Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 mimi_ka O super, če se prej ne ulije potem je upanje. Jaz sicer mam priliko edino v ponedeljek testkat, ker potem grem z učenci v šolo v naravi in tam ne bom mogla :) Ah pusti moške, oni so posebna vrsta. Moj pa ni nikoli zmatran, sam je pa previden, hehe, razen ko pač, ne, ko se ga uspe "premamit" :D pikapoka pika O vidim ja, hvala. Upam, da prinese kakšno srečo Hehe..o ja, to se pa strinjam s tabo, da so posebna vrsta, kdo bi jih razumel še dobro, da ga znaš tako dobro sprostiti No super, potem bosta pa skupaj s pikapoka pika testirali v ponedeljek..komaj čakam na novičke Res samo upam, da se mogoče že v kako soboto ne ulije. Če gledam, da sem imela O na 16.dan, vsaj takrat mislim, da je bila, sodeč po izcedku in če M pride kakih 14 dni po O, bi mogoče naj bil ta cikel dolg 30 dni, torej je 30.dan v soboto. Ahhhh... čisto preveč račnam in se ubadam s tem. Skratka upam tudi jaz, na uspešno zaključen in zeleno obarvan mesec za vse nas, ki še čakamo. Hehe, ma jaz mojega tudi vidim kot super očka in kar se tiče previjanja ima pa definitivno več izkušenj kot jaz, ker ma sestro, ki je 10 let mlajša in jo je moral previjat in čuvat, ko je bla majhna. Mimi_ka drugače pa glej, če vama je namenjeno, bo prišlo tudi do N in drugega otroka, brez skrbi
|