|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
7.7.2016 12:16:13   
katjesss
bibabuba12 najlepse porocno darilo drug drugemuuser posted image ceeeeeeeestitke, ni kaj drugega rect user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.7.2016 12:22:00   
sončektvoj
user posted image user posted image majčyca čestitke za user posted image user posted image

Jaz pa sem bila pri moji G in je rekla da bi bilo najbolj pametno začeti s klomifenom, glede na to da so moji ciklusi že celo zadnjo leto 50+ dni. Zdaj poleti ne spremlja ovulacij, tako da je rekla da od septembra naprej lahko pridem.

Bomo pa poleti vseeno user posted image pa uživali pa upali na najboljše :) Spremljam še naprej vaše pluske in črtice :)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.7.2016 12:23:04   
sončektvoj
user posted image Bibuba12 čestitke tudi tebi :) user posted image

(odgovor članu sončektvoj)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.7.2016 12:23:10   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Superca, da boš tako hitro na vrstiuser posted image Uživaj v stanju in le pobožaj že trebuščekuser posted image
Jaz sem imela včeraj rjav izcedek, danes beli tok. Zvečer, ko se umirim, me nekako čudno špika, imam malce boleče bradavičke, beli tok, ampak vse to so tudi znaki za PMS. Valda, da razmišljam o tem. Pa sem rekla, da ne bom. Včeraj sem spet postala tako žalostna...ampak se mi zdi, da je iz kroga v krog manjše razočaranje...ne vem zakaj...Pojavljajo se le vprašanja v smislu zakaj nama ne uspeuser posted image ... Danes sem 25. dan ciklusa tako da drugo kot čakanje, mi ne preostane. Mislim, da nismo nič pridelali tudi v tem ciklusu ne, čeprav upanje ostaja, dokler se ne prikažeuser posted image . Vsem nam želim, da čimprej ugledamo magično črtico!user posted image

Včeraj je bilo očitno nekaj v zraku, kajti tudi jaz sem bila povsem na dnu. Tako si želim tehuser posted image , pa jih kar ni in ni.
sej razumsko vem, da imam še čas, sam srce pač dela po svoje.

Izida koliko časa se pa že trudita? Oprosti, ko sem na forumu samo preletim vse, pa si ne uspem vsega zapomnit.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.7.2016 12:33:41   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Superca, da boš tako hitro na vrstiuser posted image Uživaj v stanju in le pobožaj že trebuščekuser posted image
Jaz sem imela včeraj rjav izcedek, danes beli tok. Zvečer, ko se umirim, me nekako čudno špika, imam malce boleče bradavičke, beli tok, ampak vse to so tudi znaki za PMS. Valda, da razmišljam o tem. Pa sem rekla, da ne bom. Včeraj sem spet postala tako žalostna...ampak se mi zdi, da je iz kroga v krog manjše razočaranje...ne vem zakaj...Pojavljajo se le vprašanja v smislu zakaj nama ne uspeuser posted image ... Danes sem 25. dan ciklusa tako da drugo kot čakanje, mi ne preostane. Mislim, da nismo nič pridelali tudi v tem ciklusu ne, čeprav upanje ostaja, dokler se ne prikažeuser posted image . Vsem nam želim, da čimprej ugledamo magično črtico!user posted image

Včeraj je bilo očitno nekaj v zraku, kajti tudi jaz sem bila povsem na dnu. Tako si želim tehuser posted image , pa jih kar ni in ni.
sej razumsko vem, da imam še čas, sam srce pač dela po svoje.

Izida koliko časa se pa že trudita? Oprosti, ko sem na forumu samo preletim vse, pa si ne uspem vsega zapomnit.

Res je, Damuš, razumem te...Včeraj so se čustva res razburkala..mogoče me je malo podžgalo to, da sem srečala kolegico v 6. mesecu in med pogovorom si je prižgala cigareto..Da ne bo pomote, sama sem kadilka, ampak sem bila tako žalostna, ko mi je povrh vsega še zabrusila da se naj ne sekiram, če ne gre, ker je škoda živcev...user posted image Kako lahko je reči, kajne?
Midva se trudiva nezavestno, torej SO brez zaščite in računanja od decembra lani, po štetju in računanju stopava v 7.krog, če pride M. Sem imela že preverbo prisotnosti O na UZ, zdaj smo pa pridni tiste dni.

