|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
7.5.2015 21:21:26   
chocolatecake
Hvala Shorty, ampak tole sem že prebrala in nisem izvedela kaj novega. Mnenja se malo krešejo, nekje dobim informacije je je kul za po makedamu, nekje pa da ne.
Zato sem mislila, če katera kaj ve iz prve roke. Sem pa že dobila en koristen podatek v fejsbukovi skupini novembrk in se nagibam k temu, da bo Mutsy kar moj user posted image -

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.5.2015 21:24:45   
Shorty_
No evo, danes obveščena še prababica za njen 85 rojstni dan user posted image user posted image user posted image

jaz pa extra utrujena komaj čakam da bo vikend in se naspim user posted image

lepe sanje pa se jutri kaj tipkamouser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.5.2015 7:16:56   
belja
Hej hej!

U sredo sem tut jaz imela nuhalno ... Ma kako lepo je blo, ko je začela z ultrazvokom sem najprej srčka poiskala, pol sem pa samo še uživala ob pogledu na ekran. Mali je najprej spal, ga nismo mogl zbudit s kašljanjem, z rahlim butanjem ... No, potem pa se je zbudu in je mahal, plesal, cuzal prske, pošiljal poljubčke user posted image Carsko! Je dr. preklopila še malo na 4D, sem tole prvič videla, res lepo! U ponedeljek imam spet pregled pri mojem G.

Včeraj se še bližnjim sodelavkam povedala za veselo novičko, in spet sem presenečena, odziv je bil neverjetno pozitiven. Sem vesela user posted image

Čokoladka, če so gume gumjaste (ne plastične), sem prepričana da je ta voziček super za na makadam. Jaz sem mela dvakrat tega: https://www.google.si/search?q=chicco+vozi%C4%8Dek&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=M0RMVdKPOoq9UZPpgKgI&ved=0CDIQsAQ&biw=1344&bih=707#imgrc=iKS9jMpTDbTzzM%253A%3BtqKSK9vHqOFWrM%3Bhttp%253A%252F%252Fmmc.bolha.com%252F2%252Fimage%252F179496%252F180492%252FCHICCO-VOZICEK-TRIO-CT01-AUTO-FIX-KOMPLET_542279b73c37a.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bolha.com%252Figrace-otroska-oprema%252Fotroska-oprema%252Fvozicki%252Fchicco%252Fchicco-vozicek-trio-ct01-auto-fix-komplet-1295161654.html%3B640%3B432
pa nobenega asfalta daleč naokoli. Pa je kr šlo!

Cunce mene še nič ne grabijo. Mam take kupe škatl teh cunj da sploh nevem če bo treba kej kupt. Mogoče en kompletek za dušo.

Glede vrtca v novembru za velika2 tudi jaz nevem. Verjetno bosta par dni doma, pol bomo pa vidl. Do tja je še daleč ...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.5.2015 7:20:24   
belja

IZVIRNO SPOROČILO: Compass

Za cunje pa mene še nč ne grabi user posted image bom kasneje o tem razmišljala. Moram pogledat kaj sploh imam svojega, ker pri prvem mi je naša belja ful stvari posodila, zdej me je pa zafrknila user posted image

Ej, sej ko bom prebrala vse škatle cunj ti bom vseeno mogoče lahko še kej posodila, oz. tokrat kar dala user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.5.2015 7:50:11   
Compass

IZVIRNO SPOROČILO: belja

IZVIRNO SPOROČILO: Compass

Za cunje pa mene še nč ne grabi user posted image bom kasneje o tem razmišljala. Moram pogledat kaj sploh imam svojega, ker pri prvem mi je naša belja ful stvari posodila, zdej me je pa zafrknila user posted image

Ej, sej ko bom prebrala vse škatle cunj ti bom vseeno mogoče lahko še kej posodila, oz. tokrat kar dala user posted image

Ej, sploh ne skrbi ti zame user posted image Nag otrok sigurn ne bo user posted image

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.5.2015 10:17:52   
krispin
chocolatecake - moja mama je imela Mutsy Transporterja. Kolesa na Evo-tu imajo malo tanjšo gumo, sicer so pa podobna. Vozičkala je skoraj izključno po makedamu in je bila ful zadovoljna z njim. Jaz sem parkrat probala in tudi nisem imela nobenih pripomb. Mogoče si oba oglej v trgovini, pa se boš lažje odločila.

