje igrače zanjo, me boža in lupčka po trebuhu ... Potem me pa preseneti, pa reče, da on ne bi imel Ane, ampak Lukca iz vrtca.user posted image  

Anajmad, dobra ideja, res bi se lahko zmenile. Upam, da bom katero izmed vas že v porodnišnici spoznala. Če ne bo šlo prehitro in če bo vse ok, grem rodit v Postojno z EA, drugače pa v Ljubljano. Malo pa potihem upam, da bo to februarja, ne marca.
Lara78, jaz še nič ne nabavljam za user posted image , komaj pa čakam, da dobimo otroško sobico, da grem potem končno v klet po Andraževe cotice, da vidim, kaj bo sploh uporabno. Bosta ravno kontra letni čas, pa spol tudi.  Kar nekaj stvari sem imela sposojenih, pa ne vem, če jih še imajo punce, ker so vmes že drugič rodile. Si moram počasi začet delat seznam, kaj se spomnim, da sem imela sposojeno, da vidim, pri čem sem. Glede obsega trebuha; pred enim tednom, ko sem se merila, je bil obseg trebuha enak obsegu prsi, 106 cm. Res pa, da sem štartala s 66 kg pri 170 cm, obsegov si pa na začetku na žalost (al pa na srečo!) nisem zmerila.

Drugače imam pa jutri pregled, kjer bom zvedela, kaj naprej z mojo bolniško. Po moje jih v službi kap zadane, če pridem nazaj, ker me ni že od konca oktobra, pa še tisto, k me bo celo leto nadomeščala, so že s 1.12. vzeli. Otroke bi pa tud fajn presenetila, če se prikažem. Upam, da pozitivno!user posted image  
Pa mogoče bomo celo user posted image  poslušali, ker ga do zdaj še nismo. Ko sem mu enkrat omenila, je rekel, da se to ne dela pred 28t. No, zdaj pa smo pri koncu 28. tedna. Pa moram ga vprašat, če me namerava še na kakšen UZ poslat, drugače bom šla samoplačniško. Je baje fajn tam enkrat okrog 30. tedna še mal preverit rast user posted image . No, tud firbec me matra, če še zmeri nima lulčka. user posted image

Ja, spet sem ful dolga, grem hitro perilo obesit, pa v posteljo. Lahko noč.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Marčice
6.12.2005 22:38:13   
cebelicamaja
Tudi jaz sem A Rh-. Pa nisem to rundo še nič dobila (27t2d). Menda me bodo špikali naslednjič.
Nabavljala nisva še nič, sva pa dvoje copatke za miklavža dobila. Vsaj za začetek je nekaj user posted image . Si pa nameravava vsekakor čim več sposodit. Bomo videli, kako bo.
Danes sem dobila list za CSD. Pa zdraven prospekt za tiste štiri pakete. Punce, ste že kaj razmišljale, katerega boste vzele?

LP, maja

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Marčice
7.12.2005 7:53:36   
fionaP
Ja saj res, papirji za porodniško. Kdaj boste začele to urejat?
Jaz sem malo iskala info po netu, pa sem našla tole:
-60 dni pred predvidenim datumom poroda je treba na CSD, kjer dobiš obrazce (jaz imam rok 8.3., torej 7.1.)
-najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega dopusta se s potrdilom gin. oglasiš pri delodajalcu (kar je pa tudi 7.1.)

Izgleda, da moram že na naslednjem pregledu (16.12.) zatežit za to potrdilo, da bom lahko vse skupaj pravočasno uredila.
Je pa res veliko obrazcev - od prejšnje nosečnosti se ne spomnim, da bi bilo toliko birokracije. Verjetno, ker je treba urediti tudi očetovski dopust.

Danes bom poklicala še na naš CSD, da mi tam svetujejo, kdaj in po kaj naj pridem in ali si lahko obrazce sprintam kar iz interneta.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Marčice
7.12.2005 8:50:15   
tananejka
Dobro jutro nosečke!!

Včeraj sem imela pregled. Vse je OK, pikica pa je težka že okoli 980 gramov user posted image . Z gin, sva se pogovarjali o porodu in ona mi je rekla, da tudi EA pride v poštev (kljub prejšnjemu CR). Odločila sem se, da bom šla okoli 36. tedna na posvet v Postojno in se potem odločila.

Paprirje za CSD dobim naslednjič (3.1.) in potem letim v službo potrdit.

