|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
5.7.2016 16:57:57   
mimi_ka
Majčyca čestitke user posted image
A prideš tudi ti h marčicam?

Kako lepo se je začelo to poletje user posted image bravo punce, samo tako naprej user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.7.2016 17:17:12   
majčyca
Hvala vsem za čestitke user posted image močno stiskam pesti za vse ostale in da bi bilo čimveč pluskov user posted image

mimi_ka ja se vam pridružim pri marčevkah user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.7.2016 17:18:56   
katjesss
Suuuuuper, cestitke majčyca user posted image

Drzimo pesti za cimvec pluskov user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.7.2016 18:06:52   
Veronique
Mayche in Allstar upam, da sta danes tudi vidve izvedeli same dobre novickeuser posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.7.2016 19:35:07   
Allstar
Čestitke majčycauser posted image user posted image user posted image !

Jaz sem bila na pregledelu - izvedela nič. Ni mi naredil UZ, povedal je, da bi lahko bila nosečnost, lahko je pa zmeden cikel, da pride pri vsaki ženski z resnimi cikli vsak 8-9 do zmešnjave user posted image . No, pri meni je to prvič. Dobila sem napotnico za pregled prehodnosti jajcevodov in za hormonske preiskave, moj je imel pa spermiogram zelo dober, edino ena postavka je bila slabša (nekaj imunološkega) in mora naprej andrologu na pregled, da slučajno to kaj ne vpliva. Če bo to vse ok, bi nama lahko naredili insekinacijo. Bomo videli kaj še bo. Če se mi user posted image ne ulije, bom pač še teste delala user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.7.2016 20:10:27   
Veronique
Allstar torej se ni vse izgubljeno, mocno upam, da gre za nosecnost.
Ampak tudi ce ne in so to res samo neke motnje cikla imata vsaj nek plan pred sabo in vesta kako pa kaj, to pa je tudi ogromno vredno.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.7.2016 20:34:07   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Čestitke majčycauser posted image user posted image user posted image !

Jaz sem bila na pregledelu - izvedela nič. Ni mi naredil UZ, povedal je, da bi lahko bila nosečnost, lahko je pa zmeden cikel, da pride pri vsaki ženski z resnimi cikli vsak 8-9 do zmešnjave user posted image . No, pri meni je to prvič. Dobila sem napotnico za pregled prehodnosti jajcevodov in za hormonske preiskave, moj je imel pa spermiogram zelo dober, edino ena postavka je bila slabša (nekaj imunološkega) in mora naprej andrologu na pregled, da slučajno to kaj ne vpliva. Če bo to vse ok, bi nama lahko naredili insekinacijo. Bomo videli kaj še bo. Če se mi user posted image ne ulije, bom pač še teste delala user posted image

Upanje torej ostaja že v tem ciklusuuser posted image Močno stiskam pestike zate, da si user posted image !!!! Jaz pa imam pregled prehodnost 17. 8. Zdaj vsaj imata plan za naprej!

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.7.2016 21:11:08   
mimi_ka
Allstar super, to so pa spodbudne novice user posted image
Držim pesti, da si morda res že nosečka in sploh ne veš user posted image drugače pa gresta itak naprej na preiskave in verjemi, da zdaj, ko se je začelo odvijati, se čas, ko boš zagledala user posted image vedno bolj bliža user posted image morda pa uspe celo preden prideš sploh do naslednjega pregleda user posted image

Mayche kaka je pa situacija pri tebi? Si tudi ti dobila kakšno spodbudno novico?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.7.2016 21:31:07   
Katte
Čestitam, majčyca! 12 dpo je že čisto pravi dan za pozitivni test! Jaz sem tudi na 12. dan videla dve črtici dvakrat. Upam, da bom še kdaj user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.7.2016 7:39:40   
Mayche
majčyca čestitke za user posted image user posted image user posted image

Allstar v Mariboru sem bila.

