|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
3.5.2015 12:48:47   
brina_s
Ojla, no tkole o.vozickih, midva bova verjetno rrabljebega quinny ze za 100 € se dobi tko lusne... Ampak nebomo hiteli, glede na pretekle izkusnje ga bova kupovala cim kasneje...;-)

Napihnjene punce? No pri meni se je zacelo v 12t (11t 2d)...

Kaj pa trebuscek t, se ze kateri pozna? Jaz mam zvecer napihnjenega od prsi pa lepo do dol....pravi nosecniski, hecno ;-) zjutraj pa spet kot da ni blo nic...

witch.. Kr za vsako stvar sicer ne jokam sem pa ucer brezvezen film o nosecnicah, rojstvih gledala in so mi tekle skor cel film :-D

< Sporočilo je popravil brina_s -- 3.5.2015 12:52:44 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.5.2015 14:33:15   
Shorty_
Witch a s skatom si bila zadovoljna? Ker meni je noro všeč, pa ful poceni jih dobiš.

No jaz sem tudi cmerica user posted image

Drugače smo bili pa dopoldan na kavi pri poročnih pričah, ker je imela njuna najmlajša rd pred kratkim. POl smo juhico pojedli, mala nekaj dela še za šolo, priprave na jutri, možek pospravlja po svojih predalih user posted image

Jaz sem se pa lotila generalke kopalnice, zmetala sem stran že veliko merkatorjevo vrečo...stare kreme...makeup...laki...itd grozljivka.... Po dolgem času se bolje počutim in seveda je potebno kaj postorituser posted image

Zraven pa še malo kuham, danes bo bolj pozno kosilo.

Po kosilu imamo pa v planu igranje do onemoglosti, malo kartanja malo potapljanja ladijc pa malo Wii-ja, da tole nikakvo nedeljo preživimo skupaj, jutri pa že lepo na šiht.

Kaj kej ve počenjate ob tem groznem vremenu?

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.5.2015 15:20:45   
witch
brina_s tudi jaz še ne mislim nič kupovati. Sem s sinom imela rok sredi januarja, pa začetek decembra nisem imela še NIČ. Voziček, posteljico, previljalo, vse potrebščine sem kupovala od sredine do konca decembra. V največji gužvi po trgovinah, pa se jezila sama na sebe kak sem lahko tak nora da zdaj po gužvah to kupujem user posted image Jaz sem imela prvič ful strah da otroka ne bo. Vedela sem da bom rodila, potem pa strah da se bo nekaj naredilo in otroka ne bo. Tak da sploh nisem imela želje nekaj kupovati.

Shorty jaz sem s skatejem zelo zadovoljna. Pač slabost je ta da je ful težek. Če ga nosiš kje po bloku ne vem kam ni fajn. Zdaj v hiši pa mi ni bilo potrebno nositi. Meni je bilo pri njem najbolj všeč športni del. Ker vozički so meni s košaro lepi, športni del pa katastrofa. Otrok je kot da bi sedel v eni jami na asvaltu. Tukaj pa je lepo dvignjen pa take lepe oblike je. Mi pa vizualno ni bil preveč všeč s košato. Ampak sem vedela, da bo itak večino časa v športnem delu.

Si pa pridna Shorty. Jaz se pa nekaj ne počutim dobro zadnja dva dni. Sinko ponoči ni spal. Se je okrog pol noči usedel in govorl, pa govoril, pa govoril skoraj do treh user posted image 100x je povedal papa, pa teta. Drugače pa recimo diplomo delam. Ampak od petka nisem naredila nič pametnega. Sedim in gledam v prazno. Sinko je z babico in dedijem na bazenu da bom lahko delala, jaz pa spet nič.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.5.2015 17:52:19   
belja
Nosečke moje pozdravljene!!!
Ta teden mi je nekako ušel, smo delali doma na hiši pa potem kar ni časa za net. Mi smo ok, mala2 sta mela drisko cel teden, zdej se je umirilo. Moje počutje je boljše, slabi mi samo še zvečer, ko sem HB že na kavču. Mam pa trenutno nek freaky fetiš na radler in coca colo. Wtf? Ok radler sem od skoz rada pila, zdej ga zaradi žeje skorej eksam. Coca cola mi je pa zmeri bla premočna, in zdej to kr neki.

Jest še skoz nevem al sem napihnjena ali mam zabito prebavo ali se mi pa res že pozna trebuh???

