|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
10.10.2005 14:59:51   
Ines.
Spomladanske mamice, en lep pozdrav!

Tudi jest se jevljam pod to temo. Žal nisem imela dostopa do interneta in ne do vas. user posted image user posted image user posted image  Sem pa lahko preverila stopnjo odvisnosti od RR-ja. No, pa še ni krize. user posted image  Prve dni je šlo, ko pa se je bližal datum vrnitve na internet, so me pa že kr pošteno srbeli prsti.

Jest sem že pošteno okrogla, da že vsak slep vidi, da sem noseča. Pa sem prav ponosna, pikica pa se je prvič javila 13.9. Zdej se včasih javi, ne pa še vsak dan.

Mi je pa SonicicaT naredila gušt. user posted image Zdej bom mogla nujno po mandarine. Kje si jih pa kupila?

A ste že kej kupovale za svoje user posted image ? Jest že mal razmišljam, kaj bo treba še novega kupiti.

No, se tipkamo jutri.

Lepo se imejte in se fajn crkljejte...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Marčice
10.10.2005 17:28:09   
soncicaT
Ojla!

Ines...par dni nazaj sem sla v trgovino, pa so imeli se cisto zelene mandarine, vceraj pa sem spet sla in so ze bile rumenkaste...mjami ful so dobre...ni pa slabo jih umit prej predno jih lupite, saj nikoli ne ves kje vse se valjajo..

Jaz sem jih vceraj zvecer ful pojedla, pa se ananasov kompot, vendar me je zjutraj fejst šraufalo, kot da bi hotela biti "zaprta"---pa sem sla pit vodo, pa je bilo bolje...

Vceraj sem malo pospravljala, zvecer ko sem se ulegla, pa se premaknit nisem mogla tako me je spet kriz hudo bolel...groza, še danes me kar fejst boli, posebej ko nekajn casa mirujem, me pol zgrabi ko se hočem premaknit..

Lepo pozdravček, javite se še druge kaj...

LP

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Marčice
10.10.2005 19:58:58   
PiaM
Se javljam ponovno, na hitro. Hčera je včeraj zbolela za močno angino in je revica kar uboga. Sva dobili pri dežurnem antibiotik in ima danes že malo manj vročine. Upam, da bo hitro ozdravela in da še jaz ne fašem angine. Sicer se komaj zadržim, da ji ne dam lupčka direkt na usta, ampak sem pa kar pri njej in jo tudi cartam,saj pri bolezni sem jaz Zakon, ati pa drugače.user posted image  No, sobica že napreduje, parket se že polaga, stene tudi barvajo in če bo vse po sreči bomo za vikend že selili sobico za Pio nazaj, oz.v njen del.
Šibam k hčeri, me kliče, pa se javim jutri še kaj bolj na dolgo.
Čao!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Marčice
11.10.2005 15:43:53   
soncicaT
Čao!

Kako?

Jaz pridem danes v šolo in zvem da je oče klical od nekega dečka da ima rota virus...kaj naj naredim...ta deček je v moji paralelki, danes je pa že bruhal en v mojem razredu..user posted image

Zelo me skrbi da bi se okužila, pa še moja G je odsotna ta teden.

Kaj svetujete??

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Marčice
11.10.2005 17:34:08   
anajmad
Ta rota virus pa zelo razsaja zadnje časeuser posted image .Moja svakinja in nečak sta ga ravno prebolela.Ne vem,ni to preveč dobro,ker driska lahko izzove krče maternice,to se pa ne bi dobro končalo zate.Jst bi šla na tvojem mestu k splošnemu zdravniku in mu lepo povedala in naj ti da stalež vsaj ene dva tedna,da gre hujše mimo.Pazi se!!!!
marčice ste vse neki zaspale.jst sem kr neki utrujena in samo poležavama.tudi moja Pia je neki bolna.Že par dni driska in se slabo počuti,bomo videli,kaj se bo izcimilo iz tega.
Pri nas je stanje v redu,pokeca fajn čutim,kako se premika mi po trebuhu,shujšala sem kljub apetitu za 1 kguser posted image ,pa to je čisto normalno pri meni,ker v vsaki nosečnosti do sedaj sem shujšala.Lepo se imejte marčiceuser posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Marčice
11.10.2005 18:03:36   
soncicaT
Čiao Anajmad..

Sem klicala ginekologa v bolnišnico in mi je rekel, da moram ostati doma, vsaj toliko da se bo virus omejil...oziroma da ne bo več okuženih v šoli.

Pa rekel mi je, da lahko če zbolim dobim popadke..user posted image

Ma se ne bom špilala, ta teden bom ostala doma.