Pozabila pa sem ji rečt naj še enkrat pogleda za spol, mož me je skoraj fental user posted image  (najprej mi sploh  verjel)......torej smo še zmeraj 80% prepričani, da je user posted image .

Do naslednjič se smem zrediti samo za 1kguser posted image  in pojma nimam kako mi bo to uspelo. Predlagala sem, da bi imela pregled že čez 2 tedna, potem bi mi mogoče še uspelouser posted image , no sestra in gin, sta se samo glasno smejali, strinjali pa se nista.

Sem na +8 in, če do naslednjič preveč  zredim, grem na nek obremenilni test za nosečniško sladkorno. A mogoče katera ve kako to izgleda??

Ideja o srečanju se mi zdi pa super. Lepo bi bilo, da bi se user posted image  spoznale.

Se beremo...

papauser posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Marčice
7.12.2005 13:33:29   
Peli
Ojla punce!
A mogoče katera ve kam se gre lahko na samoplačniški UZ v okolici Kranja ali Ljubljane, in če ma mogče katera številko da se naročiš?
Včeraj sem imela pregled ki je bil opravljen zelo na hitro in površno mimogrede pa sem še izvedela da ni vse tako kot naj bi bilo, tako da bi se rada pomirilauser posted image  in slišala še kakšno drugo mnenje in malo bolj podroben pregled.
LP

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Marčice
7.12.2005 16:46:40   
mucica1
user posted image čau deklice,

se malo javljam. Danes se mi zdi, da ne delam že celi dan nič drugega, kot jem user posted image  sem lačna ko volk. Sem pojedla že pol škatle piškotov, pa vanilijin čolniček z marelicami, pa pečenko z ješprenjčkom in gobicami, pa kilo in pol mandarin, pa še bi lahko jedlauser posted image  Moram malo na pregled, da nisem poleg malega user posted image  še kje kakšno trakuljo pobrala user posted image

Sem ok, še vedno utrujena, danes pokonci od 3h zjutraj. Očitno imam spet obdobja, ko ne morem spat in fantazija dela - se mi je sanjalo, da sem se preganjala z enimi teroristi po pragozdu in streljala naokoli z bazuko user posted image  očitno mi prikrita agresija udarja ven user posted image

Zate Peli pa telefonska številka za samoplačniški UZ v Dravljah v LJ, kjer ga opravlja tudi dr. Pušenjak (samo izrazi željo, da ti ga opravi on) 01-522-60-73

Lepo se imejte, user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Marčice
9.12.2005 8:40:47   
mucica1
Čau babe,

kje ste zdaj?! Že dva dni čakam, kakih novic, pa nič. Čisto vse štrajkate user posted image .
Tudi mi smo še vedno po starem, naš pikolino se je zadnje dni malo umiril in je postal malo bolj nežen. Sem pa prvič začutila brce višje od popka in ugotavljam, da je zamenjal položaj. Mogoče ga tudi zaradi tega malo manj čutim.
A se kaj pogovarjate s svojimi user posted image ? Meni se namreč dozdeva, da se med nama odvija neke vrste komunikacija. Ko se pogovarjam z njim in ga ogovarjam, pa malo po trebuščku pobožam, takrat sigurno malo pobrca, kot da bi hotel nekaj odgovoriti. Lahko pa, da je njegovo brcanje čisto slučajno in si jaz ponosna mama njegove reakcije po svoje razlagam.user posted image
Lepo preživite vikend, pa oglasite se kaj.

Cmokci,

user posted image

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Marčice
9.12.2005 9:22:58   
tananejka
Kuku...

Tudi jaz pogrešam vaša poročila o dogajanju v trebuščkih in izven njih. Predvidevam, da ste ene zaposlene v službi, druge s prenovo stanovanja in tretje z nakupovanjemuser posted image .  Jaz uživam doma in minila me je želja, da bi šla delat. Ravno danes sem razmišljala kako je faj, ko se ti zjutraj nikamor ne mudi in vse delaš lepo počasi.

Kako pa tiste, ki ste v službi a vam šefi kaj prizanesejo in vam nalagajo manj dela? Jaz sem srečna, da sem na bolniški. Vem, da bi domov hodila ob 18, brez urejenega urnika hranjenj in še non-stop pod stresom 8december je pri nas čas za gužvo).

Mucica1: tudi moja user posted image se odziva na božanje - takrat brca kot zmešana in na trebuhu se mi delajo prave izbokline. Že v prejšnji nosečnosti je bilo tako.

