mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako punce, sem klicala G da bi dobila nov termin, pa je sestra rekla, da ga lahko dobim komaj aprila ali maja...potem pa me vprasala v cem je problem, sem povedala, da ne rata zanosit ze nekje pol leta...in mi je rekla, da naj vseeno pridem, da se bova z G zmenla, je bila ful prijazna. No je rekla da lahko da me bo takoj dal naprej na neplodnostno, kjer se pa spet pol leta caka, ali pa bova spremljala malce mojo O, kaj se kaj takrat dogaja... Katjess super, da si se tako zmenila. Jaz tudi čakam na pregled pri svojem ginek. aprila, če do takrat nič ne rata, da ga malo povprašam kako in kaj. Pa mislim, da se jih večina res takoj zavzame, ko gre za težave, sploh če nisi ravno med mlajšimi. Pri meni se je že pri prvem, ko sva začela delat na tem, in sem bila 32, pa sem imela ravno ta redni pregled za bris in sva se komaj prvi mesec trudila, že takoj ful zavzel in me naročil na kontrolo čez tri mesece, če ne bi nič ratalo, ker je viler na uz eno majhno endometriozo. In je rekel, da če bi bila čez tri mesece še vedno vidna, bi me takoj poslal na laparoskopijo, ker je tudi to dostikrat vir težav pri zanositvi. No potem ni bilo potrebe, ker nisem prišla niti do kontrole, saj nama je že takoj naslednji mesec uspelo no, sedaj pa se tudi pri meni vleče in razmišljam, da ni mogoč res kriva tista endometrioza. No bomo počakali do aprila, pa bom potem videla kaj je na stvari.
|