Sem se odločila da jutri veselo novičko oznanim šefici ... Pa zaradi tega že en teden ne spim, sanjam kako so sodelavke ne-vesele zame ker bodo morale iskat novo za en let... Svašta ...

O vozičkih še ne razmišljam. Sicer imam še od prvega in drugega otroka chicco 8 kolesnika, pa strašni makadam okol in naokol. In je že precej "zgonjen". Razmišljam le, če bi vzela od chiccota 3 kolesnik s samo športnim delom, ker potem bi košara in lupinca itak gor pasala ... Nevem, morem mal razmislit. Vsekakor bi vzela rabljeno, ker predvidevava da tale otroček bo pa nekako zadnji. Če ne bo še kakšnega presenečenja seveda user posted image . Se pa totalno strinjam s compass, tudi meni se zdi voziček statusni simbol. Brez zamere, ampak je smešno ko imajo največje terence z največjimi kolesi ravno v mestih. Ampak lej, vsaka po svoje, ne sodim nobene. Sama bom iskala voziček glede na svoje potrebe praktičnosti, ne na lepoto. In ne samo 1000 eur, tudi 600 eur se mi zdi too much za voziček.

U sredo imam nuhalno ... Komej čakam user posted image . Nimam skrbi ker se počutim zelo noseča. Ob morebitni slabi novici bom žalostna po tem, ne bom živčna že zdaj.

Drugače pa sem zelo ponosna na svoj novi dekolteuser posted image user posted image user posted image Tazga bi skoz imela, ker po dveh dojenjih je bil precej osiromašenuser posted image user posted image user posted image

maladeklica in shorty RR , sem vesela za ok nuhalno user posted image user posted image user posted image

Nadya dobrodošla, prjetno klepetanje z nami ti želim!

Compass, si si nabavila pol angelsound? Kaj bo z najino kavico, matr sej veš kakšno noro situacijo mamo zdaj user posted image . Se pa že dva meseca nisva vidle pomoje???

S spanjem HB nimam težav, ležem in po treh minutah spim kot polh.

pepiblot, pa boš pridno nosila kompresijske nogavice? Meni vem da jih bo G predlagal zaradi krčnih žil. Pa je grozno da bi morala poleti to nositi ker obožujem kiklce. Kaj je to tromboza?

Lep preostanek nedelje, jutri pa v nove zmage v službah vsem!!!

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.5.2015 20:53:09   
PepiBlot
Me veseli, da vam je vecini slabost ze minila, tudi pri meni je obcutno bolje, je pa problem ta, da sen NON STOP lacna. To je, seveda, ce jem zdravo in utavnotezeno. Za dlje casa me nasiti samo mocno kaloricna hrana, ki se ji pa moram izogibat - no, teli prazniki so bili malo bolj veseli tudi v tem smislu, ampak jutri pa nazaj k disciplini, hehe.

belja ja s temi kompr.nogavicami je tako, da imam jaz trenutno samo preventivne, izgledajo kot ene malo bolj debele najlonke, tako da ni panike, ampak nimam pojma, kako bom poleti v oblekicah in kratkih hlacah. Tromboza je pa situacija, pri kateri je slabsa prekrvavitev v nogah in lahko nastane strdek - posledica le tega, ce ga "odplakne", je najveckrat pljucna embolija (ker to nastaja v venah, vene pa vodijo v pljuca), 15% pljucnih embolij se konca smrtno :/ kar zoprno, me je kar strah te dni, ampak mislim, da se bom odpravila se k osebni zdravnici. Menda se da pregledat noge, da vidijo, kaksna je situacija in potem obstajajo tudi neka zdravila, ki redcijo kri oz. preprecujejo strdke. Nosecnost je eden izmed dejavnikov, ki povecajo tveganje za trombozo, pac hormoni ocitno naredijo svoje.

Tako, jaz sem ze v postelji, se malo bom brala, potem pa tudi v mizale. Lep vecer!

< Sporočilo je popravil PepiBlot -- 3.5.2015 20:54:26 >

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.5.2015 7:55:15   
Compass
Dobro jutro!

Uf pepiblot tole pa resni fajn user posted image

Mene pa popoldne začne tko tičat v trebuhu, imam občutek kot da imam trebuh velik za 9. mesec. Ne vem, a je to normalno? user posted image

belja kava? Ti pišeč na gmail ;) V službi bom pa jaz drug teden povedala..

