Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 16:42:32
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 17:52:27
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Jaz sem brala neko ameriško zadevo (itak imam preveč časa in najdem 1000 in eno stvar) in po neki ''raziskavi'' priporočajo vsaka vsaka dva dni, na dan, ko je O test pozitiven in še potem 2 dni po tem. Ampak saj veste kako je... Včasih uspe z enim odnosom, včasih pa vsak dan pa ne gre Veronique, točno tako ja. Samo poglej mene. Midva sva se trudila dobro leto, delala O teste, seksala v tistih dneh na 2dni, vsak dan, na tri dni, ni da ni..no in na koncu je ratalo ravno prejšnji mesec, ko sem naredila samo tri O teste, prva dva sta imela enako močno črtico, tretji pa je bil negativen. In na ta drugi dan sva edini dan seksala in je ratalo. Očitno mi je bilo res usojeno ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 17:55:24
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna... Izida, meni jih je tudi nekaj ostalo in ti jih z veseljem podarim, pa upam, da ti prinesejo srečo lahko mi pišes na zs tvoj naslov in ti pošljem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 18:01:22
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna... Samo da je prvi pregled za mano pa ti jih podarim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 18:12:23
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna... Izida, meni jih je tudi nekaj ostalo in ti jih z veseljem podarim, pa upam, da ti prinesejo srečo lahko mi pišes na zs tvoj naslov in ti pošljem. Mimi_ka, hvala za ponujeno. Pa ravno zdaj, ko me paypal zafrkava ib mi ne gre naročat. Seveda tudi plačam. Ravnokar sem ti pisala ZS.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 18:12:52
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna... Samo da je prvi pregled za mano pa ti jih podarim. Hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 18:21:28
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela. Jaz bi pa jih odkupila, če nisem prepozna... Izida, meni jih je tudi nekaj ostalo in ti jih z veseljem podarim, pa upam, da ti prinesejo srečo lahko mi pišes na zs tvoj naslov in ti pošljem. Mimi_ka, hvala za ponujeno. Pa ravno zdaj, ko me paypal zafrkava ib mi ne gre naročat. Seveda tudi plačam. Ravnokar sem ti pisala ZS. Pravkar odgovorila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 20:07:45
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Sem hotela ze zjutraj poslikat pa ni bilo casa, tako da sem zdaj. Fotke so pac obup kot moj telefon, ampak ok, se ne da pomagat. Vcerjasnja in danasnja crtica, se mi zdi, da se kar vidi razlika, ceprav se to ni to in dokler ne bo zares mocna ne bom mirna, ampak ok, napredek je, prejsnjic ni bilo nobene razlike sploh. https://s32.postimg.org/ot171i5v9/13632834_1556891721282332_233763912_o.jpg
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 20:11:34
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique bibabuba12 a že veš kako mu boš povedala? Pa povej kje ob Soči je bilo to, da rezerviram za par dni oddiha Jaz sem čisto v oblakih in razmišljam kako bom povedala, ko pride do tega. Prej sem bila 2x tako šokirana, da sem mu pokazala test in to je to. Zdaj v tretje pa se bom potrudila. Ampak sem si rekla, da ko pride to tega bom absolutno počakala kak teden, da vsaj samo sebe malo prepričam, ker mi je tako grozno, ko sva potem oba razočarana. Pa tudi h G ne bom klicala takoj (zdaj sem takoj, ko sem videla II, še isti dan) ampak bom počakala vsaj 2 tedna ali 3, da vidim kako in kaj. Prost termin bo itak našla, imam tako super G in sestro, da vem, da bo. Še pred novembrom in neplodnostno. Ta mesec zdaj bom delala O teste (hvala bogu sem konec z ) pa da vidim kako in kaj, avgusta pa mi pade O ravno na čas dopusta in potem bom pa res čisto na off pa bo kaj bo. Se pa strinjam z vami, da pride kak žalosten dan... Ko se pogovarjam s kako prijateljico imam noro pozitiven odnos, doma pa se včasih zlomim. Ampak si govorim, da se to vsem dogaja in da ne moreš skozi pozitivno razmišljat. Rezervacijo naredis v Bovcu, samo midva sva prav ob Soci bla, ker je bil drugace cel cas nekdo okoli in zraven. Povedala mu bom po moje na isti nacin kot je Luminel dala tukaj idejo, s tisto skatlico in semenckom. Pa namen mam se digitalni CB naredit dodatno, da mu ga pokazem. Me pa ze itak ma, da bi mu povedala, ampak sem se odlocila da bom vztraja, dokler ne bom prepricana. Drugace pa mam tudi jaz se 4 O teste in nekaj cez 10 HCG testov, ce katera zeli. Ko pridem v Slovenijo lahko posljem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 20:14:26
|
|
|
|
Veronique
|
Kaj s semenčkom, to pa nevem? Dopust ja... Jaz se zanašam na to, da mogoče pa iz morja pridemo trije nazaj Če pa ne uspe pa imava potem še 2 kroga pred neplodnostno, zdaj se mi je kamen odvalil od srca in se bo mogoče lažje sprosti. Se ti pa lepa črtica vidi, je lepo napredovala Te hcg teste pa kar porabi, spremljaj vsak dan, če je močnejša črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 22:41:38
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Srcno upam, da vec ne bom testirala vsaki dan ker se mi ne zdi, da je to najboljsa ideja. Testov mam se 15, sem jih prestela. Ne nameravam pa se dva tedna testirat, ker nima smisla. Ve je, tako ali tako je. Ce bo slo pa kaj narobe pa tako nic ne morem. Tako da, ce bom zdrzala, jutri testa ne bo in bo v soboto. Bomo videli. Po moje ne bom zdrzala da ne bi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 23:40:29