Meni je še vedno "čudovito" slabo. Včeraj sem celo šla v lekarno po neke ingverjeve tablete, pa je bilo potem še slabše... user posted image Aaaargh!

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.5.2015 12:36:25   
witch
Varstvo - starejši bo novembra doma. Ne hodi še v vrtec, če bi živeli doma bi ga verjetno s septembrom dala v vrtec, zdaj pa bo pri meni, ker si vrtca tam pač ne moremo privoščiti. Kako bo me vprašajte novembra. Sama z novorojenčkom in 22. mesečnikom bo kar pestro.

oblekice me čisto nič ne grabi. Če bo fantek imamo že vse. Pa še kar nekaj časa bo šlo s številkami, ker sta oba zimska. Če bo punčka pa bo kolegica kaj posodila, kaj pa bomo kupili.

user posted image user posted image za vse uspešne nuhalne user posted image Jaz jo imam pa točno čez en teden. Že komaj čakam user posted image

Moje počutje je čisto super. Se počutim še boljše kot nenoseča user posted image Sem imela eno čudovito nosečnost in se ta za zdaj kaže da bo ista user posted image Upam, da res tako ostane do novembra.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 632
8.5.2015 12:45:46   
belja
witch in krispin ... Pa dajta si vidve malo to počutje med sabo skompenzirat, eni je prehudo slabo a druga se počuti naravnost čudovito. Witch, bodi solidarna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 633
8.5.2015 12:59:09   
witch
Ne dam user posted image Mi je čisto lepo tako user posted image Egoistična gor ali dol. Ko pa kakšni suhici ponujam naj vzame malo mojega špeha iz riti pa noče. Tak da zdaj pa jaz ne dam user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.5.2015 13:16:56   
Compass

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Ne dam user posted image Mi je čisto lepo tako user posted image Egoistična gor ali dol. Ko pa kakšni suhici ponujam naj vzame malo mojega špeha iz riti pa noče. Tak da zdaj pa jaz ne dam user posted image

Ahahahahah :) BTW. tud jaz podarim nekaj špeha, če bi katera :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 635
8.5.2015 13:43:14   
belja
kr dej, bomo scvrl v ocvirke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.5.2015 13:54:02   
krispin
witch - izgleda da res nimam šans. Že tako padem med ta suhe, pri vsej tej slabosti pa me je še manj skupaj kot sicer. Čeprav sem zdajle pripravljena menjat... Vzamem kilco špehkov, pa tudi če se samo pol dneva počutim malo boljše... user posted image Prejle sem bila na kosilu in sem čisto na meji. Najraje bi se kar na wc z računalnikom preselila... user posted image

Saj drugače ful privoščim vsem, ki se dobro počutite. Se tolažim, da je bila moja prva nosečnost bolj fajn in da zdaj not prinašam...

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.5.2015 17:35:11   
PepiBlot
Punce, kje ste? Kako ste?
Moja nuhalna v torek, komaj cakam.
Sicer pa nic, polezavamo, poslusamo grmenje, razmisljamo, kaj vse bi jedli, hehe. Mene se kar matra vnetje, pa si dajem vaginalete in vse, bom zbrala pogum in v bliznji prihodnosti crtala cuker in kvas, samo ne vem se kdaj hehe. Sicer pa me moja mami vztrajno gleda v busija in mi pravi, da zdaj se mi je pa ze zacelo malo poznat. :)

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.5.2015 6:45:34   
belja
jutro!!!

A ni lepo zuni danes nooooouser posted image

Danes sem si kar dopust vzela. Zdaj bom najprej v miru spila kavico, nato ruknem mala2 pokonci in ju peljem v vrtec, nato pa direkt k G na pregled, in najlepši del - kavica/sladoled s compass user posted image user posted image user posted image

krispin, pri tebi pa iskreno upam da se ti počutje kmalu izboljša. Je rekel naš G, da če bi preveč bruhala, da edino infuzijo mi lahko dajouser posted image Pa ni bila potrebna, upam da tudi pri tebi ni tako hudo.user posted image

PepiBlot, za vnetja pa lahko predlagam le, da spiješ na hektolitre tekočine. Da ti telo samo malo spira vse skup.