Kdaj imate naslenji pregled?? Jaz 3.1., takoj po NL.

Nosečke, oglasite se kaj.

Mojca 26+5

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Marčice
9.12.2005 12:32:49   
jerneja
živjo,

tudi sama se ne branim, ker moram biti doma zaradi krčev.
pridno kuham, lepo imamo pospravljeno, nisem živčna... srečna sem.
naslednji pregled imam 20.12. ker mi otekajo prsti in noge. Imam dieto=neslano.

naša pridno brca, najbolj pa po špinači. Končno smo poiskali mojo zibelko, sedaj pa jo je treba še na novo pobarvat,.. da bo kot nova.

lepo se imejte bodoče mamice

jerneja

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Marčice
9.12.2005 12:48:38   
PiaM
Hvala, punce ( za moje srce)! user posted image
Ja, res je dobra ideja, da bi se lahko malo dobile in spoznale. Predlagam pa tudi jaz, enkrat s trebuščki, potem pa z našimi user posted image . Lj ni slaba ideja, saj je res na sredi SLO. Glede na gužvo v decembru, bi bilo mogoče fajn januarja, potem pa bo verjetno že bolj kotaleče stanje, kaj pravite?user posted image  
Jaz imam pa G 22.12 in takrat izvedem tudi izvide za nos.sladkorno. Upam, da bodo o.k.
Punce, naša mala user posted image  še kar veselo razgraja po trebuščku, seveda med obdobji spanja. Zanima pa me ali je možno, da tako malo dete že kolca? Kaj pravite? Parkrat sem že čutila kot eno rahlo trkanje v trebuhu, ki je trajalo po kakšno minuto ali dve. Pio nikoli ni kolcalo, zato tega občutka ne poznam.user posted image
No, današnji dan je prav lep. Moj dragi praznuje roj.dan in greva zvečer ven. Ga povabim na večerjo, nato v kino, nato eno pijačko, nato pa domov, malo v bano, pa svečke okoli...user posted image  Pa dosti vode not, da ne bo cel trebuh zuni...user posted image  Pia pa gre k sestrični in se že tudi veseli!
Uživajte vikend, user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Marčice
10.12.2005 11:38:04   
soncicaT
Pozdravljene!user posted image

Kako kaj?

Jaz sem imela včeraj redni pregled, imela celo UZ (videla nasega soncka), se vedno user posted image user posted image , nič še ni odpadlo..user posted image ..

Drugo zaenkrat ok, malo sva ščitnico pokomentirali z G, pa naj ne bi bilo večjih problemov, ker je ščitnica pomembna predvsem pri zanositvi in prvih treh mesecih. Zdaj je pomembno le to, da takoj po porodu šibam k tirologu, da mi predpiše nov odmerek.

Pa kilce sem umirila, je pa res da veliko pijem in se sprehajam, da mi križ hoče včasih odpovedat..user posted image , ampak moram se gibat...pa na prehrano pazim, veliko sadja, itd...še sreča da se mi sladkega sploh ne lušta. Edino danes si bom privoščila malo bolj nezdravo hrano (pomfriuser posted image ).

Ko mi je včeraj z UZ gledala in se sprehajal po trebuščku, je naš pikec brcal kot da je navit, mu izgleda ni najbolj pasalo, ko je pritiskala G z napravo.user posted image  Je rekla G, da komaj kaj vidi, tako miga.user posted image

Opažam že, da ima obdobja ko panča, pa ko se zbudi. Ponoči ko hodim vestno na wc, je, preden grem mirno v trebuščku, pridem nazaj, evo brcka...user posted image

Ma čedalje bolj ko brca in buši raste, čedalje bolj se zavedam, da to ni več hec, in da res novo bitjece raste v trebuščku-čudež res.user posted image

Nič, midva odštevava dneve, da pride user posted image  domov, in potem bo pa skozi z nama..user posted image

Nič, lepo bodite, pišite kaj, se beremo.user posted image

Frizerka-se vidimo v materinski januarja

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 10.12.2005 11:40:43 >

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Marčice
10.12.2005 17:45:25   
anajmad
No,pa da se še jst javim iz res peklensko mrzle primorske.Pri nas piha burja 33 na uro.Sploh je bolje,da ne greš ven.Mis mo v redu.Brcamo še zmeraj nekam dol,ponavadi zvečer v postelji,ko se uležem,ali ko pojem kaj sladkega.Zgleda,da ne mara sladko.V ponedeljek imamo kontrolo,me zanima kaj mi bo rekla.Bomo vidl.Vam bom poročala,če ne bom slučajno tam ostala,upam da ne.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Marčice
11.12.2005 23:15:15   
Anuš
Čerrr!

