|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
5.5.2015 19:36:25   
PepiBlot
Aja, kateri moram pisat za FB skupino?

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.5.2015 9:59:25   
miramar
Cao punce.
uuu ste pridne, pridem na forum in vidim že 24 strani. Malo sem ga preletela na hitrco, ampak res na hitrco. Vesela sem za vse vas nosecke, zato vam zelim res res lepo nosecnost, vse te slabosti bodo odtehtale na koncu ko bomo drzali svoje strucke v narocju :)

Pri meni je pa tako, na prvem pregledu so mi dali pdp 30.11., to je 1.nosecnost
Pocutim se super, matra me niti ne kaj dosti, razen to da sem noro zaspana, na vsakem koraku bi spala ce bi se le dalo, zvecer me zmanjka pred tv-jem ko zacnem gledati film ze po kaksnih 5 minutah, na case imam pa tudi napade in bi lahko pojedla vse in fuuul ogromno, smesno je, da mi res cisto nic ne smrdi.

19.maja imam nuhalno, nekako se ne obremenjujem in probam biti pozitivna in ostati mirna. Tudi ve mislite pozitivno.

Glede vozicka - nimam pojma kaj bi, malo se nagibam k temu da bi rabljenega pp kupila ker ga zelo pohvalijo...kvecjemu bom se pocakala z nakupom, ga ne nameravam kupiti takoj ker se mi zdi se zelo prezgodaj.

Edino kar me skrbi je, da jih bom na sihtu sokirala in razocarala, ravno zdaj z julijem se mi odpira za nedolocen cas pogodba z visjim polozajem na istem del.mestu. Zelo sem v dvomih, kaj naj naredim?? Naj povem, da pricakujem, naj bom tiho pa povem sele po podpisu pogodbe?? Neee, jst nism taka, prevec sem postena, ne znam lagat..najbrz bom povedala po resnici. user posted image ...upam na najboljse user posted image

Aja, tiste ki delate diplomsko/magistrsko - potrudite se, da cimprej koncate in veliko srece, k sreci mam jaz to ze pod streho :) :)

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.5.2015 10:51:35   
belja
miramar, čisto te razumem glede službe, neveš kaj je boljše ali biti tiho ali povedati. Moja situacija je sicer malo drugačna, sem se pred 8imi meseci zaposlila za ndč. In pred enim mesecem se mi je pokazala možnost za neko "izboljšavo" na delovnem mestu. Pa sem u ponedeljek s težkim srcim šefici povedala za nosečnost in sem pričakovala obračanje z očmi in jamranje, ter ukinitev nove ugodnosti. V moje veliko presenečenje je ona rekla, da je to razumljivo ker sem mlada, v isti sapi je dodala da se bova z nadomeščanjem ukvarjali malo kasneje, kako se počutim, ter (s smehom) če je ta zadnji. In da mi ugodnost ostaja user posted image user posted image user posted image .
Sicer je v vsaki službi drugače, ampak mislim da se ti bo iskrenost dolgoročno izplačala. Sicer pa tudi mislim da se ti bo do podpisa pogodbe že poznal trebušček.

Kakšne izkušnje imate ostale ki ste to že povedle v službi, ter kakšno situacijo imate tam?

In glavna novička, čez 6 ur mam nuhalno!!!!!!! Pa da vidmo našo pikico user posted image

(odgovor članu miramar)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.5.2015 11:16:40   
miramar
Super, to je pa lepo, se vec takih sefic user posted image

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.5.2015 12:56:02   
luca90
Hejla. Pri G so rekli da so super rezultati. Tko da ste me usi pomirili. Am pa mela uceri ful migreno. Ponavadi jemljem nalgesil 550. Pomojem to ni kul zej med nosecnostjo ane ?, .pa se tele podatke za seznam dam starost 24let, 1user posted image in kaj pricakujemo je user posted image . Aja in prestavljen pdp mam na 15.11. Kako mislete pa s prvim sprehodom u tem bolj mrzlem mesecu. ??

(odgovor članu miramar)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.5.2015 13:24:24   
Shana86
Hej, glede prvih sprehodov: imam februarčico, takrat nama je patronažka rekla tako: pod nulo naj bomo notri, sicer pa kar ven. Najprej za deset minut malo pred hišo, potem pa vsakič dlje. Valda prve tedne ne ravno za vsako ceno (odsvetovala ob dežju, megli, vetru), potem pa brez omejitev. Tako da midve sva šli za par minut pred hišo že pri starosti enega tedna, v enem tednu smo prešli na krajše sprehode z vozičkom. Pa nikoli tetra pleničke čez, to se mi zdi bedarija. Dojenčka valda pelješ na svež zrak plus plenička prepušča UV žarke in lahko okvari očke.