Sam a lahko kar tako rečem v šoli? A to sploh oprostijo?

Ma, me skrbi ta čas...jesenski, ker otroci ful zbolevajo...jaz pa tud vse poberem, kar je možno.

Mi je pa zdravnik še rekel, da škrlatinka naj ne bi bila nevarna, ker je druge oblike virus...kao nenevaren...

No, toliko...Anajmad...cartaj svojo deklico, probajta veliko, veliko piti...pomaga!

LP

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Marčice
12.10.2005 11:02:27   
Peli
Ojla!
Včeraj sem izvedela za tole klepetalnico, pa sm kr not padla.
Tud jest sm marčica, mojuser posted image  že tud nekaj časa pridno razgraja, komaj ga čakam user posted image , da mi ne bo več dolgčas, k sm na bolniški. Jutri imam pregled in upam da bo vse v redu.
LP!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Marčice
12.10.2005 12:20:33   
PiaM
Pozdravljena, Peli in dobrodošla med nas, marčice.user posted image
Ja, te bolezni... SoncicaT, pazi na svoje dete, raje bodi kar lepo doma, jaz bi tudi na tvojem mestu.
Anajmad, no, obe Pii sta bolni.user posted image  Moja je imela danes kontrolo in je dobila še eno flašo antibiotika, ker je angina tako močna, da bo treba jemat zdravilo 10 dni in ne samo 7. A v glavnem ji pomaga, malo je že bolje, vročine več danes nima, le grlo jo še fejst boli. Tudi jaz sem vprašala kako je kaj nevarno za bebico, pa je rekel zdravnik, da visoka vročina ni najboljše, da je treba takoj k zdravniku po antibiotik, če bi se nalezla od Pie. So antibiotiki, ki plodu ne škodijo. Drugače pa ni tako nevarna stvar angina, bolj res ti rotavirusi in ostale otroške bolezni. Anajmad, a sta bili pri zdravniku? kaj pravi?
Frizerka, lepo, da ti tudi že čutiš gibe svoje bebice, a ni to en lep občutek?  Pri meni so ta teden brcike že vsakodnevno večkrat, najbolj ko sedim ali ležim, pa tudi ponoči, ko se zbudim in obrnem na hrbet, vedno začutim, kako me brcne. Verjetno nima toliko prostora, kot če ležim na bokuuser posted image .
Kilogrami pa kar gredo gor, čeprav se zadnja 2 tedna trudim jesti bolj zmerno... Mislim da jih imam sedaj, v 19.tednu +4,5. Kaj pa ve? Mislim, da je 1 - 2 šlo lepo na rit....user posted image  in ni od bebice. Drugače pa lepo uživam v razkazovanju trebuščka, ki je zdaj že opazen tako, da vsak pogleda, da sem noseča in ne več debela, kot v prvih mesecih, ko še noben ne upa prav vprašati ali sem se zredila ali sem user posted image .user posted image
SoncicaT, zadnjič si meni tudi lušte naredila z mandarinami, njami.user posted image

Kje kaj hodite ostale marčice? Javite kako ste kaj, kaj počnete in kako je na pregledih pri G...user posted image
Še malo , pa bomo vrjetno imele UZ, a ne? Nekje po 20.tednu bi se naj opravila morfologija.
No, čez 2 tedna imam pregled in upam, da me bo dala na UZ, kar že komaj komaj čakam!!!

Čao!  user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Marčice
12.10.2005 12:22:53   
PiaM
Madonca, sem ena klepetulja, spet sem celo stran zasedla...user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Marčice
12.10.2005 12:29:24   
Anonimen
Kdaj pa imate PDP-je? jaz sem ga imela 21.3.2002, rodila pa 29.3.2002.

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Marčice
12.10.2005 12:40:53   
anajmad
Ja PiaM si pa res katastrofalno velika klepetuljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No,jst se danes kr bolj not držim,ker me zopet en nahod ulovil,sem tok besna.S Pio nisva šle dohtarju,sem ji dala pit aktivno oglje in čaj.Danes je šla v šolo,ker so imeli naravoslovni dan in me je malo prej klicala,da jo še samo v trebuhu šraufa,drgač je pa v redu.No jst pa kr s kg dol,spet -1.Ampak to je čist normalno pri meni,ker imam podlage od prej 20+user posted image .Jst imam v ponedeljek kontrolo,pa me kr firbec matra,kaj mi bo rekla,ker pritisk imam v redu85/125.Malo me špika na levi spodnji strani,ne kot krč ampak tak pekoč občutek.Ne zmeraj,ampak enih 4x na dan se mi pa pojavi ta bolečina.Danes bom kr lepo počivala s čajčki in limonco zopet.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Marčice
12.10.2005 12:59:21   
soncicaT
Ojla!

