|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
8.7.2016 18:02:01   
Veronique
Itak, da se moramo spodbujat in upat, zato pa je toliko user posted image , ker pošiljamo ogromno pozitivne energije he heuser posted image
Izida to sem nekje našla Pogoste krvavitve iz nosu so zelo pogost simptom nosečnosti in čeprav so lahko nadležne, so običajno precej neškodljive
Mogoče pa je kaj na tem, upam, da imamo prav!user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 401
8.7.2016 18:40:31   
Sofie

Izida...imaš podobnega znake kot sem jih imela jaz.

Drugače pa meni vročina nikakor ne paše. Zaradi nje prav težko kaj pojem. Pa še popoldne sem čisto napihnjena. Je prav smešno, ker sem shujšala v tem času 2kg in so mi zjutri hlače ohlapne, popoldne me pa tako nedležno tiščijouser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 402
8.7.2016 19:53:38   
mimi_ka
Jaz z vročino in apetitom nimam problemov. Me pa muči napihnjenost in hlač na pas ne morem več nositi user posted image Še dobro da je poletje in je veliko alternativnih oblačil, ki so bolj udobna, če ne se bojim, da bi mogla že nosečniške hlače kmalu obleči.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 403
8.7.2016 23:25:03   
aischa2
En lep vecer punce jaz sem nova med vani in upam, da me sprejmete.Vas berem ze dolgo in sem se odlocila, da se vam pridruzim.Zal sem imela ss v 17 tednu 8 marca, ko je mojemu sineku nehal bit srcek nekje okoli 13t.Sedaj pocasi upam na nov plusek.user posted image bi mogla dobit jutri oz nekje najkasneje do 11 sej imam razlicno dolge cikle.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
8.7.2016 23:51:17   
izida
Bomo videli, kaj prinesejo prihodnje dni. Malce upanja pa ste mi vlile, če drugo ne.user posted image Verjamem, da ni ravno prijetno v tej vročini, nosečke, upam, da se hladite s kakim hladnim vitaminskim napitkomuser posted image ....mogoče še sama tudi ujamem poletje, kdo ve....

Mimi_ka, dobila zs in res hvala še enkrat. Kaj si že od začetka bolj napihnjena al se ti je tole ta teden začelo? Jaz sem malo prej videla sosedo, mesec in pol je noseča in se ji (v primerjavi z drugimi nosečkami, ki jih poznam)že res zelooo vidi lepi trebušček.

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 405
8.7.2016 23:53:07   
izida
Sofie, kakšna ta napihnjenost, samo zvečer ali zjutraj tudi? Upam, da ti bo kmalu kaj teknilo!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 406
8.7.2016 23:56:21   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Sofie, kakšna ta napihnjenost, samo zvečer ali zjutraj tudi? Upam, da ti bo kmalu kaj teknilo!

Popoldne in zvečer se mi zdi, da sem napihnjena. Ker zjutri se trebuščka ne opazi. Verjetno je vse skupaj s prebavo povezano.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 407
8.7.2016 23:57:38   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: aischa2

En lep vecer punce jaz sem nova med vani in upam, da me sprejmete.Vas berem ze dolgo in sem se odlocila, da se vam pridruzim.Zal sem imela ss v 17 tednu 8 marca, ko je mojemu sineku nehal bit srcek nekje okoli 13t.Sedaj pocasi upam na nov plusek.user posted image bi mogla dobit jutri oz nekje najkasneje do 11 sej imam razlicno dolge cikle.

Pozdravljena in dobrodošla....žal mi je za ss....pozitivne misli ti želim za naprej in upam, da kmalu ugledaš user posted image !!user posted image
Potem pa je ne čakava skupaj, tudi jaz je ne čakam 11. 7, tako da nama držim pesti. Mogoče je pa to srečen datum, punca, ki je prav tako ni čakala na ta datum, je že ugledala user posted image user posted image .

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 408
9.7.2016 0:00:00   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Popoldne in zvečer se mi zdi, da sem napihnjena. Ker zjutri se trebuščka ne opazi. Verjetno je vse skupaj s prebavo povezano.

