|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
11.11.2005 20:06:59   
PiaM
Punce, jaz sem pa danes morala v trgovino it in nekaj roza kupit...user posted image
Tako sem dobre volje že 2 dni, da se samo smejim in sem polna energije. In vedno, ko pridem na našo stran je že kaj novega napisanega od vas, marčic.user posted image  Ful lepo, da smo tako dobre volje, da je na morfologijah vse o.k. z našimi bebicami, da nekater že vemo spol user posted image  in da smo pozitivne kljub nekaterim nevšečnostim in zdr.problemi. Le tako naprej!user posted image  Punce, ktera še ni bila na morfologiji in kdaj jo imate? Toliko nas je, da za vsako ne vem več točno.  Koliko nas ima user posted image  in koliko user posted image ?
Neja user posted image , Katjaandražuser posted image , Tiyauser posted image  , PiaM user posted image
SoncicaT user posted image , mucica1 user posted image  
Upam, da se nisem zmotila. Mi je dolgčas, ne...user posted image
Ktera noče vedet? Madonca, zdaj sem pa že malo firbčna...user posted image

Anajmad, moj mi je priznal, da si je po tihem vedno želel imet 2 babiki, tak da mu ne bo težko za vložke delat...user posted image  Ubogi revež. že zdaj ga ena okrog prsta suče, zdaj bo dobil še pa eno user posted image ...user posted image   Je rekel - saj če hočeš, bom pa tretjega user posted image  naredil!user posted image

čao, babike, lepo se imejte in čim manj zdravstvenih težav vnaprej vam želim!user posted image

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Marčice
12.11.2005 8:12:23   
anajmad
Jst še vsa živčna čakam to morfologijo.Res srčno upam,da bo vse v redu.Mi bomo vprašali za spol,seveda če se bo videlo.Po resnici povedano,mi je čisto vseeno,kaj bomo imeli,samo da bo zdravo in da bomo do konca donosili.
Da se pohvalim! Z včerajšnim dnem imam dva nova soseda.Moja soseda je včeraj v LJ porodnišnici rodila Naceta in Tinkarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tako,da mojega pokeca že čaka družba,ko bo prišel iz trebuha.Lepo se imejte marčice! Počivajte,papcajte in v glavnem,lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: Marčice
12.11.2005 8:56:48   
fionaP
Kako kaj, marčice?

V četrtek sem bila ponovno na morfologiji, ker je bila prejšnjič glavica premajhna. Tudi tokrat je bila še zmeraj manjša, potem pa me je G potolažila, da je to verjetno zato, ker je bolj ovalne oblike, sploh, ker je user posted image obrnjen še z glavo navzgor. In res, brce čutim bolj v spodnjem delu trebuha, tako da bom že vedela, ko se bo dete obrnilo.

Aja, no vam lahko povem, da je user posted image , ostalim pa nisva razlagala. Če me kdo vpraša, rečem, da vem, ampak ne povem! user posted image user posted image

Lep vikend želim vsem user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: Marčice
12.11.2005 9:48:34   
lilu
Dobro jutro, marčice..

Čestitam za vse user posted image in user posted image !!!Mi tud komaj čakamo morfologijo, jo mamo v ponedeljekuser posted image Mene tud zanima kaj bomo imeli, upam da nam bo pokazal/auser posted image

Počutim se ok, kadar ležim na hrbtu, se mi pa prav trebuh premika, tok brca- je mojga skor kap zadela, k je to viduuser posted image user posted image

Lepo, da se vse počutite vsaj približno ok, upam, da se bo vreme tud še kaj izboljšalouser posted image in da posije sonček, mi že prav manjka pa ga ni sam par dni..

lep pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: Marčice
12.11.2005 13:57:11   
neja
Tiya, kam oz. komu na Ptuj greš na 3D?

(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: Marčice
13.11.2005 11:56:26   
Anuš
Ojla!

Anuš noče vedet spolauser posted image . Mam tolk rada presenečenjauser posted image , da nočem za nobeno ceno zvedet prej kot pri poroduuser posted image . Ostale marčice ste pa tolk zlo firbčne, da kar ne morte počakat, a?user posted image
Tiya dej mi razloži kako to, da si se zredila samo 1 kg? A to misliš čez vikend ali vse skupaj?