Lepo bodite, se tipkamo!!!

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 639
11.5.2015 7:19:46   
TENČICA
Pozdravljene,

naj se vam pridružim...pri nas tudi pričakujemo. Sem v 12 tednu, rok imam 23.11.2015 :)) V četrtek imamo nuhalno...

Do pred tremi dnevi mi je bilo slabo, utrujena, napihnjena, čuden okus v ustih že od samega začetka....v petek pa kot da bi odrezou, počutim se super tako da me zdaj pa že kar skrbi
da ni pa kaj narobe..je bila katera tudi v taki situaciji??

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 640
11.5.2015 8:09:36   
witch
tenčica dobrodošla. Nič ni narobe. Ko se telo navadi da je nosečo znaki izginejo. Normalen del nosečnosti. Pri meni je bilo tako prvič. Ne da mi je bilo hudo slabo, amapk se nisem ok počutila. Čez noč pa čisto drugače.

belja čakamo novičke iz pregleda pa uživajta s compass user posted image

Vsem ki vam je še slabo, upam, da čim prej mine.

Jaz sem danes dopolnila 12 tednov user posted image v petek nuhalna user posted image komaj čakam. Jaz pa čakam sinka da vstane da gremo malo po nakupih user posted image

(odgovor članu TENČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 641
11.5.2015 10:19:06   
Inčika90
Pozdravljeneeee :) pri meni je tudi slabost že minila, edino ko postajam lačna mi začne delat slabo, ko pojem pa na srečo mine :) prsi so pa ful napete in kar boleče kar v prvi nosečnosti sploh ni bilo prisotno. Jutri popoldne imam končno nuhalno, sem zelo nestrpna, po drugi strani pa me je kar strah.
Kar se pa tiče vrtca bova verjetno najino pupo jeseni kar izpisali oz. že poleti, ker jst najbrž ne bom delala do konc poletja...mi je že G rekla da me bo dala na bolniško ker imam kar fizično delo. Naša je bila odkar je vrtcu skoz bolna in še krčem je podvržena da smo bli skoz po bolnicah...tako da bo šla spet v vrtec septembra 2016 ko bo stara dve leti in pol. Kolko pa je star tvoj otrok Krispin??

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 642
11.5.2015 10:28:45   
krispin
Hvala za lepe želje. Tudi jaz vsem želim, da bi imele čim bolj "neproblematično" nosečnost. Upam, da se mi v naslednjih 2-3 tednih tole neha, tako kot se je Tenčici (dobrodošla!). Če želiš slabosti nazaj, jih takoj dam... user posted image

Pri meni nič novega, imeli smo super vikend, skoraj ves čas zunaj, skupaj. Mali je bil danes zjutraj čisto sesut, ker je bilo treba v vrtec. Je pa presenetil. Sicer mu še nisva nič povedala, ampak je pogruntal, da imam večji trebušček, večje joške in da bo to ziher za bratca ali sestrico... user posted image

Inčika90 Mali je star 3 leta, ampak je v vrtcu komaj od lanskega septembra, zato je po daljših prekinitvah še vedno kar hudo, ko mora it. Jaz bolj kot razmišljam, bolj se nagibam, da bi bil v vrtcu po 4 dni na teden (zdaj ob petkih hodi k babici), da bova z dojenčkom imela tudi nekaj časa zase. Bom videla kako bo. Če bodo pa ful viroze in skoz bolan, bo pač z nama doma. Tko mam za začetek plan, potem bomo pa tako videli, kako se bodo stvari v praksi odvijale.

Vsem, ki imate ta teden nuhalno želim dobre rezultate!

