Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 11:44:34
|
|
|
|
viČipU
|
a kuhale ne bote nič jaz sem na strogem počivanju in se mi rahlo meša :) skuhat imam namen rižotko ata pridejo itak šele okol 20.00
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 12:05:19
|
|
|
|
Damuš
|
Vičipu, saj vem, da ne bo pomagalo, pa vseeno ... Poznam par, ki se je trudil 15 let. Sta dala skozi vse postopke in preglede. In ko sta že obupala je ona zanosila. Umetno seveda. In imata dvojčici. Tako da ... držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 12:21:51
|
|
|
|
viČipU
|
o kok lepo, hvala za podporo. sem šele v drugem postopku. drugi teden zvem če bo kaj zamrznjenčkov..če ne pa čez 3 mesece zopet v boj. vsaj 1 če bi se obdržala, bi bilo lepo. je pa ta ta drugi postopek dosti lažje za mojo psiho. prvič sem analizirala vsak krč, spremembo.. noro je bilo čakanje. pa še selitev je bila vmes :) sedaj pa nov partner, nov boj :) a ve ste vse na tabletkah in ste po naravni poti? sem pol malo biksnila z udeležbo se pardoniram
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 12:40:44
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Haha viČipU nisem te mislila vikat, sam kar tko napisala, mislila sem pa tebe in partnerja Mislim da smo večinoma v tej temi take ki samo poskušamo zanosit brez tablet in postopkov. Ampak saj nima veze, vsaka je dobrodošla! Mi smo jedli govejo juho, golaž in svalke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 12:53:33
|
|
|
|
viČipU
|
dobr tek pol vam pa vsem želim da so vam ti postopki prihranjeni
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:11:04
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Joj kako žalostno rdeče je vse mimi_ka dej nam mal polepšaj seznamček no Hehe.. pikapoka pika, ko bi ga vsaj res, bi bila zelo vesela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:17:05
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU kako ste kaj? Mene ta progesteron kar uspava, sem tak zaspanček. hjoj. pa počivanje.. mal napišite, kaj boste danes počele, kuhale, brale, gledale,... :) bo čas hitreje minil. pozdravček od zaspanke Mene pa že to vreme totalno uspava brez progesterona malo heca.. drugače pa kuhali smo župco, pire krompir s kračkami in radič. Mali že spi, jaz pa veselo na kauč pa vas malo berem in vmes gledam tv. Drugače pa me iz likalne deske veselo vabi kup perila za zlikat, ampak res se mi takooo ne daaaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:22:15
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU a ve ste vse na tabletkah in ste po naravni poti? sem pol malo biksnila z udeležbo se pardoniram Zakaj bi biksnila? Saj vse čakam isto, da zagledamo magični , pa naj bo s tabletami ali brez, v postopku ali naravno..ista se nam piše na koncu in vse si želimo isto, da bi čim prej dobile Tako da ti kar z nami ostani, da skupaj popestrimo tole temo pa še čas bo hitreje minil in lažje je čakati, ko veš da še kdo čaka s tabo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:24:37
|
|
|
|
..noname..
|
Pri nas bo danes za kosilo pečena hrenovka in polnjena bučka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:28:21
|
|
|
|
mimi_ka
|
Zdaj bomo pa kmalu spet lačne postale, ko je toliko hrane na kupu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 15:33:58
|
|
|
|
mava1975
|
Punce, a je še katera na Dobrostonu, pa kakšne imate kaj stranske učinke... jaz imam kar neke slabost, vrtoglavico...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 16:09:03
|
|
|
|
Daise
|
Mava, jaz sem na Dabrostonu. 3. dan po začetku jemanja me noro začnejo bolet prsa, to pa traja vse do menstracije, včasih še kakšen dan več. Drugega pa pri sebi nisem opazila :/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 17:44:12
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Punce, a je še katera na Dobrostonu, pa kakšne imate kaj stranske učinke... jaz imam kar neke slabost, vrtoglavico... Jaz sem. Njim prenehala ravno zaradi stranskih učinkov.. Ampak te nočem strašit.. Sem pač ena redkih nesrečnic, ki ima z dodajanjem hormonov hude težave. Nisem prenašala niti tabletk nikoli dobro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 19:09:32
|
|
|
|
mava1975
|
Hvala punce, Madjanca kakšne težave si ti imela?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 17.2.2016 19:27:43
|
|
|
|
madjanca
|
Bruhala, kadar nisem bruhala mi je pa slabilo, stalna utrujenost, glavoboli, ogromna nihanja teze... ker sem bolj custven clovek tudi prisotnost stalne obcutljivosti, joka... Ampak kot pravim, sem ena redkih, ki to tako tezko prenasa. Tako, da moje besede vzemi z rezervo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 8:34:27
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Bruhala, kadar nisem bruhala mi je pa slabilo, stalna utrujenost, glavoboli, ogromna nihanja teze... ker sem bolj custven clovek tudi prisotnost stalne obcutljivosti, joka... Ampak kot pravim, sem ena redkih, ki to tako tezko prenasa. Tako, da moje besede vzemi z rezervo.. uf jaz bi k temu dodala še zastajanje vode v okončinah, krči, .. sem tudi takšne narave :) k se pa špikaš za ivf..uf tist je šele veselo samo vse za naše pikice
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 8:37:21
|
|
|
|
viČipU
|
dobro jutro počivanja mam rahlo dovolj, danes bom mal koristna in grem v pospravljanje ter sortiranje računovodskih stvari :) pa na sprehod s kužijem. vrjetno ne bo tok grozno k mal migam kako ste ve? Vas je kaj zamedlo?