Papa, lepo nedeljo in upam, da ga za Martinovo niste prevec biksale...

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: Marčice
13.11.2005 12:51:46   
anajmad
Tudi jst sem se zredila samo za 3kg.Ne vem,pa jem vse od začetka in imam tudi napade lakote ponoči itd.Toda jst v vseh nosečnostih do zdej,se nisem pretirano zredila.V prvi vse skupaj 7 kg,v drugi(to je do 6.meseca) sem shujšala 1 kg in zdej,ko sem že v 21.tednu pa dobre 3 kg.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: Marčice
13.11.2005 17:50:32   
Tiya
Pozdravljene,

Neja- 3D na Ptuju pri dr. Lukman, Osojnikova 9, tel: 780 09 30.
Anuš to bi bilo pa že malo nevarno. Mislim v 1 mesecu. Hotela sem povedati, da so se mi kg malo normalizirali in se ne bo treba kotaliti v porodnišnico. Je pa res, da pazim kaj jem, na mojo žalost. Jaz sem že po 1 mesecu nosečnosti čutila neko napihnjenost okrog pasa in trebuha.
V soboto sem bila na 3D UZ. Če je kaj vredno svojega denarja je to to. Zagotovo bo user posted image . Vse skupaj traja 1 uro, pregleda pa zares vse. 3D sliko ustavi in jo lahko obrača skoraj za 360 stopinj. In še to, ker je pač činka bila z obrazom obrnjena vstran me je prosil, če lahko pridem v torek še za 15 minut, da bova še to pregledala, seveda tokrat for free. Kakšna prijaznost in strokovnost od dr. Lukmana, dol padeš. Stane pa 13.000 sit. Činka je težka že 460g, po velikosti glavice in telesa bomo rodili cca 10 dni prej.


Lepo se imejte, pa pa nosečke.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: Marčice
14.11.2005 7:39:53   
Katyusha
O Anajmad midve pa imava nekaj skupnega....tvoja soseda ki je rodila dvojčke je moja bivša sošolka in prijateljica....!!user posted image   kako je majhen svet user posted image

Jaz pa imam morfologijo komaj 24.11. user posted image in komaj čakam, zdaj nisem videla mojega user posted image že kar nekaj časa. imam pa srečo da mi G dela vsakič UZ in ga tudi snemauser posted image .
lepo se imejte


_____________________________





(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: Marčice
14.11.2005 12:35:09   
Peli
Jest sem se vsega skupi zredila 4 kg, samo v zadnjem mesecu 2,5 kg, saj imam grozne napade lakote in požrem kar vidimuser posted image (najraja kaj sladkega).
Jest še ne vem a bomo mel user posted image  al user posted image , ker se na morfologiji ni vidl, prejšni teden pa mi ni delala UZ, me pa prav firbec matrauser posted image , no mojga možka pa še bolj.
Punce eno vprašanje se mi je zopet pojavilo: res da se dobijo modrčki za dojenje, pa majice za dojenje, a je mogoče že katera zasledila spodnje majice za dojenje?

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: Marčice
14.11.2005 13:21:15   
lilu
Ojla punce, sem ravno iz morfologije in tudi mi bomo imeli user posted image  user posted image user posted image user posted image Sicer neki ni hotla pokazat, lumpa, ampak skor 100% bo pupa! Ful sva vesela z mojim, tud vse je kazalo na to, da je zdrava, tako da je danes res en lep dan čeprav je zunaj bljak vreme..

Lepo vas je brat, prav uživam v tem našem pričakovanju, lepo se imejte pa čuvajte svoje user posted image



(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: Marčice
14.11.2005 15:06:28   
beti 1
No, da vam še jaz malo povem, kako je pri nas. Upam, da se ne bo mali prej zbudu. V petek sem imela pregled in UZ. Je vse v redu, user posted image  je po merah spet bolj drobcen in dolg. Brca pa kot zmešan. Že prvi me je ful brcal ampak v primerjavi s tem je bil prav miren. Upam, da se do rojstva ali po tem kaj umiri, ker ne vem, kako bova sfolgala z dvema tko naspidiranima otrokoma.user posted image Spol se je sicer videl, ampak jaz temu kar en verjamem najbolj, pa še z možekom se nisva še nič zmenla, al bova kaj povedla al ne, tko da naj bo zaenkrat skrivnost. Sem pa zdaj cel teden slamnata vdova, je šel user posted image  službeno v Beograd. Jaz sem pa pol tedna na bolniški, de me ne bo od prekladanja ta malega križ fental.
Hja jaz mam pa že +5 kg, me je v petek skor kap, sem šla zadni mesec +3kg, bo treba malo gledat kaj jem. Čeprav sem si prvič obljubila, da se bom naslednjič zredila za več kot 10kg, da se mi ne bo treba tolk basat zarad dojenja.
Sem prav srečna, da vsa pr starših, ker je že od petka vsak dan sonček, čeprav se je dans pokazal šele popoldan.