Čestitke za nuhalne user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu luca90)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.5.2015 13:35:11   
krispin
miramar glede službe je pa res težko. Julija se ti bo skoraj zagotovo že kaj poznalo oz. bo težko skrivati - po drugi strani pa ti takrat še ni treba povedat (mislim da si "dolžna" delodajalca o tem obvestiti mesec pred nastopom porodniške, ker je sicer sploh ne moreš koristit)... Tudi jaz mislim, da se odkritost dolgoročno splača, po drugi strani pa ti bolj poznaš svoje šefe in kakšno reakcijo lahko pričakuješ. Držim pesti!
Aja - tudi jaz imam nuhalno 19.5. Si mogoče iz Lj?

Prvi sprehod novembra/decembra - to se tudi jaz sprašujem kako bo. Pri prvem ni bilo kaj komplicirat, ker je bil rojen aprila in se je ravno po porodu začelo čudovito vreme. Dokler ne bo pod ničlo, mrzel veter ipd. mislim, da se lahko zgodaj popoldne komot gre ven z njim za kakih 10-15min in se potem čas postopno podaljšuje. Pri vremenu, kot ga imamo zadnjih par let pa itak ne moremo vedeti kako bo... user posted image Pa še odvisno, kakšen porod bo itd.

Tole s pokrivanjem s tetra plenicami zunaj je tudi meni čist zgrešeno (jaz sem jih uporabljala, če sem šla v trgovino, ker nisem hotela, da mi vsak rine v otroka, pa še kakšen bacil sem upam prestregla s tem...)

V službi bom povedala po nuhalni, ko bo prvo tromesečje že za mano. Šefu in kolegici s katero največ delava skupaj. Ostalim bom pa pustila, da sami pogruntajo... user posted image
Takrat enkrat nameravava povedati tudi staršem in bodočemu starejšemu bratcu.. Imate kakšno idejo kako to luštno narest? Razne majčke z napisi odpadejo, ker je mulc zelo specifičen okoli cot. user posted image

A je še katera danes ful zaspana? Jaz se komaj držim pokonci...

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.5.2015 13:49:56   
Compass
No, moja dispozicija je že skor končana..

Tud jst mam pol še nuhalno, po eni strani se ful veselim, po drugi me je pa strah. Pa še veliki bratec bo šel z nama. Upam, da se obnese user posted image

Glede službe pa tako. Jaz sem prvič imela za določen čas. Sem povedala ko sem dala nuhalno čez, najprej je blo mal jamranja, potem sem pa čez 14 dni dobila v podpis pogodbo za nedoločen čas. Zdaj pa šefica itak ve, da delamo na tem, tako da pomoje ne bo kakšnega hudega presenečenja. Pomoje se iskrenost vedno splača.

S sprehodi smo pa mi z našim novembrčkom meli ful smolo, ker je bil ravno takrat ful mraz in ful sneg.. Tako da smo bli skor 3 tedne sam noter. Je pa tud men rekla patronažna naj bo nad nulo in ne v hudem vetru ali dežju.. Upam, da bo letos več sreče z vremenom v novembru user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.5.2015 13:51:00   
blondberry
Meni pišite za FB skupino. Jih je že kar nekaj pisalo, potem pa pošljem prošnjo za prijateljstvo, da sploh lahko dodam v skupino, pa nobenega odziva :) (če ne boste vedele, katera sem- na slikici v roza jopci z belim kužkom :))

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.5.2015 16:59:37   
Alina7
Pozdravcek vsem tudi z moje strani :) vsem srecnicam iskrene cestitke, vsem ki se se trudite pa obilo pozitivizma. Sem nova na forumu in vidim, da ze res pridno cvekate :) hihi, skoraj rabim dopust, da preberem vse za nazaj ;)

(odgovor članu blondberry)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.5.2015 17:16:33   
Alina7
Seveda pa lahko povem tudi kaj o sebi ne :) v veselem pricakovanju 13 t. Predviden najlepsi dan v letu 14.11 :) To je moja prva nosecnost :)

(odgovor članu Alina7)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.5.2015 18:25:22   
leaa
Ojla bejbe user posted image

Včeraj sem imela nuhalno. Izvidi so top, tko da sedaj lažje diham in sem zopet čist raznežena. Mali je skakal, zehal, rokico je dal v usta in se vrtel kot vrtavka.user posted image

Za prvi sprehod sem tut sama razmišljala kako bo. Doma imam aprilčka in septemberčka in ker bo tretji cr itak ne bomo šli kmalu vn. Pustimo se presenetit vremenu 😊.