< Sporočilo je popravil krispin -- 11.5.2015 10:35:05 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.5.2015 11:17:04   
Inčika90
Aja razumem. Mi pa na srečo nimamo problemov z vrtcem...pri uvajanju je bila že drugi dan sama v vrtcu brez joka, pa tudi ko je vmes mankala po dva - tri tedne, ko je prišla nazaj so vzgojiteljice rekle da je kot da ne bi mankala. Prav zaradi tega me ne skrbi če bo vmes eno leto doma.

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.5.2015 6:12:10   
PepiBlot
dobro jutro :)
joj, danes imam nuhalno, šele ob 18ih, jaz pa že ob 5ih pokonci in vsa nestrpna, joj joj, dolg dan je še pred mano :D

(odgovor članu Inčika90)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.5.2015 7:12:06   
Compass
Jutro!!

Ja z belja sva dobro izkoristili dopoldne user posted image

na pregledu vse v redu. Danes imam v načrtu povedat v službi.. Bomo videli kako bo user posted image

Pepiblot pa srečno danes na nuhalni.

Tiste, ki imate že otroke.. A vaši normalni prespijo noč? Naš 2,5letnik ima skoz neka zbujanja.. Jaz sem res že pral malo zombija, ko grem v dobri noči sicer samo 1x k njemu, ker se dere MAMIIIIII user posted image v slabi pa tud več kot 6x.. user posted image

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.5.2015 11:51:36   
krispin
Compass naš je isto delal, ko smo ga preselili v njegovo sobo. Pri nama je bp prespal celo noč, v svoji sobi pa najprej par dni normalno, skozi celo noč, potem pa se je začelo tako kot pri vas. Zbujanja, MAAAAAMIIIII, panika itd. Jaz pa zombi seveda. Po dveh tednih, ko sem včasih enostavno zaspala pri njem, ker me je zmanjkalo, sva se z mojim odločila, da ga spet preseliva v najino spalnico in spet VSI prespimo celo noč. Ampak naju to ne moti, za druge pa je to nesprejemljivo.

Čez nekaj časa ga bova poskusila spet preseliti, malo se bova tudi pogovorila z njim, mu razložila in mogoče bo šlo tokrat lažje.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.5.2015 13:00:18   
witch
Naš 16. mesečnik je 1x v svojem življenju spal od osmih zvečer do pol osmih zjutraj. Takrat ko je bil z babico in dedijem na bazenu. Drugače pa ne spi. Zdaj po prvem letu je mičkeno lažje, lepše. Zbudi se vsaj 1x, v slabi noči tudi 6x, joka, ga pobožam, pokrijem in navadno zaspi. Se pa zgodi vmes, da joka kakšno uro. pred prvim letom pa je bil ta jok non stop. Ni ga umirilo nič, razen mleka. Hmmm zombi gor ali dol, navadila sem se user posted image si pa želim, da bi bila kakšna noč mirna. Drugače pa še vedno spi pri nama. Probala sem pa že vse možno da bi lepše spal pa ni pomagalo nič. Jaz močno upam, da se do novembra nekako uredi to, ker si ne predstavljam enega hraniti cele noči, drugega pa božati.

PepiBlot naj ti dan hitro mine.

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.5.2015 13:33:52   
Compass
Ma naš nikoli ni bila kaj prida spalec user posted image Samo potem smo ga pri 1,5 letu preselili v svojo posteljo in sobo in je blo fajn en čas, je v redu spal.. Sem se glih navadla, zdej pa spet to zbujanje user posted image Tudi mene skrbi kako bo pol še z dojenčkom.. user posted image
eh, nekak bo že, sam zakaj bi, če mi ni treba ;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.5.2015 19:11:44   
PepiBlot
Evo, docakala, hehe.
Vse je okej. Dete je bilo budno, razgrajalo na polno, roko v usta, pilo plodovnico, se odbijalo od maternice, prav neverjetno. Se nic ne cudim, da imam vsak dan krce, hehe. Za en dan se mi je rok spremenil, tako da je zdaj 17.11. Je pa rekla Megliceva, da zaenkrat spolovilo vecje, kar bi se znalo razviti v user posted image :)
V glavnem, kar v soku sem. Ne morem verjet, kaj imam v trebuhu. Huh.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.