(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: Marčice
14.11.2005 15:39:22   
mucica1
Juhu ženskice,

vikend preživeli (spet) ob gorah dobre hrane - namesto da bi za Martinovo poizkušala, ali je vino že dozorelo, mi je pa na sladko udarilo. Tako smo torej martinovali - moji prijatelji ob dobri kapljici, jaz pa zraven s palačinkami, pa solnograškimi žličniki, pa belvi rezinami user posted image  Pred dnevi je tehtnica na morfologiji pokazala +5 (od začetka nosečnosti, da ne bo pomote user posted image ), zdaj bo pa po moje še enkrat tolk v 1 samem mesecuuser posted image user posted image user posted image  pa še veseli december se bliža, ko je vsepovsod polno dobrotuser posted image . Ne vem kako bom tole preživela. Sem že rekla mojmu, da gre delat izpit za viličarja, da me bo okol prevažal user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa moja user posted image  čez vikend bolj počivala in se skoraj nič oglašala, tako da me je že malo panika zagrabila, ampak me je dons potolažu, ker se že od 6. zjutraj pripravlja na olimpijske igre. Mu ne morem dopovedat, da je že zamudu kvalifikacije user posted image .

Lepo se imejte bodoče mamice,

user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: Marčice
15.11.2005 9:00:16   
katjandraž
Dan, marčice!

Se že nekaj časa nisem oglasila, tako da vam kar vsem, ki ste se pridno oglašale čestitam za vaše user posted image  in user posted image !user posted image user posted image user posted image  Enako velja za tiste, ki rajši berete in se ne utegnete velikokrat oglasiti!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem po starem, spet prehlajena in kašljam ter pljuvam, doma na bolniški, križ in simfiza sta ok dokler počivam, če pa kakšen dan malo zabluzim, kot npr. včeraj, je pa malo slabše. Po dooolgem času sem bila v mestu, ves dan nič počivala, zvečer po 3 tednih na nosečniško telovadbo, tako da sem danes čisto polomljena. Na telovadbi je bilo ok, samo vaj, kjer je treba ležat in noge vzdigovat, nisem mogla delat. Sem user posted image  rekla, naj kar gre z avtom v službo, je več verjetnosti, da bom danes kaj počivala. Sej včeri sem bla tud brez avta, pa me je prijatljica user posted image , ki je tudi ta teden še na bolniški, iskat prišlauser posted image . Grozna sem, saj vem.

Pozabila sem vam povedat, da sem bila prejšnji ponedeljek na merjenju materničnega vratu in je dovolj dolg! Jupi! Naša user posted image  je zgleda ok, ker pridno brca in se premetava, sicer kakšen dan malo manj, ampak ne pozabi. Grem še ostale poste mal prebrat, ker ne smem predolgo za računalnikom sedet, bo spet user posted image !

Uživajte!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: Marčice
15.11.2005 17:28:52   
Ines.
Ojla, marčevske user posted image !

Jest bolj berem kt pišem, ker mamf ul mal cajta, pravzaprav na šihtu nič, doma me pa ta mali polno angažira. user posted image user posted image
Aja, imeli bomo pa še enga user posted image . Zdej imam pa res skoraj same user posted image  okol sebe, še papagaj, pes in maček so user posted image , edino z eno muco mal povprečje popravljava. user posted image
Drugače me pa trebuh srbi za popuser posted image it. Too much. Danes sem spet kremo proti strijam zamenjala. Bomo vidl, če bo kaj bolje.

A vi svoje user posted image dobr čutite? Moj se je v soboto kar umiril, pol sem pa prebrala na MON-u (Pušenjak), da se v tem obodbju poveča količina plodovnice in je to normalno, sploh če je posteljica spredaj.

