Shana86
|
Samo vskočim glede spanja najmlajših: kolegica je imela sinčka, ki je bil praktično od rojstva ful neproblematičen za spat. Hitro prespal cele noči, po 12 ur v kosu, od pol leta dalje v svoji sobici. Zaspal sam, samo položili so ga v posteljico. Sta bila oba ful ponosna, kako sta lepo vzpostavila rutino, kako so se lepo ujeli in da res obvladata - in primerno pametovala vsem ostalim, ki jim otroci niso spali No ko je bilo dete staro 3 leta, sta dobila še punčko. Vzgajala sta jo popolnoma enako, ker je bil prvorojenec izjemno nezahteven otrok, je dobila dovolj pozornosti. Ampak mali vragec ni hotel nikakor spati, pa sta poskusila čisto vse, kar obstaja. In še zdaj, ko je stara dve leti, se zbuja ponoči in zvečer težko zaspi. Tako da moje mnenje je, da je največ odvisno od otroka. Witch, ne sekiraj se, nič ne delaš narobe, pač take sorte otrok je. Tudi moja je bila ful problematična do nekje enega leta, potem pa, ne da bi karkoli spremenili, je začela ponoči spati. Upam, da je ne bo minilo Ker če jo bo, bom spet poskusila vse sorte (tako kot prej) in zihr nič ne bo delovalo Punce super za vse nuhalne Mene čaka naslednjo sredo. Upam, da bo vse okej in bom lahko končno povedala vsem, ker imam že tak trebuh, da pomoje itak vsi vejo, da sem noseča... bedna situacija.