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.5.2015 9:44:48   
brina_s
belja in compass jst mislm da so to ze pravi trebuscki, ceprav smesno nihajo :-) jst samo 2dcl spijem pa mi skoci ven....kaj sele ko se najem, sem sla merit, 3 cm vecji obseg trebuscka :-) kok je to lep obcutek...

Kaj pa glavoboli ? Mene ze tri dni boli glava, res hecno, je pa fajn ker bolecina ne narasca....

Sicer pa, komaj cakam 2.pregled v petek, zdej se mi pa res ze vlece do tja..

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.5.2015 10:27:39   
*zmajčica*
Meni tudi ne odpre FB? A me lahko katera doda, al kako to poteka? user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.5.2015 12:05:30   
Shana86
Hej punce user posted image

Zdaj tudi uradno nisem več novembrka, sem s prvega pregleda in je uradni pdp glede na zm 1.12. Je pa dete en dan večje, tako da bomo videli, kako se bo odloćilo user posted image Sicer se počutim že ful bolje, slabosti niso več tako hude, še vedno ne morem piti vode in grozno sem napihnjena, tekom dneva se tudi meni trebuh napihne in izgledam konkretno noseča user posted image Smešno, dete pa veliko tiste dobre 3 cm...

user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.5.2015 12:14:38   
Shorty_
Shana user posted image user posted image user posted image Izjemno vesela zate!! (beri Polhek2 user posted image )

No mene hoče nekaj mehur hecat, posledično se nalivam kot žaba user posted image

Imam 5 minut pavzice, sem glihkar pojedla, zdaj pa naprej delat.

Se tipkamo proti večeru,

uživajte in pobožajte buškote, tudi meni se že kar poznauser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.5.2015 12:17:58   
Shana86
Shorty hvala, tudi jaz zate user posted image Pogosto berem temo, da počekiram vaju z witch user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.5.2015 14:29:37   
witch
Shana samo da je vse ok, pa ni važno če "pašeš" k nam ali ne.

Trebušček jaz sicer imam star špeh, ampak vseeno je nekam napihnjen. Pa hlač ne zapnem več pa če se ubijem. Sem pa dobila že 2x vprašanje če kaj pričakujemo user posted image tak da čeprav jaz mislim da star špeh zakriva vse se izgleda vseeno nekaj vidi.

čokolada kako je bila danes nuhalna?

Midva s sinkom sva pa šla zjutraj v mesto. Po enih opravkih pa v trgovino po mleko pa nekaj hrane. Zdaj pa sama ne vem kaj bi. Mali spi, jaz se pa dajem levo in desno. Mogla bi nadaljevati z diplomo pa se mi ne da. Na sonce me vleče. Mami je šla na vrt paradižnik sadit pa bi ji šla pomagat, se malo umazat user posted image Me pa ta glupa diploma ful obremenjuje in sem totalno nesproščena ker vem da moram, da ni več časa, pa se mi ne da user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.5.2015 16:48:18   
Compass
witch kako te razumem glede te diplome user posted image jaz imam v sredo dopust, pa sem rekla da bom dopoldne ko bo mali v vrtcu dispozicijo spisala.. Pa upam, da jo bom res.. Sploh se ne morem pripravit in skoncetrirat..

brina_s
mogoče je to res že trebušček, ker ko sedim v službi za računalnikom, me že prav pošteno tiščijo hlače.. Bom mogla it v nakup kakšnih. V prejšnji N sem imela dvoje, samo ene so mi šle tolk na živce, ker so mele zgoraj eno smotano elastiko in me je vse tiščalo.. Tiste druge sem pa tako znucala, da bojo glih za rezervo še.. user posted image Verjetno bi bil kakšen C&A ali pa H&M primeren?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.5.2015 17:50:24   
brina_s
Trebuscek definitivno, dons ga mam ze cel dan vn. menda je h&m kr ok, sestra jih je mela celo nosecnost :-) ce katera najde kej najhitro sporoci. Sicer mamo pa ta privilegij da bojo tunike in oblekice v postev prisle, ce no le toplo :-)

No diploma, ooo, mene tudi magisterij caka, kaj, a se dobimo in ena drugo brcnemo v rit? ;-) hihihi....

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.5.2015 21:00:06   
chocolatecake
No, da še tukaj poročam.
Strah je bil odveč, rezultati nuhalne so super, PDP pa ostaja moj izračunani 17.11 user posted image .
Po vsej verjetnosti pričakujemo punčko, ni pa še 100%.
Sem presrečna.