Drugače pa ugotavljam, da trenutno user posted image  vodijo. user posted image user posted image  Bomo pa me s user posted image  mal povprečje popravljale. user posted image

A že kej za svoje bebike pripravljate? Jest bom šele po novem letu.



(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: Marčice
15.11.2005 20:26:10   
soncicaT
Ojla, marčice!user posted image

Jaz pa imam en problem. In sicer prosim pomagajte mi in mi povejte, kaj presneto naj jem, da se ne bom tolk redila...groza! Ma meni gredo kile ful gor, je pa res da se mi lušta kruh, bolj ko je mastno bolje je, ma zdaj sem res na dieti...jem samo še vitaminsko.

A ima katera kak meni za nosečke, ker tako naprej ne gre več, jaz bom ja kot balon marca!

Helpuser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: Marčice
16.11.2005 4:27:03   
anajmad
Probaj malo kombinirati.Meso in zelenjava,škrob in zelenjava ne pa vse skupaj mešati.Pa nič s ne sekirati.Kile ti bodo šle po porodu abcab dol.Jst sem se v prvi nosečnosti zredila za 7 kg,ko sem rodila sem že v porodnišnici šla dol 12kg.Toda na žalost se nisem pazila potem,ko sem nehala dojiti,ker sem bila navajena jesti vse od začetka(v obdobju,ko sem dojila)in so se kg kar kopičiči.V vseh teh letih po 1. porodu sem jih kar orng preveč pridobila.Res je,da je bilo vmes tudi bolezensko stanje(ščitnica)ampak na žalost se me kar držijo.Tudi po porodu mojgauser posted image sem shujšala v enem mescu 7 kg.No,to je bilo tudi razumljivo,ker sem bila v šoku.
Jst imam to srečo sedaj,da lahko jem vse od začetka,tudi ob nemogočih urah(kot je npr.sedaj) vse,pa se minimalno redim(trkam).Do zdej je tehnica pokazala dobre 3kg+ vse od začetka nosečnosti.Upam,da naprej ne bo šlo kej preveč hitro.
SončicaT,za prigrizke si privošči posušeno sadje,ali kokice,kar ne redi preveč.Mastno pa je bolje,da se odpoveš,ker ni preveč zdravo.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: Marčice
16.11.2005 10:42:38   
katerina
še ena bajsika se javlja! sicer me pri zdravniku sekirajo, ampak zaradi 6ih kil jaz ne mislim delat ognja v strehi. bolj važno se mi zdi, da je prebava še vedno uredu (pa sem imela vse življenje probleme z njo) in da se počutim dobro. neprimerno boljše kot prvo tromesečje. sicer je pritisk še vedno nizek, ampak nima veze, da le previsok ni! maternični vrat je ok, posteljica se je pa malo dvignila, česar sem zelo vesela.
krasno je, kako mali že od točno 20ega tedna naprej veselo brca, zaenkrat je nežen ampak vztrajen. me je tako zanimalo, kako se to občuti, zdaj se mi pa zdi, da bi se lahko kar navadila na to.
naš mali pozerček.... je na uz tako lepo očitno pokazal svoje premoženje, da še zdaj ne morem verjeti. potem sem jaz jokala, moj je pa plesal. najbolj hecno in fino pa je, da bi tudi v primeru punčke reagirala enako. zdaj ko vem, kakšnega spola je, se mi zdi, kot da bi bil bolj poosebljen, bolj tapravi, ma ne znam razložiti. skratka, vesela sem, da vem. če je bila pa slučajno pomota, pa nič hudega! si bo moral pa moj zase kupovati avtoceste in plastične motorke (hja, če mu bom pustila, seveda!)
moja odpornost je pa totalno padla. glivično vnetje, največji nahod na svetu... bom izkoristila kakšen dan dopusta in malo ostala doma, da še naš dečko ne začne kihat!
srečno vsem!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: Marčice
16.11.2005 15:15:06   
mucica1
Čau deklice,

spret en turoben dan zunaj, pa smo vseeno dobre volje, a n?user posted image   Bravo, bravo Katerina za user posted image . Midva sva mela popolnoma enake občutke, ko sva zvedela za stanje med nogicami najinega nagajivčka user posted image , pa tud če bi morala kupovat bolj roza stvari, bi bila zadovoljna.
Se je pa meni zgodilo to, da sem že celo življenje prepričana, da bom rodila fantka (pa ne samo enega, ampak kar 3 user posted image ) in imam imena izbrana že od OŠ. Za punčko bi imela pa kar malo težav. Sicer pa se je v primeru deklice za izbiro imena prijavil moj user posted image  pa njegov predlog se tud meni dopade, tako da nimamo problemov.

