|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
11.2.2016 12:17:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Joj, Janchek. Sej je bilo rečeno v hecu. Ni treba vsega takoj tako resno zapopast.

A bjš no .. a jst sm pa vse resno vzela user posted image user posted image user posted image
Zato obstajajo smajliji, da se ve, da se hecam ..
No ja, sej ... itak me ne poznaš, tko, da ... v večini se tukej gor heckam o takih zadevah user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.2.2016 12:17:38   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Damuš upam da maš prav user posted image

Me pa zdaj muči, kako to da me je bolelo..a je to dober ali slab znak? Dober a ne ;)

Mene skoraj vsak mesec boli. Včasih bolj, včasih manj. Tako vem, da imam ovulacijo. Tako da je to zelo dober znak. user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.2.2016 12:18:47   
pikapoka pika
Je pa baje res da če seksaš 5 do 2 dni pred O si ful povečaš možnosti za punco, ker spremiji ki nosijo moški dnk ne preživijo do O, Če pa ravno na dan O p je ful večja verjetnost za fanta, ker so hitrejši moški spermiji in prehitijo ženske. Samo da bi jaz to kalkulirala mi ni..bo kar nam je namenjeno user posted image Po dveh fantih, (sva pa res na dan O obakrat) bi sicer pasala punca ampak tudi še enega razbojnika bomo veseli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 303
11.2.2016 12:25:40   
pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
user posted image Katriss user posted image

14.2. 
Daisy 
..noname.. 

22.2. 
mimi_ka 
N230K

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

Neposredna povezava do sporočila: 304
11.2.2016 12:34:50   
Janchek81

Je pa baje res da če seksaš 5 do 2 dni pred O si ful povečaš možnosti za punco, ker spremiji ki nosijo moški dnk ne preživijo do O, Če pa ravno na dan O p je ful večja verjetnost za fanta, ker so hitrejši moški spermiji in prehitijo ženske. Samo da bi jaz to kalkulirala mi ni..bo kar nam je namenjeno user posted image Po dveh fantih, (sva pa res na dan O obakrat) bi sicer pasala punca ampak tudi še enega razbojnika bomo veseli user posted image

Mislm,d a je res vseen kaj je ... važno, da je otroček zdrav .. vesel si pa tko punce kot fanta user posted image
Sam..sj pravm....mi smo vedno vsak dan sexal, s tem, da enx smo mel fanta, drugič punco .. tko, da ... pač teorija ...v praksi je pa sigurno drgač user posted image Pride tisti, ki je najhitrejši oz., ki zmaga user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
11.2.2016 13:13:57   
Damuš

Ja, pa sej je logično. Će so punce počasnejše, in če ne seksaš na dan O ... itak, da majo potem več možnosti prit prve do jajčeca (ob predpostavki, da so fantki pač propadli, ker kao živijo krajši čas.

Če pa seksaš na dan O, pa punce itak nimajo šans, da pridejo prav čas.

Če pa seksaš vsak dan ... jah ... pol pa zmaga tisti, ki prvi pride. V tem primeru je pa lahko oboje.

Itak pa na konc je vseen ... kdorkol že pokuka na svet, ga imamo neizmerno rade. user posted image

Aja ... pa mi nismo nč kalkulirali (ati je hotu met poba, mama pa punco). Je pač naneslo.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.2.2016 13:17:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Ja, pa sej je logično. Će so punce počasnejše, in če ne seksaš na dan O ... itak, da majo potem več možnosti prit prve do jajčeca (ob predpostavki, da so fantki pač propadli, ker kao živijo krajši čas.

Če pa seksaš na dan O, pa punce itak nimajo šans, da pridejo prav čas.

Če pa seksaš vsak dan ... jah ... pol pa zmaga tisti, ki prvi pride. V tem primeru je pa lahko oboje.

Itak pa na konc je vseen ... kdorkol že pokuka na svet, ga imamo neizmerno rade. user posted image

Aja ... pa mi nismo nč kalkulirali (ati je hotu met poba, mama pa punco). Je pač naneslo.