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 590
5.5.2015 8:27:34   
Compass
Jeeee chocolatecake bravo!! user posted image user posted image

No, jaz sem jutro izkoristila za kratek sprehod. Sva šla s kužatom malo na zrak in je prav sedlo.

Ravno gledam na TVju ko je dan babic, in so tam v porodni sobi.. Me je kr malo stisnilo.. user posted image Kje ste ve do zdaj rodile oz. kam nameravate it?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.5.2015 9:06:55   
PepiBlot
chocolatecake bravo za nuhalno :) upam, da bo res punčka, če si je želiš, jaz bi tudiuser posted image
sicer pa moja nuhalna točno čez 1 teden. sicer šele ob 18ih popoldne, joj, bo dolg dan. čisto vedno imam pregled na torek in čisto vedno enkrat po 12. uri, da sem ja vsa nestrpna in v pričakovanju.
compass tudi meni je mami povedala, da je danes dan babic, bova šli popoldne pogledat v mesto, baje imajo neke stojnice in tako.

sicer pa nič, malo se pri meni menjavata slabost in volčja lakota in me spravljata ob živce, ne vem kaj naj, da bi bilo vsaj malo bolje. pa niti ne vem, kaj je huje - slabost, ali to, da si neprestano lačen. ah ja.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.5.2015 10:22:44   
NeziPezi
Hojla bejbike!

Zdej je pa res že cajt da se še jst mal pofočkam. Ker pri meni ni nič novega potem ne vem kaj nej napišem user posted image . Vas pa zato redno in zvestoemljam. Torej, meni se zdi da se mi še nič ne kaže, imam kar nekaj zaloge tako da vprašanje če se mi bo sploh kaj kazalo, ampak vseeno pridno božam svojega bušija user posted image . Jem, pijmi paše. Nič mi ne povzroča nekih težavic. Čakam na naslednji pregled, ki ga imam 19. maja tako da to je pa to kar se tega tiče.
Čestitke vsem za preglede in Ns-je. Sem vesela da so bili rezultati v redu in pa da vas je to pomirilo, da ne boste toliko skrbele za svoje fižolčke user posted image .
Kar se tiče vozička, midva sva za prvega otroka kupila novega ampak ker je naš knedel tako zelo živahen otročiček je sedaj ta voziček precej zmahan zato bova kupila drugega vendar bo ta zagotovo rabljen, ker so vozički resnično predragi in se nama ne splača dati veliko denarja, še posebej zato, ker ne veva ali bo potem se kakšen dojenček ali ne. Zato bo kar rabljen. Enega otroka bo že preživel.
Vprašanje se je še pojavilo kje smo rodile tiste, ki že imam otroke. Jst sm v Celju. Izkušnja je bila lepa tako da nima nobenih pripomb. V drugo pa se mi kaže da bom šla roditi v LJ ker se nam lahko zgodi da se bomo selili, če pa ne pa spet kar v Celje.
Nič to je iz moje strani vse.
P.S.: tiste ki pišete diplomo sočustvujem ker sem jst v enaki kaši in se sploh ne spravim zraven, kar me pa tut zelo mudi tko da ja mogoče pa bi se res morale ena drugo v rit brcat he he user posted image .
Imejte se skrajno, pa se še kaj javim ko bo kaj novega.
Pozdravčki.....NeziPezi

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.5.2015 11:13:16   
luca90
hello. mi smo učeri opravili z nuhalno. panična sm ful. ker mata dve ki jih poznam boljše rezultate. čeprou ne razumem prou teh številk in je rekla da so uredu rezultati. upam da pri tem ostane. :) najbrš bom pri drugi nosečnosti ful manj panična. so mi pa prestavili moj PDP za 16 dni. tako da imam zdej 15.11 rok. smo vedli že prej da 30.10 ne bo kokr je blo rečeno zato sm se tud dala kar med novembrke. ampak prou takega preskoka tud nisem pričakovala. no ja. enkrat pač bo. lepo bodite. čaoo

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 594
5.5.2015 12:17:07   
krispin
Ojla punce!