Ja, Peli dobrodosla:-)

Al bina jaz imam rok 21. 3. :-)

Jaz sem kar doma ostala, sem klicala G v bolnico in sestro ene druge G, pa sta oba rekla, bolje ostat doma kot tvegat...nikol ne ves...otroske roke so pa v soli vsepovsod, verjetno jim v soli glih ne bo zelo vsec, sam kaj morem.

Aja, ponoci mi je brkljalo po črevesju, groza..kot da se nekaj pripravlja in sem ze vceraj zvecer in ponoci grizljala domač česen, in moram rečt, sedajle zaenkrat vse ok, huh...še tega rabim ja drisko in bruhanje...halo.

Jaz imam naslednji pregled 28.10...že komaj čakam...

No sedaj si grem pa papico pripravit, sem lačna..user posted image

Lepo se mejte, pa dejte več pisarit, nouser posted image user posted image , zdaj sem doma, pa se premikam iz sobe v sobo, pa do tv-ja, pa do kake revije (knjig mi ni za brat), pa do hladilnika in do računalnika...:-))

Čao bao

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Marčice
12.10.2005 12:59:21   
PiaM
O, al binca, a ti si tudi bila marčica.user posted image  Jaz imam termin 12.marca.
Anajmad, lepo, da je tvoja Pia že bolje. Tudi ti pazi nase in lepo počivaj in javi v ponedeljek kako si opravila pri G.user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Marčice
12.10.2005 13:01:26   
PiaM
SoncicaT, imava pa perfect timing, do sekunde isto...user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Marčice
12.10.2005 13:24:46   
soncicaT
Ha ha PiaM...

Jaz sem ravno prisla iz trgovine...pa gledala pa gledala v trgovini kaj se mi lušta in veste kaj sem prinesla: krompir in ketchup za pomfriuser posted image , eno vrečko medenjakovuser posted image , 2 kile jabolk, iskala sem še kakije (imajo baje ful joda), pa ga še nimajo tu, no pa sir in beli kruh, mjamiiiiiiuser posted image .Kislih kumar se izogibam (čeprav jih obožujem), ker niso preveč fajn (pritisk, itd...).

Aja...Pušenjak mi je rekel, da komot lahko grem v službo, ko sem pa v bolnico klicala pa so rekli da ne (pa ena druga G je tudi odsvetovala)...hmm

Vem da se prenaša z rokami ta virus, ampak otroške rokice v razredu so vsepovsod (kljuka, zvezki, itd, itd), potem me tu in tam kdo objame...ma imam malo slabo vest, pa bo že minilo.

Vsja križ je nehal bolet.


No, lepo bodite.


< Sporočilo je popravil soncicaT -- 12.10.2005 13:27:58 >

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Marčice
13.10.2005 9:00:00   
katjandraž
Oj, marčice!

Dobrodošla, Peli. Kdaj pa imaš ti PDP? Je bilo na pregledu vse oK? Upam, da. Kako sta pa kaj Pii? SoncicaT, sem vesela, da te je nehal križ bolet, mene je tudi v prvi nosečnosti, upam, da me tokrat ne bo. Glede rota virusa, jaz bi na tvojem mestu tudi doma ostala. Tudi jaz bi skoz jedla, pa se moram hudo nazaj držat, ker mi gredo kile tok gor, da se sploh ne bom upala k G, k me bo kregal. SPET! Sem že skoraj na +8!user posted image  (upam,da moj G nikoli tega ne bereuser posted image ). Hec!

Drugače sem pa zdej zdrava, upam, da bo zdravje zdržalo! Še bolj se je moja prebava polenila, tako da ni dovolj, da jem sadje na tešče, zdej prvo Donat spijem, pa še čez dan ga, tako da pridem na 1/2 l dnevno. A katera mogoče ve, koliko Mg in Ca naj bi nosečnica dnevno zaužila in če se odvečne količine nalagajo ali izločajo?! Jaz sem namreč do zdej pila tudi šumeče tablete Mg+Ca, pa ne vem, če jih še lahko, ker je oboje že v Donatu. SEM PA DANES NA POLOVICI NOSEČNOSTI!!! user posted image  Dopolnila sem 20 tednov! Danes teden pa še morfologija. Komaj čakam!

Al bina, moj PDP je 2.3.2006. Sej si moram v podpis dat, samo mi je prepozno kliknilo, bom najprej ta post dokončala.

