|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
13.2.2016 23:21:46   
Allstar
Punce, eno vprašanje. Zdaj me pa že konkretno muči :).
Te dni enkrat bi naj imela ovulacijo. Cikel imam 29-32 dni, ovulacijo vedno čutim, sluz je vedno prisotna, vse po "reglcih". Ovulacijski testi še nikoli do sedaj niso bili pozitivni, danes (13 dan cikla in 2. dan testiranja v tem ciklu) pa je bila zjutraj blaga blaga 2. črtica. Zdaj zvečer sem spet naredila test, da bi videla kako močna bo, pa je sploh ni bilo! Mi zna katera to razložiti?

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.2.2016 7:51:26   
mava1975
Ponavadi je potrebno delati O teste popoldne oz. ne z jutranjim urinom, poglej kaj piše v navodilih. Jaz jih delam popoldne, najbolje je nekje ob isti uri. Z jutranjim urinom rezultat ni pravi oz. je lažen...

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.2.2016 9:44:33   
pikapoka pika
ja vsak dan ob isti uri pa ne z jutranjim urinom. Pri meni je bilo en dan brez črtice, deugi dan zelo rahla, tretji pa zelo močna, četrti spet bolj blaga. Sem pa delala vae tam okoli 10ih zjutraj.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.2.2016 9:45:27   
pikapoka pika
Aja dan se nam začne ob 6ih :)

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.2.2016 11:54:31   
pikapoka pika
Daisy in ..noname..? Je katera dobila najboljše valentinovo darilo user posted image ? Upam da ja

Neposredna povezava do sporočila: 330
14.2.2016 13:05:49   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Punce, eno vprašanje. Zdaj me pa že konkretno muči :).
Te dni enkrat bi naj imela ovulacijo. Cikel imam 29-32 dni, ovulacijo vedno čutim, sluz je vedno prisotna, vse po "reglcih". Ovulacijski testi še nikoli do sedaj niso bili pozitivni, danes (13 dan cikla in 2. dan testiranja v tem ciklu) pa je bila zjutraj blaga blaga 2. črtica. Zdaj zvečer sem spet naredila test, da bi videla kako močna bo, pa je sploh ni bilo! Mi zna katera to razložiti?

Pri meni je bilo tako kot je napisala pikapoka pika. Lahko pa da je bila pri tebi O ravno tisti dan, ko ti je pokazalo rahlo črtico, če je zvečer ni bilo več. Imaš pač samo nižje vrednosti hormona in ti je zato lahko pokazalo samo rahlo, prejšnje dni pa je sploh ni bilo. O tem so punce že pisale, sigurno nisi edina, ki se ji to dogaja. Morda bi morala poskusit s kakšnimi testi, ki zaznjajo manjše vrednosti hormona. Samo ti ne znam svetovat kateri so to, ker nisem nikoli raziskovala tega, zagotovo pa obstajajo.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 331
14.2.2016 17:16:35   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Daisy in ..noname..? Je katera dobila najboljše valentinovo darilo user posted image ? Upam da ja

Pri meni M še ni, test včeraj pa je bil negativen. Nič ne bo, Čakam, da pride M da greva z možem lahko v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 332
15.2.2016 0:33:50   
N23OK
moja M je prišla danes še bolj zgodaj kot bi morala kar en teden prej :( upam da uspe prihodnji mesec da postanem tudi jaz srečka nosečka:)
vsem ki še čakate ta mesec želim veliko sreče vas bom še naprej spremljala in stiskala pesti za vas punce :)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.2.2016 10:00:21   
Daise
Pozdravljene (bodoče) nosečke!

Pa se končno javljam. Poskušala sem Vas brati sproti, časa za pisanje pa ni bilo. Prihajam s krvavimi novicami :) To valentinovo je bilo zares rdeče, ampak smo pričakovali. Na ''delovni vikend'' smo imeli eno družinsko situacijo, in še teden dni po temu nisva niti pomislila na user posted image . No, pa nič zato, upam, da bo naslednji mesec bolj prijazen do naju :) Se pa spet obeta en zanimiv datum, in če bo ciklus res po regelcih ga bova z malo sreče spočela na najino 6. obletnico :)

Obem novim nosečkam - Lubenica in Anonimna user posted image iskrene iskrene čestitke! Se še beremo!

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.2.2016 11:12:15   
Allstar
Mava1975 in pikapoka pika, imata prav, nisem niti pomislila da se ne sme, ne vem pa kako da nisem prebrala navodil dovolj pozorno. Do zdaj sem že 3 mesece preverjala ovulacujo in nikoli še ni bilo dveh črtic. Sem se tolažila s tem, da mogoče ne ulovim viška hormona, ampak da mi ne bi pokazalo niti blage črtice, mi je pa res sumljivo.
Mimi_ka, to rahlo črtico mi je pokazalo zjutraj, s prvim urinom, tako da res ne vem, če se lahko zanašam na njo user posted image . Sicer sva zdaj v 5. krogu poskušanja, ampak se bom verjetno kar naročila k ginekologu, da mi bo preveril, če sploh imam ovulacijo. Mogoče bom "kregana", ker še ni mimo 1 leto, ampak ne vem zakaj bi celo leto časa vrgla stran in si delala skrbi, če je mogoče krivec za to, to da ni ovulacije.
Ne vem, res ne vem kaj naj, glede na to, da imam pa vse druge znake (sluz, špikanje,...).

