|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
10.7.2016 8:57:38   
mimi_ka
Storžek meni so se boleče ovulacije začele po porodu, prej jih nisem nikoli čutila. Bolečine kot jih opisuješ so bile pri meni par dni okrog O včasih bolj prisotne, včasih manj. Mislim da je vse ok in se nimaš kaj sekirati. vsaj veš, da imaš O user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.7.2016 9:21:18   
Storžek3
mimi_ka upam da imaš prav user posted image

Ne vem, ful mi je čudno to ker tega prej ni bilo. Pa vedno me boli na isti strani. A potem imam O vedno na enem in istem jajčniku? Imam pa en jajčnik policističen, ne vem pa katerega, pa me pol tudi to skrbi, kaj če sta zdej oba jajčnika kaj poškodovana. Komaj čakam pregled.

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 10.7.2016 9:26:15 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.7.2016 9:48:55   
mimi_ka
Mislim, da je lahko tudi vedno iz istega ja. Ampak to naj te ne skrbi, saj tudi punce, ki so jim en jajčnik odstranili ali pa imajo poškodovan en jajcevod, lahko zanosijo brez problema. No saj ti bo bolj natančno povedal G na pregledu.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.7.2016 17:51:59   
Bibabuba12
Storzek3 js nikoli nisem mela bolecih ovulacij. Od zdravljenja z metatreksatom zaradi IMN sem vsako ovulacijo cutila. Vcasih bolj, vcasih manj bolece in to ponavadi na eni strani. Tako da zgleda, da ni to nic cudnega. Tako vsaj ves kdaj O je. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.7.2016 19:39:04   
Storžek3
bubabuba12 a ti te boli na uni strani kjer si imela IMN?

Ah ne vem kaj mi je ta mesec..kar nekaj me skrbi ker mi verjetno deluje le en jajčnik, da na tudi z njim kaj narobe.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.7.2016 20:42:09   
talisman13
Storžek3 jst imam tudi boleče O od poroda naprej, kakšen mesec me je tako bolelo da se nisem mogla normalno vsedet, je pa res da je bilo to ponavadi en dan

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.7.2016 20:43:20   
Bibabuba12
Ne, mene boli na kontra strani. user posted image Ampak tudi, ce te boli samo na eni strani, ni nujno da deluje samo eden od jajcnikov. Je pa normalno, da ima zenska dominanten jajcnik na katerem vec ovulira kot na drugem, tako da js se zaradi tega sploh ne bi sekirala. Ce te pa skrbi se pa naroci k ginekologu da pogledata kaj in kako. Mislim, da skodit kaksen dodaten pregled pac ne more.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.7.2016 23:11:22   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Jutro punce!
Meni tele moje boleče ovulacije na dajo miru. Prej nisem mela nikoli bolečin ob O. Zdaj pa me boli cel jajčnik, prav čutim ga in se mi zdi da me tudi v jajcevodu zateguje in tišči, če je to sploh možno? Če mi otroka plezata po trebuhu me prav zaboli. Bolečina potem počasi pojenja v enem tednu, a ni to ful veliko? Imam čez 10 dni tudi pregled pri G, samo me zanimajo tudi vaše izkušnje.

Zanima me kako ve čutite bolečine ob O? In ali je kakšna zanosila pa ima boleče ovulacije?

Jaz sem zanosila, pa imam boleče ovulacije odkar pomnim. Pravzaprav sem bila tisti mesec, ko sem potem zanosila čisto slučajno pri g na pregledu in sem jaz G. povedala v katerem jajčniku je bila O. To je potem potrdila še z vaginalnim ultrazvokom. Je pa tudi pri meni tako, da me boli samo en jajčnik. oz. samo eden me boli tako zelo jasno, da točno vem kdaj imam ovulacijo (bolečine so prisotne ene 3 dni, ampak 1 dan je res intenzivno). Drugi jajčnik pa sicer čutim da se nekaj dogaja, ne morem pa točno določiti dneva O, lahko samo približno. Imam pa sicer ful redne M, tako da lahko vseeno kar točno določim.