Dons mi je končno ratalo praznovat rojstni dan z dvotedenskim zamikom. Mmmm kakšno fino tortico je tamal/a v trbuhu zmazal/a. Jagodno. Jam!
Drugače pa imam v sredo UZ in bom spet gledala štruco; me prav zanima kolk je že velika, težka in če se je od zadnjič kaj obrnil/a. Prejšnjič je bil položaj po turško.
Ponoči me svinjsko peče po sredini trebuha- razmikanje premih treb. mišic. Pa križ se mi nekaj oglaša....
Ja, nč. Najboljš da grem spat in se bom jutri zbudila sveža kot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Marčice
12.12.2005 13:46:16   
Peli
Naj vam povem da sem bila zjutraj kar presenečena k so me z gin. ambulante klical - sm mogla ponovno na UZ pridt in na žalost nism zvedla nč dobrgauser posted image user posted image user posted image  - moj malček zaostaja v rasti za  2 - 3 tedne, sploh trebušček, glavica je vsaj od zadnjega pregleda malo zrasla, pa baje mem tudi plodovnice bolj malo, tako da moram jutri v LJ na pregled. Upam da bom zvedela kaj dobrega in da bo z user posted image  vse v redu, res me ful skrbi in upam da bom dobro opravla, sedaj se tolažim s tem da se še premika.
Punce držte pesti, Čao.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Marčice
12.12.2005 13:50:57   
tananejka
Živjo punce!!

Kako ste?? Mene je začel boleti križ, tko da se pomikam bolj po polžje. Danes sem šla malo po nakupih za DEDKA MRAZA in za user posted image  kupila bodye na preklop - da bodo za pod jelko. Za moji ta veliki punci pa punčke.

S papico imam še vedno probleme, s tem da se zdaj malo kontroliram pri hrani, ker ne bi rada šla na pregled za sladkorno.

A ste se že odločile kako boste rodile?? V kakšnem položaju imate želje....mogoče katera v vodi ali pa z EA v Postojni? Se je katera (ki ima možnost) odločila za CR??

Pozdravčkeuser posted image , grem si skuhat kavico potem pa po moji pikici v vrtec user posted image


Mojca, PDP 11.3.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Marčice
12.12.2005 13:55:36   
tananejka
Peli: držim pesti, za tvojega malega sončka in zate!!! Jutri bom mislila nate.

Sporoči kako je, ko boš utegnila.

EN VELIKuser posted image  zate in tvojega sončka.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Marčice
12.12.2005 14:41:18   
mucica1
Ojla, sredi eskimskih razmer tu v LJ.
Matr je mraz zuni. Me ma, da kar ne bi šla nikamor ven, saj kaj, ko sem pa ravno v službi, pa bo treba vsaj domov prit user posted image . Naš mali je še vedno dejaven 100 na uro in danes spet z mojim user posted image  celo noč nisva spala. Jaz zato, ker nisem in nisem mogla najti primernega položaja, moj dragi pa zato, ker jih je vskih pol ure fasu s povštrom al pa kovtrom med mojimi akrobacijami po postelji. Tako, da je moral revež sredi noči spat v dnevno sobouser posted image

PELI: Ful držim pesti zate, da bo vse ok, si sploh ne morem predstavljat, kako te zdajle skrbi. Ampak razlika v rasti okrog 2 tedna naj bi bila še mejah normale. Je pa bolje, da greš še na kakšen dodatni pregled, da se pomiriš, ne nazadnje pa tudi zato, da je tvoj G pomirjen. Drugače pa so danes zdravniki že mojstri in marsikaj že znajo naredit, da je prav. Vsekakor bom mislila nate in držala pesti.