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... user posted image

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.7.2016 7:46:34   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... user posted image

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli user posted image

Meni so predpisali klomifen zaradi dolgih ciklusov. Moji so nihali tudi do 44 dni. G je rekla da do ovulacije pride kasneje in tudi če bi prišlo do oploditve naj ne bi bilo dobrih pogojev za vgnezditev, saj je sluznica takrat že stara. Ravno ko bi ga morala začeti jemat nama je uspelo v naravnem ciklusu, ki je bil celo krajši. Sem pa vedela kdaj je bila O, ker so me spremljali z UZ.

Če nama ne bi uspelo bi jaz sedaj jemala klomifen. Sej vem da je to kemija...ampak midva sva se po SS trudila skoraj 1 leto.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.7.2016 7:54:13   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Meni so predpisali klomifen zaradi dolgih ciklusov. Moji so nihali tudi do 44 dni. G je rekla da do ovulacije pride kasneje in tudi če bi prišlo do oploditve naj ne bi bilo dobrih pogojev za vgnezditev, saj je sluznica takrat že stara. Ravno ko bi ga morala začeti jemat nama je uspelo v naravnem ciklusu, ki je bil celo krajši. Sem pa vedela kdaj je bila O, ker so me spremljali z UZ.

Če nama ne bi uspelo bi jaz sedaj jemala klomifen. Sej vem da je to kemija...ampak midva sva se po SS trudila skoraj 1 leto.

evo meni pa je uspelo, ko sem dobila napotnico za neplodnostno. očitno se nam odvali nek kamen od srca, da se zadeve odvijajo naprej, se malce sprostimo in evo uspe user posted image

kar pa se tiče kemije. dabroston in orgametril sem zelo slabo prenašala. groza.. medtem ko klomid pa sem prenašala dobro, čutila sem, da se dogajajo v telesu prave stvari, ker moje žleze enostavno niso zmožne same proizvesti dovolj pravih hormonov. in vem, da bi se še enkrat odločila za klomid, ker sem le zaradi njega že noseča.

če pa bo večplodna nosečnost, pa se sploh ne bojim... kvečjemu se komaj veselim user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.7.2016 8:14:31   
Bibabuba12
Super novice punci! Allstar zate se posebej stiskamo pesti, da si ze noseca.user posted image user posted image user posted image Kdaj bos delala test?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.7.2016 8:22:27   
Mayche

No, tole je pa spodbudna informacija in logična razlaga. Torej, če te prav razumem, tudi ti si svoje O imela, samo pač kasneje zaradi dolgih ciklov... A s Klomifenom pa torej potem imaš normalno dolg cikel 28 dni? Jaz sem imela zadnji dve leti cikel daljši od 40 dni mogoče enih dvakrat, največkrat ga imam okoli 34 dni. Kar še ni tak hudo ampak je pa vseeno daljše. Malo me je zmotilo ker pač v navodilih Klomifena piše, da se predpisuje ženskam ki nimajo svoje O... pač jaz jo imam in nimam problemov s folikli niti s sluznico.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.7.2016 8:23:36   
Mayche
Allstar, upam, da gre za nosečnost. Zanimivo se mi zdi, da te niso dali na UZ, da bi videli kako je stanje... user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.7.2016 8:41:44   
Bibabuba12
Allstar tudi ce je noseca je tako zgodaj da mislim, da se na UZ se res ne bi nic videlo.

Js sem pa smotana in sem sla naredit test danes zjutraj in je na testu cisto blaga, komaj vidna crtica. Evaporacijska linija, kaj drugega itak ne more bit, ker je prehitro. Je danes komaj 25 dan v ciklu in v najboljsem primeru 9 dni po O. Vidim, da tokrat nisem fajne teste narocila na ebayju. user posted image Prejsnji mi niso nikoli pokazali nobene crtice, ce nisem bila user posted image . Moram druge narocit. Tiste, ki ste jih narocile z Ebayja imate preverjen link? Bom zelo hvalezna zanj. user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.7.2016 8:45:38   
Bibabuba12

user posted image user posted image user posted image user posted image JULIJ 2016 user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
user posted image user posted image talisman13, 2. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

8.7.
Allstar, 12. krog, 0 otrok

11.7.
user posted image user posted image majčyca, 3. krog, 1 otrokuser posted image user posted image
izida, 6. krog, 0 otrok

