|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
18.2.2016 17:15:59   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

mimi_ka vseeno držim pesti zate! Boleče prsi so lahko znak za nosečnost..nikoli ne veš. Midve bi pa lahko datume zamenjale, ti testiraš na mojega, jaz pa na tvojega user posted image ker jaz bom v ponedeljek 2 dni pred M ziher test naredila.

Sareta88 znakov ni, kar je pri meni najboljši znak user posted image Obakrat ko sta testa pokazala user posted image ni bilo pred tem nič znakov.

O pikapoka pika super to! Držim pesti zate! Jaz sem ta mesec pri navijačicah, ker uradno še ne delava na tem.. Me pa že ene 3 dni tako skeli v bradavicah, kar še nisem doživela, bom videla, ali je to znak za M ali naju mogoče preseneti user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.2.2016 17:18:19   
pikapoka pika
Sareta88 uu to bi blo pa super, da bi vaju presenetilo. Kako pa to da uradno še ne delata na tem?

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.2.2016 17:20:15   
mimi_ka
pikapoka pika hehe...hvala za spodbudo user posted image drugače pa obe sva tam tam, dva dni gor ali dol. No super,mi bo veliko lažje čakat, če v ponedeljek slišim super novičko od tebe user posted image jaz zdaj najbolj upam samo to, da se mi ne vlije pred ponedeljkom, ker zadnje pol leta skoraj vsak mesec pride prej user posted image drugače glede prsi pa kaj vem, nisem prepričana, da je pri meni to dober znak..se ne spomnim dobro iz prve nosečnosti kako je blo, ampak mislim, da mene takrat tudi niso nič bolele..no saj bova kmalu izvedeli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
18.2.2016 17:20:31   
..noname..
Sareta88 jaz sem prepričana, da se nekaj dogajauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
18.2.2016 17:23:41   
mimi_ka
Sareta88 tudi jaz držim pesti. Lepo, da se nam še katera prideuži na koncu tega rdečega februarja. Mogoče pa nam uspe polepšati ta seznam user posted image kdaj pa ti pričakuješ m?

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.2.2016 17:40:59   
Sareta88
pikapoka pika Ja upajmo. Uradno pa ne še, ker on bi letos enkrat, ampak ne še čisto takoj, seveda pa ga ne bi nič motlo, če bi naju presenetlo. Nekaj sem mela prste vmes ta mesec, da se je "dobro sprostil" user posted image
..noname.. ti še najbolj poznaš to zgodbo, mogoče pa je res to kar praviš, pustimo se presenetit.
mimi_kahvala. Upam, da se mogoče nepričakovano pridružim seznamčku in ga malo ozelenim ;) M naj bi (ne)prišla v ponedeljek, najkasneje pa tja v četrtek. Imam namreč cikle dolge od 29. pa tudi do 35.dni.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.2.2016 17:47:18   
mimi_ka
Sareta88 potem imava pa isti datum (ne)pričakovanja user posted image no lepo, da nas je čim več na kupu, bomo lažje čakale in se tolažile user posted image jaz tudi upam, da je tvojemu uspel kakšen semenček pobegniti na pravo mesto user posted image ahhh ti moški ja...vsi imajo svoje fore..mojemu se tudi nikamor ne mudi in ko je čas za akcijo, se mu tudi ne da vedno, ker je utrujen..pravi, saj bo jutri še čas..mah kaj bi govorila..saj ni čudno, da se ne premakneva nikamor user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.2.2016 17:54:53   
pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
user posted image Katriss user posted image

14.2. 
user posted image daise user posted image
user posted image ..noname.. user posted image

22.2. 
mimi_ka 
Sareta88
user posted image N230K user posted image

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

29.2.
viČipU

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

Neposredna povezava do sporočila: 408
18.2.2016 17:55:40   
pikapoka pika
Sareta88 jaz sem te kar na seznamček vpisala za ponedeljek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
18.2.2016 18:29:20   
Sareta88
mimi_ka O super, če se prej ne ulije potem je upanje. Jaz sicer mam priliko edino v ponedeljek testkat, ker potem grem z učenci v šolo v naravi in tam ne bom mogla :)
Ah pusti moške, oni so posebna vrsta. Moj pa ni nikoli zmatran, sam je pa previden, hehe, razen ko pač, ne, ko se ga uspe "premamit" :D
pikapoka pika O vidim ja, hvala. Upam, da prinese kakšno srečo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
18.2.2016 18:39:53   
..noname..
Zdej ste pa načele temo: MOŠKI in ZANOSITEV user posted image user posted image
Tukaj lahko izgubljamo veliko besed. Vedno so kasneje pripravljeni na to kot ženske, na koncu so pa taki sončki kot očetje, da ne moreš vrjet. Moj dragi odkar delava na tem opažam, da se je res spremenil. Take teme mu niso več odveč, tudi na tv kdaj z mano gleda kakšno oddajo o nosečnicah in porodih itd itd. Pa opažam, da z vsakim mesecem ko nama ne rata si to bolj želi.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.2.2016 19:23:02   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