Sicer pa ... moja user posted image je prišla. Malo mi je pustila upanje, ker je prišla danes namesto včeraj. pa tak zagovornik "neznakcev" sem, pol pa sama nasedem kljub vsem jasnim znakom da bo M (migrena, GODZILLA počutje itd.). Ah ja ... ko je pa tako lepo upati in sanjati.

Mislim, da je mojim domačim potegnilo, kaj se dogaja pri nas (pač, da ne rata lih tk kot bi midva hotela). Upam, da nama bojo v prihodnje prizanašali s kakšnimi neumestnimi izjavami.

Čakam, da me mine žalost. user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.7.2016 23:59:42   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Jutro punce!
Meni tele moje boleče ovulacije na dajo miru. Prej nisem mela nikoli bolečin ob O. Zdaj pa me boli cel jajčnik, prav čutim ga in se mi zdi da me tudi v jajcevodu zateguje in tišči, če je to sploh možno? Če mi otroka plezata po trebuhu me prav zaboli. Bolečina potem počasi pojenja v enem tednu, a ni to ful veliko? Imam čez 10 dni tudi pregled pri G, samo me zanimajo tudi vaše izkušnje.

Zanima me kako ve čutite bolečine ob O? In ali je kakšna zanosila pa ima boleče ovulacije?

Jaz sem zanosila, pa imam boleče ovulacije odkar pomnim. Pravzaprav sem bila tisti mesec, ko sem potem zanosila čisto slučajno pri g na pregledu in sem jaz G. povedala v katerem jajčniku je bila O. To je potem potrdila še z vaginalnim ultrazvokom. Je pa tudi pri meni tako, da me boli samo en jajčnik. oz. samo eden me boli tako zelo jasno, da točno vem kdaj imam ovulacijo (bolečine so prisotne ene 3 dni, ampak 1 dan je res intenzivno). Drugi jajčnik pa sicer čutim da se nekaj dogaja, ne morem pa točno določiti dneva O, lahko samo približno. Imam pa sicer ful redne M, tako da lahko vseeno kar točno določim.

Sicer pa ... moja user posted image je prišla. Malo mi je pustila upanje, ker je prišla danes namesto včeraj. pa tak zagovornik "neznakcev" sem, pol pa sama nasedem kljub vsem jasnim znakom da bo M (migrena, GODZILLA počutje itd.). Ah ja ... ko je pa tako lepo upati in sanjati.

Mislim, da je mojim domačim potegnilo, kaj se dogaja pri nas (pač, da ne rata lih tk kot bi midva hotela). Upam, da nama bojo v prihodnje prizanašali s kakšnimi neumestnimi izjavami.

Čakam, da me mine žalost. user posted image

Damuš...pošiljam ti en velik spodbudni user posted image ...Bomo pa upale skupaj in bomo aprilčice ali majevke ali junijke naslednje leto...Vem, da ni lušno. user posted image Jaz jo tudi čakam, da pride...danes zjutraj je prišel en močen krč in sem rekla...to je to....bo že danes prišla in še ni....jutri jo pa tako pričakujem in vem, da tega ne bo zamudila, tako rada me obišče...tudi jaz si rečem ne bom upala, potem pa upam, zadnje dni je pa itak grozno, kljub temu da sem si rekla, da ne bom. Nato si preračunam, da sva še slončkala čisto vsak dan med O in se še s tem bolj napsihiram...In potem ko jutri pride, bom vseeno žalostna, čeprav sem se že prepričala, da pride in si rekla ok. In to je začaran krog psihe.

In vem, da te besede:sprosti se pa bo, odmisli, ne razmišljaj o tem in se bo zgodilo, še bolj razkurijo...tudi moji so ta vikend uvideli, kam pes taco moli in zakaj še nič ni...mami sem samo omenila, da imam v avgustu preiskavo in ji je bilo takoj jasno...tako da bo za naju, Damuš, najboljše, da kar odmisliva to, kar mislijo drugi...