Lepi pozdravčki vsem skupaj,

user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Marčice
12.12.2005 16:05:31   
anajmad
Pa sem le končno prikrevsala iz LJ.Zjutraj je bila takšna burja,da me je kr prestavljalo po avtocesti.Načakala sem se,ko ena mona.Dobri dve uri in pol.Boli me trica in rit. user posted image  naj bi bila v redu.05.01.2006 moram v porodnišnico,ker bom dobila injekcije rghogama in dexametazona,pa še vse kontrole bom dala skozi,ker bom od zjutraj do treh popoldne notri. CR ne bom imela.Pa kaj,bomo pa še enkrat rodili,smo že dvakrat,pa bomo tudi tretjič.Drugače, nič novega.Mali pokec ali pokica brca,na momente kar malo boleče.
Lepo se imejte marčevkeuser posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Marčice
12.12.2005 16:20:13   
PiaM
Ej, Peli - močno močno ti držim pesti in upam, da bo jutri vse vredu in da je vse skupaj lažni alarm!!! Poročaj, kako si opravila! Pomiri se zdajle in poskušaj misliti samo pozitivno, da bo vse vredu!!!

Anajmad, me veseli zate, da je z user posted image  vse o.k!!!user posted image

Tanaejka, jaz vedno bolj razmišljam o Ea, saj sem imela v mladosti zlomljeno trtico in mi raste drugače in so me že pri 1.porodu opozorili, da lahko med porodom poči, kar hvalabogu ni. A sedaj me je pa vedno bolj strah tega, ker me trtica že 2 meseca konkretno boli user posted image .Ni fajn, če 1 leto ne moreš sedet na riti...

Punce, lepo se imejte in čuvajte svoje zakladke v trebuščkih!


(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Marčice
12.12.2005 17:41:56   
Tiya
Pozdravljene,

Najprej Peli, držim pesti, jutri se javi.

Tudi mi smo imeli v petek pregled, tokrat brez UZ. Bolniška še kar naprej. Tudi jaz razmišljam še o enem samoplačniškem UZ okrog 30. tedna. Drugače imam pregled pri svojem G 6.1.06.
Meni bo verjetno dopust od 2005 propadel, od leta 2006 še pa tako ni odločb. Za potrdilo o zadnjih 12 neto plačah bom zaprosila konec decembra, da bom potem še s potrdilom od G vložila papirje za CSD januarja.
Mi hodimo v materinsko že zdaj. Moram vam povedati, da so stoli v dvorani v marib. bolnici precej trdi in ni fajn sedeti 2 uri.
Zdaj bova s pikico sami en teden, danes sva kupili nekaj cotik v Pikapolonici, ostale stvari pa bomo kupili januarja.

Eno vprašanje - mi je v petek meril dolžino od nožnice do nad popkom - to je 27 cm. A je to za koliko se ti veča maternica, mislim ko se začne dvigovati?

Bodite v cvetju.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Marčice
12.12.2005 21:48:20   
cebelicamaja
Peli, držim pesti, da bo vse v redu.

Anajmad fino, da je s ta malim vse v redu.user posted image user posted image

Jaz se trenutno ubadam z volčjo lakoto. Ne morem verjet, kolikor mi je vsa hrana prve štiri mesece smrdela, sedja zgleda da bi telo rado vse skupaj nadoknadilo.

Tudi jaz bom papirje CSD urejala pred novim letom, ker bo potem kar hitro tu 6.1. Pa raje prej zrihtam, da bo mir.

Lep pozdrav iz zasneženega Kamnika,

maja

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Marčice
14.12.2005 8:09:42   
Anuš
Peli vse bo še v redu, držim pestke!user posted image

Anajmad zdaj se pa sprosti in uživaj, a prou?user posted image

Včeraj sva naročila belo sobico za user posted image od Flexe. Matr je drago. Cca. 300.000,00 za posteljo 200x90, mizo, veliko omaro, dva predalnika in regal. Če ne bom slučajno od koga dobila otroške posteljice, sva se z mojim že odločila, da bova ta veliko pregradila, da se mali ne bo slučajno izgubil. Mislim, da ne bo nič bolj zafrustriran v življenju, če bo brez tamale posteljiceuser posted image .

Dojenčku se zadnje čase ful dogaja. Ni boljšga občutka kot če ti z nogo (al pa roko) podrajsa po trebuhu. Ampak kar malo žgečka.
Čez trebuh ga pogosto začutim desno od popka. Ampak še zdaj ne vem ziher a je zgoraj glava ali ritkauser posted image .

Danes ga bom spet videla, potem pa poročam v kakšnem položaju se nahaja. Po moje v turškem- bomo vidl kolk mam pojma...

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Alergije
Michonne RR

Ali ima vaš otrok kakšno alergijo?

Ne (82%)

Da, na cvetni prah (12%)

Da, na pršice (0%)

Da, na hrano (6%)

Da, na več različnih (0%)

Da, drugo (0%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!