Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Mava1975 in pikapoka pika, imata prav, nisem niti pomislila da se ne sme, ne vem pa kako da nisem prebrala navodil dovolj pozorno. Do zdaj sem že 3 mesece preverjala ovulacujo in nikoli še ni bilo dveh črtic. Sem se tolažila s tem, da mogoče ne ulovim viška hormona, ampak da mi ne bi pokazalo niti blage črtice, mi je pa res sumljivo. Mimi_ka, to rahlo črtico mi je pokazalo zjutraj, s prvim urinom, tako da res ne vem, če se lahko zanašam na njo . Sicer sva zdaj v 5. krogu poskušanja, ampak se bom verjetno kar naročila k ginekologu, da mi bo preveril, če sploh imam ovulacijo. Mogoče bom "kregana", ker še ni mimo 1 leto, ampak ne vem zakaj bi celo leto časa vrgla stran in si delala skrbi, če je mogoče krivec za to, to da ni ovulacije. Ne vem, res ne vem kaj naj, glede na to, da imam pa vse druge znake (sluz, špikanje,...). V LJ dajo zdj na testiranje, kok visok je progesteron, in si kot samoplačnik .... stane pa ta test 80€ ... tko, da ne boš presenečena, če te ne bodo hotl v tistem času ( ko naj bi O ) pregledvat ali pride do O ali ne .... Drugače pa sem ena izmed tistih, kateri NIKOL ni pokazal obe intenzivni črtici, poleg tega pa Clear blue Ovulation test ( dobi se ga na tujem tržišču ) ni nikol pokazu vrha ovulacije ... pa sem vseeno noseča ... tko, da ne obupaj, pa lepo pridna bodi, pa odmisli ... jaz sem tudi mislila, da nimam dost O hormona in da bom rabila hormonsko terapijo, pa ... sem se zmotila in ravno decembra, ko sem totalno odmislla ( 5.1. sem bla pa naročena pri G ) sem pa zanosila ...
|