|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
30.4.2015 11:47:48   
witch
Čisto mirno je tukaj gor user posted image Kako ste? Kako so bile nuhalne? Kar nekaj vas jih je že imelo.

Dobrodošle vse nove user posted image ampak pri čveku nam to nič ne pomaga ker vse pobegnete takoj na fb, ali vas ni user posted image

Jaz sem ok. Nič novega. Edino ponoči sem sanjala da sem močno krvavela. Sem se prav prestrašena zbudila.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.4.2015 11:50:18   
luca90
hojla. pri nas smo tudi fajn. :) sem dobila izvide za tokso. tako da lahko jem pršut. suuupeca. hehe. :) fuul me srbi trebuh zadnje dni. mi je čudno da že tko zgodi.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.4.2015 11:50:33   
witch

user posted image

Ime, starost, nosečnost, št. otrok, spol

1.11.
Autumn, 1user posted image , user posted image

2.11.

3.11.
anonimnauser posted image
82ka, 44, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

4.11.
rdečebela
bojana 39, 29,5user posted image ,2user posted image

5.11.
luca90
Tjaško.
mladeklica 26, 1user posted image , user posted image

6.11.

7.11.

8.11.
muca333

9.11.
.ladybug, 26, 1user posted image , user posted image

10.11.

11.11.
NeziPezi, 29, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

12.11.
Rozica983
pitonka

13.11.

14.11.
Kremica, 27, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image
spelck87, 28, 1user posted image , user posted image

15.11.
polhek2, 28, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
aprilcica, 27, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
maca22, 22, 1user posted image ,user posted image

16.11.

17.11.
chocolatecake, 24, 1user posted image , user posted image
compass, 17, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

18.11.
PepiBlot, 24, 1user posted image , user posted image

19.11.
brina_s, 24, 2user posted image , user posted image

20.11.
Noseckica Sreckica
leaa, 34, 4user posted image , 2user posted image , user posted image

21.11.
Inčika90, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

22.11.
witch, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

23.11.

24.11.

25.11.
Neza007, 29, 1user posted image , user posted image
-sanika
daisiy

26.11.
mony213
*zmajčica*, 5user posted image , 2user posted image , user posted image

27.11.
PuncaLunca 30, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
hribovkati, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
anonimna, 1user posted image , user posted image user posted image
Žabničica, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
monny
Babyboo91
Eveline, 1user posted image , user posted image

28.11.

29.11.
blondberry, 1user posted image

30.11.
Shana, 29, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

Canina, 33, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je: 41

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu bojana39)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.4.2015 20:13:41   
Shorty_
Hej hej,

zdaj se vrjetno večini pojavi vprašanje zakaj se moderatorka javlja na tej temi. No z mano že nekaj časa čvekate pod nickom Polhek 2 user posted image

danes sem imela nuhalno in vse je več kot odločno tveganje je majhno, srček lepo bije, dete je po UZ večje in rok se tako pomika proti začetku novembra zdaj smo že na 7.11.

upam da vas nick ne bo zmotil, in tudi na FB ne mislim še pobegnit. sem že 9 let zvesta RRju in bom tudi v prihodnje. user posted image

Sem pa zadnje dni bolj malo tu, ker imam dopust in sem bila do včeraj ves čas sama s hčerkouser posted image

Obljubim da bom več čvekala user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.5.2015 10:43:47   
maladeklica
hej hej

da se še jaz malo javim.
no en teden nazaj sem imela nuhalno, vse je v najlepšem redu, tveganje je zelo majhno. sicer je rekel da je za njihova merila malo manjši otroček. vendar se ne obremenjujem s tem ker sem bila tudi malo prej kot pa oni to delajo. oni vedno delajo ko dopolniš 13 teden in še nekaj dni. jaz sem bila pa še v 12 ker so ta teden prazniki in oni sploh ne delajo.

no to bi bilo to od mene :)

lp nosečke :)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.5.2015 14:30:34   
luca90
Kako uredim tLe seznam ??

