izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida Superca, da boš tako hitro na vrsti Uživaj v stanju in le pobožaj že trebušček Jaz sem imela včeraj rjav izcedek, danes beli tok. Zvečer, ko se umirim, me nekako čudno špika, imam malce boleče bradavičke, beli tok, ampak vse to so tudi znaki za PMS. Valda, da razmišljam o tem. Pa sem rekla, da ne bom. Včeraj sem spet postala tako žalostna...ampak se mi zdi, da je iz kroga v krog manjše razočaranje...ne vem zakaj...Pojavljajo se le vprašanja v smislu zakaj nama ne uspe ... Danes sem 25. dan ciklusa tako da drugo kot čakanje, mi ne preostane. Mislim, da nismo nič pridelali tudi v tem ciklusu ne, čeprav upanje ostaja, dokler se ne prikaže . Vsem nam želim, da čimprej ugledamo magično črtico! Včeraj je bilo očitno nekaj v zraku, kajti tudi jaz sem bila povsem na dnu. Tako si želim teh , pa jih kar ni in ni. sej razumsko vem, da imam še čas, sam srce pač dela po svoje. Izida koliko časa se pa že trudita? Oprosti, ko sem na forumu samo preletim vse, pa si ne uspem vsega zapomnit. Res je, Damuš, razumem te...Včeraj so se čustva res razburkala..mogoče me je malo podžgalo to, da sem srečala kolegico v 6. mesecu in med pogovorom si je prižgala cigareto..Da ne bo pomote, sama sem kadilka, ampak sem bila tako žalostna, ko mi je povrh vsega še zabrusila da se naj ne sekiram, če ne gre, ker je škoda živcev... Kako lahko je reči, kajne? Midva se trudiva nezavestno, torej SO brez zaščite in računanja od decembra lani, po štetju in računanju stopava v 7.krog, če pride M. Sem imela že preverbo prisotnosti O na UZ, zdaj smo pa pridni tiste dni. Kaj pa vidva? Ti že imaš sončka, kajne? Se s tvojim veliko pogovarjata o tej temi, torej da si žalostna, ali raje držiš v sebi? Veliko sončka ti želim, tako na zunaj kot tudi znotraj
|