še jaz bi se vam pridružila, če lahko. ;) Danes sem končno imela prvi pregled - sem se kar načakala, ampak je vse ok, utrip je, po velikosti in po ZM vse klapa, rok imam 30.11.2015. Čisto za rep sem vas ujela. :)

Podatki za seznamček: pdp 30.11.2015, 2 nosečnost

Doma že imava enega triletnika (ki hoče bratca, sestrico bo vrgel v smeti...). Rodila sem v Ljubljani in recimo da je bilo ok. Z babico iz nočne izmene sem se morala malo kregat, jutranja pa je bila zlata in mi porod zato ostaja v lepem spominu. Kolegica ima ful dobre izkušnje iz Kranjske porodnišnice, ampak verjetno bom tudi v drugo ostala v Lj.

Nosečnost je tako kot prvič zaenkrat čisto nekomplicirana, le slabo mi je ves čas. Ampak res skoz. Če sem lačna, če sem sita, ko jem, ko odprem hladilnik, ko zavoham hrano, ko pijem... Čisto nič mi ne odgovarja, še voda mi "smrdi", sladkarij se pa niti dotaknit ne smem, ker potem samo še tečem objemat wc... Tko da komaj čakam, da bom lahko kaj z užitkom in brez strahu pojedla.

Za nuhalno sem moram še naročit. Luca90 ne se sekirat. Če so ti rekli, da so rezultati ok, so ok. Če pa te skrbijo odstotki, potem pa razmisli o amniocentezi oz. o NIPT testu.

Okoli vozičkov ne komplicirajte preveč - pazite, da se ga da hitro/enostavno zložit in pospravit v avto, pa če boste fijakale po makedamu se splačajo gume za napihnit, sicer se pa z vsakim da marsikam prit. Jaz sem imela sposojenega Quinny freestyle in je bil super, ampak mislim, da bo zdaj že tako zjahan, da bo treba nekaj nabavit. Osebno se mi dopadejo Mutsy-i, ampak imam še kar nekaj časa, preden se bo treba odločit. :)

A veste da moram tudi jaz še diplomirat? Madonca, če mi z vašo spodbudo rata še tole do novembra uredit, bo res top. user posted image

(odgovor članu luca90)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.5.2015 12:18:42   
witch
Comapss potem pa sredo le dobro izkoristi za dispozicijo. Mogoče malo za motivacijo... Jaz sem naredila prvo diplomo pred skoraj tremi leti. Pa veš, veliko lažje je bilo brez otroka. Imej to kot motivacijo. En, dva, tri sem jo nareidla. Zdaj varstvo imam. Ampak vseeno grem 100x gledat kaj dela, kako je, slišim če joka. Težje se zberem in skoncentriram. Čeprav presenečam samo sebe, da smo jo v skoraj enem mescu napisala. Začela sem 7.4. pa jo imam danes tik pred koncem. Vem da bodo sledili še popravki ampak to je malenksot. Res imej ta november kot zadnji rok za zagovor. Sploh če si star program in moraš diplomirati v roku enega leta. Težka bo z mičkenim dojenčkom.

chocolatecake user posted image user posted image zdaj pa mirno do konca.

Jaz trenutno nimam pojma kje bom rodila. V Slo ali ne. Težka bo. Imam željo priti domov rodit. AMpak letim lahko samo do 30. tedna, pa da rodim, da dojenček malo raste mine skoraj pol leta da se lahko vrnem. Meni ni problem biti brez partnerja pol leta. Bova že kako. Problem je to, da bosta dva otroka ta čas brez atija. Pa mali še nekako gre. Velik ga pa bo pogrešal. Res ne vem kaj narediti. Drugače pa močno močno upam, da se ponovi še en tak porod kot je bil prvi.

luca90 če so rekli da bo ok, bo ok. NIč sekirat glede nuhalne. Jaz se spomnim da so prvič tudi vse imele drugačne, večje številke. Ampak mi je G rekel da je ok in sem bila pomirjena. Drugače pa itak nikoli ne veš. Sestrična je imela usper rezultat nuhale, cela nosečnost je bila ok, na koncu pa je rodila bolnega otroka. S cerebralno paralizo. Res da tega nuhalna ne vidi, ampak vseeno. Jaz sem optimistična in VEM da bo na koncu vse ok. Čim manj slabo misliti.