(odgovor članu maladeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.5.2015 14:34:07   
witch
Shorty, polhek čestitam za uspešno nuhalno. user posted image Sem zelo vesela da je vse ok. Zdaj pa lepo in mirno do konca. Pa vesela sem, da ostajaš na rr, ker so res vse pobegnile. Sama s sabo se pogovarjam user posted image

mladeklica čestitke tudi tebi za uspešno nuhalno user posted image

Jaz imam pa točno čez 14 dni nuhalno. Po eni strani jo že komaj čakam, se veselim, po drugi strani pa me je strah. Bojim se kaj bo. prvič tega strahu sploh nisem imela. Zdaj pa se na smrt bojim, da bo začel delati uz in detece ne bo migalo. Ne vem kaj me daje. Mogoče par teh zgodb ki so jih delile punce z nami. Po drugi strani pa vem da bo vse ok. Nosečnost je po mojem čisto ok. Znaki so še vsi, joške me bolijo, tiste rahle slabosti se še pojavljajo. Kak dan me mičkeno bolj zvija v predelu maternice. Tak da verjetno je vse ok. Imam pa spet težavo s pitjem user posted image žejna sem, piti pa ne morem. V prvi nosečnosti, prav v začetku vročega poletja se je meni dvigovalo ob vodi. Pila sem radler na radler. Drugače sem umirala. Zdaj je isto. Vode ne morem videti ne vohati. En čaj mi paše, ampak ga imam hitro dovolj. Zdaj sem našla pomarančni sok, ki mi nekako paše. Preveč spet ni ok. Prav groza.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.5.2015 16:35:24   
Compass
witch jst mam isti strah.. Sploh ne vem zakaj.. v sredo imam NS pa upam, da mi razblinijo vse te dvome user posted image Imam pa tud jst ful željo po radlerju.. Tako mi je dober in tako me odžeja.. Sem našla zdej enega brezalkoholnega, pa mi je ful dober.

Mi smo včeraj malo zakurili kres, mali je prvič prespal pri babici in vse je bilo OK :) Jaz pa vsa živčna cel večer pogledovala na telefon. Danes pa uživamo praznik dela in ne delamo nič user posted image

polhek, no shortyRR user posted image super za NS! :) Sem prav vesela user posted image tudi zate maladeklica!

Ja tukej res zamira user posted image Jaz pridem pogledat večkrat, pa vidim da ni nič novega in nič ne napišem, ker sama s seboj se pa ne bom pogovarjala user posted image Sicer pravijo tko, da če sam s seboj govoriš, potem govoriš vsaj z nekom pametnim user posted image

No, le javite se še kaj! ;)
Pa lepe praznike!

< Sporočilo je popravil Compass -- 1.5.2015 16:36:04 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.5.2015 22:06:17   
nadya
Živijo punceuser posted image

Sem nova med vami, vas berem že nekaj časa... ker sem imela rjave izcedke do desetega tedna sem bila malo v
strahu kaj bo, ampak zaenkrat je vse okuser posted image , nuhalna je ok (1,2), čakam še rezultate dvojnega hormonskega
testa in upam na najboljšeuser posted image . Rok imam 13.11. (po ultrazvoku še 5 dni prej, ampak mi je datum všeč,
tako da obdržim kar tega).
Stara sem 32 let, doma imam že enega škratka 6 let starega, zaradi težav s ščitnico imamo malo večjo razliko ampak
se neizmerno veselimo dojenčkauser posted image .

