srečka89 -> RE: Novembrke 2015 (5.3.2015 16:38:36)
|
Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridružujem ... pred 1 tednom sva po 17 mesecih truda vendarle zagledala [sm=rozacrtici.gif] in to ravno v mesecu, ko mi je G povedal, da nimam O in predpisal Klomifen za naslednje cikluse ... po pregledu sva se sprostila, opustila vsa pričakovanja in komaj čakala, da pride [sm=hudicek1.gif]... nato pa presenečenje in nepopisno veselje, solze sreče in seveda še 2 dodatno opravljena testka, da se prepričava, da je to res to [sm=smiley36.gif] - očitno je ratalo takoj dan po pregledu, tako da tudi G se lahko zmotijo z napovedjo [sm=smiley2.gif] Danes sem se naročila na pregled in ga imam 18.3., takrat bom okoli 8. tedna ... komaj čakam, da vidiva, če je vse ok[sm=smiley1.gif] Tia12 ... jaz se super počutim (upam, da tako ostane) - razen nekoliko povečanih in bolečih prsi, občasnih glavobolov in začetne zaprtosti nisem občutila nekih sprememb, sem se pa danes zjutraj zbudila v krčih, ki so me dajali kakšne pol ure in se nato počasi umirili ... najbrž bo to res od raztezanja maternice [sm=smiley1.gif] Lep dan vam želim, [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|