Kako ste pa kaj ostale? Dajte se kaj javit. LP vsem!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Marčice
13.10.2005 9:00:59   
mucica1
Čau babe,

malo sem lenarila tale teden, zdaj pa sem ponovno na okopih user posted image . Moje počutje je še vedno super, in se mi zdi, da imam vsak dan več energije. Moj user posted image se je vrnil iz službene poti, tako da sedaj nisem več sama doma.

Drugače pa se že intenzivno ukvarjam z izbiranjem otroškega vozička, ter z dokončnim opremljanjem stanovanja. Da bo potem, ko me noge ne bodo več nesele od prekomerne teže user posted image , mir.

Komaj čakam na morfologijo, da izvem, če bo user posted image  ali user posted image , pa seveda slišim, da je s pikico vse v najlepšem redu.

Vsem nosečkam lep pozdrav, vsem, ki ste bolne pa želim, da se čimprej pozdravite.

cmokci, user posted image


(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Marčice
13.10.2005 11:31:20   
soncicaT
No, pa še jaz.user posted image

Katjandraž včeraj sem klicala sodelavko, kaka je situacija v šoli, in je zdaj to sodelavko kuha (slabost, glavobol, črevesje), tako da mi je rekla raje naj ta teden ostanem doma.

Mucica1, mojga se pa ni...pride 26. šeleuser posted image , sicer pa dokaj hitro mineva.

A mogoče katera ve, a lahko če sem na bolniški grem v mesto?

Ma imam veliko opravkov, zdaj pa not čepim.user posted image  Včeraj popoldne sem bila že ful nestrpna, bi danes šla kar v šolo..user posted image

Babnice, uživajte.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Marčice
13.10.2005 11:38:13   
PiaM
Hi! user posted image
Moja Pia je danes že bolje, vročine več nima, le grlo je še kar boli, občasno zelo, da ne more niti prav jesti. Revica, spet bo shujšala, pa že tak je čisti drobižek.user posted image  No, glavno, da vsaj dosti pije.
Katjaandraž, lepo, da si že na polovici, kmalu pridemo za tabo še me.user posted image  Jaz upam, da me bo čez 2 tedna moja G dala na morfologijo, kar res že komaj čakam!! Poročaj, kako je bilo, ko boš šla. In da tudi mi vidimo ali se je tisti mali lulček obdržal ali je odpadel in bo user posted image .user posted image  Praviš, da si na 8+. kaj pravi tvoja G?user posted image   Koliko si se zredila v 1.nosečnosti? Jaz kar ne upam povedat.user posted image  +30... Zato se zdaj malo bolj sekiram in jamram, ker sem jih 1. kar težko dol spravila in upam, da bom tokrat dobila malo manj gor.
Mucica1, lepo se cartaj s tvojim dragim!
Tudi tvoj se kmalu vrne, soncicaT, a ne? Nam pa kar vztrajno lušte delaš z hrano...user posted image

Kje ste ostale marčice:  Anuš, Neja, FionaP, lara78, Tasja23, Mateja78, Ines, Katyusha, Ninchy28, Katerina, Frizerka, Elze, Beti1, Tadejka??  Dajte še ve kaj napisat.user posted image  Se mi zdi , da nas samo enih par pridno user posted image  piše...

Čaouser posted image

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Marčice
13.10.2005 11:40:31   
PiaM
No, SoncicaT, ko si se ti javila, sem jaz spet tale spis napisala...user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Marčice
13.10.2005 14:37:55   
anajmad
No še ena marčica se javlja iz primorske.SončicaT ,jst lepo hodim ven med ljudmi,kljub temu,da sem na bolniški.Strogega ležanja nimam predpisanega,na bolniški sem pač zaradi visokega v"  " pritiska in 2x prezgodnjega poroda.Zaenkrat (upam in trkam )odprta nisem,če bo pa treba ležat,bom pa malo umirila konje.Pri nas je čez dan zelo lepo,sonček je,zjutraj je pa kr peklensko mrzlo.
Jst sem se v prvi nosečnosti zredila samo za 7 kg,priuser posted image Vidu sem pa do 24.tedna,ko sem ga rodila shujšala za 1 kg.Tako,da pojma nimam,kako bo sedaj.Nosečnost je pa zelo podobna lanski.Mislim simptomi in tudi,kako nosim trebuh itd.
KatjaAndraž čestitam,da si že na polovici,še enkrat toliko,pa bo.
OOO jst stvari ne bom pripravljala prej kot konec januarja.Me je preveč strah in malo sem tudi vraževerna,ker lani sem zauser posted image pripravila vse cunjice,voziček mi je pripeljal prijatelj in kaj nisem odšla čez en teden v bolnišnico.Tudi,če bom v bolnišnici,pa naj mož rihta.Je bila ena grenka preizkušnja preveč.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Marčice
13.10.2005 16:24:26   
mateja78
Hojlauser posted image