(odgovor članu Alina7)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.5.2015 21:17:47   
brina_s
Ooo cestitam vsem, ki ste ze s pregleda oz.nuhalne.... Ful lepo slisat :-)

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.5.2015 21:23:56   
nadya
Čestitke vsem za super nuhalno....user posted image

Jaz imam doma decemberčka in smo šli po enem tednu ven, najprej za 15 minut potem pa vsak dan več...

Sem ravno iz službe, zelo zelo utrujena.....tako da tudi mene ta utrujenost in zaspanost kar zdeluje...

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.5.2015 21:36:47   
sončnica mala
Lepo pozdravljene.
Pridruzujem se vam tudi jaz. Danes sem opravila nuhalno in se prepricala, da je vse ok...Rok imam 14.11. oz. 19.11. Je pa to moja druga nosecnost, doma ze imam eno puncko staro 20 mesecev.

Uzivajte s svojimi trebuscki :)

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.5.2015 22:05:17   
miramar
krispin nisem iz lj. Gorenjka sem ;-)
Sama sem bila vedno za resnico tako, da hvala za nasvete, bom to se naprej prakticirala. Bom pa povedala po nuhalni.user posted image

Glede vremena pa mislim da se ni za bat..je vreme cisto zmedeno in cisto mozno da bomo vozickale brez tezav.

Jaz sem pa danes nakupovala, celo popoldne sem iskala obleko za na porocno slavje. Bolj kot to sem raje gledala otrosko opremo, cunjice, ohh vse bi imela ker je vse tako lepouser posted image

(odgovor članu sončnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.5.2015 8:14:41   
miramar
belja kako je bilo na nuhalni?

(odgovor članu miramar)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.5.2015 8:48:54   
brina_s
Miramar ane, kako lustno je zdaj vse dojenckaste stvari gledat namesto ostalih :) ce bo v petek na pregledu vse ok grem pa jaz zase kaksno cunjo kupit, nimam nic vec za oblect (13t).... Res pa je da mam zelo malo sirokih majck.... :-)

A se samo meni zdi al je novembrk res veliiiiko?

(odgovor članu miramar)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.5.2015 9:24:53   
witch
Čestitke za vse uspešne nuhalne user posted image user posted image user posted image

Compass user posted image za dispozicijo.

Sprehodi - mi imamo januarčka in smo bili prvič zunaj na sprehodu ko je bil star 10 dni. Ni bilo nekega hudega mraza, bil je toplo oblečen, zaprt v voziček in ne vidim razloga zakaj ne bi šli na sprehod. Midva nisva bila zunaj ko je bil močan veter ali močan dež. Sneg, minus, pa rahel dež za naju ni bil problem. Jaz glede tega res nisem komplicirala. Tudi ko sva sestro vprašala kdaj lahko gremo prvič ven je rekla ko se nama zdi primerno. Pa da če je tudi zimski otrok smo ga iz P domov iz bolnice do avta nesli na zraku. Pa ni bil tak lepo zakrit kot v vozičku.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.5.2015 10:44:29   
krispin
miramar, čisto sem kiksnila, zaradi vzdevka sem pričakovala, da boš rekla, da si iz primorskega konca... user posted image

Čestitke vsem za uspešne nuhalne! user posted image

Tiste, ki boste rodile drugič - boste starejšega pustile v vrtcu/varstvu ali jih boste imele doma?
Jaz se nagibam k temu, da bi bil vsaj po 3-4 dni na teden v vrtcu, da ne izgubi stika z vrstniki. Že tako ni ravno "socialen" karakter in če ga izpišem bo še slabše. "Skrbi" me bolj zaradi bolezni, ki jih je pozimi toliko več - da ne bosta potem oba ves čas bolna... V glavnem to moram/morava še malo premislit. Moji starši in tašča me bodo itak postrani gledali, če ga pustim v vrtcu in bom skoz poslušala, kako bi oni naredili drugače. user posted image Ampak kako se bova organizirala, je na koncu vseeno najina odločitev in se na njihovo mnenje nočem preveč ozirat... Kako boste pa ve naredile?