|
|
|
|
Allstar
|
bibabuba12 super, danes je pa že skoraj konkretna črtica ! Super ! Meni se je pa končno vlila, začelo me je boleti, tako da je očitno to to. V ponedeljek bom šla verjetno dati kri za preverjanje hormonov, pa bomo videli kaj bo pokazalo. Potem pa do jeseni nič. Kaj bi dala, da se že prej prime, da ne bo treba naprej na razne preglede in posege...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 7.7.2016 23:44:49
|
|
|
|
Allstar
|
JULIJ 2016 2.7. talisman13, 2. krog, 1 otrok 8.7. Allstar, 12. krog, 0 otrok 11.7. majčyca, 3. krog, 1 otrok izida, 6. krog, 0 otrok 12.7. Damuš, 5. krog, 1 otrok 14.7. Bibabuba12, 1. krog, 1 otrok 20.7. Storžek3, 6. krog, 2 otroka 21.7. sončektvoj, 2. krog, 0 otrok 23.7. Katte, 1. krog, 2 otroka 24.7. Ashatan, 6. krog, 2 otroka 26.7. Katriss, 13. krog, 0 otrok 29.7. Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok
< Sporočilo je popravil Allstar -- 7.7.2016 23:46:18 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 9:36:37
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Kaj s semenčkom, to pa nevem? Dopust ja... Jaz se zanašam na to, da mogoče pa iz morja pridemo trije nazaj Če pa ne uspe pa imava potem še 2 kroga pred neplodnostno, zdaj se mi je kamen odvalil od srca in se bo mogoče lažje sprosti. Se ti pa lepa črtica vidi, je lepo napredovala Te hcg teste pa kar porabi, spremljaj vsak dan, če je močnejša črtica S semenckom je tale zadeva: http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aRPX2mQ_700b.jpg Lustno. Sem zdaj sicer razmisljala, da mu sploh ne bi nic povedala do poroke in mu potem na porocni dan med fotkanjem pripravila presenecenje. Ampak ker ve, da pricakujem naslednji teden, mu tako dolgo ne bom mogla skrivat, lagat mu pa tudi nocem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 9:58:59
|
|
|
|
Veronique
|
Ooo kaka lepa ideja! Ful lepo, res. Si uspela zdrzati danes in ne lulat na palcko?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 10:09:29
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Itak da ne. Je crtica spet za odtenek mocnejsa, ne zelo, ampak se pa opazi. Na koncu bom mela celo barvno lestvico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 10:12:54
|
|
|
|
aja2
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 10:52:02
|
|
|
|
izida
|
Bibabuba12, to je to Da še vas jaz malce pozdravim in "pojamram"☺(paše včasih, kajne?) Meni pa so se danes spustili vsi tipični znaki, da bo prišla M: špikanje v križu, povečan beli tok, pekoče zizike in krči☺Krči so edino malenkost močnejši kot po navadi pri PMS, tako da najbrž že čaka, da zaštarta☺danes zjutraj se mi je še kri iz nosa vlila, tako da zdaj že vsepovsod tetka ven sili☺ Kako ste kaj ostale upajoče? Damuš, ti si za mano, kajne? Lep začetek vikenda,punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 11:53:56
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Kako ste kaj ostale upajoče? Damuš, ti si za mano, kajne? Lep začetek vikenda,punce! Ja. pa sem že taka GODZILLA, da itak ni nobenega dvoma, kak bo razplet Bibabuba12 čestitke za Srečno in mirno nosečnost želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 11:59:39
|
|
|
|
izida
|
Hehehe pa bomo pač aprilčice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 12:07:20
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Js bom mocno, mocno stiskala pesti za vse vas, da boste cimprej med . Pa da vas bo cimvec zelenih ze ta mesec. In hvala vsem za lepe zelje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 15:17:55
|
|
|
|
talisman13
|
Bibabuba12 čestitke Allstar žal mi je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 15:33:49
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Bibabuba12, to je to Da še vas jaz malce pozdravim in "pojamram"☺(paše včasih, kajne?) Meni pa so se danes spustili vsi tipični znaki, da bo prišla M: špikanje v križu, povečan beli tok, pekoče zizike in krči☺Krči so edino malenkost močnejši kot po navadi pri PMS, tako da najbrž že čaka, da zaštarta☺danes zjutraj se mi je še kri iz nosa vlila, tako da zdaj že vsepovsod tetka ven sili☺ Kako ste kaj ostale upajoče? Damuš, ti si za mano, kajne? Lep začetek vikenda,punce! Izida, tole kar si napisala, pa so čisto enaki simptomi kot sem jih imela jaz, ko sem zagledala plus..no razen krčev tokrat ni bilo. Mi je pa vedno do sedaj, ko sem bila noseča (sedaj je 3. nosečnost) iz nosu tekla kri na začetku. tako da jaz držim pesti, da to mogoče le ni pms
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 15:35:43
|
|
|
|
Veronique
|
Sem ravno hotela napisati, da so malo sumljivi znakci za pms to izida držim pesti, da te bomo lahko obarvali zeleno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 8.7.2016 17:56:22
|
|
|
|
izida
|
Punce, hvala Vam, zlate ste, ko takole z nami upate... Nič nočem upati....sprijaznila sem se že, da je pms....bomo videle... A mislite, da ma to kaj veze, krvav izcedek in krvavi smrkeljčki???☺☺☺res tega nikdar nimam, ampak ok☺ danes je pa vrooooče, kajne? Nosećke, kako se kaj spopadate z vročino? Pozdravček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?