Najbrž je res prebava, tole napenjanje. Si poskusila donat mogoče, da ti vsaj zmanjša ta občutek napihnjenosti?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 409
9.7.2016 6:41:13   
majčyca
Sofie in mimi_ka tako fejst vaju že muči napihnjenost? Jaz sicer zvečer opazim malo razliko, ampak da bi pa bilo tak da hlač ne bi mogla zapret pa ne. Sicer je res veliko bolj udobno v kakšnih legicah ali hlačaš na elastiko, ampak vseeno mislim, da bom kavbojke še nekaj časa lahko nosila user posted image

aischa2 samo pozitivno naprej in želim ti da čimprej zagledaš user posted image

Izida kako si danes? Se še vedno lahko upiraš testu? user posted image navijam za user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 410
9.7.2016 8:31:02   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Sofie in mimi_ka tako fejst vaju že muči napihnjenost? Jaz sicer zvečer opazim malo razliko, ampak da bi pa bilo tak da hlač ne bi mogla zapret pa ne. Sicer je res veliko bolj udobno v kakšnih legicah ali hlačaš na elastiko, ampak vseeno mislim, da bom kavbojke še nekaj časa lahko nosila user posted image

Izida kako si danes? Se še vedno lahko upiraš testu? user posted image navijam za user posted image user posted image

Jaz hlače še lepo zapnem...samo je pa razlika zjutraj in popoldne, ko me vse tišči. Sej nekje sem brala da naj bi napihnjenost okol 9. tedna izginila.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.7.2016 8:35:21   
Sofie

Najbrž je res prebava, tole napenjanje. Si poskusila donat mogoče, da ti vsaj zmanjša ta občutek napihnjenosti?

Ja sej pijem donat že zaradi magnezija. Pa jem suhe slive. Sej počasi bo bolje, povsod piše da je to eden od znakov nosečnosti, ki potem izzveni. Upam samo da kmalu user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 412
9.7.2016 8:42:28   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz hlače še lepo zapnem...samo je pa razlika zjutraj in popoldne, ko me vse tišči. Sej nekje sem brala da naj bi napihnjenost okol 9. tedna izginila.

Aha, sem mislila, da se že tako vidi in občuti. Jaz tudi opazim razliko zjutraj in popoldan oz. zvečer, ampak ni pa tako hudo. Sicer pa bomo vse tegobe preživele, samo da bo z našimi pikicami vse v najlepšem redu user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 413
9.7.2016 9:32:46   
izida
Jutro. Dva dni pred M imam negativen test, sem ga delala danes z jutranjim, tako da zdaj še samo čakam, da se prikažeuser posted image v vsej svoji lepoti.user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 414
9.7.2016 10:53:58   
Bibabuba12
izida mogoce pa se ni vse izgubljeno. Js stiskam pesti za vse, da bodo user posted image .user posted image

Js sem danes ponoci naredila se en test, ki ni bilo bistveno mocnejse crtice in sem se ze zacela sekirat. Potem sem se odlocila, da si ne bom tega delala, da crtica pomeni nosecnost in konec. Prejle sem naredila se CB digitalnega in pise pregnant tako da je to to. Na zalost sem po pomoti kupila tega, kjer ne pise zraven tednov, ampak ok. CB je zagotovo narejen za visjo vrednost hormona kot tisti poceni testi z Ebayja, tako da sem pomirjena. In vec ne nameravam testirat. Sem user posted image in konec. Sem se potem odlocila, da ne bom mojemu nic posebej pripravljala cesa, ker vem da ni tak tip. Sem samo prisla do njega in mu povedala, da mam darilo za njega in mu dala v roke test. Sploh ni vedel kaj bi rekel, tako je sokiran. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.7.2016 12:51:48   
Storžek3
Mene prosim prestavite na seznamčku na 22.7. Ker Glede na špikanje je O šele danes.

bibabuba12 to je to user posted image uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 416
9.7.2016 14:37:11   
aischa2
Bibabuba12 to je sigurno nosecnost.Ti kar uzivaj in pusti teste na stran.Mene tudi muci, da naredim test pa ne bom user posted image bom pocakala, ce se ne prikaze do 11.7.Danes je prvi dan, ko naj ne bi prisla in ni nobenega znaka se za enkrat.Tako, da pocakam.Zelim pa si full, da bi anm uspelo ta nesec saj bi imela pkl, ce gre vse po sreci madca rok.To leto pa sem imela ss tocno 8 marca.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 417
9.7.2016 14:58:24   
Allstar
user posted image user posted image user posted image user posted image JULIJ 2016 user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
user posted image user posted image talisman13, 2. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

8.7.
user posted image Allstar, 12. krog, 0 otrokuser posted image

11.7.
user posted image user posted image majčyca, 3. krog, 1 otrokuser posted image user posted image
izida, 6. krog, 0 otrok
Aischa2

12.7.
Damuš, 5. krog, 1 otrok

14.7.
user posted image user posted image Bibabuba12, 1. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

22.7.
Stroržek3, 6. krog, 2 otroka

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 418
9.7.2016 16:41:58   
Bibabuba12

Bibabuba12 to je sigurno nosecnost.Ti kar uzivaj in pusti teste na stran.Mene tudi muci, da naredim test pa ne bom user posted image bom pocakala, ce se ne prikaze do 11.7.Danes je prvi dan, ko naj ne bi prisla in ni nobenega znaka se za enkrat.Tako, da pocakam.Zelim pa si full, da bi anm uspelo ta nesec saj bi imela pkl, ce gre vse po sreci madca rok.To leto pa sem imela ss tocno 8 marca.