Treba je sam moške vprašat kaj so zrihtal .. oni najbolj vejo - verjemte user posted image Čeprou pr teb je pa sfalil pol kaj je dal ... ga je mal čut prtetental user posted image user posted image
Nima tle kj kdo je počasnejši, hitrejši, kdo je bolj kakovosten in kdo manj user posted image user posted image
Pride tisti, ki zmaga ... ki je prvi ... najbolj aktiven .. al je to baba al pa dec user posted image
Točn tko ... vseeno kaj je ... itak ga/jo obožujemo .... user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.2.2016 13:25:27   
katjesss
Tako punce, sem klicala G da bi dobila nov termin, pa je sestra rekla, da ga lahko dobim komaj aprila ali maja...potem pa me vprasala v cem je problem, sem povedala, da ne rata zanosit ze nekje pol leta...in mi je rekla, da naj vseeno pridem, da se bova z G zmenla, je bila ful prijazna. No je rekla da lahko da me bo takoj dal naprej na neplodnostno, kjer se pa spet pol leta caka, ali pa bova spremljala malce mojo O, kaj se kaj takrat dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 308
11.2.2016 13:27:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Tako punce, sem klicala G da bi dobila nov termin, pa je sestra rekla, da ga lahko dobim komaj aprila ali maja...potem pa me vprasala v cem je problem, sem povedala, da ne rata zanosit ze nekje pol leta...in mi je rekla, da naj vseeno pridem, da se bova z G zmenla, je bila ful prijazna. No je rekla da lahko da me bo takoj dal naprej na neplodnostno, kjer se pa spet pol leta caka, ali pa bova spremljala malce mojo O, kaj se kaj takrat dogaja...

Hm ... kako se pol leta čaka?
Moja kolegica je bla že takoj naslednji mesec na vrsti ( sicer sta se one 2 mučla 1 leto ) ... edin, če ti je ona pač rekla, da se čaka pol leta zato, da se bosta trudila 1 leto ...
Drgač čakalne vrste niso več dolge ... največ 1 mesec se čaka ... oz. čaki, to pišem za LJ ... iz kje si pa ti? user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.2.2016 13:37:08   
katjesss
MB

Mogoce je blo misljeno, da spet mine pol leta preden se kaj konkretnega zacne resevat...ne vem..no saj upam da se prej kaj razjasni, kje steka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
11.2.2016 13:39:32   
Janchek81

MB

Mogoce je blo misljeno, da spet mine pol leta preden se kaj konkretnega zacne resevat...ne vem..no saj upam da se prej kaj razjasni, kje steka user posted image

No, upam, da te da čimprej naprej in da vidte kje je ( če je ) problem ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.2.2016 13:45:42   
katjesss
Jaz tudi upam da se cimprej razjasni...

Neposredna povezava do sporočila: 312
11.2.2016 14:28:47   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

Hmmm nikoli še nisem delala testkov za ugotavljanje ovulacije tko, da nikoli točno ne vem kdaj jo imam. Predvidevam pa tm okoli 14. ali 15. dan ciklusa

Sprašujem zato, ker si napisala, da piješ krvomočnico 14 dni. To potem pomeni, da jo ti piješ tudi po končani ovulaciji?

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.2.2016 14:33:20   
mimi_ka

Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do user posted image user posted image Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj.

Ah kaj je zdaj to...nič fajn tale seznamček urejat če je vse rdeče user posted image naj bojo do konca samo še user posted image . Jaz pa zadnja na seznamu user posted image se bo treba teh 14 dni zaposlit, da ne bojo misli skoz pri user posted image .

Pikapoka pika super za O user posted image itak, da je dober znak, če te je bolelo. Mene tudi večkrat boli v času ovul., samo ne vedno. Ta mesec na primer me ni. Seveda se je lahko prijelo tudi če nista ravno tisti dan. Važno da sta bila prej pridna user posted image moja prijateljica je za drugega zanosila tako, da sta seksala en dan pred ovul., ker tisti dan ko ima o jo fuuuul močno zvija, zato je vedela zasigurno, da je bila naslednji dan. No in lani avgusta sta dobila fantka. Tako da ni nič izgubljeno, lahko da bo pri vama isto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
11.2.2016 14:41:04   
mimi_ka