Punce uživajte v prostih dnevih, božajte trebuščke...user posted image

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.5.2015 10:00:49   
Kremica

Witch, jaz sem v prvi nosečnosti šla s takih strahom na nuhalno, da sem se prav tresla. No, na koncu je bilo vse ok, ampak sem se potem hitro nabavila angelsound. Uff, kako me je lepo pomiril, ko sem 2x na teden srčka poslušala. Potem so se pa itak hmali začele brcike in ga nisem rabila več :) Nuhalno imam v sredo, srčka doma pa že prav lepo slišim. Malo me moti, ker ne vem ali slišim enega ali dva (noseča sem z dvojčki), ampak me že vsaj eden srček pomiri :)

Se še kateri dogaja, da ne more spati na hrbtu? Mene me prav zateguje pod popkom. Če preveč časa ležim na hrbtu se mi pod popkom prav izboči ena trda bula velika za dobro dlan. Predvidevam, da je maternica, ampak ne vem, zakaj je tako trda? Če ležim drugače ali stojim tega ni občutit. Tudi v prvi nosečnosti se mi je to dogajalo, ampak ne že v 12.tednu. Predvidevam, da je sedaj maternica večja zaradi dvojčkov. Bom videla, kaj bo G povedal.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.5.2015 10:48:07   
Shorty_
Hej hej,

no jaz kot sem rekla ne bom nikamor pobegnila, mi je pa čvekanje z neim nickom veliko lažje ker sem itak vsak dan večkrat gor user posted image

Bom dala gor še kako slikico pa podrobnosti nuhalne ampak to vrjetno zvečer.
Včeraj je bodoča velika sestrica prišla od moje mame, ko sva ji pokazala uz slike je bila presrečna, seveda skače okoli bušija non stop user posted image

Kar se spanja tiče še nimam težav s položaji, ampak samo z obiski wcja, čeprav zadnje dni je bolje očitno se maternica le premika nekam višje.

Kar se tiče strahov pred nuhalno, vas zelo razumem in vem da je težko razmišljat pozitivno. Negativne zgodbe se vseeno znajdejo v podzavesti, ampak če so še vedno vsi simptomi mora biti vse ok.

Kar se tiče angel sound-a, razmišljala sem o nakupu, res veliko.... se še nisem odločila ali ja ali ne.

Nič grem gledat risanke z mojo babnico user posted image

(odgovor članu Kremica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.5.2015 11:19:58   
witch
Samo da nisem edina user posted image V prvi nosečnosti tega strahu sploh ni bilo. Vedela sem da je vse ok pa je to to. Čeprav, dokler ga nisem čutila sem na vsakem pregledu preden mi je anredila uz prav molila naj miga.

Angelsaunds sem si kupila. Vendar sem zadnjič komaj uspela svoje srce najti. Prvič je bila napaka da sem iskala na suho. Ko sem se namazala je bilo ok. Vendar spodaj ne najdem nič. Niti ne slišim svoje prebave ali česa podobnega kot nekatere pišejo. Zavedam pa se, da sem noseča komaj skoraj 11. tednov in da imam kar nekaj oblog na trebuhu in se ne bo tako kmalu srček lepo slišal.

Mene je v prvi nosečnosti zelo bolel križ, če sem ležala, spala na hrbtu. Se je pa začelo nekje okrog 20. tedna. Sem mislila da bo porodu ok ampak ni. Ne boli tako hudo kot v nosečnosti, vendar mi je zelo neprijetno ležati na hrbtu. Boli pa vstati ne morem. Opažam zadnje dni, da se spet slabša. Verjetno spet zaradi nosečnosti.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.5.2015 13:55:55   
maladeklica
punce eno vprašanje

že kaj razmišljate kakšen voziček kupiti?

meni je to prava znanstvena fantastika ker je preveč izbire :(

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.5.2015 20:15:33   
chocolatecake
Se pridružujem ekipi prestrašenih pred nuhalno, mene čaka že v ponedeljek pa se istočasno noro veselim in noro me je strah. Še posebej zato, ker po drugi rundi izcedkov nisem imela nič kontrole in se me včasih lotevajo kakšne slabe misli, ki se jih na vso moč trudim odgnat.
Če bi bilo kaj narobe, potem menda nebi imela več tako močnih simptomov nosečnosti, vsaj s tem se tolažim.
Čestitam vsem, ki je nuhalna že za vami, ostale pa spodbujam, da se malo podpremo s pozitivnim razmišljanjem. Vse bo dobro, mora bit, zdaj, ko smo že skoraj ven iz tistih rizičnih tednov, bomo pa itak zmagale. user posted image