Kaj pa vidva? Ti že imaš sončka, kajne? Se s tvojim veliko pogovarjata o tej temi, torej da si žalostna, ali raje držiš v sebi? Veliko sončka ti želim, tako na zunaj kot tudi znotrajuser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.7.2016 12:40:31   
Damuš
Ja, imam že hčerkico. In sem iz dneva v dan bolj hvaležna zanjo tudi na nosečnost z njo sva čakala 5. mesecev - saj vem, ni dolgo, tud takrat se mi ni zdelo ... zdaj se mi pa vleeeeeeeče).

Pravzaprav se o tej temi zelo malo pogovarjava. edin ko pride M. Mož si tudi zelo želi user posted image in je njemu tudi težko, sam on pač ne govori rad o tem. Pol pa tudi jaz ne pritiskam. Mi pa vsak mesec, ko pride M pove, da je žalosten. Sej do zdej nisva delala panike, zdej naju pa že mal stiska. Nisva več najmlajša, pa se nikol ne ve.

kaj pa vidva? Se pogovarjata?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.7.2016 12:51:30   
izida

Ja, imam že hčerkico. In sem iz dneva v dan bolj hvaležna zanjo tudi na nosečnost z njo sva čakala 5. mesecev - saj vem, ni dolgo, tud takrat se mi ni zdelo ... zdaj se mi pa vleeeeeeeče).

Pravzaprav se o tej temi zelo malo pogovarjava. edin ko pride M. Mož si tudi zelo želi user posted image in je njemu tudi težko, sam on pač ne govori rad o tem. Pol pa tudi jaz ne pritiskam. Mi pa vsak mesec, ko pride M pove, da je žalosten. Sej do zdej nisva delala panike, zdej naju pa že mal stiska. Nisva več najmlajša, pa se nikol ne ve.

Verjamem, da si hvaležna za pikico, tudi jaz bi bila neskončno!

Moj se komaj sedaj zaveda, da res ne gre takrat ko si zamisliš. Poskušam mu ne preveč najedati z žalostjo...tudi ko pride M, me potolaži, ko mu rečem, da me špika ali kaj podobnega, pa je realist in reče, naj počakam na datum. Včasih imam občutek, da mu najedam..saj veš, vsak mesec isto...kljub temu mu vidim v očeh, kako si želi...imava svoje gnezdo in vse, kar rabiva za pikico, tako da je začel razmišljati o tem. Zadnjič mi je rekel, da gre lahko tudi na spermiogram in me spraševal, kak je postopek. Tudi v umetni proces bi najbrž šel. Še dobro, da je ljubezen tista, ki je močnejša od vseh preprek tega sveta in verjamem, da bodo naše ljubezni enkrat nagrajene z bitjecem, ko si ga tako želimo.Lepo je, da sem tukaj na forumu, da lahko upamo skupaj, se potolažimo in stiskamo pesti.

Lep poletni dan vsem ringarajevkamuser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.7.2016 12:52:24   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

bibabuba12 če je črtica in sploh če je danes še močnejša, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image si si že izračunala PDP?

Jaz pa sem se danes naročila pa 1. pregled in ga imam 26.7. Močno upam, da bo vse ok in tako kot mora bit.

Izida, kako pa kaj kaže pri tebi? Te še nič ne mika kak test?
Allstar ti imaš še vedno izcedke?

Stiskam pesti za čimveč pluskov user posted image

Pobožam ga že vsak dan večkrat user posted image sem sama sebe ujela, da se se že kar pogovarjala s pikico, tako v mislih user posted image
Mogoče pa so to vseeno kakšni znakci, da ne bo tvoje user posted image močno stiskam pesti!

Meni pa je malo čudno, da me nič prsi ne bolijo. V prvi nosečnosti so me res fejst bolele, ampak se ne spomnim kdaj se je to začelo. Saj možno da še bo, ampak me vseeno skrbi, da ni to kak slab znak user posted image sem pa zdaj komaj v 4. tednu...

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.7.2016 12:54:15   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: sončektvoj

user posted image user posted image majčyca čestitke za user posted image user posted image

Jaz pa sem bila pri moji G in je rekla da bi bilo najbolj pametno začeti s klomifenom, glede na to da so moji ciklusi že celo zadnjo leto 50+ dni. Zdaj poleti ne spremlja ovulacij, tako da je rekla da od septembra naprej lahko pridem.