Bo uspelo, seveda da bo! Enkrat mora! Jaz verjamem (in res si to ponavljam), da bo tudi na nas enkrat posijal sonček in to s takim žarom, kot ga imamo te poletne dni. Z dvignjeno glavo novim zmagam naproti, veš kaj pride po M? Naša krasna motivacija: ovulacija☺

Objemčekuser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.7.2016 7:42:13   
Bibabuba12
Damuš en velik objem! user posted image Verjamem, da mora biti hudo, ko si zelo zelis pa ne gre in ne gre. Sploh pa ce je se s strani okolice nepotreben pritisk in neumestni komentarji. Tudi zate bo posijal soncek in bos zagledala user posted image . Zgleda da pac ne tako hitro kot bi si zelela. Ampak bo!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.7.2016 8:32:13   
mimi_ka
Damuš user posted image pa ne oziraj se na okolico..itak da vama bo uspelo. Tudi midva sva rabila več kot leto, da je končno ratalo, pa še zdaj nisem mirna in verjetno ne bom do konca. Upam, da se bomo prihodnje leto skupaj smejale tem postom z našimi štručkami v naročju user posted image
izida zate pa še veno stiskam pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
11.7.2016 10:00:45   
Allstar
Damušuser posted image

Vem kako je...midva bi tudi rada čimbolj dolgo zadržala za sebe, ampak že zdaj ne vem kako bo, če bova morala na preglede hodit....smo tiste vrste družina, ki si veliko povemo in skoraj za vsak korak vemo kje je kdo user posted image ....upam, da nama čimbolj dolgo uspe zadržati za naju...
Še vedno pa ostaja upanje, da bomo res aprilčice ali majčice user posted image .

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.7.2016 10:04:17   
Allstar
user posted image user posted image user posted image user posted image JULIJ 2016 user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
user posted image user posted image talisman13, 2. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

8.7.
user posted image Allstar, 12. krog, 0 otrokuser posted image

11.7.
user posted image user posted image majčyca, 3. krog, 1 otrokuser posted image user posted image
izida, 6. krog, 0 otrok
Aischa2

12.7.
user posted image Damuš, 5. krog, 1 otrokuser posted image

14.7.
user posted image user posted image Bibabuba12, 1. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

22.7.
Stroržek3, 6. krog, 2 otroka

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

< Sporočilo je popravil Allstar -- 11.7.2016 10:05:18 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.7.2016 10:37:13   
izida
Jaz jo čakam še☺

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.7.2016 11:22:44   
Veronique
A si se polulala kak test? Mogoce je bil tisti 2 dni pred M se prehiter?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.7.2016 11:24:46   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

A si se polulala kak test? Mogoce je bil tisti 2 dni pred M se prehiter?

Nisem še. Jutri bom...pa saj bo danes prišla, brez skrbi. Rada pride. Kdaj si pa ti na vrsti?

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.7.2016 12:00:10   
Veronique
Ufff mene se dolga pot caka, okoli 29.7. Zdaj sem sele malo pred O tako da bomo videli user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.7.2016 14:05:29   
Bibabuba12
izida, dokler ne pride, lahko me se vedno stiskamo pesti, da je ne bo. user posted image

Js sem sla danes naredit se en test, ker so me enostavno prevec dajali zivci, ker pac bi naj komaj ta teden dobila user posted image in sem se prevec sekirala, da kaj pa ce pride. Crtica je super lepa, mocna. Sicer se vedno malenkost sibkejsa kot kontrolna, ampak proti prejsnjemu tednu sto in ena. Pa proti prejsnji IMN tudi. To je taksna crtica kot se je spomnim iz prve nosecnosti. Sem koncno pomirjena in verjamem, da bo vse ok. user posted image In cakam, da se nam cim prej pridruzite v drugih tema, ce ne v marcevkah pa v aprilcicah! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
11.7.2016 15:50:23   
Veronique
Jaz pa imam tezavo z O testi. Ravnokar sem naredila prvega v tem ciklu na 12. dan (ponavadi imam O 15, 16 dan, ker cutim mooocno pikanje). Test je bil pred tem vedno negativen, danes pa se mi zdi, da je to skoraj pozitivno?! Crtica se je prikazala takoj (skoraj se pred kontrolno) potem pa se je se potemnila in je ciiiisto malo svetlejsa kot kontrolna. Taksen je bil prejsnji mesec pozitiven test, so se nato crtice se samo svetlile. Zdaj pa mi ni nic jasno, ker je vseeno se zgodaj + cutim ne nic.
Res je, da je bil urin kar skoncentriran, pa mogoce zaradi tega? Bom potem, ko pridem domov naredila spet test in jutri ponovno pa da vidim, kam to vodi. Se dobro, da jih imam mali milijon na zalogi, ebay je zakon user posted image bi prilepila slikico pa ne znamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
11.7.2016 16:39:07   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Jaz pa imam tezavo z O testi. Ravnokar sem naredila prvega v tem ciklu na 12. dan (ponavadi imam O 15, 16 dan, ker cutim mooocno pikanje). Test je bil pred tem vedno negativen, danes pa se mi zdi, da je to skoraj pozitivno?! Crtica se je prikazala takoj (skoraj se pred kontrolno) potem pa se je se potemnila in je ciiiisto malo svetlejsa kot kontrolna. Taksen je bil prejsnji mesec pozitiven test, so se nato crtice se samo svetlile. Zdaj pa mi ni nic jasno, ker je vseeno se zgodaj + cutim ne nic.
Res je, da je bil urin kar skoncentriran, pa mogoce zaradi tega? Bom potem, ko pridem domov naredila spet test in jutri ponovno pa da vidim, kam to vodi. Se dobro, da jih imam mali milijon na zalogi, ebay je zakon user posted image bi prilepila slikico pa ne znamuser posted image