Glede vozičkov pa joooj misija nemogoče. Ravno par dni nazaj me je kolegica napadla, kaj bom kupila Peg Perego, Stoke, Joolz? Sem ji povedala, da nič od tega, ker mi je preprosto predrago, ker smo v gradnji in ker nimava ravno bleščečega finančnega položaja in mi je škoda dat za voziček več kot eno celo plačo. Da bova verjetno vzela kaj rabljenega, če bom dobila kaj lepo ohranjenega ali pa nekaj novega, manj zvenečega imena, v rangu do max 450 evrov.
Sem mislila, da jo bo kap, nekaj časa je zgroženo gledala, potem me je pa kar nadrla če ne privoščim svojemu otroku kaj boljšega in da bodo pa menda ja stari starši kaj prispevali. Stari starši nama ogromno pomagajo že z gradnjo in mi res na kraj pameti ne pride, da rečem vsakemu še za par 100 evrov. Pa tudi škoda mi je zapraviti neke nore vsote za otroka že takoj na začetku, za voziček za katerega niti nevem če se bo v njem sploh rad vozil/a. Saj nisem res tako škrta, če tako razmišljam? Ali pač?
Drugače mi je všeč Baby boom Mirage Reverso, ali pa razmišljam o kombinaciji Quinny Freestayl in ene manjše marelice za v avto.

Neposredna povezava do sporočila: 564
2.5.2015 22:12:50   
Compass
Še malo pa bomo dale nuhalne skozi user posted image

Glede vozičkov: jaz sem kupila rabljenga Jane Slalom pro. Gledala sem na to, da nismo preveč dnarja dali zanj, ker mi je brezveze. Mi je pa bilo omembno to, da ima velika napihjiva kolesa, če se da z bremzami in mi je takoj v oči padu tale in pa Quinny Freestyle. Me je pa pri Quinnyu zmotilo to, da je ful večji, ko je zložen kukr Jane. Tako da sem pol Jane vzela. Sem se pa malo zafrknila s tem rabljenim, ker mi zdej že vse škriplje, plastika na strehici je že ful načeta in se trže in športni del se sploh ne pritrdi več dobro na ogrodje, niti se ga ne da več normalno poležt oz. premikat naklona. Tako da bomo videli, če se bo dalo popravt ostanemo pri tem, drugače bom pa verjetno samo drugo rabljeno ogrodje s športnim delom kupla. Me jezi, ker nisem takrat kupla tistga Babyboom 3kolesnika-se mi je zdel predrag. Zdaj bom pa isto dala za voziček (in to rabljen), če bom mogla res drugo ogrodje kupt. Kolegica ima tega babyboom in je ful zadovoljna. Men je pa tud ful všeč..

Voziček mi pač ni nek simbol s katerim bi se kazala okoli user posted image tako da za to pač nisem dala moje plače. So pa v tujini vozički ful cenejši. Na eni nemški strani (pomoje imam še nekje link, če bi ga katera rabila) je bil nov Jane kar za ene 300€ cenejši kukr pri nas..

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.5.2015 23:24:55   
82ka
Živ,
Dej prosim link pripni, če ga najdeš. Hvala.
Punce, veselite se nuhalne, vse bo OK. Vidle boste otročka, kako miga, res je lepo. Če čutite trebušček je itak vse OK, samo še mal za počakat, pa bo. Držim prsti za vse.
Jaz pa konec tedna oz. v začetku drugega dobim rezultate NIPT. Tudi spol sem obkrožila, da bi rada zvedela... Komi že čakam...