Jaz sem včeraj dan preživela seveda na vrtu. Danes sva bila cel dopoldan zunaj. Popoldne pride moja babica in bo spet pestro. Tak da diploma že dva dni počiva user posted image Druagče pa še 10 dni do nuhalne pa 14 do novega pregleda pri G. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 596
5.5.2015 13:13:06   
brina_s
luca90neee samo ne se obremenjevat z rezultati nuhalne,... to je tko relevantno, škoda živcev... glede na moje preteklo pestro dogajanje kar se tiče nosečnosti (dva zaporedna spontana splava pred 7. tednom nosečnosti) verjamem, da se zgodi kot ti je namenjeno, pa naj bo še tako za lase privlečena izjava.... ti samo uživaj, glavno da je otroček notri, da miga in mu srček veselo bije :) raje se ukvarjaj s to čudovito novico in razmišljaj samo o tem :)

jst vam ne morem povedat kok sem vesela za 2cm večji obseg trebuška - merim pri popku :) prav smešno je spodnji del izbočen, kot vidim na nekaterih fotkah drugih punc.... tok sem hvaležna za uspešno nosečnost da se skos gledam v ogledalo in se zahvaljujem za ta dar :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.5.2015 13:13:11   
bojana39
Pa sem opravila ze 2 redni pregled..sem v 14 tednu.srck bije dete je spalo in se je G prav trudila da ga je zbudila...hehe rok ostaja isti je pa baje puncka.. nas triletnik je reku da hoce sestlco da bratca ne kr ga bo vrgu v skoljko pa vodo potegnu...hehe sva se z mojim tko nasmejala kaj se vse ne spomnijo tamali..dobila sem spet potrdilo za bolnisko do kontrole cez 4 tedne..takrat bo dala pa predlog za bolnisko do konca Nosecnosti..glede na mojo nosecnisko zgodovino me nikakor ne pusti nazaj v sluzbo..me prou zanima jutri reakcija sefinje heh..no punce cestitam vsem za ns in zelim vam lepo nosecnost,sj ce ne pisem berem vas redno. Lp

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.5.2015 13:14:23   
witch

user posted image

Ime, starost, nosečnost, št. otrok, spol

1.11.
Autumn, 1user posted image , user posted image

2.11.

3.11.
anonimnauser posted image
82ka, 44, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

4.11.
rdečebela
bojana 39, 29,5user posted image ,2user posted image

5.11.
Tjaško.
mladeklica 26, 1user posted image , user posted image

6.11.

7.11.
Shorty, 28, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image

8.11.
muca333

9.11.
.ladybug, 26, 1user posted image , user posted image

10.11.

11.11.
NeziPezi, 29, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

12.11.
Rozica983
pitonka

13.11.
nadya, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

14.11.
Kremica, 27, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image
spelck87, 28, 1user posted image , user posted image

15.11.
aprilcica, 27, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
maca22, 22, 1user posted image ,user posted image
luca90

16.11.

17.11.
chocolatecake, 24, 1user posted image , user posted image
compass, 17, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

18.11.
PepiBlot, 24, 1user posted image , user posted image

19.11.
brina_s, 24, 2user posted image , user posted image

20.11.
Noseckica Sreckica
leaa, 34, 4user posted image , 2user posted image , user posted image

21.11.
Inčika90, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

22.11.
witch, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

23.11.

24.11.

25.11.
Neza007, 29, 1user posted image , user posted image
-sanika
daisiy

26.11.
mony213
*zmajčica*, 5user posted image , 2user posted image , user posted image

27.11.
PuncaLunca 30, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
hribovkati, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
anonimna, 1user posted image , user posted image user posted image
Žabničica, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
monny
Babyboo91
Eveline, 1user posted image , user posted image

28.11.

29.11.
blondberry, 1user posted image

30.11.
krispin, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

Canina, 33, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je: 42

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 599
5.5.2015 19:34:04   
PepiBlot
Uff meni je pa danes tako vroce. Sem ravno s sprehoda, pa se kar limam in rosim, hehe. Poletje prihaja ;)
Sicer mi je pa danes spet slabo. Cel dan sem vec ali manj na fizolovi juhi z makaroncki.
Jaz sem sicer tudi se studentka, ampak ne bom hitela z magisterijem, bom itak vzela absolventa. Sluzbe itak ni, se prek studenta tezko kaj dobim, ceprav imam precej izkusenj. Zdaj iscem, ce bi vsaj kaj do oktobra dobila, da bo kak dodaten evro za bejbija. No, za ta in prihodnji teden sem dobila eno krajse delo, nekaj bo, da mi vsaj dnevi hitreje minejo. Za vse tiste, ki pa pisete diplomo, cim vec srece in zagona vam zelim, jaz imam tudi se kar nekaj seminarskih pred sabo, vsaj vse te predmete bi rada opravila, da mi be ostaja po nepotrebnem prevec dela potem, ko bo definitivno manj casa. ;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.