Bomo pa poleti vseeno user posted image pa uživali pa upali na najboljše :) Spremljam še naprej vaše pluske in črtice :)

Hvala za čestitke user posted image
Stiskam pesti, da čimprej zagledaš user posted image

(odgovor članu sončektvoj)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.7.2016 13:54:51   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

bibabuba12 če je črtica in sploh če je danes še močnejša, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image si si že izračunala PDP?

Jaz pa sem se danes naročila pa 1. pregled in ga imam 26.7. Močno upam, da bo vse ok in tako kot mora bit.

Izida, kako pa kaj kaže pri tebi? Te še nič ne mika kak test?
Allstar ti imaš še vedno izcedke?

Stiskam pesti za čimveč pluskov user posted image

Jap, pri meni še nič novega user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.7.2016 14:16:34   
Bibabuba12
Hej punce, danes sem bila v sluzbi od deset_ih na treningih. Hvala vsem za lepe zelje. Resnicno upam, da je to to in da se ne bo ponovila zgodba od prejsnjic. Bom pa seveda pozitivno razmisljala. Sploh pa ne morem verjet, da je ratalo v prvo, ko sva se odlocila. To se mi je pa res zdelo popolnoma nemogoce. Pdp sem si naracunala, da je okoli 21.3., bolj natacno mi bodo pa ze povedali na pregledu. Je bil pa tale user posted image zagotovo pridelan v Sloveniji ob Soci nekje, ker smo v casu O bili v Sloveniji na kratkem dopustu. user posted image

Stiskam mocno pesti za vse ostale, da bodo cimprej user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Izida kdaj bos testirala?

Allstar tudi zate torej se ni cisto vse izgubljeno.

< Sporočilo je popravil Bibabuba12 -- 7.7.2016 14:19:14 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.7.2016 14:17:00   
Sofie

Verjamem, da si hvaležna za pikico, tudi jaz bi bila neskončno!

Moj se komaj sedaj zaveda, da res ne gre takrat ko si zamisliš. Poskušam mu ne preveč najedati z žalostjo...tudi ko pride M, me potolaži, ko mu rečem, da me špika ali kaj podobnega, pa je realist in reče, naj počakam na datum. Včasih imam občutek, da mu najedam..saj veš, vsak mesec isto...kljub temu mu vidim v očeh, kako si želi...imava svoje gnezdo in vse, kar rabiva za pikico, tako da je začel razmišljati o tem. Zadnjič mi je rekel, da gre lahko tudi na spermiogram in me spraševal, kak je postopek. Tudi v umetni proces bi najbrž šel. Še dobro, da je ljubezen tista, ki je močnejša od vseh preprek tega sveta in verjamem, da bodo naše ljubezni enkrat nagrajene z bitjecem, ko si ga tako želimo.Lepo je, da sem tukaj na forumu, da lahko upamo skupaj, se potolažimo in stiskamo pesti.

Lep poletni dan vsem ringarajevkamuser posted image

Pri nama je bilo enako. In ko je leto minilo se je meni trgalo srce. Vse okoli mene so bile noseče, uspelo itak v prvem poskusu. Midva pa še vedno sama. Ampak tudi za vaju bo posijalo sonce. In potem bo svet precej lepši. Drži se.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.7.2016 15:03:37   
aja2
Bibabuba12 od kod pa si? Iz napisanega lahko razberem, da ne zivis v SLO, ali?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.7.2016 15:11:35   
Bibabuba12
Ne, vec kot leto dni smo v tujini, ker nama v Sloveniji enostavno ni uspelo s sluzbami. Pa nam nic ne manjka, ne zelim pa javno pisati kje smo, ker nas vseeno ni tako zelo veliko slovencev tukaj. user posted image Poslji mi zasebno sporocilo da ti povem kje smo, meni jih namrec noce posiljati ze nekaj casa, ko ga pa dobim pa lahko odgovorim.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.7.2016 15:18:53   
aja2
No fajn, glavno da vama je uspelo in se imata fajnuser posted image . Kaj pa glede pregledov in poroda, vse opravljas oz. bos v tujini?