Nočka vsem in prijetne sanje.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.5.2015 10:09:55   
chocolatecake
Compass sem vesela, da nisem edina, ki se ji zdi 1000 evrov za voziček odločno preveč.
Kolegica ima Quinny, v njem so se vozili že 4-je, pa bo zdržal še kakšnega, ker je brezhiben, praktično samo malo obledel.
Všeč so mi še Jane Slalom, Peg Perego GT3 in nasploh vsi večji robustnejši trikolesniki, ki gredo tudi po manj utrjenem makedamu, razen Mure. Najlepši mi je pa Baby boom Mirage Reverso, če bom kupila novega bo verjetno kar ta, ampak se načeloma bolj nagibam k rabljenem če bom dobila kaj lepega in ugodnega.
Za prvega otroka, če jih planiraš več, se pa mogoče res splača nov, za drugega oz tako kot pri nama, ko bomo imeli edinčka, pa najbrž ne.

Aja pa tudi jaz se priporočam za link user posted image .

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 3.5.2015 10:10:58 >

(odgovor članu 82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.5.2015 10:14:42   
Compass
No, pri nas se rabljen ni splačal :) Me vsak dan bolj jezi. Aja, Mura 3 je bla men ful všeč, sam je spet ful težak voziček...

Na teh linkih so tud avtosedeži ful bolj ugodni. Vsaj na prvem. Na drugem nimajo glih velik, ampak vem, da sem tam mela ogledanga Jane.

Linki:
http://www.mytoys.de/
http://www.primimesi.com/

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.5.2015 10:45:02   
maladeklica
no tudi nama se zdi noro dajati po 1000e za voziček. npr stoke je tak vendar je meni osebno grd mi ne potegne nikakor in ga tudi zastonj ne bi hotela imeti.

tudi midva si ogledujeva baby boom voziček vendar je meni ljubši štirikolesnik. no stvar bom morala še v živo videti. iščeva pa takega ki zavzame čim manj prostora v avtu. ta naj bi se pa res zložil na malo prostora.

aja nuhalne je bilo pa tudi mene zelo strah. čeprav sem imela dva dni pred nuhalno pregled pri gin z uz. vendar dokler ni bila nuhalna mimo nisem bila mirna.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.5.2015 11:03:28   
Shorty_
Hej hoj,

glede baby boom-a, ima ga kolegica 4 kolesnika, 2 otroka je dal čez septembra pride tretji. Zgleda super, samo ko se zloži je pa ogromen z eno besedo. V meganu zasede cel prtljažnik.... obup.

No midva še razmišljava, jaz imam zelo mali avtek - beri Punto, in želim dat vozek notri. Obstaja celo opcija da bomo imeli 2. Enega za orng šetkanja in enega ki se na malo zloži kadar bom sama. Bomo videli, se pa nagibam k rabljenim.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 570
3.5.2015 11:10:27   
bojana39
No da pokomentiram vozičke..sama sem imela za prvega baby boom ampak prejsni model..ful zadovojlna sam je zelene barve..fantkast..zdj naj bi bila puncka vsaj na nuhalni je rekla da kaze tako. Vozicekmi je bil full vsec in ga bom vrjetno ob casu malo ocedila da bo kot nov in pripravljen na akcijo..samo zlozi se pa full slabo ga mors cist rastavit da ga zlozis,sicer smo pa takrat imeli drug avto in je sel kar cel zadaj.toliko o vozicku, imam pa se eno vprasanje ce katera ve...jutri imam namrec pregled na ORL za sinuse.zamasene mam ze par let zdj pa nevem al naj vseenu grem k sm noseca al naj se prenarocim? Lp

Neposredna povezava do sporočila: 571
3.5.2015 11:38:39   
PepiBlot
Da se še jaz malo javim po dolgem času. V torek sem imela 2.pregled pri G, pa je bil ta v bistvu sele prvi tak tapravi. Spet UZ, in noro so se videle rokice in nogice in nasploh je to cisto drugace kot tista packa na prvem UZju. Sem dobila mat.knjizico in vse, napotke, da se lahko zredim "samo" 9 kil in to je to, hehe. Sicer vse ok, nuhalno imam naslednji torek, narocila sem se k Meglicevi v Domzale. Me pa edino matrajo bolece noge, G me je poslala kupit komptesijske nogavice, da ne bo kaksne tromboze. Pa veliko hodim, da je malo bolje, ampak se vseeno me je strah in samo upam, da bo vse ok. Enake tezave sem imela ze med jemanjem KT, to je bil tudi razlog, da sen ze dolgooo nazaj z njimi tudi prenehala, no evo, sedaj pa spet.

