izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Jutro punce! Meni tele moje boleče ovulacije na dajo miru. Prej nisem mela nikoli bolečin ob O. Zdaj pa me boli cel jajčnik, prav čutim ga in se mi zdi da me tudi v jajcevodu zateguje in tišči, če je to sploh možno? Če mi otroka plezata po trebuhu me prav zaboli. Bolečina potem počasi pojenja v enem tednu, a ni to ful veliko? Imam čez 10 dni tudi pregled pri G, samo me zanimajo tudi vaše izkušnje. Zanima me kako ve čutite bolečine ob O? In ali je kakšna zanosila pa ima boleče ovulacije? Jaz sem zanosila, pa imam boleče ovulacije odkar pomnim. Pravzaprav sem bila tisti mesec, ko sem potem zanosila čisto slučajno pri g na pregledu in sem jaz G. povedala v katerem jajčniku je bila O. To je potem potrdila še z vaginalnim ultrazvokom. Je pa tudi pri meni tako, da me boli samo en jajčnik. oz. samo eden me boli tako zelo jasno, da točno vem kdaj imam ovulacijo (bolečine so prisotne ene 3 dni, ampak 1 dan je res intenzivno). Drugi jajčnik pa sicer čutim da se nekaj dogaja, ne morem pa točno določiti dneva O, lahko samo približno. Imam pa sicer ful redne M, tako da lahko vseeno kar točno določim. Sicer pa ... moja je prišla. Malo mi je pustila upanje, ker je prišla danes namesto včeraj. pa tak zagovornik "neznakcev" sem, pol pa sama nasedem kljub vsem jasnim znakom da bo M (migrena, GODZILLA počutje itd.). Ah ja ... ko je pa tako lepo upati in sanjati. Mislim, da je mojim domačim potegnilo, kaj se dogaja pri nas (pač, da ne rata lih tk kot bi midva hotela). Upam, da nama bojo v prihodnje prizanašali s kakšnimi neumestnimi izjavami. Čakam, da me mine žalost. Damuš...pošiljam ti en velik spodbudni ...Bomo pa upale skupaj in bomo aprilčice ali majevke ali junijke naslednje leto...Vem, da ni lušno. Jaz jo tudi čakam, da pride...danes zjutraj je prišel en močen krč in sem rekla...to je to....bo že danes prišla in še ni....jutri jo pa tako pričakujem in vem, da tega ne bo zamudila, tako rada me obišče...tudi jaz si rečem ne bom upala, potem pa upam, zadnje dni je pa itak grozno, kljub temu da sem si rekla, da ne bom. Nato si preračunam, da sva še slončkala čisto vsak dan med O in se še s tem bolj napsihiram...In potem ko jutri pride, bom vseeno žalostna, čeprav sem se že prepričala, da pride in si rekla ok. In to je začaran krog psihe. In vem, da te besede:sprosti se pa bo, odmisli, ne razmišljaj o tem in se bo zgodilo, še bolj razkurijo...tudi moji so ta vikend uvideli, kam pes taco moli in zakaj še nič ni...mami sem samo omenila, da imam v avgustu preiskavo in ji je bilo takoj jasno...tako da bo za naju, Damuš, najboljše, da kar odmisliva to, kar mislijo drugi... Bo uspelo, seveda da bo! Enkrat mora! Jaz verjamem (in res si to ponavljam), da bo tudi na nas enkrat posijal sonček in to s takim žarom, kot ga imamo te poletne dni. Z dvignjeno glavo novim zmagam naproti, veš kaj pride po M? Naša krasna motivacija: ovulacija☺ Objemček
|