Pa se še jaz malo javljam.Tudi mene rahlo boli na levi spodnji strani trebuha, tako kot me je v začetku nosečnosti, zdaj pa sem imela en mesec mir. Upam da je vse vredu , saj imam kontrolo šele 24.10 , ampak če se bojo bolečine stopnjevale bom šla prej. Na prejšnem pregledu mi je ginekolog rekel da so te bolečine normalne in da ni nič narobe.
Ali imate tudi ve takšne težave?

Drugače pa je moje počutje super, imam ogromno energije, tako da imam skoraj vsak dan čistilno akcijo.Tako vsaj manj jem. Kadar čez dan počivam sem nonstop lačna (kile pa seveda kar gor).

Tudi jaz komaj čakam na pregled 24. da vidim ali bouser posted image  aliuser posted image .
Od začetka sem vztrajala da ne bom vprašala pa je moj user posted image  tako vztrajal da vprašajva da zdaj še mene orng firbec matra.

Nosečke lepo se mejte pa pazte na svoje pikice.
LP Matejauser posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Marčice
14.10.2005 8:43:07   
soncicaT
Dobro jutro!

Kako ste kaj?

Jaz bolj tak tak...vceraj popoldne nisem imela vec apetita..user posted image , potem pa sem si naredila frutolino...da vsaj nekaj spravim v sebe...zvečer pa driskauser posted image ...v sredo sem ful domač česen jedla, je bilo vse ok, včeraj ga pa nisem, evo takoj apetit izgubila. Kaj se dogaja?user posted image

Danes grem za vikend k mojim staršem, tako da se vrnem v nedeljo.

Ampak prosim povejte mi, kaj naj naredim če se bo driska nadaljevala?? A moram it po kake elektrolite, itd?? Saj vodo ful pijem...ampak po dirkanju na wc-ju me skoraj začne zebst in žejna postanem.

Kaj predlagate?

Če jem česen pomaga...samo zadaha mi raje ne preverjajte.user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Marčice
14.10.2005 9:12:36   
Peli
Ojla!
Jest mam PDP 6.3.user posted image . Včerej sem bla na pregledu, delala je morfologijo in je vse O.K.user posted image , spol se še ni videl, kar mojga moža user posted image  ful zanima. Moj user posted image  je velik že 22 cm in pridno brca. Zredila sem se le za 1 kg in moj trebuh še ni očiten, čeprav me hlače že tiščijo.

SončicaT, po česnu požveči vejico peteršila da neboš imela takega zadaha. Drugače pa ti tudi kakšen kozarec kokakole in bobipalčke ne bodo škodili.
No jest mam bl težave z zaprtjem.

Lepo se mejte. ČAO!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Marčice
14.10.2005 9:40:08   
katjandraž
Živjo, marčice!

Sem se nam malo izneverila in se še k februarkam oglasila, saj sem prepričana, da bo naša skokica februarska. Andraž je prehiteval 9 dni, pravijo pa, da je drugič ponavadi malo prej, tako da ... PiaM, prvič sem se zredila +21kg!  user posted image Tudi tokrat bo najmanj toliko, glede na to, kako gre. Sem si začela pisat dnevnik in ugorovila, da sem 10 dni nazaj, en dan po tistem, k mi je bilo ful slabo, imela 1,5kg manj kot danes. Kriza!

Peli, super, da je vse ok. user posted image Tudi meni je v 1. nosečnosti rekel, da se še ne vidi, čeprav sem prepričana, da se v drugi polovici nosečnosti že vidi. Je pa res, da je naš Andraž na morfologiji tako norel, da ga je še izmeril težko. Tokrat imam istega G na morfologiji in upam, da bo tokrat povedal, kaj bo.

SoncicaT, imaš ravno obratne težave kot večina. V glavnem nas vse zaprtost muči. Upam, da bo kmalu bolje. Glede cocacole in bobi palčk so tudi meni kolegice na morju svetovale, ko je imel Andraž drisko. On je takrat zgleda nekaj čudnega pojedel, ker je zvečer, po dveh dneh driske in enemu dnevu slabosti, bruhal, zjutraj pa je bil kot nov.

Tudi vsem ostalim en pozdravček iz zaenkrat še meglene LJubljane.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)


Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!