Katjess super, da si se tako zmenila. Jaz tudi čakam na pregled pri svojem ginek. aprila, če do takrat nič ne rata, da ga malo povprašam kako in kaj. Pa mislim, da se jih večina res takoj zavzame, ko gre za težave, sploh če nisi ravno med mlajšimi. Pri meni se je že pri prvem, ko sva začela delat na tem, in sem bila 32, pa sem imela ravno ta redni pregled za bris in sva se komaj prvi mesec trudila, že takoj ful zavzel in me naročil na kontrolo čez tri mesece, če ne bi nič ratalo, ker je viler na uz eno majhno endometriozo. In je rekel, da če bi bila čez tri mesece še vedno vidna, bi me takoj poslal na laparoskopijo, ker je tudi to dostikrat vir težav pri zanositvi. No potem ni bilo potrebe, ker nisem prišla niti do kontrole, saj nama je že takoj naslednji mesec uspelo user posted image no, sedaj pa se tudi pri meni vleče in razmišljam, da ni mogoč res kriva tista endometrioza. No bomo počakali do aprila, pa bom potem videla kaj je na stvari.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.2.2016 14:43:11   
mimi_ka
Ha tale seznamček pa je res bolj žalosten zadnje čase. Dejmo punce! Jaz zdaj stiskam pesti za Daisy in noname, da nam valentinovo polepšata z user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
11.2.2016 15:04:53   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Ha tale seznamček pa je res bolj žalosten zadnje čase. Dejmo punce! Jaz zdaj stiskam pesti za Daisy in noname, da nam valentinovo polepšata z user posted image user posted image user posted image

Hvala. Ve samo stiskajte. Jaz imam slab občutek. Včeraj je bil 31. dan in je ni bilo. Sem tudi včeraj naredila test, ki je bil negativen. Tako da od mene ne pričakovat dobrih novic.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.2.2016 16:34:44   
bubika86

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

Hmmm nikoli še nisem delala testkov za ugotavljanje ovulacije tko, da nikoli točno ne vem kdaj jo imam. Predvidevam pa tm okoli 14. ali 15. dan ciklusa

Sprašujem zato, ker si napisala, da piješ krvomočnico 14 dni. To potem pomeni, da jo ti piješ tudi po končani ovulaciji?

Tako je ja, po končani ovulaciji neham. Upam da ni nč narobe, ker tudi jaz sem tukaj na forumu spraševala koliko časa naj jo pijem.
Bi pa vprašala vse punce , ki pijete krvomočnico ali vam je kej skrajšala ciklus ali ga je podaljšala?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.2.2016 22:02:49   
N23OK
Zivjo
Zanima me ce je katera naletela ze na podobno tezavo torej vceraj in danes sem na hlackah opazila malo rjavkast beli tok in me zanima kaj bi to lahko pomenilo ce katera slucajno ve, menstruacijo pricakujem sele 22.2 tako da tega se mi zdi da to ni M ker je do tja se malo dolga user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.2.2016 22:51:18   
Pelkaa
Mogoče je pa vgnezditvena krvavitev, ki se pojavi cca 1 teden pred M...

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.2.2016 7:12:32   
pikapoka pika
Ali pa ovulacijska krvavitev? Mogoče sii imela te dni O. Za vgnezditev je še mal hitro a ni?

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.2.2016 9:08:56   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: N23OK

Zivjo
Zanima me ce je katera naletela ze na podobno tezavo torej vceraj in danes sem na hlackah opazila malo rjavkast beli tok in me zanima kaj bi to lahko pomenilo ce katera slucajno ve, menstruacijo pricakujem sele 22.2 tako da tega se mi zdi da to ni M ker je do tja se malo dolga user posted image

A si pila krvomočnico?
Men se je prvi mesec, ko sem jo pila, zgodilo nekaj podobnega. Kar enkrat sredi ciklusa sem opazila krvavkasto sluz. Ampak to samo en dan. Pol pa nič več.
Vgnezditvene krvavitve pa jaz nisem mela, tako da ti ne znam povedat kako zgleda.

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.2.2016 9:16:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: N23OK

Zivjo

Lahko je ovulacijska krvavitev ... pomoje, da je no ...

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.2.2016 10:34:42   
mimi_ka
Po moje je za vgnezditveno krvavitev tudi še prezgodaj. Sama je sicer nisem imela in ne vem kako zgleda. Se mi pa večkrat zgodi ob ovulaciji podoben rjav izcedek sluzi ali pa celo krvava sluz. Jaz bi tudi rekla da je ovulacija. Kar pridna bodta čez viken, pa še valentinovo je user posted image

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.2.2016 11:08:09   
N23OK
Ja meni se je tudi tako zdelo da bi bilo za kaj drugega se prezgodaj potem je verjetno res O. Bova mogla biti pa zdej cez vikend pridna pa bomo vidl kako se bo tale mesec koncal :))

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?