Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:31:18
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ja Mimi_ka, sredi cikla, okoli ovulacije, 2x ko sem sla na wc, potem pa nič več. Očitno je res bila ovulacijska krvavitev, ampak zelo močna. Ni pa bila rdeča kri, ampak taka razredčena s sluzjo, barva nekak roza. Količinsko pa kot prvi dan M . Čudno . Zdaj moram nehati s krvomočnico a ne? Ali jo še pijem par dni? Dajte zdaj vi, vse zadne punce iz seznama, polepšajte in pozelenite seznamček . Držim pesti! Aha, potem pa je bila to res ovulacijska krvavitev. Tudi meni se pojavi občasno tak roza izcedek pomešan s sluzjo. Ja jaz sem tisti dan, ko naj bi bilo konec ovulacije, končala pit krvomočnico. Držim pesti, da se je prijelo Hvala za lepe misli. Res bi bilo lepo, če bi vsaj eni od nas na koncu seznama uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:33:20
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU Dober dan :) za meno je et (včeraj), sedaj pa čakam na 29.02. da nalulam mogoč plusek. sem v 2.postopku, še brez bebike.. trenutno pa imam v sebi 2 celici.. upam da se vsaj 1 prime :) tako da se Vam pridružujem :) in vsaki izmed nas želim en debeli plusek Super za dve pikici držim pesti, da se obdržita in zagledaš magični konec meseca Pa dobrodošla med nami!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:39:34
|
|
|
|
viČipU
|
hvalaa, žal je že kar 10let in več poskušanj, tko d prav upat ne upam, kar bo bo. Želja pa je (itak) imate Ve tud krčke po et? pa če ste tok utrujene.. sem kot 100let stara babica
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:45:50
|
|
|
|
mimi_ka
|
To ti ne bi znala odgovorit. Jaz nimam izkušenj z et, se trudimo po naravni poti, sicer že skoraj leto, ampak sem optimist imam pa doma že enega sinka, ki je ratal brez problema, tako da res nikoli ne veš kaj te čaka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:47:45
|
|
|
|
viČipU
|
wiii vesela zate pol pa ni ga zlomka d ne bo zdaj še en plusk
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:48:26
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika jaz mam en tak dober občutek kaj pa vem, bomo videli.. Že vidim da bom teste prehitro spet delala. ..noname.. zdej pa že par dni nisi testa naredila..je kaj novega? No vsaj ena da ima dober občutek res bi bilo lepo, da vsaj ena zaključi tale mesec s pluskom, če se je že začelo tako obetavno s pluski.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:52:47
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU wiii vesela zate pol pa ni ga zlomka d ne bo zdaj še en plusk Hehe..hvalaaa ti jaz sem že malo obupala, moj pa je kar prepričan, da bo uspelo..ahhh moški. Aprila imam pregled pri ginek, če prej ne rata, da vidimo kako dalje. Po pravici se pa kar malo bojim kakšnih teh umetnih postopkov in res ne vem, če bi se odločila, da grem v to, če pride do tega. Vas kar občudujem vse punce, ki ste to dale skozi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 13:58:49
|
|
|
|
mimi_ka
|
Koliko pa si stara, če ni skrivnost? Mene najbolj ta leta matrajo, ker bom letos 36 in nimam ravno dosti več časa za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 14:08:01
|
|
|
|
madjanca
|
Ahh sem jezna sama nase. Končno uspem odmisliti vse to lulanje in priakovanje, ker itak moram treutno pazit, ker bom vzela kmalu dabroston in res ne smem kaksne skode nardit. In j ta mesec imam same prebavne težave, glavobole, kovinski okus in pa napade lakote, boleče bradavice... grrr... očitno je nekje v moji podzavesti še vedno tale želja in upanje, da imam kar samo od sebe spet vse znake In potem mi še ena v službi reče, če sem mogoče noseča, ker sem drugačna. In evo, že spet razmišljam samo o tem kdaj in kako bi naredla test...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 15:05:15
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Koliko pa si stara, če ni skrivnost? Mene najbolj ta leta matrajo, ker bom letos 36 in nimam ravno dosti več časa za oj 32 :)
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 16:33:12
|
|
|
|
mimi_ka
|
Ah ti si še mladenka jaz sem tudi pri 32 prvič zanosila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 16:36:09
|
|
|
|
mimi_ka
|
madjanca potem pa je mogoče res kaj na tem, če vse govori v prid temu, da si noseča saj veš, da ponavadi je vedno tako, da rata, ko najmanj pričakuješ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 16:50:33
|
|
|
|
pikapoka pika
|
madjanca za kdaj te napišem na seznamček?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 17:06:29
|
|
|
|
..noname..
|
Mene lahko obdate z žalostnimi emotikoni, ker se mi najavlja z rjavim izcedkom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 17:27:19
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika madjanca za kdaj te napišem na seznamček? Tezko povem, ker sem zadnjo imela novembra in nic se ne kaze, da bi se kaj dogajalo.. tako, da jo lahkonpricakujem nekje v sredini marca, ker zacnem prvi teden z dabrostonom..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 17:30:16
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka madjanca potem pa je mogoče res kaj na tem, če vse govori v prid temu, da si noseča saj veš, da ponavadi je vedno tako, da rata, ko najmanj pričakuješ Mislim, da je spet vse samo v glavi. Tako, da raje ne pricakujem nic..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 17:50:23
|
|
|
|
pikapoka pika
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 17:53:23
|
|
|
|
viČipU
|
hvala za vrstico :)
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 19:59:53
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Joj kako žalostno rdeče je vse mimi_ka dej nam mal polepšaj seznamček no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 16.2.2016 20:43:06
|
|
|
|
Pelkaa
|
Ojoj, ta seznamček je pa res preveč rdeč :(. Nč punce, bomo morale bit v marcu bolj pridne. Pri nas smo zaključili z M tako da se loti nova runda...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 8:31:28
|
|
|
|
Allstar
|
Vi 4 punce še imate možnost polepšati seznam, držim pesti ;). Ostale moramo biti pa ta čas ko one čakajo pridne in pridno , da bomo marca imele lepši seznam ;).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 9:38:39
|
|
|
|
viČipU
|
kako ste kaj? Mene ta progesteron kar uspava, sem tak zaspanček. hjoj. pa počivanje.. mal napišite, kaj boste danes počele, kuhale, brale, gledale,... :) bo čas hitreje minil. pozdravček od zaspanke
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 9:49:00
|
|
|
|
mava1975
|
Uf nič kaj lep seznam, mene že nekaj glava boli in jajčniki...ampak upanje še ostaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 11:25:24
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Oh viČipU vi se pa že dolgo trudite! Upam da bo ta mesec ves trud poplačan. Jaz brez znakov ampak itak mam še 1 teden do testa. No v ponedeljek (sem se zmenila sama s sabo) da lahko že en test nardim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 11:41:25
|
|
|
|
viČipU
|
res da sem 32, samo ne me še vikat
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?