Neposredna povezava do sporočila: 365
7.7.2016 15:27:44   
Bibabuba12
Ce bo tokrat vse tako kot mora biti, potem bom sla na prvi UZ samoplacnisko v Sloveniji, ker pridem s tamalim 24.7.k mojim in se vracam 16.8. nazaj. Torej, bom ze v 10. tednu, ko se bom vracala in komaj v 6. ko se potovala za Slovenijo, torej je se prehitro za pregled. Drugace pa nameravam vse dati cez tukaj, ker itak mam poleg javnega zdravstva urejeno tudi zasebno zdravstvo, ki je malenkost boljse, tako da me sploh ni strah. Razmisljam samo ce ne bi mogla prej k ginekologinji glede na to, da je prejsnja nosecnost bila izvenmaternicna.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.7.2016 15:56:56   
Veronique
bibabuba12 a že veš kako mu boš povedala? user posted image Pa povej kje ob Soči je bilo to, da rezerviram za par dni oddihauser posted image user posted image
Jaz sem čisto v oblakih in razmišljam kako bom povedala, ko pride do tega. Prej sem bila 2x tako šokirana, da sem mu pokazala test in to je to. Zdaj v tretje pa se bom potrudila. Ampak sem si rekla, da ko pride to tega bom absolutno počakala kak teden, da vsaj samo sebe malo prepričam, ker mi je tako grozno, ko sva potem oba razočarana. Pa tudi h G ne bom klicala takoj (zdaj sem takoj, ko sem videla II, še isti dan) ampak bom počakala vsaj 2 tedna ali 3, da vidim kako in kaj. Prost termin bo itak našla, imam tako super G in sestro, da vem, da bo. Še pred novembrom in neplodnostno.user posted image Ta mesec zdaj bom delala O teste (hvala bogu sem konec z user posted image ) pa da vidim kako in kaj, avgusta pa mi pade O ravno na čas dopusta in potem bom pa res čisto na off pa bo kaj bo.
Se pa strinjam z vami, da pride kak žalosten dan... Ko se pogovarjam s kako prijateljico imam noro pozitiven odnos, doma pa se včasih zlomim. Ampak si govorim, da se to vsem dogaja in da ne moreš skozi pozitivno razmišljat. user posted image

< Sporočilo je popravil Veronique -- 7.7.2016 15:57:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 367
7.7.2016 16:06:39   
Sofie

Jaz imam ogromno ovulacijskih testov. Samo, da opravim prve preglede pa jih podarim, če bi jih katera imela.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.7.2016 16:09:35   
Veronique
Sofie res ti želim, da bo vse super in jih ne boš več potrebovalauser posted image Bi se javila za njih ampak jih imam še ogromno iz ebaya tako da upam, da jih dobi katera, ki jih bolj potrebujeuser posted image
P.s. a si ta mesec, ko si zanosila delala te teste?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.7.2016 16:12:31   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Sofie res ti želim, da bo vse super in jih ne boš več potrebovalauser posted image Bi se javila za njih ampak jih imam še ogromno iz ebaya tako da upam, da jih dobi katera, ki jih bolj potrebujeuser posted image
P.s. a si ta mesec, ko si zanosila delala te teste?

Ja. Hodila sem na UZ in delala teste. Vem da v petek folikel še ni bil dovolj velik, v nedeljo je bil pa test že pozitiven.

Neposredna povezava do sporočila: 370
7.7.2016 16:16:04   
katjesss
Sofie in kdaj sta pol bla pridna, vsak dan, 2dni prej, 1dan prej, vsak dan?user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.7.2016 16:16:15   
Veronique
Bravoo! user posted image Veliko sreče še naprej in uspešno do koncauser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.7.2016 16:17:35   
Veronique
Jaz sem brala neko ameriško zadevo (itak imam preveč časa in najdem 1000 in eno stvar) in po neki ''raziskavi'' priporočajo vsaka vsaka dva dni, na dan, ko je O test pozitiven in še potem 2 dni po tem.
Ampak saj veste kako je... Včasih uspe z enim odnosom, včasih pa vsak dan pa ne greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
7.7.2016 16:18:37   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Sofie in kdaj sta pol bla pridna, vsak dan, 2dni prej, 1dan prej, vsak dan?user posted image

Vsak drug dan user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.7.2016 16:26:44   
katjesss
Hja saj tako je ja, enim rata tako, drugim spet drugace, ...upam da nam pocasi vsem rata, tako ali drugace user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?