Joj, za cotke pa tudi mene trga. Če bo punčka, mi bo prav luštno it spet malo nakupovat, ker fantovske obleke znajo bit tako dolgočasne (še posebej za starejše).
Sebe zaenkrat še kar spravim v navadna oblačila, ker mi zaradi slabosti kile niti slučajno nočejo zlest gor. Konec poletja pa imamo družinsko poroko in bo treba kaj luštnega poiskat... user posted image

Uživajte v sončku!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.5.2015 11:17:45   
miramar
ja res je, vcasih sem sla samo mimo, zdaj se pa se samo pri otroskih receh zadrzujem user posted image

haha, malo te je neslo krispin, sicer res bolj primorsko zveni user posted image user posted image
hmm, mogoce bi blo fino, da bi bil v vrtcu ze zaradi tebe, ker bos imela potem polno dela, pa tudi zaradi tega, da se druzi s svojimi vrstniki, je pa res ja tudi to, da tam vse bolezni prinese domov.

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.5.2015 12:39:22   
Shorty_
Hej hej

čestitke za super nuhalne user posted image

Kar se tiče sprehodov je bila naša decembrčica zunaj pri 9 dneh. Res pa je bila zima 2006 zelo topla, jaz pravim dekleta po zdravi pameti, če vam paše sprehod potem tudi otroku ne bo hudega.

Kar se tiče varstva mlajših je pa tako, naša je itak v šoli in nimam kaj ne morem je izpisat, je bila pa ona res tudi kot majhna zelo malo bolna in tudi sedaj ima v tem šolskem letu 1 dan ko je manjkala v šoli, plus ena viroza med zimskimi počitnicami. Tako da nimam pametnega nasveta, vsekakor je pa za malčke več dogajanje pozimi v vrtcu kot doma.

lp

(odgovor članu miramar)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.5.2015 15:23:30   
Compass
No, tud moja nuhalna je šla skozi.. vse je videti super. Je blo tko fajn videt, ko je mali brcal. Ko je začela zdravnica z ultrazvokom me je bilo ornk stran, samo potem ko sem videla srček in miganje sem se pa pomoje samo smejala še.. :)

Čestitke tud drugim za uspešne nuhalne in dobrodošle vse nove!! user posted image

Glede večjega in vrtca v novembru bom pa videla takrat.. Bojim se raznih bolezni pri teh malih. S sinom sem imela ful srečo, ker ni bil skoraj nič bolan kot dojenček. Začelo se je šele, ko je šel v vrtec. Sem razmišljala, da bi bil mogoče par dni doma, ko bomo prišli domov iz porodnišnice. Ma ne vem, bomo sproti videli. Mu pa ne bi odrekala vrtca, ker ga ima ful rad user posted image

shortyRR res je tako glede sprehodov. Če se sama počutiš v redu, samo pojdi. Ker mali je veliko bolj zadekan in zaščiten user posted image

Za cunje pa mene še nč ne grabi user posted image bom kasneje o tem razmišljala. Moram pogledat kaj sploh imam svojega, ker pri prvem mi je naša belja ful stvari posodila, zdej me je pa zafrknila user posted image Sicer sem pa imela takrat polno ponudb od drugih koelgic za cunje, tako da mislim, da ne bo problem. Kupila bom verjetno samo tisti kompletek za odhod iz porodnišnice. Pa mogoče še kaj za mojo dušo user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.5.2015 17:05:54   
chocolatecake
Čestitke, Compass, Leaa in ostale za uspešno opravljene nuhalne.

Nekaj me zanima, a ima mogoče katera izkušnje z Mutsy Evo in kako gre po makedamu itd? Ga nisem imela v ožjem izboru, pa je naneslo tako, da mi je kolegica ponudila skoraj novega, po res ugodni ceni. Pa nevem, če bi vzela, ker imamo povsod okoli polno makedama.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.5.2015 20:58:03   
Shorty_
čokoladica tole za te http://www.ringaraja.net/forum/Vozi%C4%8Dek_Mutsy_Evo_-_Nujno!/m_6073860/tm.htm

zdaj pa pospremim taveliko v posteljo pa pridem nazaj

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.