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.2.2016 11:24:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Mava1975 in pikapoka pika, imata prav, nisem niti pomislila da se ne sme, ne vem pa kako da nisem prebrala navodil dovolj pozorno. Do zdaj sem že 3 mesece preverjala ovulacujo in nikoli še ni bilo dveh črtic. Sem se tolažila s tem, da mogoče ne ulovim viška hormona, ampak da mi ne bi pokazalo niti blage črtice, mi je pa res sumljivo.
Mimi_ka, to rahlo črtico mi je pokazalo zjutraj, s prvim urinom, tako da res ne vem, če se lahko zanašam na njo user posted image . Sicer sva zdaj v 5. krogu poskušanja, ampak se bom verjetno kar naročila k ginekologu, da mi bo preveril, če sploh imam ovulacijo. Mogoče bom "kregana", ker še ni mimo 1 leto, ampak ne vem zakaj bi celo leto časa vrgla stran in si delala skrbi, če je mogoče krivec za to, to da ni ovulacije.
Ne vem, res ne vem kaj naj, glede na to, da imam pa vse druge znake (sluz, špikanje,...).

V LJ dajo zdj na testiranje, kok visok je progesteron, in si kot samoplačnik .... stane pa ta test 80€ ... tko, da ne boš presenečena, če te ne bodo hotl v tistem času ( ko naj bi O ) pregledvat ali pride do O ali ne ....
Drugače pa sem ena izmed tistih, kateri NIKOL ni pokazal obe intenzivni črtici, poleg tega pa Clear blue Ovulation test ( dobi se ga na tujem tržišču ) ni nikol pokazu vrha ovulacije ... pa sem vseeno noseča ... tko, da ne obupaj, pa lepo pridna bodi, pa odmisli ... jaz sem tudi mislila, da nimam dost O hormona in da bom rabila hormonsko terapijo, pa ... sem se zmotila in ravno decembra, ko sem totalno odmislla ( 5.1. sem bla pa naročena pri G ) sem pa zanosila ...

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.2.2016 11:57:52   
pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
user posted image Katriss user posted image

14.2. 
user posted image daise user posted image
..noname.. 

22.2. 
mimi_ka 
user posted image N230K user posted image

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

Neposredna povezava do sporočila: 337
15.2.2016 12:07:05   
pikapoka pika
Daise in N230K user posted image

..noname.. dokler ni M je še upanje user posted image

Allstar čist možno da ti test ne pokaže pa O vseeno je.. Vseeno se mi zdi tvoja odločitev da se naročiš na pregled super, za vsak slučaj pač, če je težava da se čimprej reši..ampak itak je vse ok. Mora se več stvari poklopit za zanositev in to se ne zgodi vsak mesec, 5.krogov pa tudi ni veliko, čeprav vem da se ti fuuul vleče. Srečno!

Meni se toook vleče, še več kot 1 teden do testa..

< Sporočilo je popravil pikapoka pika -- 15.2.2016 12:08:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 338
15.2.2016 13:23:12   
Allstar
Janchek81 in pikapoka pika hvala za info in upam, da sem tudi jaz ena tiatih, ki jo ima, pa test ne pokaze user posted image .
pikapoka pika tako je, res je se vleče :). Vem, da je še vse čisto v mejah normale, ampak sem res neučakana user posted image . Odmislit pa ne morem in ne vem kako sploh ene lahko to odmislijo user posted image . Živciram se ne, ampak mislim pa na to večino časa user posted image .
Držim pesti zate in za tvoji user posted image user posted image

Daise in N230K user posted image

..noname.. dokler ni M je še upanje user posted image

Allstar čist možno da ti test ne pokaže pa O vseeno je.. Vseeno se mi zdi tvoja odločitev da se naročiš na pregled super, za vsak slučaj pač, če je težava da se čimprej reši..ampak itak je vse ok. Mora se več stvari poklopit za zanositev in to se ne zgodi vsak mesec, 5.krogov pa tudi ni veliko, čeprav vem da se ti fuuul vleče. Srečno!

Meni se toook vleče, še več kot 1 teden do testa..