O vozickih pa, hehe, jaz sem jih ze kak mesec nazaj vse precekirala, zdaj sem se pa malo umirila in bom se par mesecev pocakala. ;)

(odgovor članu bojana39)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.5.2015 11:47:52   
Compass
Babyboom 4kolesnik se zlozi na vecje kukr 3kolesnik. To vem zato ker je sla kolegica prov probat, ker ma tud mejhn prtljaznk v cliotu in je pol 3kolesnika vzela. Jane sm pa tudjst v cliotu vozila..

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.5.2015 11:58:27   
leaa
Ojla!

Evo še ena s strahom pred Ns. Sicer ne vem zakaj vendar me je. Ns imam v torek šele ob 18.50, tako da se bo res vleklo. Ne spomnim se, da bi bila tako živčna v prejšnijih dveh nosečnostih.

Kar pa se vozičkov tiče pa jaz vedno kupim rabljenega. Pomembno mi je, da ima 4 kolesa po možnosti napihljiva. Pri drugem otroku sem imela Hocco firmo in zelo sem bila zadovoljna. Z nakupom bomo pa počakali tja do septembra.

Lpuser posted image

(odgovor članu PepiBlot)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.5.2015 12:00:37   
witch
user posted image user posted image končno nekaj dogajanja user posted image user posted image user posted image

Še katera joka za vsako figo? Jaz jokam in jokam in jokam. Prav na živce si že grem. Sem prvič tudi veliko jokala, ampak zdaj to pa presega vse meje user posted image

Vozički nimam pojma kako bo. Pri sinu sem kupila rabljenega peg perego skate. Za njega sem dala malo manj kot 300 e in je super. Doma smo imeli velik avto (beri berlingo) in nisem niti razmišljala o tem, da ga ne dam v prtljažnik. Ko smo se pa preselili (selitev z letalom, brez avta) smo pa tam pristali na malem peugotu. Voziček sva sicer dala v avto, ampak sva ga mogla v nulo razstaviti, prtljažnik je bil pa čisto poln. Pa tudi zaradi potoavnj z letalom sva mogla nabaviti nekaj manjšega. In sva kupila quinny zapp xtra. Zadovoljna sem z obema. PP mi je všeč, ker ima velika kolesa in ga ful lahko vozim. Sploh zdaj ko je malček že 10 kilski. Quinny pa je super za potovanja in ko gremo kam z avtom. PP je kupljen rabljen ampak mu res nič ne manjka. Zelo sem zadovoljna z njim. Si pa seveda zdaj želim novega user posted image Nimam pojma kako se bomo odločili. Za po vasi ko bom sama itak ne bom mogla dveh vozičkov hkrati voziti. Malega imam namen naučiti voziti s poganjalčkom, da mi bo lažje. Ko pa bomo kam šli, pa itak vzamemo quinnya za sinka, za dojenčka pa večjega. Imamo zdaj tudi drugi avto in bo lažje. Sem pa zaljubljena v joolza. Tam kjer smo ga ne prodajajo, tukaj pa je mičkeno predrag, rabljenih pa ni. Drugače pa prej sem bila zaljubljena v stari model baby booma štiri kolesnika. In tik preden sva ga midva šla pogledat so ga dali iz prodaje. Nov trikolesnik mi je všeč, ampak me moti to, da imajo vsa kolesa rdečo obrobo. In na rdečem vozičku je to ful lepo, na drugih barvah mi je pa ni všeč.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Katero ime za punčko?
kara555

Klara, Nika Taja

Klara (36%)

Nika (34%)

Taja (30%)

Število vseh glasov: 429

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!