mimi_ka O super, če se prej ne ulije potem je upanje. Jaz sicer mam priliko edino v ponedeljek testkat, ker potem grem z učenci v šolo v naravi in tam ne bom mogla :)
Ah pusti moške, oni so posebna vrsta. Moj pa ni nikoli zmatran, sam je pa previden, hehe, razen ko pač, ne, ko se ga uspe "premamit" :D
pikapoka pika O vidim ja, hvala. Upam, da prinese kakšno srečo user posted image

Hehe..o ja, to se pa strinjam s tabo, da so posebna vrsta, kdo bi jih razumel user posted image še dobro, da ga znaš tako dobro sprostiti user posted image

No super, potem bosta pa skupaj s pikapoka pika testirali v ponedeljek..komaj čakam na novičke user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.2.2016 19:29:31   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Zdej ste pa načele temo: MOŠKI in ZANOSITEV user posted image user posted image
Tukaj lahko izgubljamo veliko besed. Vedno so kasneje pripravljeni na to kot ženske, na koncu so pa taki sončki kot očetje, da ne moreš vrjet. Moj dragi odkar delava na tem opažam, da se je res spremenil. Take teme mu niso več odveč, tudi na tv kdaj z mano gleda kakšno oddajo o nosečnicah in porodih itd itd. Pa opažam, da z vsakim mesecem ko nama ne rata si to bolj želi.

noname, ja to je zelo zapleteno pri moških..kakor kakšen. Moj na primer si tudi želi še enega, ampak mu to sigurno ni toliko pomembno kot meni. On bi bil čisto zadovoljen tudi z enim. Moj na primer je sicer čisto vredu kot očka, ampak šele sedaj, ko je ta mali malo starejši (tri leta) se bolj ukvarja z njim in več stvari počneta skupaj. Prej, sploh dokler je bil še dojenček, pa se je kar malo nazaj držal, sploh kar se tiče previjanja in teh stvari. Sem bila včasih kar malo slabe volje zaradi tega. Res je da tudi cele dneve dela in pride šele zvečer domov in je utrujen, ampak vseeno bi včasih lahko pokazal več interesa, govorim za prej do prvega leta predvsem. Zato je tudi sinko dosti bolj navezan name. Ampak ok, vzamem to pač v zakup.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 413
18.2.2016 19:39:23   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Hehe..o ja, to se pa strinjam s tabo, da so posebna vrsta, kdo bi jih razumel user posted image še dobro, da ga znaš tako dobro sprostiti user posted image

No super, potem bosta pa skupaj s pikapoka pika testirali v ponedeljek..komaj čakam na novičke user posted image

Res samo upam, da se mogoče že v kako soboto ne ulije. Če gledam, da sem imela O na 16.dan, vsaj takrat mislim, da je bila, sodeč po izcedku in če M pride kakih 14 dni po O, bi mogoče naj bil ta cikel dolg 30 dni, torej je 30.dan v soboto. Ahhhh... čisto preveč račnam in se ubadam s tem. Skratka upam tudi jaz, na uspešno zaključen in zeleno obarvan mesec za vse nas, ki še čakamo.

Hehe, ma jaz mojega tudi vidim kot super očka in kar se tiče previjanja ima pa definitivno več izkušenj kot jaz, ker ma sestro, ki je 10 let mlajša in jo je moral previjat in čuvat, ko je bla majhna. Mimi_ka drugače pa glej, če vama je namenjeno, bo prišlo tudi do N in drugega otroka, brez skrbi user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.2.2016 19:46:15   
pikapoka pika
Moram še malo glede moških pokomentirat user posted image Moj je res super, za otroka je bil pripljavljen pred mano, super podpora v nosečnosti, med porodoma, brez njega ne grem rodit, in pa tudi od prvega dne z otroci. Zdej ko sta večja pa sploh. In pa še to da je pristal na tretjega, čeprav je njemu bil vedno ideal dva otroka in si nisem mislila da so bo premislil, vedel pa je da si želim in nisem želela pritiskat nanjga, zdaj pa že komaj čaka user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.2.2016 20:00:18   
pikapoka pika