Neposredna povezava do sporočila: 339
15.2.2016 13:25:36   
Janchek81
Allstar totalno odmislt ne boš NIKOL mogla .. odmisl v tem smislu, da en mesec se sprosti in ne delej testov, sexejta ko vama paše, če je možno kr lepo vsak dan .. prepustita se užitkom in je to to ...
Boš vidla, ... ratalo bo!user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.2.2016 14:24:06   
mimi_ka
Ojooooj, pa kaj je zdaj to?! user posted image pridem prebrat kakšno lepo novičko, končno nekaj vzpodbudnega in dobim to user posted image sem kar malo u šoku user posted image pa tako vzpodbudno se je začel tale februar...
Pa kako je tebe N23OK to pohecala ta mesec? Kar en teden prej?? Noname zate še stiskam pesti, mogoče pa je kaj na tem, da zamuja. Čeprav inam sama enake probleme zadnje pol leta odkar delava na user posted image da mi ali prehiteva dan, dva ali pa malo zamuja..itak psiha user posted image mahh..tudi sama sem že kar nekam obupala za ta mesec. Včeraj so me začele joške bolet, ravno teden dni pred pričakovano m, tako kot vedno, tako da mislim, da tudi tokrat ne bo nič user posted image
Daise tebi pa user posted image in ni druge kot pogumno v marec user posted image držim pesti!

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.2.2016 14:26:07   
mimi_ka
pikapoka pika tudi meni se takooooo vleče, da ti ne znam povedat user posted image pa sploh imam še en tak slab občutek, da tudi tokrat ne bo uspeha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 342
15.2.2016 14:42:45   
Allstar
Pikapoka pika in mimi_ka, držim pesti, da polepšata ta seznam z zeleno barvo ;).

Janchek81 hvala za spodbudne besede user posted image .
Zdaj se mi je pa pojavilo kar veliko krvi ko sem šla na wc. Hmmmm, a slučajno krvomočnica deluje na krvavitve ob ovulaciji? Se mi je že zgodilo, da sem imela kakšno kapljico, zdaj pa je bilo kot začetek menstruacije :/ . A do tega pride ponavadi pred ali po ovulaciji?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.2.2016 15:05:09   
..noname..
Hvala vsem, ki mislite name. Ampak kar težko vrjamem, da bo kaj. Dva testa sta bila negativna, da bi bila pa oba prezgodaj bi blo pa malo čudno. Sicer pa nikoli ne veš. Dokler je ni je upanje. Preveč nočem o tem razmišljat ker sem potem samo slabe volje. Je pa moj možek vedno bolj prepričan v to, da bova imela otročka, predvsem zdaj ko nama ne uspeva najbolje si to še bolj želiuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.2.2016 11:11:58   
mimi_ka
Allstar hvala za pestke user posted image čeprav imam slab občutek. Se mi zdi, da bo spet prišla prej kot bi sploh mogla user posted image no saj bo kmalu vse jasno..
A res prav svežo krvavitev si imela sredi ciklusa? Jaz sem krvomočnico pila ta mesec prvič, pa nisem nič posebnega opazila do sedaj. Baje da imaš bolj močno menstruacijo, da bi prej krvavela zaradi tega pa nisem še slišala.

noname seveda, da bosta tudi vidva dobila user posted image kot bi mojega poslušala user posted image on je tudi prepričan, da bo ratalo, ampak se ne sekira kaj dosti, kdaj bo to user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.2.2016 11:44:33   
pikapoka pika
jaz mam en tak dober občutek user posted image kaj pa vem, bomo videli.. Že vidim da bom teste prehitro spet delala.

..noname.. zdej pa že par dni nisi testa naredila..je kaj novega?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.2.2016 11:45:16   
Allstar
Ja Mimi_ka, sredi cikla, okoli ovulacije, 2x ko sem sla na wc, potem pa nič več. Očitno je res bila ovulacijska krvavitev, ampak zelo močna. Ni pa bila rdeča kri, ampak taka razredčena s sluzjo, barva nekak roza. Količinsko pa kot prvi dan Muser posted image . Čudnouser posted image .
Zdaj moram nehati s krvomočnico a ne? Ali jo še pijem par dni?
Dajte zdaj vi, vse zadne punce iz seznama, polepšajte in pozelenite seznamček user posted image . Držim pesti!

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.2.2016 12:11:58   
..noname..

jaz mam en tak dober občutek user posted image kaj pa vem, bomo videli.. Že vidim da bom teste prehitro spet delala.

..noname.. zdej pa že par dni nisi testa naredila..je kaj novega?

Lepo, da mislite name. Ja že od sobote nism testirala. Bom še mal počakala. Drgač pa nič novega. Nč ne kaže, ne M, ne N.

Neposredna povezava do sporočila: 348
16.2.2016 12:26:03   
Damuš
Punce, držim pesti za vse, ki še čakate.user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.2.2016 13:16:27   
viČipU
Dober dan :)

za meno je et (včeraj), sedaj pa čakam na 29.02. da nalulam mogoč plusek.
sem v 2.postopku, še brez bebike.. trenutno pa imam v sebi 2 celici.. upam da se vsaj 1 prime :)

tako da se Vam pridružujem :) in vsaki izmed nas želim en debeli plusek user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?