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 14:25:25
|
|
|
|
mimi_ka
|
Jaz sem pa danes takoooo lena, nič se mi ne da da bi vsaj že posijalo malo sončka, ker ta dež me prav ubija..drugače pa se mi ti zadnji dnevi pred pičakovano m tako vlečejo, da joj. Pa prsi me vsak dan bolj bolijo, tako da imam občutek, da bo tudi ta mesec prišla in to spet kakšen dan ali dva prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 14:36:49
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Bruhala, kadar nisem bruhala mi je pa slabilo, stalna utrujenost, glavoboli, ogromna nihanja teze... ker sem bolj custven clovek tudi prisotnost stalne obcutljivosti, joka... Ampak kot pravim, sem ena redkih, ki to tako tezko prenasa. Tako, da moje besede vzemi z rezervo.. uf jaz bi k temu dodala še zastajanje vode v okončinah, krči, .. sem tudi takšne narave :) k se pa špikaš za ivf..uf tist je šele veselo samo vse za naše pikice Me zanima kaj se zgodi po klomidu in upam, da do ivf niti ne pridem...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 16:19:51
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Kaj mam samo jaz dober občutek? Znakov nimam ampak jaz tako ali tako nimam nobenih znakov pred M ali pred Me pa matra ful..samo še preračunavam kdaj najprej bi test naredila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 16:59:01
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Kaj mam samo jaz dober občutek? Znakov nimam ampak jaz tako ali tako nimam nobenih znakov pred M ali pred Me pa matra ful..samo še preračunavam kdaj najprej bi test naredila Kdaj pa naj ne bi prišla M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 17:02:15
|
|
|
|
mimi_ka
|
Mah kaj pa vem...mene vsak dan bolj prsi bolijo in to me vedno pred m, tako da že zato imam bolj slab občutek. Sicer pa itak, da upanje ostaja dokler je ne dobim. Super, da imaš vsaj ti dober filing. Držim pesti. Res bi bilo lepo, da vsaj eni od nas iz konca seznama rata, če je blo že do zdaj vse rdeče. Glede testov pa sem jaz čisto kontra. Se jih prav bojim delat in jih sploh ne kupujem. Do zdaj sem samo enkrat delala, in to samo zato, ker mi je zamujala dva dni. Test je bil negativen, potem pa se mi je seveda čez par ur ulila. Zato me je kar groza delat test, pred pričakovanim datumom pa si sploh ne bi upala. Tako da jaz bom delala, če sploh bom, če jo prej ne dobim, najbolj zgodaj v sredo zjutraj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 17:02:41
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Šele čez 6 dni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 17:04:23
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Šele čez 6 dni.. Kakšni so pa kej znakci? :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 18.2.2016 17:13:40
|
|
|
|
pikapoka pika
|
mimi_ka vseeno držim pesti zate! Boleče prsi so lahko znak za nosečnost..nikoli ne veš. Midve bi pa lahko datume zamenjale, ti testiraš na mojega, jaz pa na tvojega ker jaz bom v ponedeljek 2 dni pred M ziher test naredila. Sareta88 znakov ni, kar je pri meni najboljši znak Obakrat ko sta testa pokazala ni bilo pred tem nič znakov.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?