Javite se kaj, pa lep dan

user posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: Marčice
17.11.2005 8:02:04   
Anuš
Mucica in ostale marčiceuser posted image ! Zanimajo me vaši predlogi za imena user posted image . Jaz sem za fanta izbrala Aljaž, moj pa za punčko Klea. Pa me zanima kakšna imena bojo nosili naši marčkiuser posted image
Včaraj sem gledala pogovorno oddajo o smehu. In, ker vemo da je koristen v življenju in, da nas trebuharji že slišijo: odprite svoje gofljice user posted image in skočite v nov dan dobre volje.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: Marčice
17.11.2005 9:20:26   
mucica1
Ojla babe,

ko si nas že izzvala Anuš, bom pa zaupala:
naš fantek bo Lovro, če bi meli pa deklico, bi bila pa Ana ali pa Anja, ali pa Sara. Kot sem že povedala, bi bila deklica domena mojega najdražjega.user posted image

So mi pa za fantke všeč še naslednja imena: Dane, JAkob in Tine/Valentin. Za marsikoga staromodna, meni pa so všeč že od nekdaj.

Drugače se nam pa obeta en lep dan, a ne? Lepo se imejte in uživajte,

user posted image


(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: Marčice
17.11.2005 12:32:54   
beti 1
Hja, če bo fant bo najverjetneje Miha, za punčko pa Ida, ampak to po tem kaj sva se pogovarjala pred nosečnostjo. Za dokončno odločitev se morava še fejst pomenit.
Ampak sva že pri prvem ko sva vedela vsaj štiri mesece da bo fant šla v porodnišnico z dvemi imeni, tko da bo to še huda debata.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: Marčice
17.11.2005 13:58:29   
Peli
Pri nas bo Patricija ali Aljaž, jaz navijam za Patricijouser posted image !!!
Drugače mi je že od malega všeč ime Neža, in bi jo tud imela, če nebi bla sestra od mojga moža brez idejuser posted image ; no pustmo zdej to, Drugače pa mi je všeč tudi Manca, za fanta pa Matic in Jakob.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: Marčice
17.11.2005 14:16:26   
katjandraž
Mi bomo imeli Ano, če bi bila prvi otrok punčka, bi bila najbrž Gaja ali Tjara. Zdaj, ko bo pa naš Andraž "veliki brat", pa gledamo tudi na to, da k njegovem imenu paše. Pa Ana mi je itak že od nekdaj fenomenalno ime. Če so se pa na morfologiji slučajno zmotili in bomo dobili user posted image , zna biti pa problem. Moj navija za Anže, ki meni ni preveč všeč ali pa Aljaž, ki pa se mi zdi prevč podobno Andražu. Meni so pa všeč imena kot npr. Klemen ali Tadej, pa njemu sploh ne potegne. Na koncu sva se zmenila, da če bi bil slučajno fant (pa ne bo!user posted image ), bi bil najbrž Jan.

Danes sem kupila prvo malenkost za našo Ano in sicer 2 bodija na prekop (dekliška, sevedauser posted image ), ostalo moram pa pogledat, kaj bo od Andraža prav prišlo. Vem, da majhnih bodijev na preklop pri Andražu nisem imela. Sta tudi ravno obratni letni čas, bomo videli. Komaj čakam, da dobimo otroško sobico, ker do takrat nimam kam cunjic zlagat, tako da je brez zveze, da hodim v klet po škatle z dojenčkastimi stvarmi. Obljubljeno je, da bo soba narejena še letos.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: Marčice
17.11.2005 14:27:59   
neja
Moja user posted image  pa bo Jana, če pa bo slučajno user posted image , pol bo pa Tom (Tomi). LP

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Kaj pokloniti otroku?
lenca8

Otrok želi žival...

Psička (54%)

Muco (8%)

Zajčka (30%)

Ribice (8%)


Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!