Naslednji teden bo pa pestro! user posted image
Bi blo najboljše da se zmenmo pa kar vse na isti dan testiramo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
18.2.2016 20:03:49   
Sareta88

Naslednji teden bo pa pestro! user posted image
Bi blo najboljše da se zmenmo pa kar vse na isti dan testiramo user posted image

Pri meni prideta v poštev edino ponedeljek, če se seveda prej ne bo ulila :D

Neposredna povezava do sporočila: 417
19.2.2016 13:21:39   
pikapoka pika
ima kakšna izkušnje z Viola testi iz Mullerja PRED izostankom?

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.2.2016 13:42:01   
Sareta88

Jaz sem ga enkrat že delala, je bil pa negativen, tako da več kot to, ti ne morem povedat :) A to je tisti, ki nej bi pokazal nosečnost še pred izostankom, ker je bolj občutljiv?

Neposredna povezava do sporočila: 419
19.2.2016 20:10:40   
pikapoka pika
Ja naj bi pokazal že 8 dni po O, sam tok zgodaj po moje ne, sem pa jutri 10. dan po O in sem gledala na netu na tujih straneh in jim ful pokazalo že tok zgodaj. Ja vem, preveč časa imamuser posted image . joooj jaz bi se zadnjih 5 dni pred m najraje ulegla v posteljo in jih prespala...čist preveč mislim na to. Viola test pa čaka v omari..upam da čimdalj.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.2.2016 21:28:06   
mimi_ka
Hehehe Pikapoka pika vidim, da te že srbijo prsti user posted image user posted image daj zdrži vsaj do ponedeljka, saj bo kmalu user posted image samo še vikend daš skozi user posted image
Jaz pa niti še testa nisem kupila. Mogoče ga bom jutri, ker imam namen it v dm, vendar bo ostal skrbno na varnem do srede user posted image no, če je ne dobim že prej. Jaz zase sicer nimam najboljšega občutka, ampak sem pa prepričana, da je vsaj eni od nas, ki še čakamo, uspelo. Komaj čakam ponedeljek, da preberem vaše novičke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
19.2.2016 21:39:38   
Damuš

Jaz sem ga uporabila pri prvi N.
Jaz sem delala test na 27. dan popoldan oz. že skoraj zvečer (sicer sem takrat imela M na 28-32 dni). Zdej ... če to razumeš kot "delati test pred izostankom".

Meni je zvečer pokazal šiiiibko črtico. Naslednje jutro pa debelo črtico,user posted image

Tudi sedaj imam enega takega na zalogi in čaka na pravi časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
19.2.2016 23:04:04   
madjanca
Ehhh jaz pa nisem med nekimi srečnicami. Ta teden sem lulala spet in itak negativno... pa tudi ni moznosti, ker trenutno pavzirava in paziva.. ampak spet mi kar skozi slabi in bruham, utrujena, napihnjena, brezvoljna... jaojjj... kaj se meni to dogaja.. pa itak spet fasala hemeroide... znorela bom..

A je lahko to stres? user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.2.2016 8:10:11   
Sareta88

Ja naj bi pokazal že 8 dni po O, sam tok zgodaj po moje ne, sem pa jutri 10. dan po O in sem gledala na netu na tujih straneh in jim ful pokazalo že tok zgodaj. Ja vem, preveč časa imamuser posted image . joooj jaz bi se zadnjih 5 dni pred m najraje ulegla v posteljo in jih prespala...čist preveč mislim na to. Viola test pa čaka v omari..upam da čimdalj.

pikapoka pika Kako zelo te razumem glej! Pri meni je danes 30.dan, torej če sem res imela O na 16.dan, sodeč po izcedku, bi morala dobit M pa jo ni, ampak ima časa do ponedeljka, ko bo en 16. dan po O. So pa moje prsi res napete, prav čutim kako napenjajo spodnjo majčko pa tudi moj je reku, ojoj kako so velike :) no pa še odnos sva imela zjutraj pa včasih tako vidim, da bo prišla M, ampak ni blo nič, samo vse tako prozorno. Upanje je in si želim, da res katera zagleda plusek, al ti al mimi_ka oziroma, če katera še čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
20.2.2016 8:50:30   
pikapoka pika
Sem naredila test in je bil negativen. zdej mi je itak žal, da sem naredila. joooj kok sem glupa user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?