Ja, zdaj sem se dokoncno odlocila, da se ne bom sekirala, ker spremenit nicesar ne morem. Prejsnja je bila IMN, zato so me na zacetku te crtice tako vznemirjale, ker prejsnjic so bile cel cas sibke. Zdaj so bile 4 dni vsak dan malenkost temnejse, ampak se skoraj ni opazilo. CB je rekel, da sem noseca, torej sem noseca, konec debate in ugibanj. user posted image

To, da bi danes mogla pridit in je ni, je zelo dober znak. Upam, da v ponedeljek zagledas user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 419
9.7.2016 16:44:03   
Allstar
Punce, katero folno vi jeste? Meni je pravkar zmanjkalo in grem v ponedeljek po novo. Do zdaj sem jedla Elevit, zdaj sem pa videla, da Pušenjak najbolj priporoča Femibion in bom zdaj verjetno kupila te.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 420
9.7.2016 16:50:36   
mimi_ka

Bomo videli, kaj prinesejo prihodnje dni. Malce upanja pa ste mi vlile, če drugo ne.user posted image Verjamem, da ni ravno prijetno v tej vročini, nosečke, upam, da se hladite s kakim hladnim vitaminskim napitkomuser posted image ....mogoče še sama tudi ujamem poletje, kdo ve....

Mimi_ka, dobila zs in res hvala še enkrat. Kaj si že od začetka bolj napihnjena al se ti je tole ta teden začelo? Jaz sem malo prej videla sosedo, mesec in pol je noseča in se ji (v primerjavi z drugimi nosečkami, ki jih poznam)že res zelooo vidi lepi trebušček.

Izida, ni za kaj. Upam, da prinesejo srečo user posted image
Joj, jaz sploh ne vem, če je to samo napihnjenost al se mi tokrat že tako hitro trebuh pozna user posted image drugače s prebavo nimam težav, tudi apetit normalen,nobenih slabosti, samo ta trebuh je kar zrastel nenormalno res..prvič se mi je začelo poznat nekje v tretjem mesecu, sedaj pa kar že v drugem user posted image res da sem bolj suhica in verjetno tudi to vpliva, samo ne vem kaj bo še..jutri bomnoseča točno 6 tednov.
Majčyca saj jaz tudi hlače še zapnem, samo problem je potem, ko dlje časa sedim, sploh v službi in ne zdržim več kot deset minut, da si odpnem gumb. Zato raje nosim kakšno oblekico ali pa hlače na elastiko, ki so bolj udobne, da ne zgledam tako čudno z odprtimi hlačami user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 421
9.7.2016 16:51:52   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Punce, katero folno vi jeste? Meni je pravkar zmanjkalo in grem v ponedeljek po novo. Do zdaj sem jedla Elevit, zdaj sem pa videla, da Pušenjak najbolj priporoča Femibion in bom zdaj verjetno kupila te.

Allstar jaz jem femibion, ker pravijo, da je najbolj učinkovita absorbcija folne in meni je tudi po ss ginekolog priporočil te. Sem pa prej jemama Tifol, v prvi nosečnosti pa Elevit.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.7.2016 16:56:30   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Jaz jem Femibion.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.7.2016 17:00:31   
mimi_ka

aischa2 dobrodošla! Držim pesti za plusek user posted image
Mi je žal, da se prvič ni izšlo. Tudi jaz sem imela letos marca splav v 6. tednu in sedaj pričakujemo marca pikico user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.7.2016 8:51:00   
Storžek3
Jutro punce!
Meni tele moje boleče ovulacije na dajo miru. Prej nisem mela nikoli bolečin ob O. Zdaj pa me boli cel jajčnik, prav čutim ga in se mi zdi da me tudi v jajcevodu zateguje in tišči, če je to sploh možno? Če mi otroka plezata po trebuhu me prav zaboli. Bolečina potem počasi pojenja v enem tednu, a ni to ful veliko? Imam čez 10 dni tudi pregled pri G, samo me zanimajo tudi vaše izkušnje.

Zanima me kako ve čutite bolečine ob O? In ali je kakšna zanosila pa ima boleče ovulacije?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?