12.7.
Damuš, 5. krog, 1 otrok

14.7.
Bibabuba12, 1. krog, 1 otrok

20.7.
Storžek3, 6. krog, 2 otroka

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.7.2016 8:50:05   
Mayche
Ja, saj zdaj vidim, ko gledam seznamček, da se pri Allstar res še ne bi kaj videlo... ampak vseeno pestke pa stiskam user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.7.2016 9:01:34   
Sofie

No, tole je pa spodbudna informacija in logična razlaga. Torej, če te prav razumem, tudi ti si svoje O imela, samo pač kasneje zaradi dolgih ciklov... A s Klomifenom pa torej potem imaš normalno dolg cikel 28 dni? Jaz sem imela zadnji dve leti cikel daljši od 40 dni mogoče enih dvakrat, največkrat ga imam okoli 34 dni. Kar še ni tak hudo ampak je pa vseeno daljše. Malo me je zmotilo ker pač v navodilih Klomifena piše, da se predpisuje ženskam ki nimajo svoje O... pač jaz jo imam in nimam problemov s folikli niti s sluznico.

Ja, jaz sem imela ovulacije, samo precej pozne. Takrat ko bi mogla dobiti M sem imela šele ovulacijo. Klomifrna pa potem nisem vzela ker nama je junija uspelo zanosit. Vem pa da sem imela junija ovulacijo 19. dan, ker so me spremljali. Klomifen naj bi mi uredil ciklus na nekje 28-30 dni. Bi bili boljši pogoji za vgnezditev.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.7.2016 9:20:16   
Mayche
Tudi jaz imam O nekje od 19-23 dni... vem, ko so me spremljali UZ in ko sem delala O-teste. Hvala, Sofie, si me res malo pomirili glede Klomifena, ker sedaj vem, da je ok, da ga predpišejo tudi, če O imaš. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 295
6.7.2016 10:04:46   
Allstar
Jaz testa ne bom delala, ker sem prepričana, da nisem noseča. Bom počakala, da se vredu vlije, se obarvam rdeče, nato pa naprej.
Danes moram klicati za vse preiskave, me prav mori user posted image ...tako bala sem se tega, da ne bo šlo, po drugi strani, pa sem bila prepričana, da bo takoj. Zdaj pa imam....eeeeh, bo že.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.7.2016 10:12:53   
Bibabuba12
Allstar glavo gor! Te preiskave vama bodo samo pomagale pri uresnicitvi sanj. In drugo leto bos ze stiskala svojega user posted image k sebi, verjamem v to!

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.7.2016 10:30:19   
katjesss
Allstar te popolnoma razumem, jaz imam zdaj se 3poskuse, da rata, pol pa sledi neplodnostna...nekako sem zdaj se polna upanja oz pozitivno razmisljam, torej da bo ratalo, po drugi strani pa me strah tega da bom razocarana, potem se moras pa soocit, da mors na ne vem kolko preiskav...no upam da vama je zdaj vseeno ratalo

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.7.2016 10:42:50   
izida
Punci, upam, da vama uspe čim prej, po takšni ali drugačni poti. Šelw zdaj se zavedam, da grem že sama v 7. Krog, če tokrat ni uspelo. Tako je leto seveda hitro okrog....zanima me, kakšen bi naj bil pravilen datum za O. Kje je tista meja, da ni prepozno in je potreben klomid?

Včeraj sem brala eno srbsko raziskavo o neplodnosti in pišejo o tem, da se 50% zgodnjih nosečnosti konča s spontanim splavom, pa tega niti ne vemo. Pač pride menstruacija in mislimo, da nam ni uspelo. Gre pa še za biokemično zgodnjo nosečnost, pri kateri je vzrok pomanjkanje nekega encima v metabolizmu....veliko sončka

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.7.2016 11:39:29   
Storžek3
Čestitke maychicauser posted image user posted image user posted image

allstar upam da boš čimprej na jasnem kaj se dogaja.

Jaz ta mesec nič ne spremljam ne BT, ne O teste, nič ne vem a je O že mimo ali ne. In tudi predčasnih testov ne bom delala. Smi skoz v pogonu in se nam dogaja in mi dnevi kar letijo in ni težko odklopit.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?