Verjetno imaš ta mesec prej O. Še dobr, da si delala test...je ne boš zamudila. Zdej pa pridna bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
11.7.2016 17:37:04   
Katte
Bibabuba12, sem rekla, da je to to user posted image . Zdaj ti pa lahko uradno čestitam.

Veronique, očitno imaš prej O.

Moj O test je bil tudi včeraj pozitiven, bila sva pridna, zdaj pa čakamo, kaj bo iz tega.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.7.2016 17:46:36   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Bibabuba12, sem rekla, da je to to user posted image . Zdaj ti pa lahko uradno čestitam.

Veronique, očitno imaš prej O.

Moj O test je bil tudi včeraj pozitiven, bila sva pridna, zdaj pa čakamo, kaj bo iz tega.

Torej imaš danes ali jutri O. Bodita pridna še en dan po O.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.7.2016 22:28:54   
Veronique
izida kako kaze pri tebi?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.7.2016 22:38:34   
mimi_ka
Punce jaz imam žal slabo novico user posted image
moji največji strahovi so se danes uresničili, popoldne sem začela krvaveti user posted image user posted image šla sem v bolnico, kjer mi je G naredil uz. Videl je vrečko in čisto majhno pikico, pa tudi utripe je zaznal. čisto sem bila šokirana, ker sem bila prepričana, da je že vse mimo in da je to začetek ss kot prejšnjič. Sem se že na poti, ko sva se vozila do bolnice psihično pripravila na to in sem samo čakala, da bo pregled mimo. Dobila sem dabroston tablete in 14 dni bolniške, nobenega fizičnega dela, čim več počitka. In to je zdaj tudi problem user posted image 14 dni bolniške si ne morem privoščit, ker je to delo sezonsko in sedaj sredi največje sezone ne bi mogli dobit nadomestnega delavca, ker je za to treba opraviti poseben izpit user posted image dogovorila sem se s šefico, da me tri dni ne bo, potem pa bom videla kako naprej. Upam, da se krvavitev ustavi in da to ne pomeni začetek splava. Je pa rekel G, da več kot to, da jemljem dabroston in čim manj fizičnega napora, ne morem narediti. Zdaj lahko samo čakam, ali se bo krvavitev ustavila in se bo pikica razvijala naprej ali pa bo vse skupaj vodilo v ss user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
11.7.2016 22:46:39   
Veronique
mimi_ka iskreno mi je zal za vse kar prezivljas, ampak reeees ni nujno, da se bo slabo koncalo, ne vodi vsaka krvavitev v spontani splav. Zdaj je cas, da se res osredotocis na pozitivne misli (ne glede na to kako tezko je) in se prepustis, ker narediti zal ne mores nic. To je najhujsi obcutek ampak res probaj misliti pozitivno, ves koliko je zgodb, ko so zenske krvavele pa se je vse srecno koncalo. Ze to, da se je pri teh tednih videl plod in celo utrip je super novica, tako da sem prepricana, da se bo fizolcek obdrzal in se ni vse izgubljeno.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?